13 Δεκεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση Public Issue: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ «καταλληλότερος» Σαμαράς και «καλύτερη» η τρικομματική

Με 4,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue του Δεκεμβρίου για τον Σκάι και την Καθημερινή. Στο 60% ανέρχεται το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης έναντι μόλις 25% της ΝΔ, αν και οι περισσότεροι θεωρούν καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και καλύτερη κυβέρνηση τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία

[Είπε και ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ! Γιατί είδε να τον καλεί κανείς; Μακάρι να κάνουν ένα κόμμα κι αυτοί, δορυφόρο της ΝΔ αλλά τουλάχιστον να κάνουν 5 σοβαρές προτάσεις και όχι σαν το τσίρκο των ΑΕροψεκασμένων]

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση με το non paper που εστάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας κατηγορώντας ευθέως τον Πάνο Καμμένο ότι είναι εκείνος που το συνέταξε και το άφησε στον Κάρολο Παπούλια.

Λέει και καμιά μαλακ@@ η S&P: Υποβάθμισε το παγκόσμιο εβραϊκό κεφάλαιο

[Ας προσέξει όμως γιατί μπορεί να την υποβαθμίσει και αυτό....]

Στην υποβάθμιση της προοπτικής του αξιόχρεου της Βρετανίας σε αρνητική προχωρήσει ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, διατηρώντας πάντως την αξιολόγηση ΑΑΑ.

Καλά της το είπε ο φλωράκος του ΥΠΕΞ αλλά δεν έπρεπε και να της απαντήσει

Κανένα περιθώριο δεν άφησε με την απάντησή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας στη δημοσιογράφο από τα Σκόπια, η οποία στο ερώτημα που του έθεσε χρησιμοποίησε τρεις φορές τη λέξη Macedonia.

Θεός πολιτικός: Κόψτε τον Σπυρόπουλου "γιατί δεν είμαστε ντουντούκα του ΚΚΕ"!!

[Βγήκε ο "αμερόληπτος δημοσιογράφος" να μιλήσει για πολιτική δίωξη... κατά τύχη αριστερά και δεξιά του καθόντουσαν 3 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ... Ίσα ρε λαμόγια που πήγατε στην ΕΡΤ για να φάτε... Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΕΡΤ στο τέλος]

Συνεχείς πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο κατήγγειλε ότι δεχόταν ο Κώστας Σπυρόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, μια ημέρα μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης της ΕΡΤ. Ο ίδιος χαρακτήρισε ψεύδη, πλάνες και προσχήματα τα επιχειρήματα του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, αποδίδοντας την απομάκρυνσή του στη δυσαρέσκεια που προκαλούσαν οι επιλογές του. Γιατί λοιπόν δεν αποφάσιζε να παραιτηθεί όλο αυτό το διάστημα; «Έχω μάθει στη ζωή μου να μην τα παρατάω», ήταν η απάντησή του.

Τουρκία: Γυναίκα εκπαιδευμένη στην Ελλάδα πίσω από τη φονική επίθεση του αστυνομικού

Η επίθεση που κατέληξε στο θάνατο ενός αστυνομικού, του Μουτζαχίτ Νταστάν, 32 ετών, αποδίδεται από μεγάλο μέρος του τουρκικού Τύπου στην Νουργκιούλ Ατζάρ, η οποία φέρεται να ανήκει στην ένοπλη εξτρεμιστική οργάνωση DHKP-C.

Συνελήφθη ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την Proton-Τώρα γίνεται έρευνα στο σπίτι του-Η άνοδος και η πτώση του

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την 2η ειδική ανακρίτρια Αθηνών.
Αύριο, Παρασκευή, ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για πέντε αδικήματα στο σκάνδαλο της Proton Bank, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Έρευνα στο σπίτι του

Σαμαράς: Σήμερα τελειώνουν οι φόβοι-Δεν δέχομαι εκβιασμούς από υπαλλήλους (βίντεο)

[Για να δούμε ρε Αντώνη πόσο δεν δέχεστε εκβιασμούς από τους υπαλλήλους της Βουλής... μέχρι τώρα πάντως άλλα βλέπουμε: Στην καλύτερη περίπτωση βλέπουμε διστακτικότητα και να τους πηγαίνεις με το μαλακό (την ίδια μαλακ@@ που έκανε και ο Καραμανλής), ενώ θα έπρεπε να τους εξοντώσεις με τη μία για να δείξεις αποφασιστικότητα και να δούμε και μεις οι υπόλοιποι ότι στις θυσίες συμμετέχουν όλοι ρε γαμώτο!! Μια φορά να δείξει κάποιος ότι δεν υπάρχουν προνομιούχοι και μαλάκ@@!!!]

