04 Ιουλίου 2012

Τραγική επικοινωνιακή ανεπάρκεια!! Ο Κεδίκογλου δεν έχει καταλάβει τι επιδιώκει η κυβέρνηση!!!

Σήμερα βγήκε στο ραδιόφωνο ο Σ. Κεδίκογλου. Παραβλέπουμε ότι υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις της ΝΔ που μιλάνε για μείωση του κράτους, και παραβλέπουμε και την ατάκα του ότι δεν θα προσφέρουν κάτι οι 15.000 απολύσεις γιατί φανταζόμαστε ότι θα έχει στα χέρια του μελέτες και δεν το λέει απ' το κεφάλι του ;).... αυτό όμως που δεν μπορεί να παραβλεφθεί είναι ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης για τον οποίο μιλάνε όλοι!!!

Ανέφερε επί λέξη όπως μπορείτε να ακούσετε και στο ηχητικό, ότι

Ένα «πάντσερ» στη Μύκονο

Την πανέμορφη Μύκονο επέλεξε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ για να ξεκουραστεί και να πνίξει τον πόνο του μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ιταλία, στο Euro.

Πέφτει κατηγορία (ή κατηγορίες) η Ρέιντζερς!

Σήμερα επισημοποιήθηκε από τη σκοτσέζικη λίγκα ότι οι Ρέιντζερς της Γλασκώβης πρέπει να πέσουν κατηγορία λόγω υπερβολικών χρεών. Τις τελευταίες μέρες η ομάδα δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές της για "κούρεμα" του χρέους των 160 εκ ευρώ.

Άμεση αντίδραση κυβέρνησης-Μεϊμαράκη: Πάγωσε το επίδομα των 2.000 στους υπαλλήλους της Βουλής

Πριν από λίγο έγινε γνωστό (το μετάδωσε το ΣΤΑΡ) ότι με κυβερνητική παρέμβαση πάγωσε η χορήγηση του εκλογικού επιδόματος των 2.000 που θα έπαιρναν οι υπάλληλοι της Βουλής με την υπογραφή του Β. Πολύδωρα ο οποίος...

Το πόρισμα για την οικογένεια Ψωμιάδη-Πως γινόταν το ξέπλυμα χρήματος

Στους τρόπους ξεπλύματος μαύρου χρήματος, μέσα από κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, και επενδύσεις σε μετοχές, αγορές ακινήτων, πολυτελών αυτοκινήτων εστιάζει το πόρισμα της αντεισαγγελέως Πρωτοδικών κυρίας Πόπη Παπανδρέου.

Η ελληνική κοινότητα του Καράκας τιμά την Εθνική

Εκδήλωση πραγματοποίησε η ελληνική κοινότητα του Καράκας στην Εθνική ομάδα με αφορμή την παρουσία της στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

"Μια πολύ ζεστή και άκρως ελληνική εκδήλωση πραγματοποίησαν τα μέλη της ελληνικής κοινότητας του Καράκας με την αφορμή της παρουσίας της Εθνικής μας ομάδας στη Βενεζουέλα.

Τι είναι, επί τέλους, αυτό το σωματίδιο higgs;

Τον τελευταίο χρόνο το ευρύ κοινό διαβάζει πληθώρα ανταποκρίσεων από τα ΜΜΕ, αλλά και επίσημες ανακοινώσεις του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Φυσικής Σωματιδίων (CERN), για τα πειράματα που (ξανα)ξεκίνησαν μέσα στο 2009. Πέρα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα που απαιτήθηκαν για να στηθούν αυτά τα πειράματα, από το τεράστιο μέγεθός τους, από τον μεγάλο αριθμό επιστημόνων που ασχολήθηκαν (ασχολούνται και θα ασχοληθούν) για την σχεδίαση, κατασκευή και λειτουργία τους, κεντρικό σημείο παραμένει βέβαια ο σκοπός τους.

Κλείδωσαν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Οριστικοποιείται όπως φαίνεται το τελικό κείμενο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης συνεργασίας καθώς οι εκπρόσωποι των κομμάτων μετά την συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, κατέληξαν σε συμφωνίες γιατο πλαίσιό τους.

