05 Ιουλίου 2012

Ποιο διάσημο μοντέλο έβαλε αυτή τη φωτογραφία στο twitter;

Εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει αλλά μάλλον έχει φτάσει στη στιγμή που αρχίζει να το απολαμβάνει. Δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν ποτέ θα ξαναπαντρευτεί και φωτογραφίζεται ξαπλωμένη στην παραλία με το μαγιό της! Είναι βέβαια η...

Τσιγγάνες παρενόχλησαν σεξουαλικά βενζινοπώλη!!

Τα έχασε ο 60χρονος ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα, όταν οι δυο τσιγγάνες που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο που σταμάτησε για να βάλει βενζίνη άρχισαν να του επιτίθενται με… ερωτική διάθεση! Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι δεν τις είχε εντυπωσιάσει ο ίδιος, αλλά το…

Ο Χίτλερ ήθελε να σώσει μόνο ένα Εβραίο, τον φίλο του [εικόνες]

Μια εκπληκτική επιστολή που στάλθηκε στην Γκεστάπο υπό τις διαταγές του Αδόλφου Χίτλερ αποκαλύπτει πως ο δικτάτορας επιθυμούσε να διασώσει έναν και μόνο Εβραίο την περίοδο του Ολοκαυτώματος.

Στη φυλακή ο μαγκάκος με τα πιστόλια πρώην παίκτης ριάλιτι για το μακελειό στον Προφήτη Ηλεία της Κρήτης

[Τόσο κότες που αφού έκαναν τη μαλακ@@, τώρα παρακαλάνε και λέν ότι δεν έχουν σχέση και είναι αθώοι]

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του για το μακελειό στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου ο 35χρονος αδελφός του κρεοπώλη, γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Απίστευτο: Κατήργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελληνική Γραμματική στα σχολεία

Αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική γλώσσα, αφού το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και τα σύμφωνα... 18, καταργώντας το «η» και το «ω» και αντικαθιστώντας τα με το «ου».

Βίντεο: Εικόνες από το καταρριφθέν τούρκικό F-4

έδωσε στη δημοσιότητα η τούρκικη αεροπορία μετά την ανεύρεση του F-4 και την ανάσυρση των πτωμάτων των δύο πιλότων:

Πάλι ρόμπα ο Καμμένος!! Μαντέψτε με ποιους καθόταν σε γάμο το ΣΚ...

Πριν μερικές μέρες ο Π. Καμμένος σε ένα παραλήρημα ποινικοποίησε τις κοινωνικές επαφές και το ότι στη Βουλή βουλευτές διαφόρων κομμάτων γέλαγαν μεταξύ τους, όπως κάνει και ο ίδιος... Δημοσίευσε μια φώτο και υποσχόταν σε Άδωνι και Βορίδη ότι θα τους κόψει το γέλιο... Μαντάψτε τώρα με ποιους καθόταν ο Καμμένος το περασμένο ΣΚ στον γάμο του εφοπλιστή Βεντούρη...

Ναι σωστά μαντέψατε! Καθόταν και συζητούσε επί δύο ώρες στο ίδιο τραπέζι με τον Άδωνι και τον Βορίδη!!!

Δυστυχώς για αυτόν τον κάνει ρόμπα ο χθεσινός ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:

Ο γάμος του εφοπλιστή κ. Απ. Βεντούρη και η δεξίωση που παρέθεσε στο Island, έφερε στο ίδιο τραπέζι τους κκ. Μάκη Βορίδη, Α. Γεωργιάδη και τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένο. Επί δύο ώρες οι τρεις πολιτικοί, οι οποίοι, σημειώνω, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχαν ανταλλάξει (δηλαδή ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καμμένος) κατηγορίες για ανευθυνότητα, συζητούσαν φιλικά, χαμηλοφώνως τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα. Συνεργάτης μου πάντως που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι άκουσε τον κ. Καμμένο να κάνει λόγο για μία ενιαία παράταξη, χωρίς όμως τους παλαιούς πολιτικούς. Οι δύο βουλευτές της ΝΔ πάντως άκουγαν προσεκτικά τι έλεγε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα συμφέροντα της δραχμής

Τέλος δεν έχει η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αυτήν την φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απάντησε με σκληρό τρόπο στις επικρίσεις της Κουμουνδούρου.