Για την ευκαιρία που δίδεται στην χώρα να αποκαταστήσει την αξιοποπιστία της και να βγει από την κρίση μίλησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Στουρνάρας: Έχασαν χρήματα όσοι είχαν ποντάρει στη χρεοκοπία

“Σήμερα αρχίζει το ταξίδι. Και δεν υπάρχει αβεβαιότητα”. Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, εμφανώς ικανοποιημένος από τη θετική για την Ελλάδα απόφαση του Eurogroup, την ίδια στιγμή όμως και απόλυτα ρεαλιστής, ο Υπουργός Οικονομικών παρουσίασε τις απόψεις του για τις εξελίξεις.

Ο Πρετεντέρης παίρνει το φτυάρι κατά του Αντώνη Σαμαρά

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει πολυκύμαντες απόψεις, όταν δεν πετάει μπουκάλια με το κρινένιο χεράκι του από την θύρα επισήμων. Εκεί που συχνάζουν τα σκληρά αγόρια της φίλαθλης κρεμ ντε λα κρεμ πίνοντας τα καλά πιοτά με την άνεση τους. Σε αντίθεση με την πλέμπα στις θύρες των πληβείων. Μια φορτώνει, μια ξεφορτώνει. Λοιδορίες και εξυπνακισμοί κατά του Κώστα Καραμανλή, μετά ολίγη σωφροσύνη και μετριοπάθεια προς τον τέως Πρωθυπουργό.

Αυτό δεν είναι ελάφρυνση στους χαμηλόμισθους; 100 ευρώ λιγότερος φόρος για εισόδημα μέχρι 13.000 ευρώ, στα ίδια τα εισοδήματα μέχρι 23.000...

[Επί μήνες τα ΜΜΕ και η αντιπολίτευση τρομοκρατούσαν τον κόσμο ότι θα τον ξεσκίσουν στη φορολογία και οι φτωχοί θα δεινοπαθήσουν... Τώρα που από ώρα σε ώρα κατατίθεται το φορολογικό η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Η εξαγγελία της ΝΔ για ελάφρυνση των χαμηλοσυνταξιούχων αρχίζει και υλοποιείται και μπορεί να μην...

Δόση μαμούθ 52,5 δις ευρώ στην Ελλάδα

Μπορεί να ήταν αναμενόμενο μετά τις θετικές δηλώσεις υπέρ της Ελλάδας, όμως, η σημερινή ημέρα είναι σημαντική. Το Eurogroup πριν από λίγο αποφάσισε την εκταμίευση μέρους της δόσης των 44 δις ευρώ ήτοι 34,4 δις ευρώ. «Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε. Η εκταμίευση της οικονομικής βοήθειας έγινε δεκτή», είπε ο εκπρόσωπος του προέδρου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Θα επανέλθει η ρύθμιση για τους υπαλλήλους της Βουλής λέει το Μαξίμου... να τη δούμε και να μην την πιστέψουμε λέω κι εγώ...




Ως κίνηση τακτικής χαρακτήριζαν πηγές από το Μαξίμου την υπαναχώρηση στο θέμα των υπαλλήλων της Βουλής. Η ρύθμιση που προέβλεπε τη μείωση των αποδοχών τους δεν συμπεριλαμβάνεται τελικά στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, όπως αναμενόταν, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις.


Τι απαντάει ο Βουλγαράκης στις "καταγγελίες" Κουράκου ότι έχει λεφτά για πέταμα...

Πριν από λίγο με ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης, παραδέχεται ουσιαστικά ότι μίλησε με τον Κουράκο για να βοηθήσει τον φίλο του, όπως λέει Π. Καμμένο, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι συζήτησαν ότι καταγγέλλει ο υπάλληλος της Βουλής Κουράκος. Δείτε τι έγραψε:

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

     Διαβάζοντας χθες το μεσημέρι για τις αντιδράσεις των υπαλλήλων της βουλής ,σχετικά με τη φημολογούμενη μείωση των μισθών τους ,μου έκανε εντύπωση το εξής.
     Πεντακόσιοι (500) υπάλληλοι που επρόσκειντο στη Ν.Δ. σκόπευαν λέει να παραιτηθούν από μέλη της.
     Αν οι ΝΔΙΤΕΣ είναι 500,άρα οι ΠΑΣΟΚΟΙ θα είναι...