Ο Μεϊμαράκης ακούει;;; Εκλογικό επίδομα – πρόκληση 2.000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής!

Περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν οι υπάλληλοι της Βουλής ως εκλογικό επίδομα, είτε συμμετείχαν στις δύο εκλογικές διαδικασίες, είτε όχι! Αυτό παραδέχθηκε ο Πολύδωρας, που είπε ότι οι υπάλληλοι δικαιούνται 2.000 ευρώ για κάθε εκλογική αναμέτρηση (δηλαδή 4.000 ευρώ συνολικά), αλλά εκείνος τους έδωσε 1.000 ευρώ (δηλαδή 2.000 ευρώ συνολικά).

«Ενθουσιασμένος» ο Ράιχενμπαχ από την συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) Χορστ Ράιχενμπαχ, από την συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Ράιχενμπαχ είπε πως μεγάλη σημασία έχει η αποτελεσματικότητα και ειδικά όταν έχει να κάνει με το υπουργείο Εργασίας το οποίο...

Βρέθηκε ο θηλυκός Παυλόπουλος – Απλά κοιτούσε τον λιπόθυμο διπλανό της [βίντεο]

Κίνημα απραξίας όταν προκύπτει οποιουδήποτε είδους κρίση στα τηλεοπτικά πάνελ φαίνεται πως ξεκίνησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, το οποίο μάλιστα έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα κι έχει φτάσει μέχρι την Αυστραλία.

Έλληνες στρατιώτες τραυματίστηκαν από έκρηξη στην Καμπούλ

Ελαφρά εγκαύματα στα χέρια έχουν υποστεί δύο στρατιώτες της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν έπειτα από εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στο στρατόπεδο που έχει εγκατασταθεί η ελληνική δύναμη στην Καμπούλ.

Και στις δύο κούρσες θα τρέξει τελικά ο Πιστόριους

Ο Οσκαρ Πιστόριους θα γίνει ο πρώτος αθλητής, του οποίου έχουν ακρωτηριασθεί και τα δύο πόδια, που θα τρέξει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με απόφαση της τελευταίας στιγμής από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Νοτίου Αφρικής, ο Πιστόριους θα μπορέσει να αγωνισθεί στα 4Χ400, αλλά και στα 400 μέτρα.

Ισπανία: Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους: Σύντομα τα νέα μέτρα λιτότητας από την κυβέρνηση

[Αυτοί τα μέτρα του μνημονίου τα παίρνουν μόνοι τους και εμείς έχουμε τους πυροβολημένους και θα μας πούνε μεθαύριο θα ψαχνουν το μνημόνιο της Ισπανίας και θα μας πούνε πχ. δεν μιλάει για αύξηση ΦΠΑ ή απολύσεις...]

Η κυβέρνηση της Ισπανίας βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα σχέδιο περικοπής δαπανών κατά έως και 30 δισ. ευρώ και αύξησης των φόρων για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους δημοσιονομικούς της στόχους για φέτος, δήλωσαν πηγές προσκείμενες σε αυτήν.

Βίντεο: Αστεία, Παράξενα, Fail, Win

Πολύ πλάκα! Δείτε το:

Έφτασαν στον Ατλαντικό οι καπνοί από τις φωτιές στο Κολοράντο

Οι καπνοί από τις περίπου 60 φωτιές που καίνε αυτή τη στιγμή στις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ (κυρίως στο Κολοράντο) έφτασαν μέχρι τον Ατλαντικό όπως δείχνουν δορυφρικές λήψεις που παρακολουθούν τη συγκέντρωση καπνού στην ατμόσφαιρα. Δείτε το βίντεο από το δορυφόρο:

Ο καλύτερος του χωριού! Στα παπάρια του ΟΛΑ! Που ήταν ο ΓΑΠ το ΣΚ και από ποιον έφαγε πόρτα;

Δείτε που ήταν και τι έκανε:

