09 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο... τόπλες! (βίντεο)

Όλα γίνονται για καλό σκοπό. Για την ευαισθητοποίηση για τον ανδρικό καρκίνο του μαστού.
Μέσα από ένα ανατρεπτικό κλιπάκι, με γυναίκες που συμμετέχουν τόπλες στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο", επιχειρείται η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ανδρών, απέναντι σε έναν καρκίνου που από τους περισσότερους θεωρείται "γυναικεία υπόθεση"...

Παπάς με καταθέσεις 1 εκατ. και πολύτεκνος αγρότης με Ferrari!

Ιστορίες φορορολογικής τρέλας βγαίνουν στο φως από το κυνηγητό του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), με τη λίστα των 120 φοροφυγάδων να αποκαλύπτει μικρά καθημερινά σκάνδαλα.

Αυτοί είναι οι αγανακτισμένοι στις Σκουριές Χαλκιδικής: Τραυματίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Καστοριά (βίντεο)

[Συριζαίοι απ' όλη της Ελλάδα έχουν μαζευτεί στις Σκουριές Χαλκιδικής και μαζί με τους ντόπιους κολαούζους τους προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να φύγει άλλη μια επένδυση από τη χώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως καταγγέλει ο ίδιος, έπεσε θύμα τραυματισμού από την Αστυνομία, ο βουλευτής Καστορίας του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Διαμαντόπουλος!!]

Διαβάστε και φρίξτε τι μας "έκλεψαν" Ζήνα και Λύρας

Πολυτελή σκάφη, ακριβά ακίνητα και εννέα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και δυο Porsche Cayman, αξίας 220.000 ευρώ, φαίνεται να απέκτησαν την τελευταία δεκαετία, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας.Σύμφωνα με ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ, και δημοσιεύονται στο ''Πρώτο Θέμα'', κάποια από τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, εμφανίζονται να αποκτήθηκαν με χρήματα που δε δηλώθηκαν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Ενστάσεις της Τρόικα για 2 δις στο πακέτο μέτρων των 11,5 δις

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ραντεβού του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών, Πωλ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματία Μορς να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους ως προς το σχεδιαζόμενο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ.

Ήταν ανάγκη να γίνουν οι ταρζανιές της ΧΑ για να ανακαλύψει το ΣΔΟΕ "Πόλλες παραβάσεις από αλλοδαπούς μικροπωλητές στο πανηγύρι της Αγίας Ελεούσας";

[Στραβωμάρα έχουν να ξεχυθούν στους δρόμους και να τους κυνηγάνε όπου τους πετυχαίνουν ... και να τους κατάσχουν τα εμπορεύματα εννοείται! Θέλει πολύ μυαλό αντί να γίνονται ουρά της Χρυσής Αυγής να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα ώστε αυτή να μην έχει πεδίο δράσης; Αντί να φωνάζουν για "παρακράτος" ας κοιτάξουν να οργανώσουν το κράτος που καθιστά το παρακράτος άκυρο...]

Tα μεικτά κλιμάκια ελέγχου για το παρεμπόριο, του υπουργείου Ανάπτυξης και της Αστυνομίας ("Αστυνομίας" ηλίθιε σχολιαστή που χθες έλεγες "τι δουλειά έχει η Αστυνομία βρε άσχετε" με αποτέλεσμα να σου διαγράψω το σχόλιο όπως διαγράφω τις μαλακί@@ στις οποίες βαριέμαι να απαντώ), βρέθηκαν αντιμέτωπα με πλήθος παραβάσεις στην εμποροπανήγυρη της Αγίας Ελεούσας, στην Καλλιθέα για 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα.

Επιστρέφει ο "αντικειμενικός χιουμορίστας" Κανάκης

Πριν τα τέλη Οκτωβρίου θα επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Βλέπετε, η δουλειά που ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, μεταβάλλοντας την σχεδόν αμιγώς σατιρική εκπομπή του σε καθαρά πολιτική, έχει μείνει στη μέση.

Βίντεο: 9 εκ ευρώ για πυροτεχνήματα... στη Ρωσία όχι στην Ελλάδα

Στο Βλαδιβοστόκ έγινε η σύνοδος της APEC (Οικονομική Συνεργασία Ασίας -Ειρηνικού) και οι Ρώσοι τρελάθηκαν στο πυροτέχνημα. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Κατ' επάγγελμα διακοψίας

Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Στην περίπτωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντοπούλου κόρης του πρώην προέδρου Νίκου Κωνσταντόπουλου έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε. Το ... κορίτσι δεν αφήνει άνθρωπο να μιλήσει στα τηλεοπτικά πάνελ που εμφανίζεται καθώς διακόπτει ασταμάτητα τους συνομιλητές της.