Έστω και μια μέρα ΑΕροψεκασμένος... για πάντα ψεκασμένος: Ο Κουράκος καταγγέλλει ότι ο Βουλγαράκης θα χρηματοδοτήσει τους ΑΕροψεκασμένους!

[Εντάξει η φαντασία του Κουράκου, οργιάζει αφού πιστεύει ότι ο Βουλγαράκης έχει τόσα λεφτά και είναι τόσο βλάξ για να τα φυτέψει στην άμμο... Η λογική πάει πάσο! Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κάποιος πέρασε έστω και μία μέρα από τους ΑΕροψεκασμένους]

Σε «παρουσία» του Γιώργου Βουλγαράκη πίσω από τους ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της.

Α. Σαμαράς: Νέα ημέρα για την Ελλάδα

Δήλωση έκανε πριν από λίγο στα αγγλικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων και με αφορμή της έγκριση της δόσης προς την Ελλάδα, τόνισε ότι είναι μια «νέα μέρα για την Ελλάδα, νέα μέρα για την Ευρώπη».

Τα είπε με τον πρωθυπουργό ο Ιβάν

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε πριν από λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Όπως αναφέρεται στην προσωπική ιστοσελίδα του Ιβάν Σαββίδη η συνάντηση έγινε...

Πέθανε την ώρα του μνημόσυνου ο ΝΔίτης αντιδήμαρχος Καλαβρύτων

Τραγική ήταν η σημερινή επέτειος για το Ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα. Ο πρώην Δήμαρχος Παϊων και νύν αντιδήμαρχος Έργων Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του διευρυμένου Δήμου Καλαβρύτων Κώστας Ασημακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή απο ανακοπή καρδιάς στο λόφο του Καππή, (εκεί όπου είχαν δολοφονηθεί από τους Γερμανούς οι άνδρες των Καλαβρύτων), την ώρα που γινόταν η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων, μπρος στα έκπληκτα μάτια των επίσημων προσκεκλημένων, των παρευρισκομένων και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Πληρώνουμε ταξίδια της Όλγας στη Νέας Υόρκη για προβολή τουρισμού και αυτή κάνει "φροντιστήρια" για Δήμαρχος Αθηναίων...

Πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει για τον Δήμο Αθηναίων, η Όλγα Κεφαλογιάννη (στη φώτο όπως φωτογραφίζονται τα κοριτσάκια με τον Ρουβά...) στην τελευταία της επίσκεψη στις ΗΠΑ επέλεξε να δει τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης – τον άνθρωπο που χειρίστηκε το σοκ της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

Αυτή είναι η Ελλάδα: Τρύπησε το φορείο στο ΑΕΛ - Αστέρας! (βίντεο)

Δείτε το βίντεο:

Στρατούλης: Μην τολμήσει κανείς να αγγίξει τους υπαλλήλους της βουλής...

«Αν η κυβέρνηση επιμένει να μειώσει τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής [γιατί προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιμένει...], θα πρέπει να το κάνει με τον τρόπο που λέει το Σύνταγμα», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Καραμανλής: Μη με μπλέκετε με παπαριές...

Τι απαντά στα σενάρια επαναφοράς του και γιατί θέλει να κάνει … οριστικό ξεκαθάρισμα…

Παλαιότερα μπορεί να κρατούσε αποστάσεις από κάθε σχόλιο ή φήμη που τον ήθελαν να επανέρχεται ενεργά στην κεντρική πολιτική σκηνή, όμως τώρα ο Καραμανλής εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Γελάει ο κόσμος με το Νάκο... σε λίγο θα μας πει και να τους ελεήσουμε: Οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν υποστεί μειώσεις 52%

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος υπερασπίστηκε τους υπαλλήλους της Βουλής υποστηρίζοντας ότι η ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο ωράριο της εργασίας τους δικαιολογεί την καταβολή υπερωριών.

Μια χαρά τα 'πε ο Κασιδιάρης για τον Ρουπακιώτη

Επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, πραγματοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια της επίκαιρης ερώτησης που έκανε στη Βουλή για την απόδραση του Αφγανού που δολοφόνησε τον Θανάση Λαζανά.