Πάνο για δες και αυτή τη φωτογραφία

Στον Τσίπρα που γελάει με Λοβέρδο και Βορίδη δεν θα πεις τίποτα;; Αυτού δεν θα του το κόψεις το γέλιο; Μόνο ο Βορίδης και ο Άδωνις σε ενοχλούν;

Η Γιαπωνέζα φοιτήτρια που έκανε το Body Art να μοιάζει τρομακτικά αληθινό (φώτο)

Μια πρώτη ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες μας κάνει να πιστέψουμε πως πρόκειται για αποτέλεσμα του photoshop. Λάθος. Η γιαπωνέζα Chooo-San έχει βαλθεί να μας τρελάνει και να φτάσει την τέχνη του body art σε σημείο που δεν είχαμε φανταστεί.

Ακυρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά με Βενιζέλο και Κουβέλη

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα στο σπίτι του πρωθυπουργού στην Κηφισιά.

Οι υπάλληλοι του Αλαφούζου και του Χατζηνικολάου προορίζονται για ΕΡΤ και ΑΠΕ;


Η στελέχωση της κρατικής μηχανής είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και φυσικά δε μπορεί να αφήνεται στα χέρια ερασιτεχνών. Ειδικά όταν πρόκειται για τον τομέα ενημέρωσης, δηλαδή την κρατική ΕΡΤ, το ραδιόφωνο και το Αθηναϊκό Πρακτορείο το οποίο πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας, έστω κι αν μας εμφανίζουν στο Ραδιομέγαρο πλεόνασμα 60 εκατ. ευρώ. Χωρίς το ανταποδοτικό τέλος δε θα υπήρχε ούτε ΕΡΤ, ούτε τίποτε. Εν πάσει περιπτώσει…

Νέο χτύπημα Πάγκαλου

Αυτήν τη φορά, ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ασχολείται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με την Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Παραδόθηκε ο πρώην αντιπρύτανης Γετίμης που κατηγορείται για το σκάνδαλο στο Πάντειο

«Άδικη» χαρακτήρισε την καταδίκη του ο πρώην αντιπρύτανης του Παντείου Π. Γετίμης, ο οποίος παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και οδηγείται στις φυλακές

Στις φυλακές οδηγείται σήμερα ο πρώην αντιπρύτανης του Παντείου, Παναγιώτης Γετίμης, που καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες σε κάθειρξη 14 ετών, για την υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών στο Ίδρυμα...

Νικολόπουλος: υπαγωγή στον ΟΑΕΔ των ελευθέρων επαγγελματιών


Τετάρτη μεσημέρι Βρούτσης – Νικολόπουλος στη Σταδίου με Ραιχενμπαχ.

Σήμερα ο Ι.Βρούτσης και ο Ν.Νικολόπουλος η νέα πολιτική ηγεσία του Εργασίας Πρόνοιας και Κοιν. Ασφάλισης θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της ομάδας δράσης της Ε.Ε., κ.Χ. Ραιχνενμπαχ.
Η οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης .

Πιο κάτω από τα ισπανικά τα ιρλανδικά CDS!

[Το μνημόνιο δουλεύει μια χαρά σε σοβαρές χώρες...]

Σε χαμηλό 20 μηνών υποχώρησε την Τετάρτη το κόστος ασφάλισης έναντι κινδύνου χρεοκοπίας της Ιρλανδίας, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγορές για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια.

Γερμανία: Τέσσερις νεκροί στην ομηρία στην Καρλσρούη

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από κατάσταση ομηρίας στην πόλη Καρλσρούη της Γερμανίας, σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού πρακτορείου AFP. Τις ίδιες πληροφορίες παρέχει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Συντρηπτική απόρριψη του ACTA από την Ευρωβουλή!!!