Ελεύθερος αφέθηκε ο καπετάνιος του Costa Concordia!

Ο Φραντσέσκο Σκετίνο, καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia που ναυάγησε στις 13 Ιανουαρίου κοντά στο νησί Τζίλιο, προκαλώντας το θάνατο 32 επιβατών αφέθηκε ελεύθερος από τις ιταλικές αρχές.

Εκτός στόχων το πρόγραμμα, φέρεται να δήλωσε ο Γ.Στουρνάρας στους FT

Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στην ορθή του πορεία, φέρεται να δήλωσε στους Financial Times ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Λαμόγιο της ΔΕΗ αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων συνελήφθη για απάτη σε βάρος καταστηματάρχη

Μια 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ, αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων, συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία καταστηματάρχη ότι του ζήτησε να συνεισφέρει οικονομικά σε ανύπαρκτη εκδήλωση του δήμου.

Στα παπάρια του ΟΛΑ: Ο ΓΑΠ δεν πάει αύριο στον Βενιζέλο – Πάει στη Ρόδο να πάρει βραβείο

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δεν θα δώσει το παρών στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ γιατί θα ταξιδέψει για το νησί των ιπποτών προκειμένου να βραβευθεί. Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να επισκεφθεί την ίδια ημέρα τη Ρόδο για να βραβευτεί από διεθνές συνέδριο...

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους: Η Φινλανδία ανακοίνωσε την έναρξη συζητήσεων για τις εγγυήσεις από την Ισπανία

Θέλει συμμετοχή στις υγιείς Τράπεζες της Ισπανίας...

Την έναρξη, από την ερχόμενη εβδομάδα, των διμερών συνομιλιών με την Ισπανία για τις εγγυήσεις που θα ζητήσει η Φινλανδία ως αντάλλαγμα για την συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό σχέδιο για τη διάσωση των ισπανικών τραπεζών, ανακοίνωσε το φινλανδικό υπουργείο Οικονομικών.

Έλληνας ποδοσφαιριστής ετών... 13 κλήθηκε για δοκιμή στην Μίλαν!

Στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να πάει ένας Έλληνας... 13 ετών, τον οποίον η Μίλαν ξεχώρισε και θέλει να δοκιμάσει!

Πάτωσε το “caucus” των Σκοπιανών στο Αμερικανικό Κογκρέσο !!!

Έκκληση στην Σκοπιανή διασπορά της Αμερικής απευθύνει απεγνωσμένα η εθνικιστική οργάνωση “UMD”. Η Σκοπιανή οργάνωση καλεί τους Σκοπιανούς που μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ να επικοινωνήσουν άμεσα με μέλη του Κογκρέσου, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός όσων υποστηρίζουν το Σκοπιανό “caucus” .

H ΦΙΦΑ αποφάσισε την εισόδο τεχνολογίας για το αν η μπαλα πέρασε τη γραμμή

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Κανονισμών της ΦΙΦΑ, το Δεκέμβριο θα έχουμε την εισαγωγή της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο προκειμένου να μην γίνονται λάθη και αδικούνται ομάδες με το αν η μπάλα πέρασε η όχι τη γραμμή. Οι τεχνικές που θα εφαρμοσθούν για πρώτη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων στην Ιαπωνία είναι δύο:

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο εθνικός ήρωας Γρίβας Διγενής

Ο Γεώργιος Γρίβας, γνωστός και με το ψευδώνυμο Διγενής, ήταν Έλληνας αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της ιστορίας της Κύπρου. Οργάνωσε και ηγήθηκε του αγώνα των Κυπρίων για Ένωση με την Ελλάδα, Γεννήθηκε στη Χρυσαλινιώτισσα, στη Λευκωσία της Κύπρου, στις 5 Ιουλίου 1897 και μεγάλωσε στο χωριό Τρίκωμο της επαρχίας Αμμοχώστου.

Ράιχενμπαχ: «Επιτέλους, υπάρχει αποφασιστικότητα να γίνουν όσα λέμε»

Τη μεγάλη του ικανοποίηση, για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, εξέφρασε μετά τις επαφές του με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης ο επικεφαλής της Task Force (Ομάδα Δράσης) Χορστ Ράιχενμπαχ, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

Βίντεο από την εμπρηστική επίθεση στην εταιρεία Microsoft

Δείτε το βίντεο με τους μαλάκ@@ που κόλλησαν το βαν δίπλα στην κολών και δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα!