Η Μέρκελ μας επαινεί πριν τη Σύνοδο

Στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Bundestag μίλησε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, και αναφέρθηκε στα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών κάνοντας ειδική αναφορά στην Ελλάδα και τις άλλες υπερχρεωμένες χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

Αποχώρησε και ο Μαρκόπουλος από τους ΑΕροψεκασμένους... κλάμα ο Πανάρας-Διαβάστε την επιστολή του

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,

Οι περισσότεροι από εμάς γνωριστήκαμε μετά την εκλογή μας τον Μάιο του 2012 και αφού πρώτα ενώσαμε δυνάμεις για να στηρίξουμε και να εκπροσωπηθούμε μέσα από το μικρό, μονοπρόσωπο κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος. Μας ένωσε ένας κοινός αγώνας και μία κοινή εθνική αντιμετώπιση των εξελίξεων, ανεξαρτήτως προελεύσεως και ιδεολογίας, δηλαδή η επανάσταση της πολιτικής μας συνείδησης για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας μέσω των μνημονίων στην τρόικα εξωτερικού.

Κάνει πλάκα στον Μπαλασόπουλο ο Φούχτελ: Πήγαν σε ξενοδοχείο για να τον βρούν κι αυτός έλλειπε... τις έφαγαν από τα ΜΑΤ και ηρέμησαν... για σήμερα

- SMS κάλεσμα έφτασε στα κινητά των μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ ανέφερε «Η ΠΟΕ - ΟΤΑ πίνει καφέ με τον Φούχτελ και Δημάρχους της Αττικής»... τελικά τους κέρασαν καφέ τα ΜΑΤ
- Μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου ο Χανς Φούχτελ υποτίθεται ότι θα συναντούσε δημάρχους της Αττικής
- Στο Βερολίνο ο Φούχτελ, είδε τους δημάρχους την προηγούμενη εβδομάδα
- Το επιβεβαίωσε στο NewsIt και ο Γερμανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη
- Μπαλασόπουλος: Ο ρουφιάνος μας έδωσε μισές πληροφορίες

Αποκάλυψη βόμβα από Χαϊκάλη!!! Γιατί ο Πάγκαλος έχει ρέψει τώρα τελευταία και έχει μαύρους κύκλους κάτω απ' τα μάτια

Ο Χαϊκάλης μαρτυράει… τι είναι αυτό που σκιάζει τον πρώην αντιπρόεδρο και τον έχει οδηγήσει στο να σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία!

Ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως ο κ. Πάγκαλος φοβάται...

Στο 24,8% η ανεργία

Στο 24,8% η ανεργία το τρίτο τρίμηνο του έτους όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Ο αριθμός των ανέργων είναι 1.230.918.

Αρθρο για την Μαριάννα Λάτση στην... αντισυστημική Αυγή!!!

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝ@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...

Διαβάστε με πόση θέρμη παρουσιάζει η Αυγή ομιλία της Μαριάννας Λάτση! Ο τίτλος μόνο τα λέει όλα: "Νέα ελληνική επιχειρηματικότητα για νέα εθνική αυτοπεποίθηση"...

Η συνέχεια στο  naxios.blogspot.gr

Πλούσιοι αρχηγοί … χρεοκοπημένα κόμματα


ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζουν από χρέη την ώρα που οι εργαζόμενοί τους μένουν απλήρωτοι


Δραματική είναι η κατάσταση των υπαλλήλων που εργάζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουν να πληρωθούν μήνες, με αποτέλεσμα να απεργούν, αλλά και να καταγγέλλουν την κατάσταση που επικρατεί.

Υπάλληλοι Βουλής: Οι «προνομιούχοι» της λιτότητας

Η χθεσινή απόσυρση, από την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί προς υπογραφή το υπουργείο Οικονομικών, της ρύθμισης για τις περικοπές των οικονομικών προνομίων που απολαύουν οι υπάλληλοι της Βουλής εγείρει μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα. Γιατί, δεν μπορεί, στις συνθήκες της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει η χώρα την τελευταία τριετία, να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων.

Ναι αλλά γιατί τα λένε ρε Παππά;

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας γιατί ήθελε να καπνίσει ένα τσιγάρο. Προφανώς χωρίς να το γνωρίζει μπήκε σε μία από τις διπλανές αίθουσες για να ανάψει το τσιγάρο του, δεν γνώριζε όμως πως η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ.

Η χαρά του νόμιμου πολίτη ή μαλάκ@: Oι τράπεζες σε ρόλο... ΣΔΟΕ για τον εντοπισμό φοροφυγάδων

Τις πρώτες διασταυρώσεις οικονομικών και φορολογικών στοιχείων για να εντοπίσουν τυχόν φοροφυγάδες σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις καλούνται να κάνουν οι τράπεζες.