Με συντριπτική πλειοψηφία πριν από λίγο το Ευρωκοινοβούλιο απέρριψε τη συμφωνία ACTA για τη δήθεν προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο ιντερνετ. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν

Όλο το βίντεο που δείχνει τον Κεμάλ Ατατούρκ να μπαίνει στη Σμύρνη

Ένα ιστορικό ντοκουμένο βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, το οποίο, δείχνει την είσοδο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Σμύρνη προκειμένου «να σώσει την πόλη από τους Έλληνες».
Το βίντεο δείχνει την επόμενη μέρα της εισόδου του τουρκικού στρατού και εικάζεται ότι είναι δύο με τρεις ημέρες πριν την μεγάλη πυρκαγιά που ισοπέδωσε τη Σμύρνη.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Βίντεο: Ο αδελφός του Brad Pitt... στα παπάρια του οι κοιλιακοί του Brand

Ο λόγος για τον Doug Pitt, ο οποίος αποδέχτηκε πρόταση να παίξει σε τηλεοπτική διαφήμιση για τη Virgin mobile της Αυστραλίας. Όπως θα δείτε μάλιστα στο πρόσωπο μοιάζουν πολύ, αλλά μέχρι εκεί... Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχει πλέον το δωρεάν

Σε όλες τις διμερείς συμφωνίες, ο κανόνας που ισχύει είναι ένας. Πάρε - δώσε. Οταν υπογράφεις μια σύμβαση, αναλαμβάνουν και τα δύο μέρη τις υποχρεώσεις τους, προκειμένου, με την τήρηση των συμβατικών όρων, να έρθει και για τους δύο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς το Δημόσιο θα πληρώσει τους ιδιώτες

Απλήρωτοι θα μείνουν τελικά, κατά ένα μεγάλο μέρος τουλάχιστον, όσοι ιδιώτες περιμένουν από το δημόσιο να τους πληρώσει αυτά που τους χρωστάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση σχεδιάζει να περικόψει τις πληρωμές τους κατά 20%, εφόσον εξοφληθούν με μετρητά από τα λεφτά των δόσεων που θα λάβει για το σκοπό αυτό από την Τρόικα η χώρα, ενώ όσους αρνηθούν τη συμφωνία, σκοπεύει να τους αποζημιώσει με κρατικά ομόλογα που θα μπορούν να πληρωθούν στο ακέραιο μετά από δεκαετίες!

Μόλις 35 στους 300 είπαν «όχι» στο βουλευτικό αυτοκίνητο

Οι νεοεκλεγέντες, αλλά και οι παλιοί βουλευτές φαίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αρνηθούν τα προνόμια που τους δίνονται με τη θητεία τους στο Κοινοβούλιο, αφού μόνο 35 από τους 300 δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση βουλευτικού αυτοκινήτου.

Επίτροπο στην Ελλάδα στέλνει και ο Όλι Ρεν

Τον δικό της τοποτηρητή ετοιμάζεται να ορίσει στην Αθήνα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ακολουθώντας το παράδειγμα του ΔΝΤ και της ΕΚΤ που έχουν ήδη από καιρό ορίσει τους δικούς τους. Η κατ' αρχάς απόφαση ελήφθη προ πενταμήνου, οπότε υιοθετήθηκε το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα και στόχος είναι μεταξύ άλλων η ώσμωση τής υπό τον Ράιχενμπαχ Ομάδας Δράσης με τις δομές της τρόικας.

Σχέδιο της Κυβέρνησης για την απόσυρση δημοσίου χρέους ύψους 91 δισ. ευρώ

Με συγκεκριμένη πρόταση για την απόσυρση δημοσίου χρέους ύψους 91 δισ. ευρώ αναμένεται να προσέλθει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Το γενικό πλαίσιο της πρότασης αυτής, η οποία προϋποθέτει πως η Ελλάδα θα πράξει πρώτα όλα όσα έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει στο πλαίσιο του Μνημονίου, παρουσίασε την Τρίτη στο συνέδριο του Economist ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Cern: Aνακάλυψαν σωματίδιο που θα μπορούσε να είναι το μποζώνιο του Χιγκς

Οι επιστήμονες του CERN ανακάλυψαν ένα νέο υποατομικό σωματίδιο που θα μπορούσε να είναι το μποζώνιο του Χιγκς, που θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την επιβεβαίωση της θεωρίας της δημιουργίας του Σύμπαντος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η διαχείριση της κρίσης ανέβασε τα δημοσκοπικά ποσοστά της Μέρκελ

Ενισχυμένη δημοσκοπικά βγήκε η καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγκελα Μέρκελ από την διαχείριση της κρίσης στην Ευρωζώνη. Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό του περιοδικού Stern και του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού RTL και δίνουν στους Χριστιανοδημοκράτες/Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) ποσοστό 36%. Το ποσοστό αυτό είναι κατά δύο μονάδες υψηλότερο από την μέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας.