Ακερμαν: Νέα αναδιάρθρωση του χρέους χρειάζεται η Ελλάδα

Νέα αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους προκειμένου να περιοριστεί στο 60% του ΑΕΠ χρειάζεται η Ελλάδα, εκτιμά ο πρώην πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν.

Ο Σαμαράς έκλεισε το εστιατόριο του Μαξίμου

Κλείνει το εστιατόριο του Μεγάρου Μαξίμου μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η λειτουργία του εστιατορίου κόστιζε 63.000 ευρώ ετησίως.

Δ. Κρεμαστινός: "Λαϊκιστές όσοι δεν παίρνουν βουλευτικά αυτοκίνητα"... Όσοι αφήνουν το Παν/μιο για την πολιτική είναι λαμόγια;;

Αίσθηση και ερωτήματα προκαλεί η επιστολή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στην οποία αφού υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι βουλευτές πένονται», χαρακτηρίζει «λαϊκιστές» τους συναδέρφους του που δεν δέχτηκαν να παραλάβουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα που τους χορηγεί η Βουλή, ή να λαμβάνουν έξτρα οικονομική αποζημίωση ύψους 150 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του ΑΤ Εξαρχείων έπειτα από την εξαφάνιση Μαζιώτη-Ρούπα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων με αφορμή την εξαφάνιση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», Νίκου Μαζιώτη και Παναγιώτας Ρούπα, οι οποίοι παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί.

Έναν χρόνο με αναστολή στη γνωστή δημοσιογράφο Νικολοπούλου

Ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή αποφάσισε το δικαστήριο για τους δημοσιογράφους Ειρηνή Νικολοπούλου και Νίκο Κούρτη στην υπόθεση της ΕΡΤ World, με την εκπομπή “Ελληνικό Πανόραμα” την περίοδο 2006-09 όπου κατηγορούνταν ότι δεκαπλασίασαν στα 3-4 εκ ευρώ το κόστος λειτουργίας της. Αντιθέτως αθώοι κρίθηκαν οι δημοσιογράφοι, Γιάννης Κορωναίος, Κωστής Παρράς και Ντίνα Οικονομίδου.

Τελικά έχουν αποτέλεσμα οι κουτσουλιές που αλείφει στο πρόσωπό του ο Τομ Κρουζ :)

Το σούσουρο με το διαζύγιο του 50χρονου σταρ έφερε πάλι στην επικαιρότητα μια φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά με την Κέλι Μακγκίλις, την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά του στο Top Gun. Εκεί που είναι φανερό ότι οι κουτσουλιές αηδονιού που τρίβει κάθε πρωί στο πρόσωπο του έχουν αποτέλεσμα.

Μωρό με λέπια στο σώμα του (φώτο)

Ένα μωρό, ο μικρός Song Sheng από την Ανατολική Κίνα, πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να αναπνεύσει και έτσι βγάζει λέπια.

Θεός ο CAIN: Είμαστε υπεύθυνοι που με τη συμπεριφορά μας διαλύσαμε το γάμο Άκη-Βίκυς

Δείτε τον:

Λαμόγια της Βουλής σε δημοσιογράφους: "Αλήτες, μας κάψατε"


Ανοιχτός πόλεμος από το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ υπαλλήλων της Βουλής και δημοσιογράφων, μετά την αποκάλυψη της είδησης, ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, ενέκρινε ένα μετεκλογικό επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις συνολικού ύψους 1.000 ευρώ ανά υπάλληλο του Κοινοβουλίου, ενώ κατά τη διάρκεια των εκλογών η Βουλή ήταν κλειστή.

Βίντεο: Τι έγινε σαν σήμερα πριν 30 χρόνια;

Δείτε το:

Πρώτο «τετ α τετ» Αντ. Σαμαρά-τρόικας

Με το «τετ α τετ» που είχαν το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός με το κλιμάκιο της τρόικας ξεκίνησε για την κυβέρνηση η μάχη των διαπραγματεύσεων για την πορεία υλοποίησης του μνημονίου. Στις 13.00 οι εκπρόσωποι της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και έγιναν δεκτοί από τον κ. Σαμαρά για μία περίπου ώρα, ενώ το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Δεν σταματά ούτε το Καλοκαίρι η ΟΝΝΕΔ!

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχουν γίνει για ακόμη μια φορά οι γαλάζιοι νεολαίοι καθώς οι πρωτότυπες κινήσεις και οι πρωτοβουλίες τους φαίνεται ότι δε σταματούν ούτε το καλοκαίρι.
Αυτή τη φορά, όλο το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στο τριήμερο “Camp ιδεών” που ετοιμάζουν, αφού οι πληροφορίες που προκύπτουν καθημερινά για τη δομή και το περιεχόμενό του είναι άκρως
ενδιαφέρουσες. Δεν είναι τυχαίο πως όλη τη χρονιά οι δραστήριοι νέοι έχουν να παρουσιάσουν

Απίστευτος μάγος! Μιμείται τον ΓΑΠ που περπατάει στο νερό (βίντεο) και διασχίζει περπατώντας τον Τάμεση [εικόνες+ βίντεο]

Ο 29χρονος Στίβεν Φρέιν από το Μπράντφορντ, γνωστός και ως Dynamo, είναι ο νέος επίσημος αγαπημένος του Αγγλικού κοινού και των celebrities. Γνωστός από το περσινό του μαγικό τρικ όπου περπατάει πάνω στον Τάμεση, λανσάρει την νέα του τηλεοπτική σειρά Magician Impossible που δείχνει τις περιπέτειες του σε πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες και η Βενετία.

17χρονη χουφτώνει παίκτες του μπέιζμπολ (video)

Η 17χρονη Κάντις Σορτίνο είχε... ανησυχίες και τις εκδήλωσε εισβάλλοντας σε γήπεδο για να «χουφτώσει» δύο παίκτες του μπέιζμπολ...

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το πρόσωπο της εβδομάδας στις ΗΠΑ, παραχωρώντας μάλιστα και συνεντεύξεις στα κορυφαία αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Τέσσερις στη φυλακή για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι συνολικά τέσσερις κατηγορουμένοι για τη δολοφονία του 26χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου στις 29 Μαρτίου του 2007. Το δικαστήριο καταδίκασε τους:

Έχει τα προβλήματά της και η Δημοκρατία: Βγαίνει από την φυλακή ο Σάββας Ξηρός... αυτοί που σκότωσε όμως δεν θα βγούνε από τους τάφους τους

Δεκτή έγινε η αίτηση διακοπής ποινής του Σάββα Ξηρού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη. Με απόφασή του το Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά έκανε δεκτή την αίτηση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας προκειμένου να μεταφερθεί στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για θεραπεία.

Σε γραφεία της Εργατικής Εστίας και του ΟΑΕΔ μεταφέρει ο Βρούτσης 20 περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΕΠΕ για εξοικονόμηση 350.000

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση και του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) κ. Μιχάλη Χάλαρη.

Ακόμη διορίζει ο Γιώργος Παπανδρέου !

Δεν θα άφηνε έτσι την κολλητή του ο Γιωργάκης και ο Πολύδωρας του τη διόρισε στη Βουλή...

Δείτε για ποια πρόκειται στο

parospress.blogspot.gr

«Δεν φτάνει που η κόρη μου διαβάζει πολύ... αλλά αρνείται και να κάνει αυξητική στο στήθος!!!»

Η οικογένεια με τις περισσότερες αυξητικές επεμβάσεις στήθους!

Η μητέρα της 14χρονης Μπρίτνει Μάρσαλ, ανησυχεί πολύ για την κόρη της. Δεν φτάνει που διαβάζει πολύ και ονειρεύεται να μπει στο πανεπιστήμιο, το πιο τρομακτικό είναι οτι αρνείται να κάνει αυξητική επέμβαση στήθους!

Handelsblatt: Δραματική μείωση Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα

Στη δραματική μείωση του αριθμού των τουριστών, και ειδικά των Γερμανών που επισκέπτονται φέτος την Ελλάδα, αναφέρεται δημοσίευμα της γερμανικής Handelsblatt.
O αρθρογράφος σημειώνει ότι οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλάζουν προσανατολισμό προσπαθώντας να προσελκύσουν τώρα περισσότερους τουρίστες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Ρωσία και ακόμη και από την Τουρκία.

Στο «κόκκινο» τα ταμεία – Στα ύψη η εισφοροδιαφυγή

Ζοφερή είναι κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Προσωπικού των Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), Θανάση Καποτά.