Οι υπάλληλοι της Βουλής απειλούν και υβρίζουν τον Σαμαρά σαν χουντικό... κι οι κότες της κυβέρνησης υποχωρούν πανικόβλητες

[Αυτοί είναι ικανοί, σαν άλλοι Κολλάδες, να δείρουν και να ξεβρακώσουν τον Μεϊμαράκη... και να πέσει το γέλιο της αρκούδας... Όσο για τους ύπνους της Κυβέρνησης δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι θα δεχθούν πιο εύκολα τις περικοπές και τις αυξήσεις φόρων αν δούνε ότι ισχύουν προς όλους και δούνε την κυβέρνηση αποφασισμένη να κόψει προνόμια από τα λαμόγια της Βουλής, του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ κ.λπ]

Είναι η δεύτερη φορά σε ένα μήνα που οι υπάλληλοι της Βουλής σηκώνουν μπαϊράκι με βαρείς χαρακτηρισμούς μόλις επιχειρείται να γίνουν περικοπές στους μισθούς τους και η κυβέρνηση οδηγείται σε ...άτακτη υποχώρηση.

240 ευρώ κάθε μέρα για γεμάτο Κοινοβούλιο προτείνει ο Ταμήλος

[Δεν είναι κι άσχημη η πρόταση του Ταμήλου... άσχημη και για το πέ@ς είναι η λογική του που λέει "τότε όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν"...]

Με πρόταση για γεμάτο Κοινοβούλιο "ξαναχτύπησε" ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις απόψεις του για τις αποζημιώσεις των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές.

Δάκτυλο Σαμαρά βλέπει πίσω από τη διάλυση των ΑΝ.ΕΛ. ο Πάνος Καμμένος-Τι σκέπτονται στη ΝΔ

Σε βαριές καταγγελίες εναντίον της ΝΔ και του Πρωθυπουργού προσωπικά, τον οποίο αποκάλεσε «σουλτάνο» προχώρησε χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος επιχειρώντας να εξηγήσει τον εμφύλιο που σπαράσσει το κόμμα του. Με αφορμή την ηχηρή παραίτηση από τους ΑΝΕΛ του Δημήτρη Σταμάτη (πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Ευτυχώς υπάρχει και ο Αντώναρος... για να γελάμε και να ξεχνάμε την κρίση

Σε νέες αποκαλύψεις για γέλια προέβη ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος τελευταία είναι λαλίστατος και χαρίζει σε εμάς άφθονο γέλιο και στον Καραμανλή που δεν τον μαζεύει άφθονη ξεφτίλα. Ο Αντώναρος λοιπόν έκανε την εξής φοβερή αποκάλυψη:

Πωλούνται 28 ακίνητα του Δημοσίου στην Ελλάδα και 6 στο εξωτερικό

Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) ενέκρινε την Τετάρτη την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση 28 ακινήτων του Δημοσίου με την μέθοδο της πώλησης και επανεκμίσθωσης (sale & lease back). Αναμεσά τους περιλαμβάνονται τα κτίρια των...

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Συντέλληνες

Δείτε το:

Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα: Επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρία Philip Morris International

Ψήφο εμπιστοσύνης στις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αποτελεί η πρωτοβουλία της εταιρίας Philip Morris International, μητρικής εταιρίας της «Παπαστράτος», να επενδύσει στην Ελλάδα, μεταφέροντας την παραγωγή λεπτοκομμένου καπνού στην εγχώρια αγορά από άλλα εργοστάσια της εταιρίας στην Ευρώπη.

Τα νεύρα τους στον ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ συζητάει την πάγια πρότασή τους για απλή αναλογική και δεν μπορούν να πούνε όχι...

Παιχνίδι τακτικής και η ...Κουμουνδούρου σε αδιέξοδο!

Ένα άγνωστο παιχνίδι τακτικής έχει στηθεί με φόντο το επόμενο εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι εκλογές. Από τα κόμματα της συγκυβέρνησης έχει γνωστοποιηθεί η πρόθεση να πάμε σε απλή αναλογική, μία πρόταση ωστόσο που ήταν πάγια του ...ΣΥΡΙΖΑ!

Πόσα κατέβαλαν μισθωτοί και συνταξιούχοι το 2011

Το 70,22% του συνολικού εισοδήματος των φορολογουμένων δήλωσαν μισθωτοί και συνταξιούχοι ενώ κατέβαλαν το 55,9% του συνολικού φόρου.

ΠΑΣΟΚ:Προβοκάτσια ότι χρωστάμε σε υπαλλήλους μας... η αλήθεια είναι ότι χρωστάμε και της Μιχαλούς

Προβοκάτσια χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου την ανακοίνωση απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, στην οποία προτείνουν, για να πληρωθούν, να πουλήσουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τις βίλες και τα κότερα.