Συνελλήφθη ο διευθυντής του τελωνείου Ορεστιάδας... οι υπόλοιποι πότε θα συλληφθούν;

Κύκλωμα υψηλόβαθμων στελεχών των τελωνείων εξαρθρώθηκε, έπειτα από πολύμηνες έρευνες ΣΔΟΕ - ΕΛ.ΑΣ. Με εντολή του εισαγγελέα συνελήφθη ο διευθυντής του Τελωνείου Ορεστιάδος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δικαστικών, "γα απιστία προς την υπηρεσία και παράβαση καθήκοντος".

Αναταράξεις προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η σκιώδης κυβέρνηση Τσίπρα

Προσεκτικά συγκροτημένη, ώστε να τηρούνται ισορροπίες ανάμεσα στις διαφορετικές τάσεις, αλλά με τελικό πολιτικό στίγμα κατά τι... δεξιότερο από εκείνο που εξέπεμπε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, είναι η «σκιώδης κυβέρνηση» την οποία συγκρότησε η Κουμουνδούρου.

Αποκρατικοποιούμε... αλλά δεν πουλάμε...


Του Γιώργου Κράλογλου

Στην "αποκρατικοποίηση μπλόφα" του Ανδρέα Παπανδρέου του 1985 που "βάφτισε" τις ιδιωτικοποιήσεις σε μετοχοποιήσεις για να αποφύγει το πολιτικό κόστος καταφεύγει και η σημερινή κυβέρνηση.

Σκάει η "βόμβα" της τρόικα για κατώτατους μισθούς στα 450 ευρώ μεικτά;

Της Ρούλας Σαλούρου

Μια δύσκολη διαπραγμάτευση αναμένεται στο υπουργείο Εργασίας, με τους εκπροσώπους της Τρόικας να φέρονται αποφασισμένοι να απασφαλίσουν ακόμη και τη... βόμβα της περαιτέρω μείωσης των κατώτατων μισθών στα επίπεδα των 450 ευρώ μικτά...

Στα 11,2 δις ευρώ και όχι στα 6,8 δις τα χρέη του Δημοσίου στους ιδιώτες

Στα 11,2 δισ. ευρώ και όχι στα 6,8 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

Μπορεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να ανακοίνωσε πως οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου στα τέλη Μαΐου ανήλθαν στα 6,8 δισ. ευρώ, από 6,2 δισ. ευρώ στα τέλη Απριλίου, ωστόσο σε αυτές δεν περιλαμβάνονται...

Τι θα δει η τρόικα στην Αθήνα

της Δήμητρας Καδδά

Η κυβέρνηση στις προγραμματικές της σχεδιάζει συγκρατημένες παροχές και δεσμεύσεις για την μη επιβολή νέων μέτρων, αλλά λογαριάζει χωρίς την… τρόικα. Ξεκινά σήμερα, μετά από ολιγοήμερη καθυστέρηση το πρώτο – και ίσως πιο κρίσιμο – στάδιο ελέγχου.

Σχέδιο για 150.000 αποχωρήσεις από το Δημόσιο

Την αποχώρηση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων από το Δημόσιο μέχρι το 2015 με συνταξιοδοτήσεις και λήξη συμβάσεων, χωρίς να γίνουν απολύσεις, προβλέπει μελέτη για τη μείωση του κράτους, την οποία θα παρουσιάσει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα η ελληνική κυβέρνηση. Βάσει της μελέτης αυτής, οι προσλήψεις του μόνιμου προσωπικού μέσα στην πενταετία δεν θα ξεπεράσουν τις 27.619.

Nέα σύσκεψη Σαμαρά με Βενιζέλο - Κουβέλη

Συνάντηση με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα έχει σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός εν όψει της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αλλά και της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα.