Μεταναστεύοντας στην Γερμανία

Γράφει ο 29-26

Μια φίλη, που βαρέθηκε να είναι άνεργη στην Ελλάδα, αποφάσισε να ψάξει το θέμα μετανάστευση στη Γερμανία. Έτσι λοιπόν πήγε στην Γερμανική πρεσβεία της Αθήνας να πάρει τις πρώτες πληροφορίες.

Λ. Ρακιντζής: Παιδεραστές διδάσκουν στα σχολεία

Σοκ και δέος προκαλούν οι αποκαλύψεις του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή σχετικά με την ατιμωρησία στον δημόσιο τομέα.Ο κ. Ρακιντζής μιλώντας στην εφημερίδα " Πρώτο Θέμα" κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καταγγέλλοντας για άλλη μια φορά τη στάση των πειθαρχικών συμβουλίων, που επιβάλλουν ποινές - χάδι σε δημόσιους λειτουργούς, που έχουν υποπέσει σε σημαντικά αδικήματα, γεγονός που κρίνεται τουλάχιστον επικίνδυνο και ανεύθυνο, ειδικά όταν πρόκειται για εκπαιδευτικούς σε σχολεία.

Φωτοβολίδες Δένδια αντί για ουσία: Δικογραφία σε βάρος τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετά τις επιθέσεις σε Μεσολόγγι και Ραφήνα

[Μας δουλεύεις ρε Δένδια; Αφού στο τέλος όλοι μαζί θα ψηφίσετε να μην αρθεί η ασυλία τους... Σε δουλειά να βρισκεται ο Δένδιας που καθηλώνει τους αστυνομικούς στα γραφεία αντί να τους βγάλει στο δρόμο να λύσουν και το πρόβλημα των μικροπωλητών και το πρόβλημα των Χρυσαυγιτών]

Δικογραφία σχηματίζεται εις βάρος των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι -ως επικεφαλής ομάδας χρυσαυγιτών- επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές σε δύο πανηγύρια στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα.

Άντε να δούμε καμιά αλλαγή: «Δόθηκαν όλα τα ονόματα των φοροφυγάδων με βίλες σε Μύκονο, Σαντορίνη που κατασχέθηκαν»

Δόθηκαν όλα τα ονόματα των φοροφυγάδων με βίλες σε Μύκονο, Σαντορίνη που κατασχέθηκανΣτο φώς ήρθαν τα ντοκουμέντα με τις υποθέσεις των 121 φοροφυγάδων των οποίων οι περιουσίες κατασχέθηκαν υπέρ του Δημοσίου. Ολα τα ονόματα δόθηκαν στη δημοσιότητα και αφορούν πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας που φοροδιέφευγαν συστηματικά αποκρύπτοντας τις περιουσίες τους και κλέβοντας κυρίως το Δημόσιο.

Είναι άλλο να χρωστά ο πολίτης και άλλο ο τραπεζίτης;


Του Νίκου Καρούτζου

Επί Υπουργίας Αλογοσκούφη το δημόσιο μεταξύ άλλων δάνεισε τις τράπεζες οι οποίες εκχώρησαν υπέρ του προνομιούχες μετοχές. Οι μετοχές υποχρεωτικά θα έπρεπε να αποδίδουν στον κάτοχό τους δηλαδή το δημόσιο 10% κατ έτος. Στην αρχή όλοι πλήρωναν ή για την ακρίβεια σχεδόν όλοι καθώς ο πρώην διοικητής της ΕΤΕ κ. Ταμβακάκης εφευρίσκοντας διάφορες πατέντες και ακροβατώντας στις διατάξεις περί διανομής μερίσματος του νόμου 2190 περί ανωνύμων εταιριών δεν πλήρωσε μέρισμα και το δρόμο που χάραξε ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

Βίντεο από σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Κόστα Ρίκα

Δείτε το:

"Απάντηση" Ζήνα-Λύρα για τη φοροδιαφυγή 4,2 εκ.: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Διαβάστε τι "απαντούν" μέσω του δικηγόρου τους οι Π. Ζήνα και Λύρας όσον αφορά την είδηση ότι το ΣΔΟΕ ερευνά φοροδιαφυγή ύψους 4,2 εκ ευρώ εκ μέρους τους. Για την ταμπακιέρα, κουβέντα:

Ακούει κανείς τις καμπάνες; "Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο σύλλογος μικροπωλιτών"

"Οι αυθόρμητες κινήσεις ματ μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες εμποροπανηγύρεις ανά την επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους, με την παρότρυνση αυτή η δράση τους να συνεχιστεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους..."