Ν. Νικολόπουλος: Ζητήσαμε την τεχνογνωσία της Task Force

«Ζητήσαμε ως ελληνική πολιτεία από την ομάδα αυτή να μας προσφέρει τεχνογνωσία», ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε ότι η Task Force «έρχεται να βοηθήσει γιατί αν το κράτος λειτουργήσει καλύτερα, θα προσφέρει έσοδα ή θα περιορίσει αλόγιστες δαπάνες».

Ίγκι Ποπ: «Είμαι κι εγώ Έλληνας!»

Μοναδικές στιγμές χάρισε στους θαυμαστές του ο αγέραστος Ίγκι Ποπ, κλείνοντας την τρίτη μέρα του Rockwave Festival δίνοντας συναυλία στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Παγώνει η κατάργηση του νόμου Ραγκούση; Αν ΝΑΙ μην παραξενευτούν με το καζό που θα πάθουν από τη Χρυσή Αυγή

[Δεν μπορεί το 6% να παίρνει φίφτι-φίφτι με το 30%! Όποιοι διαπραγματεύονται με τέτοιους όρους είναι απαράδεκτοι και δεν κάνουν για τη δουλειά... Δώστε στη ΔΗΜΑΡ έστω μη απολύσεις και από κει και πέρα δεν τους αφορούν τα υπόλοιπα! Αυτό θα πει διαπραγμάτευση του 6% με το 30%... αλλιώς το φίφτι-φίφτι μπορεί και η γιαγιά μου και δεν χρειάζεται "φωστήρα"]

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «το Έθνος» η ηγεσία της ΝΔ έκανε προσπάθεια να προωθήσει εν μέρει αυτή της τη θέση, να αποδυναμώσει σε κάποιο βαθμό το νόμο Ραγκούση αλλά ούτε αυτό κατάφερε να επιβάλλει! Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στη συνάντηση που είχαν στενοί συνεργάτες των τριών ηγετών, ο Χρύσανθος Λαζαριδης εισηγήθηκε εκ μέρους της ΝΔ ορισμένες τροποποιήσεις, έτσι ώστε...

Πρωταθλητής γιατρός: Μια συνταγή κάθε 5 λεπτά επί 4 μήνες!

Από την περιφέρεια είναι οι γιατροί, οι οποίοι στο πρώτο τετράμηνο του έτους είχαν δείξει ιδιαίτερη έφεση στη συνταγογράφηση φαρμάκων, σπάζοντας όλα τα κοντέρ. Αυτό αποκάλυψαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΕΟΠΥΥ και του ΣΔΟΕ, με τον πρώτο να καλείται πλέον να εξετάσει το περιεχόμενο και το κόστος των συνταγών και το δεύτερο να αναζητήσει την ύπαρξη ή μη διαφυγόντων κερδών.

Σφαγή συμφερόντων: Συνελλήφθη (στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος) ο Τριανταφυλλόπουλος μετά από μήνυση Βαξεβάνη

Βαξεβάνης τελικά αποκαλύπτεται σαν ο δικομανής που χάσαμε! Έχει τρελάνει όλους στις μηνύσεις παρόλο που ξέρει ότι σε λίγο θα αφεθούν ελεύθεροι και θα αθωωθούν γιατί οι ιστορίες του δεν μπορούν να αποδειχθούν... Εν τω μεταξύ πάσχει και από μανία καταδίωξης μιας και σήμερα στη σελίδα του δημοσιεύει τη φωτο κάποιου ο οποίος λέει τον παρακολουθεί για λογαριασμό τραπεζίτη... μήπως πρέπει να τον κοιτάξει κανας γιατρός;]

Συνελήφθη σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Βίντεο: Εμποδιστής για κλάματα!


Σε πανεπιστημιακούς αγώνες της Κίνας πραγματοποιήθηκε η χειρότερη κούρσα όλων των εποχών σε αγώνα ταχύτητας 110μ. Ένας νεαρός Κινέζος αθλητής δεν καταφέρνει να περάσει ούτε ένα εμπόδιο, προκαλώντας πανικό στους συναθλητές του.
Αυτό που έκανε ήταν να σπρώχνει τα εμπόδια με τα χέρια του ενώ λίγο πριν τον τερματισμό άλλαξε σειρά και μπήκε μπροστά στον συναθλητή του. Δείτε το βίντεο.