4 Ιουλίου 2004: Όταν η Ελλάδα σήκωσε το Ευρωπαϊκό και ξεσήκωσε την Ευρώπη [βίντεο]

Μπορεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου φέτος να έλαβε τέλος και οι Διεθνείς μας να αποχώρησαν στα προημιτελικά, όμως πέρα απο την περηφάνια που μας κάνανε να νιώσουμε φέτος, έχουμε και κάτι πρόσφατο να θυμόμαστε. Σαν σήμερα πριν απο 8 χρόνια, η Ελλάδα σήκωσε το Ευρωπαϊκό ενάντια σε όλα τα προγνωστικά.

e-Επιλογές της 03/07/2012

Στηρίξτε τον Μανωλά και θα πετύχει...

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να γίνει ηγέτης στον Ολυμπιακό, αρκεί ο κόσμος να τον στηρίξει και ο ίδιος να έχει το μυαλό στο κεφάλι του και τα αυτιά του κλειστά σε όλα όσα θα του καταλογίσουν...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ξανά με κινητό στη φυλακή ο Άκης... Ο Διευθυντής των φυλακών μήπως θέλει λίγο Jumbo;;

Υπεράνω των νόμων και των κανονισμών, ακόμη και της φυλακής εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν συγκρατούμενοί του, εμφανίζεται να μιλάει και πάλι με τις ώρες σε κινητό τηλέφωνο, κάτι που καταντάει πλέον αηδία!

Υποψίες για δηλητηρίαση του Αραφάτ με πολώνιο

Με ραδιενεργό πολώνιο ίσως να δηλητηριάστηκε ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιάσερ Αραφάτ, ο οποίος πέθανε το 2004.

Το συμπέρασμα προκύπτει από τις εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στην Ελβετία και παρουσιάστηκαν σε ντοκιμαντέρ το οποίο προβλήθηκε από το αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Al Jazeera.

Τα περίπτερα γιορτάζουν έναν αιώνα και έναν χρόνο ζωής

Ένας «θεσμός» 101 χρόνων, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αποφάσισε να ξεδιπλώσει την μακρόχρονη ιστορία του στην Αθήνα.

Είναι το περίπτερο... που σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων γιορτάζει την 100ετή Ιστορία του για να υπομνήσει σε μικρούς και μεγάλους ότι είναι κι αυτό ένα κομμάτι της Ιστορίας της πόλης.

Πώς σχολιάζει ο Παπαδημούλης στο Twitter, την μήνυση από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Την δική του απάντηση δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης την μήνυση που του έκανε η Τζούλια Αλεξαδράτου.

Υπενθυμίζεται πως η μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου...

Διέρρευσε για λίγο αλλά αποσύρθηκε από το CERN, βίντεο για το «σωματίδιο του Θεού»- Ανακοινώνουν σήμερα την ανακάλυψη ενός νέου σωματιδίου;

Ενώ η αγωνία των φυσικών και όχι μόνο κορυφώνεται εν όψει των αναμενόμενων αυριανών ανακοινώσεων για το μποζόνιο Χιγκς ένα βίντεο που διέρρευσε για λίγο στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ερευνών (CERN) εντείνει τις προσδοκίες.

Υπάρχει μαλάκ@@ που θα βγάλει έξω τον σκατόψυχο φονιά Σ. Ξηρό;;;

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 θα εξεταστεί εκ νέου και για τρίτη φορά από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, το αίτημα του Σάββα Ξηρού για αποφυλάκιση, καθώς σύμφωνα με τη συνήγορό του, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας σε νοσοκομείο.

Ο ευρωπαϊκός χάρτης του πέους... στην κυριολεξία! Δείτε σε ποια θέση είναι οι Έλληνες;

Ένας διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, εστιάζοντας το ενδιαφέρον όχι στις πρωτεύουσες και τη μορφολογία του εδάφους, αλλά στους ίδιους τους κατοίκους των χωρών και συγκεκριμένα σε ένα σημαντικό μέρος του σώματός τους.