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Ενιαίου Συνδικάτου Υπαίθριων Μικροπωλητών Ελλάδας:

Ε ρε Αλαφούζος που σας χρειάζεται...

Σεισμός, λιμός και καταποντισμός στον Πειραιά με το φλέγον ζήτημα για το αν έκλαιγε ο Μιραλάς για να πάει στην Έβερτον ή όχι... Ε ρε Αλαφούζος που σας χρειάζεται...

H συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βίντεο: Ο Τσακ Νόρις «σκίζει» και στο Battlefield 3


Όπως είναι γνωστό, ο Αμερικανός αστέρας «σκίζει»... παντού. Δεν γινόταν λοιπόν να του ξεφύγει το γνωστό game Battlefield 3. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι κάνει και θα καταλάβετε...

«Στα όπλα» οι συγχωριανοί του Αθανάσιου Διάκου κι ο Τζαβάρας «πέρα βρέχει»!


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών «Αθανάσιος Διάκος - Η Επιστροφή» της Λένας Κιτσοπούλου, στην οποία ο ήρωας της Επανάστασης του 1821, παρουσιάζεται ως σουβλατζής και κερατάς...
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το χωριό Αθανάσιος Διάκος στα Βαρδούσια Φωκίδας...

Αυστραλία: Στέλνουν πίσω τους Έλληνες που «δεν πείθουν» για τουρίστες!

Δεκάδες Έλληνες πολίτες, κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων, που επισκέφθηκαν την Αυστραλία ως τουρίστες οδηγήθηκαν σε προσωρινά κέντρα κράτησης, πριν σταλούν με την πρώτη διαθέσιμη πτήση πίσω στην Ελλάδα.


ΝΔ Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση με ομιλιτές τους Κεφαλογιάννη και Χατζηδάκη

Σύσκεψη Στελεχών διοργάνωσε, το απόγευμα της Παρασκευής, η ΝΔ Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη μίλησαν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενοι στην πολιτική κατάσταση και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βγει επιτέλους η χώρα από το τούνελ που την έβαλε το ΠΑΣΟΚ.

Σημεία ομιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη:

Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης από την επιτροπή... ΣΩΣΤΟΣ! Όχι σαν τους Τραγάκηδες και τους Πολύδωρες (έγγραφο)

Παραιτήθηκε από την επιτροπή του ΥΠΟΙΚ ο αδερφός του Κασιδιάρη, μετά το θόρυβο που ξέσπασε. Αυτά να τα βλέπουν κάτι γαιδούρια στη ΝΔ που διόρισαν όλο τους το σόι και δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν οι καραγκιόζηδες!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία βέβαια το παίζει και λίγο χαζή, λέγοντας ότι "νομίζαμε ότι η επιτροπή ήταν αμισθί":

"Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).

Διεθνής διασυρμός από την Σκοπούλη-Ως πότε θα παραμένει στην κυβέρνηση Σαμαρά

Μείζον θέμα έχει προκύψει με την υφυπουργό Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κ.Σκοπούλη είχε προαποφασίσει να δώσει στην φαρμακευτική εταιρεία Roche, τον μοριακό έλεγχο του αίματος για τον ιό του δυτικού Νείλου.

Τον κοιτούσα ένα λεπτό στα μάτια πριν τον πυροβολήσω», λέει ο δολοφόνος του παπά

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό στην Ηλεία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Μέσα από τις απολογίες του σατανικού ζεύγους που είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του άτυχου παπά, νέες λεπτομέρειες για το σχέδιό τους σχηματίζουν το χρονικό του θανάτου, αλλά και την αρχή μιας ολέθριας σχέσης.

Καταθέτει ο φερόμενος δράστης του μακελειού στις Άλπεις

Ο αδελφός του δολοφονημένου Σαάντ αλ-Χίλι κατέθεσε χθες και θα καταθέσει και σήμερα στο Λονδίνο. Ο ίδιος φέρεται από τις αρχές ως ο δράστης του μακελειού. Επιστρέφει στην Βρετανία η 4χρονη Ζίνα.