Ωραία μην απολύσετε κόσμο... αλλά δεν πρέπει να μειώσει τα έξοδά του αυτό το γαμημέ@@ το δημόσιο;

- Γιατί να μην υπάρξει συνολική κατάργηση των υπερωριών στο Δημόσιο, τις ΔΕΚΟ και τους ΟΤΑ, πλην ελαχίστων απολύτως εξειδικευμένων ειδικοτήτων;
- Γιατί να μην πάψει να υφίσταται ο θεσμός των συμβασιούχων στο Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα;

Εμφύλιος φίλων του Σαμαρά (Νικήτα και Κικίλια) για τη θέση του γραμματέα στην ΚΟ

Αγριοι διαγκωνισμοί στο παρασκήνιο βρίσκονται σε εξέλιξη στη Ν.Δ. για την καρέκλα του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Μετά τη σκληρή μάχη που δόθηκε μεταξύ κορυφαίων στελεχών για τη θέση του προέδρου της Βουλής, από την οποία βγήκε νικητής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πόλεμος μεταφέρεται τώρα στην εκλογή γραμματέα κοινοβουλευτικής ομάδας, θέση ζηλευτή από πολλές απόψεις.

Τα γιαούρτια για βουλευτές και πολιτικούς δεν τελείωσαν

Καλά δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται οι πολιτικοί μας; Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος στις δύο απανωτές εκλογές του αποδοκίμασε και μόνο εξ ανάγκης έχουμε σήμερα Βουλή με 300 βουλευτές; Δεν πήραν χαμπάρι το μήνυμα της ελληνικής κοινωνίας που στενάζει από την οικονομική κρίση και συνεχίζουν στο ίδιο βιολί των κεκτημένων, των προνομίων, των «κολλητών» και των προκλητικών ζωών;

Σε ξέφερνο κυνήγι θησαυρού επιδίδονται οι Σερραίοι

Οι κάτοικοι των Άνω Ποροίων, σκάβουν ασταμάτητα από χθες το πρωί, υπό το άγρυνπνο βλέμμα της αστυνομίας και της εφορίας αρχαιοτήτων, με την ελπίδα να ξεθάψουν λίρες και χρυσαφικά που κρύβονται στην περιοχή από τα χρόνια της τουρκοκρατίας.

Πρόκληση από τον Γ.Γιακουμάτο: Δεν μπορεί να έχει ο βουλευτής ένα ...Fiatάκι



Κι όχι μόνο αυτό αλλά όταν ρωτήθηκε από τον Γ.Οικονομέα στην πρωϊνή εκπομπή του Μέγκα πως μπορεί ένας πλασιέ να ταξιδεύει δουλεύοντας με ένα ...Fiatάκι απάντησε ειρωνικά λέγοντας...

ΠΑΣΟΚο του ΓΑΠ έβαλε ο Στουρνάρας στη θέση του Ζαννιά

Θέσεις κλειδιά στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να λάβουν δύο νέοι συνεργάτες του κ. Γιάννη Στουρνάρα. Πρόκειται για τον καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πάνο Τσακλόγλου (φώτο), ο οποίος είναι το νέο πρόσωπο στην οδό Νίκης, και τον Γιώργο Μέργο.

Βίντεο και φώτο: Πρώτη δημόσια εμφάνιση Σαμαρά μετά την επέμβαση με εμφανή τα σημάδια

Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ήταν παρών κατά την ορκωμοσία των Στουρνάρα, Κεδίκογλου και Τσιάρα. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Γιόρτασαν με πυροτεχνήματα οι Αμερικάνη την 4η Ιουλίου

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Άγριος καυγάς Παπαδάκη - Δημαρά

Άλλος ένας έντονος καυγάς σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Αντέννα, αυτή φορά με πρωταγωνιστπές των βουλευτή Γιάννη Δημαρά και ποιον άλλο από τον λαϊκιστή παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη.

«Η κοινωνική ανισότητα μας ανάγκασε να εισβάλουμε στο σπίτι του Δώνη»!!

Αφού εισέβαλε στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη, απείλησε τα παιδιά του, τους γονείς της συζύγου του και στη συνέχεια ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς τώρα ο ληστής από την Αλβανία εμφανίζεται ως θύμα της οικονομικής κρίσης και της κοινωνικής ανισότητας.

Βίντεο: Η Corinthians πήρε για πρώτη φορά το Copa da Libertadores

Η Corinthians κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Copa da Libertadores, κερδίζοντας στον επαναληπτικό την Boca Juniors (το έχει πάρει 6 φορές) με 2-0, ενώ ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 1-1. Και τα δύο γκολ σημείωσε Emerson Sheik που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στο Κατάρ και από το 2008 παίζει στην Εθνική Κατάρ. Δείτε το βίντεο:

Πέταξε πάνω από το Αιγαίο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Με αεροσκάφος Mirage 2000-5 της 331ης Μοίρας Παντός Καιρού, σε σχηματισμό τριάδας αεροσκαφών πέταξε χθες πάνω από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το Καστελόριζο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Τανάγρα.

Γ.Βρούτσης: Θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να λειτουργήσει η Χαλυβουργία

Τη δέσμευση ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να ανοίξει το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ, η Ελένη Καταβάτη, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα για τη λειτουργία της Χαλυβουργίας.

Βίντεο: Μια μαλακ@@ και μισή το διαφημιστικό του BBC για τους Ολυμπιακούς!

Δείτε το:

Χριστόφιας: "Να φύγουν οι Έλληνες από την Κύπρο! Είμαι διεθνιστής και πρέπει οι Τουρκοκύπριοι να μείνουν!"-Βίντεο

Ο Χριστόφιας ξαναχτυπά! Να φύγουν οι αδερφοί μας οι Έλληνες από την Κύπρο ζήτησε μεταξύ άλλων, σε διάγγελμα του προς το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θέλει μια πολυπολυτισμική Κύπρο ως κομμουνιστής και διεθνιστής που είναι, στην οποία θα είμαστε όλοι αφέντες... άσχετα αν κάποιοι στερούνται/θα στερηθούν τα σπίτια τους από τους συναγωνιστές του τούρκους απλούς άνθρωπους που αγωνίζονται!Δείτε το βίντεο.....:



http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6709.html

Να γιατί ήθελαν επίδομα 4.000 ευρώ τα λαμόγια οι υπάλληλοι της Βουλής

Τελικά γνωρίζουμε ποιο ήταν το έργο του Βύρωνα Πολύδωρα στον ένα μήνα θητείας του ως πρόεδρος της Βουλής. Ενέκρινε εκλογικό επίδομα ύψους 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους του κοινοβουλίου!

Σχέδιο σαπουνόφουσκα για εξόφληση των φόρων με δόσεις!! Λες και τώρα δεν γίνονται διακανονισμοί και δόσεις στην εφορία...

[Το πρόβλημα όσων δεν πληρώνουν δεν είναι πως πρέπει να πληρώσουν σε 2-3 δόσεις και αν τους το κάνεις 6 θα πληρώσουν... το να τις κάνουν τις δόσεις από 3, 6 μπορούν όλοι και τώρα, πηγαίνοντας στην εφορία και κάνοντας ένα διακανονισμό  και πληρώνοντας μερικά δεκάρικα τόκους. Το πρόβλημα πολλών είναι ότι δεν έχουν να πληρώσουν... και δεν έχουν να πληρώσουν επειδή οι φόροι είναι φέτος αυξημένοι  ή γιατί δεν φρόντισαν έγκαιρα να βάλουν στην άκρη χρήματα καθώς σαν κλασικοί Έλληνες όταν τα έπαιρναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς τα χάλαγαν... και μη μου πείτε ότι δεν έχετε ακούσει στον περίγυρό σας (άντε να βγάλουμε τους εαυτούς μας απ' έξω) ανθρώπους που παίρνουν πχ. πολλά λεφτά από ενοίκια, που όταν τους έρχεται η εφορία γκρινιάζουν...]

Αντιμέτωπη με το φαινόμενο να μην υποβάλλουν οι πολίτες τη φορολογική τους δήλωση και να αρνούνται να πληρώσουν τους φόρους που προκύπτουν κατά την εκκαθάριση όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν έχουν τα χρήματα βρίσκεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

«Είμαι μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους», δηλώνει η Χολμς

Πιο ανακουφισμένη από ποτέ μοιάζει η 33χρονη ηθοποιός που έσπασε χθες την σιωπή της και έκανε την πρώτη της δήλωση μετά τον χωρισμό της.