Βαρύ κλίμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες

“Αλαλούμ” επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αποτυπώθηκε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση, το μεσημέρι της Παρασκευής. Κορυφαία στελέχη του κόμματος έθεσαν θέμα ιδεολογικής ταυτότητας του κόμματος, ενώ «φωτογράφισαν» ευθύνες του Πάνου Καμμένου στο γεγονός ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατρακυλούν τόσο στο πεδίο της επικοινωνίας όσο και των δημοσκοπήσεων.

Αυξάνεται το ωράριο των εκπαιδευτικών, μειώνονται οι ειδικότητες

Αυξάνεται το ωράριο δασκάλων, καθηγητών, πανεπιστημιακών και του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ, ενώ σχεδιάζεται δραστική μείωση των περίπου 140 ειδικοτήτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ιδίως στην επαγγελματική εκπαίδευση, η οποία θα υποστεί το αμέσως επόμενο διάστημα το δεύτερο κύμα συγχωνεύσεων μονάδων και προσωπικού.

"Δεν άντεχε να με μοιράζεται"

Τον δράστη του φονικού του πατέρα Αθανάσιου κατηγορεί και ως ηθικό αυτουργό τώρα η παπαδιά.

Η 43χρονη παπαδιά υποστηρίζει ότι αιτία του άγριου φονικού ήταν η παθολογική ζήλια του δράστη, ο οποίος δεν άντεχε να την μοιράζεται ερωτικά με τον άτυχο ιερέα.

Ταραχές στο φεστιβάλ των Κούρδων στο Μανχαίμ: 80 αστυνομικοί τραυματίες

Ογδόντα αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια ταραχών στο περιθώριο του κουρδικού φεστιβάλ με τη συμμετοχή 40.000 ατόμων στο Μανχαίμ στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Οι ταραχές άρχισαν όταν ένα παιδί 14 χρονών επιδίωξε να εισέλθει στην περίμετρο του φεστιβάλ με μια απαγορευμένη σημαία.

Ξεκαθαρίζει το πάρτι πολλών εκατομμυρίων σε ΜΚΟ με άδηλη δραστηριότητα

Τεράστια ποσά λάμβαναν τα τελευταία χρόνια δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ενώ για στον προυπολογισμό του 2012 είχαν εγγραφεί πιστώσεις 175 εκατομμυρίων ευρώ, παρά την έντονη οικονομική κρίση και με την ανεργία να καλπάζει στο 25%.

ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα του Σαββίδη το Δημόσιο, συνάντηση με Σαμαρά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με στελέχη της κυβέρνησης για να πετύχει ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.

4,2 εκ. ευρώ φέρεται πως έκρυψαν από την εφορία Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας

Σύμφωνα με την έκθεση του ΣΔΟΕ, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απέκρυπταν μεγάλα εισοδήματα τα τελευταία 10 χρόνια.

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο, η έκθεση του ΣΔΟΕ αφήνει κυριολεκτικά έκθετο το ζευγάρι Πέγκυ Ζήνα-Γιώργο Λύρα για απόκρυψη εσόδων πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ από την εφορία.

Η κρουαζιέρα Αθηνάς-Αλβάρο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό

Με την γνωστή θαλαμηγό Leander, μια από 100 μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο που το ενοίκιο την εβδομάδα αγγίζει τις 450.000 λίρες Αγγλίας την εβδομάδα έκαναν κρουαζιέρα στα Δωδεκάνησα η Αθηνά Ωνάση με τον σύζυγο της Αλβάρο.

Καβγάς Μουρούτη - Παππά στο twitter για τους αστυνομικούς

Πολλοί εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε αλληλέγγυος με την προσπάθεια των αστυνομικών να αποτρέψουν νέα μείωση των αποδοχών τους. Προφανώς ένας από εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Spiegel: «Η Μέρκελ θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη-Μεγαλύτερες οι επόμενες δόσεις»

«H Άγκελα Μέρκελ θέλει, σε κάθε περίπτωση, να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη», υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές στο Βερολίνο.

Ετοιμάζει... γραμμή άμυνας το υπ. Εργασίας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο υπουργείο Εργασίας εν όψει της συνάντησης την ερχόμενη Τρίτη με τους επικεφαλής της τρόικα, οι οποίοι ενδέχεται να εγείρουν απαιτήσεις που σχετίζονται με επώδυνες ανατροπές στα εργασιακά.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τα: