06 Μαρτίου 2013

Αρχισε τα μπινελίκια ο Ταμήλος: Γαμώ την Παναχαϊκή μου... [βίντεο]

Τα... γαλλικά άρχισε πάλι ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος. Αυτή τη φορά όχι στη Βουλή αλλά στο δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων.

Φαίνεται, ότι εκτός από το να παρίσταται στις επιτροπές της Βουλής, τον Μιχάλη Ταμήλο εκνευρίζει και το...

Πάλι ψέμματα διαδίδει ο κομμουνιστής Κούλογλου

Δυό γυναίκες επιτέθηκαν λέει στον Σαμαρά... αλήθεια; Και τον έκαναν μπλέ μαρέ, όπως τον δείχνετε στο περιοδικό που βγάζετε εκεί στην Κουμουνδούρου... Παπάρια μάντολες η είδηση του κομμουνιστή αφού το μόνο που έγινε ήταν....

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του e-shop για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 9,9 εκατ. ευρώ

Χειροπέδες στον 39χρονο πρόεδρο της γνωστής ηλεκτρονικής αλυσίδας, e-shop, Συμεών Μαυροειδή, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 9.959.583 ευρώ, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.


Έχασε την ψυχραιμία του ο Βαξεβάνης και άρχισε να βρίζει χυδαία τον Μουρούτη και όποιον άλλο βρήκε μπροστά του!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει ο διευθυντής του Γρ. Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης καθώς κατάφερε να βγάλει στη φόρα τον φασίστα-δικτατορίσκο που κρύβει μέσα του ο κομμουνιστής Κώστας Βαξεβάνης. Ο Μουρούτης δεν απαντούσε...

Σαμαράς: Όταν δίνουμε μάχη για την Ευρώπη, τιμάμε τον Καραμανλή

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι ο Καραμανλής δεν προσπάθησε να «το παίξει ψευτοπροοδευτικός ήταν προοδευτικός», σημειώνοντας πως ο αγώνας της κυβέρνησης για παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη αποτελεί φόρο τιμής στον ιστορικό ηγέτη της Μεταπολίτευσης.


Εξοικονόμηση 20 εκατ. ευρώ και περικοπή 800 θέσεων σε Υπουργεία... φανταστείτε τι πάρτι γίνεται στο δημόσιο

Στο πνεύμα της περιστολής του κρατικού μηχανισμού και της περικοπής δαπανών κινήθηκαν οι αποφάσεις που πήρε το Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για την αξιολόγηση των δομών των υπουργείων και των νέων οργανογραμμάτων -που αποτελούν προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Οι δέκα λόγοι που δεν θα μου λείψεις Ούγκο Τσάβες

Καημένε Ούγκο, ήσουν κι εσύ μια κάποια λύση για τους αμετανόητους αριστερούς.

Σε είχα μελετήσει κάποτε και σε είχα θαυμάσει για τα σκληρά και φτωχικά παιδικά σου χρόνια, την αξιοθαύμαστη στρατιωτική σου εκπαίδευση και καριέρα στο στρατό της Βενεζουέλας, τις πολιτικές σου πρωτοβουλίες που σε οδήγησαν στη φυλακή πρώτα, αλλά αργότερα σε αποζημίωσαν με το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα σου.


Ευτυχώς που έχουμε και τον Πανάρα να γελάμε λίγο

Δεν πειράζει Πάνο... χούντα είναι θα συνηθίσεις... Δείτε τι ασυναρτησίες λέει πάλι βραδιάτικα ο Καμμένος που σαν ΣΥΡΙΖΑίος έτρεχε να απελευθερώσει κάτι μέλη των ΑΕροψεκασμένων που η Αστυνομία προσήγαγε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, όπως κάνει καθημερινά με εκατοντάδες που δεν έχουν μαζί τους ταυτότητες :

Έτσι κάνει προπαγάνδα ο Βαξεβάνης στα πρόβατα (φώτο)

Όπως γράψαμε το μεσημέρι μπερδεύει σκόπιμα για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην καταγγελία της πλάκας, τον Διευθυντή της ΝΔ, θέση όντως σημαντική που το πρόσωπο το επιλέγει ο Σαμαράς και είναι ο Τσιμάρας, με κάποιον στο γραφείο του Κεφαλογιάννη, τον οποίο δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του... φυσικά όλα αυτά τα παίρνει πίσω ατάκα κι επι τόπου μόλις τον ξεμπροστιάσουν...

Θερμός εναγκαλισμός Σαμαρά-Καραμανλή... Ψυχρή χειραψία εν κινήσει με Τσίπρα

Δίπλα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκατσε ο πρωθυπουργός

Στο κέντρο ακριβώς της πρώτης σειράς κάθησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μαζί με την σύζυγο του Γεωργία και δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Κατά την είσοδο του ο πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό...

Τσίπρας: Μεγάλος ηγέτης ο Καραμανλής... και αν μου τάξετε μερικά ψηφαλάκια ακόμα θα τον πω κι "εθνάρχη"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην πολιτική της δημόσιας παρέμβασης που ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φέρνοντάς την σε αντιπαραβολή με την πολιτική που, σύμφωνα με τον ίδιο ακολουθείται σήμερα όπως επίσης και στην επιστοφή "άλλου Καραμανλή" από το Παρίσι και την προσπάθειά του να οικοδομήσει μία χώρα με δημοκρατική νομιμότητα και ομαλές αλλαγές κυβερνήσεων, τα αντίθετα δηλαδή από αυτά που συνέβαιναν προδικτατορικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο λόγο του ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε μία σπάνια πολιτική και προσωπική υπέρβαση ξεπερνώντας τα όρια της εποχής του.

Διαβάστε τον λόγο του:


Περιφερόμενο τσίρκο στους δρόμους του Καράκας, το πτώμα του δικτάτορα Τσάβες

Δείτε τα βίντεο:

Παραμάγαζο η ΕΡΤ: Πληρώνει τον γιο, επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τον συνταξιούχο πατέρα του που κάνει τη δουλειά!!

Μετά την δικαστική έρευνα για την περιώνυμη εκπομπή της Ανθης Σαλαγκούδη «136» ασφαλείς πληροφορίες επίκειται καταγγελία και πολύ πιθανόν νέα δικαστική έρευνα για... πλαστογραφία αρχισυντάκτη.


Τα γυρνάει ο Τερλέγκας για το νησί του Εμίρη: Εντάξει μωρέ! Είπα μια μαλακ@α, πως κάνετε έτσι;

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας να είχε κάνει τις συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες και να είχε ξεκινήσει τη διαδικασία αγοράς του νησιού Σωρός, ωστόσο αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το νησί δεν πέρασε ποτέ στην ιδιοκτησία του και συνεπώς δεν το πούλησε ο τραγουδιστής στον Εμίρη του Κατάρ, αλλά ο δήμος Ιθάκης.


ΦΩΤΟ-Ποιοι βρίσκονται στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο ο Κουβέλης αποθέωσε!

Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθονται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δίπλα τους ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Κωστής Στεφανόπουλος και παραδίπλα ο Αλέξης Τσίπρας ενώ κάπου πιο δίπλα είναι και ο ΓΑΠ

Toύρκος αντιπρόεδρος: "Εσείς φταίτε για τη Χάλκη"... στα παπάρια μας μεγάλε! Ας μη λειτουργήσει ποτέ...

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης δεν λειτούργησε για πολιτικούς λόγους, κυρίως λόγω της «μη φιλικής στάσης της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς.

Στη Βενεζουέλα για την κηδεία, το κάψιμο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, του δικτάτορα, όχι του Ντερτιλή αλλά του Τσάβες, ο Αλ. Τσίπρας...

Για τη Βενεζουέλα αναχωρεί την Πέμπτη ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, προκειμένου να πάρει μέρος στην τελετή αποχαιρετισμού του Ούγκο Τσάβες που θα πραγματοποιηθεί στη Στρατιωτική Ακαδημία της πρωτεύουσας.

Πιο μαλάκ@ς πεθαίνεις: σε πατσατζίδικο το clip του «Alcohol Is Free»!

Είπαμε να πάμε με ελληνικό στοιχείο στην Eurovision αλλά αυτό.... παραπάει: σε πατσατζίδικο γυρίστηκε το clip του «Alcohol Is Free» με τον Αγάθωνα να τον ψιλοκόβει με την μαχαίρα τον πατσά!


Πάνω απ' το στόχο τα έσοδα το Φεβρουάριο

Καρπούς απέδωσαν τον Φεβρουάριο οι πιέσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης στους ελεγκτές και τους οφειλέτες του Δημοσίου με αποτέλεσμα τα έσοδα των εφοριών να εμφανίζουν αυξητική τάση κατά περίπου 15% σε σχέση με τον στόχο.


3 διαφορετικές ποινικές διώξεις για πόθεν έσχες: Κατά Π. Δούκα για κακούργημα, Γ. Παπαντωνίου για λαμογιά και Γ. Βουλγαράκη για παπαριές

Παραβάσεις του νόμου περί «πόθεν έσχες» εντόπισε ο Εισαγγελέας Εφετών σε βάρος των πρώην υπουργών Γιάννου Παπαντωνίου (απέκρυψε 2,2  εκ της άνεργη γυναίκας του), Γιώργου Βουλγαράκη (σε 117.000 του πεθερού του είναι συνδικαιούχος η γυναίκα του σαν παιδί του... παπαιές δηλ.) και Πέτρου Δούκα (εξαφανίστηκαν 1,1 εκ ευρώ από τις καταθέσεις του) σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, με κακουργηματικού βαθμού χαρακτήρα αυτήν που αφορά τον κ. Δούκα.


Ο... λαοπλάνος Μανώλης Κεφαλογιάννης-Δείτε τι φώτο έχει έξω απ' το γραφείο του

Ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ φαίνεται ότι διαθέτει ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος στην είσοδο του γραφείου του έχει τοποθετήσει...

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο μία ημέρα μετά την συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας!

Δορυφορική σάρωση της α/β Dalaman (Deniz Hava Üs) 5/11/2012.
Στη γνώριμη τακτική των προκλήσεων επανήλθε η Άγκυρα μία ημέρα μετά την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομολόγό του στη Κωνσταντινούπολη και τη δεύτερη σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο κρατών. Συγκεκριμένα...

Είδες τι κάνει ο Σόιμπλε; Μόλις σφίξαν οι κ@λοι... αυξήθηκαν τα έσοδα στους Δήμους και περίσσεψαν και λεφτά

Κατα 18% αυξήθηκαν τα έσοδα των δήμων τον Ιανουάριο του 2013, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.


Κασιδιάρης σε Τσαπανίδου: Αν σκοτώνουμε αλλοδαπούς; Είστε σοβαρή κυρία μου; (VIDEO)

«Μα είστε σοβαρή κυρία μου;». Με αυτή τη φράση ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε στην Πόπη Τσαπανίδου και διέψευσε το video του βρετανικού δικτύου Channel 4 όπου μέλη του κόμματος δηλώνουν πως θα κάνουν σαπούνια τους αλλοδαπούς.


Δεν καταργούνται οι δόσεις για την καταβολή του ΦΠΑ

Μετά το κύμα διαμαρτυριών των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων για την κατάργηση της πληρωμής σε δόσεις και την άμεση απόδοση του ΦΠΑ, στελέχη του αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα κατάργησης των δόσεων, όμως στόχος είναι να αναγκαστεί να δηλώσει τον φόρο το 25% των επαγγελματιών που έχει βρεθεί εκτός περιοδικών δηλώσεων το τελευταίο διάστημα.


Στον εισαγγελέα το ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή... γιατί τέτοιες μαλακίες πάει πολύ να λέγονται

Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής υποβάλλεται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, οπτικοακουστικό υλικό από μεσημβρινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, που προέβαλε απόσπασμα χθεσινού ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4.


Ίδρυμα Σόρος: Δεν χρηματοδοτούμε εμείς τον Τσίπρα... αν τον χρηματοδοτούσαμε θα σας το λέγαμε βρε

Κατηγορηματική διάψευση έκανε ο διευθυντής του ιδρύματος Σόρος INET αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα γερμανικού εντύπου ότι ο μεγαλοεπενδυτής χρηματοδότησε το ταξίδι και την εκδήλωση στο πανεπιστήμιο Κολούμπια όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι το ίδρυμα δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του.


Το επίπονο πρωκτικό σεξ χρησιμοποιούν δικηγόροι για να την γλιτώσουν από την ηλεκτρική καρέκλα

Τα όρια της γελοιότητας άγγιξε η δίκη της 32χρονης Τζόντι Αρίας, που δικάζεται για τον φόνο του εραστή της, όταν η υπεράσπιση προσπάθησε να πείσει ότι τον μαχαίρωσε 27 φορές επειδή την πονούσε κατά την διάρκεια του πρωκτικού σεξ.


Εδώ ξάπλωνε για να κάνει μασάζ ο Άκης Τσοχατζόπουλος [ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ]

Φωτογραφίες από το εσωτερικό και βίντεο της οικείας Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσιάζονται σήμερα, δείχνοντας μεταξύ άλλων την κρεβατοκάμαρα, την αίθουσα μασάζ και το σαλόνι του σπιτιού.

Η αντίδραση του Κασιδιάρη για το ντοκιμαντέρ με τον κάφρο Χρυσαυγίτη

[Αν έκανε πλάκα να του απαγορεύσετε να κάνει... γιατί οι κάφροι δεν έχουν χιούμορ]

«Θα κάνουμε σαπούνια τους μετανάστες; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου» με αυτή φράση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με παρέμβαση του, επιχείρησε να διαψεύσει ότι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ζήτησε να γίνουν οι μετανάστες σαπούνια, σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel 4.

Μιχελάκης: Το εξώφυλλο με τον «χτυπημένο» Σαμαρά-Τι είπε ο Στρατούλης;

Αντιδράσεις από το Γιάννη Μιχελάκη για το περιοδικό που παρουσιάζει τον Πρωθυπουργό χτυπημένο

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κατά τη συμμετοχή του σε πάνελ στην κρατική τηλεόραση, παρουσίασε το εξώφυλλο του περιοδικού UNFOLLOW, στη σύνταξη του οποίου φαίνεται ότι συμμετέχουν γνωστοί ΣΥΡΙΖΑίοι δημοσιοκάφροι, το οποίο παρουσιάζει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τραύματα στο πρόσωπο.


Το "χουντικός", σιγά τ' αυγά... αλλά το "καταδικασμένος" είναι όντως παράπτωμα και αν ισχύει πρέπει να τον σουτάρουν

[Το παρακάτω άρθρο είναι του Κώστα Βαξεβάνη με τα γνωστά συμπλέγματα...]

Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός.

Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο: "Κάποιοι Ελληνες της Πόλης θέλουν για πρόεδρο τους τον ΓΑΠ"

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι περιζήτητος, αφού δέχεται συνεχώς προσκλήσεις από όλον τον κόσμο εκτός βέβαια από την Ελλάδα. Όπως φαίνεται τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θέλουν οι Ελληνες της Κωνσταντινούπολης για να ηγηθεί του συλλόγου τους προκειμένου να συντονίσει με άλλες μειονότητες την προσπάθεια διεκδίκησης των περιουσιακών, και όχι μόνο, δικαιωμάτων τους.


Τα «δωράκια» του Σόρος στον Μπουτάρη

Ο Τζορτζ Σόρος πρόσφερε 90 τόνους πετρέλαιο σε σχολεία και ιδρύματα της Θεσσαλονίκης... είναι και "φιλάνθρωπος"

«Αν υπήρχε ίδρυμα Σόρος στη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα θα είχε σωθεί» υποστήριξε μιλώντας στην «Καρφίτσα» ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, Χ. Καπόν αναφερόμενος στο θέμα της χορηγίας 50-90 τόνων πετρελαίου σε σχολεία και ιδρύματα της πόλης από το Οpen Society Institute του Τζόρτζ Σόρος, που έχει έδρα την Ελβετία.


Εύβοια: Το ''έλα να δεις'' στο δημοτικό συμβούλιο με τη Χρυσή Αυγή - Βίντεο!

Η φράση ''φαντάσματα του παρελθόντος'' προκάλεσε την έκρηξη της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο της Ιστιαίας...

Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που ακούστηκε μία φράση που άναψε τα αίματα. Η φράση «φαντάσματα του παρελθόντος» που απευθυνόταν στην Χρυσή Αυγή, ήταν αρκετή για να βάλει φωτιές.


Ποιά είναι η γνωστή τηλεπερσόνα που κάνει τζόκινγκ με τη φιλιππινέζα της

Γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης περιγράφει η Σίβυλλα στο Βήμα, η οποία κάνει τζόκινγκ στην Ακρόπολη, και περνάει τρέχοντας μπροστά από το σπίτι του Ακη Τσοχατζόπουλου, μαζί με τη φιλιππινέζα της.


Με εντολή Τσίπρα Διευθυντής στο ρ/σ ο ΣΥΡΙΖΑίος Αρβανίτης

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης μετά την "περιπέτειά του" με την ΕΡΤ και τις αναφορές του Έθνους ότι το όνομά του βρίσκεται στη λίστα Νικολούδη, αναλαμβάνει διευθυντής του σταθμού «105,05 Στο Κόκκινο».


Καφριλίκια ακόμα και μέσα στη Βουλή: Χαρακιά σε πίνακα της Βουλής


Ο πίνακας "Γυναίκα με φυτό" του Γιώργου Μπουζιάνη (λάδι σε μουσαμά) κοσμεί εδώ και χρόνια έναν από τους τοίχους του κοινοβουλίου έξω από το εντευκτήριο των βουλευτών, κοντά στο γραφείο του προέδρου της Βουλής.

Η Άγκελα Μέρκελ επισκέφτηκε το ελληνικό περίπτερο τουρισμού

Eξαιρετικά σημαντική η παρουσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς την παρουσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου 'Αγκελα Μέρκελ στο ελληνικό περίπτερο,όσον αφορά την προσέλκυση των Γερμανών τουριστών στη χώρα μας ,στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο Βερολίνο. Για «μήνυμα», έκανε λόγο από την πλευρά του ο υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ, ο οποίος την συνόδευε.,


Όλα τα σενάρια του ανασχηματισμού-Ποιοί έρχονται, ποιοί φεύγουν, ποιοί μένουν

Μπορεί το Μαξίμου να διαψεύδει ότι θα γίνει άμεσα ανασχηματισμός, τα σενάρια όμως για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης συνεχίζουν με πολλές ανατροπές και καραμπόλες τόσο μεταξύ των υπουργείων, αλλά και μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων. Η διαβούλευση μεταξύ τους και η συζήτηση δείχνει ότι είναι ανοιχτή ή τουλάχιστον ότι έχει ξεκινήσει καθώς ο Βενιζέλος είναι αυτός που εξέφρασε τις προθέσεις του και τις αποφάσεις τους για συμμετοχή στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη, αποκαλύπτοντας ότι οι πρώτες σκέψεις … εκφράστηκαν και μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.


Στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να αρχίσουν την κλάψα: Ταυτοποίησαν 7 άτομα για την επίθεση στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές

Κλιμακώνονται οι αστυνομικές ενέργειες εντοπισμού των δραστών της καταδρομικής επίθεσης στα μεταλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής μαζί με τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής. Προχθές καταγράφηκε η προσαγωγή δεκαπεντάχρονης μαθήτριας της Α΄ Τάξης του Λυκείου Ιερισσού, η οποία κλήθηκε στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.


Ο Ανδρέας Ψυχάρης συμμετέχει με τον δικό του ... τρόπο στο πένθος για τον Τσάβες [εικόνα]

Με τον θάνατο του Ούγκο Τσάβες να κυριαρχεί στην επικαιρότητα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης καταθέτει τη δική του άποψη, κόντρα σε όσα ακούγονται για τον ηγέτη της Βενεζουέλας.

Καφενείο η ΕΡΤ: Συνεχίζει να κάνει κουμάντο η απολυμένη συνεργάτιδα της Στάη

Ετοιμάζονται καταγγελίες

Καταγγελίες κατά παντός υπευθύνου ετοιμάζουν στην ΕΡΤ λόγω της παράνομης και αδικαιολόγητης παρουσίας της Νικόλ Λειβαδάρη, στενής συνεργάτιδας της Έλλης Στάη στο κοντρόλ της εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας στη δημοσία τηλεόραση.


Η Γερμανία στηρίζει ελληνικές επιχειρήσεις

Η διαδικτυακή πλατφόρμα pro-greece.com φιλοξενεί ελληνικές επιχειρήσεις που θέτουν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση αντίστοιχων γερμανικών, οι οποίες αδυνατούν να καλύψουν τη ζήτηση των πελατών τους.


Οι Έλληνες πρώτοι στις αγορές πλοίων

Μπορεί όλο το Φεβρουάριο ο βασικός δείκτης της ναυλαγοράς να παρέμενε «κολλημένος» γύρω από τις 750 μονάδες, ωστόσο στις αγοραπωλησίες πλοίων η κινητικότητα ήταν ιδιαίτερα έντονη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.


«Λούφα και παραλλαγή» κάνει ένας στους δύο καθηγητές... η Μέρκελ τον βάζει

Κοπάνες δεν κάνουν μόνο οι μαθητές, αλλά και οι εκπαιδευτικοί. Αυτό έδειξαν οι έλεγχοι σε έντεκα Γυμνάσια και Λύκεια της Ανατολικής Αττικής των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης την περίοδο 2008 - 2012.


Οι κακάσχημες κόρες του Αλ Πατσίνο για τις οποίες μιλάνε όλοι [εικόνες]

Τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία που δείχνει τον 72χρονο Αλ Πατσίνο αγκαλιά με την 12χρονη κόρη του Ολίβια Ρόουζ. Κρίμα που αυτό έγινε για τους εντελώς λάθος λόγους.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία

Ώρες αγωνίας ζει η γνωστή πανελίστρια -και πρώην εστεμμένη- που συνελήφθη για πορνεία στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο στην Βουλγαρία.


Τι κερδίζει το κράτος από την εξόρυξη χρυσού;

Κατά τους ιστορικούς, βασική αιτία της Αργοναυτικής εκστρατείας αποτέλεσε ο έλεγχος του χρυσού της Κολχίδας (αρχαίο βασίλειο κοντά στη σημερινή Γεωργία) από το προϊστορικό έθνος των Μινύων. Σήμερα, το εγχείρημα της αξιοποίησης του πολύτιμου αυτού μετάλλου και των πλούσιων, σε άλλα μεταλλεύματα, κοιτασμάτων της Βορείου Ελλάδας εξακολουθεί να αποτελεί αιτία «πολέμου» και...εκστρατειών εναντίον των επενδυτών.

Ποιός είναι ο εφοπλιστής Βασίλης Μανιός που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ [εικόνα]

Μέσα στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται ηχηρά ονόματα του εφοπλιστικού κόσμου όπως αυτό του Βασίλη Μανιού, ο οποίος κληρονόμησε μαζί με την αδερφή του την τεράστια περιουσία που άφησε πίσω του ο Δημήτρης Μανιός.

Η ιστορία του Δημήτρη Μανιού μοιάζει με παραμύθι, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σίβυλλα στο Βήμα.

Νέο βήμα προσέγγισης Κατσέλη-ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Το έντονο πολιτικό φλερτ των δύο πλευρών θα προχωρήσει ένα στάδιο παραπάνω με την κοινή παρουσία τους στη διημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ) και το Levy Economics Institute της Νέας Υόρκης, στις 8 και 9 Μαρτίου στον πολυχώρο «Αθηναΐς» με θέμα: «Έξοδος από την κρίση: Η Πρόκληση της Εναλλακτικής Πορείας».

Ιδρύει (και) κόμμα ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ

Θέλει να μπει στην Βουλή

Τον λόγο για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και μεγιστάνας από την πρώην Σοβιετική Ενωση, ζήτησε και πήρε την ελληνική ιθαγένεια δίνουν σήμερα τα Νέα.


«Η Βίλα θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη-Είσαι μαλακισμέν@ς ρε»

Φραστική επίθεση από ομάδα 20 ατόμων - υποστηριχτές της κατάληψης στη Βίλα Αμαλία - δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης την Δευτέρα κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του London School of Economics, κατηγορώντας τον ως υπαίτιο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.


Συνελήφθη ο γνωστός παρουσιαστής «το κοπή τη πίτα» (βίντεο)

Γνωστός κοσμηματοπώλης και τηλεπαρουσιαστής συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν ταξιδέψει στη Βηρυτό κουβαλώντας δύο βαλίτσες γεμάτες με ασήμι! Πρόκειται για τον Τζον Μπέιλι, τον Λιβανέζικης καταγωγής επιχειρηματία, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την τηλεοπτική του ατάκα “το κοπή τη πίτα”, με την οποία έγραψε τη δική του “ιστορία” στο Facebook.


Το σκίτσο της Κ για την πολιτική είδηση της ημέρας

Η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά και η γενικότερη ατμόσφαιρα που θέλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται όλο και πιο κοντά στο περιβάλλον Καραμανλή, σχολιάζεται από τον Ηλία Μακρή με ένα ιδιαίτερο σκίτσο στην εφημερίδα Καθημερινή.

Tα άκουσαν Σταϊκούρας-Μαυραγάνης

Τα άκουσε για τα καλά χθες το απόγευμα στη Συγγρού το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εκτός από τον απόντα Γιάννη Στουρνάρα, από βουλευτές και στελέχη των Γραμματειών της ΝΔ, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης για την οικονομία.


Σπύρος Ζολώτας: Τριάντα χρόνια ληστής τραπεζών -Ο τρόμος των γκισέ

Ένας από τους ποιο γνωστούς ληστές της δεκαετίας του '90 και διαβόητος δραπέτης έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Ο 57χρονος Σύρος Ζολώτας, ο οποίος είχε διατελέσει μέλος της σπείρας του Κώστα Πολυδώρου, του περίφημου Ρομπέν των Τραπεζών.


Οταν ο Ούγκο Τσάβες έκανε δώρο στον Αλέξη Τσίπρα ένα κινητό αντι-παρακολούθησης για να μιλάει με τη Ρένα και τον Στρατούλη

Ενα κινητό τηλέφωνο με με λογισμικό αντι-παρακολούθησης είχε στείλει δώρο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στον Αλέξη Τσίπρα. Στην Κουμουνδούρου ένα δέμα το οποίο περιείχε πέντε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τελευταίας γενιάς και με προεγκατεστημένο σύστημα αντι-παρακολούθησης.


Τυχερός ο Μπένυ! Παραλίγο να τον πετύχουν οι μικροομολογιούχοι έξω απ' το MEGA

Μικροομολογιούχοι περίμεναν τη Δευτέρα το βράδυ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, έξω από τηλεοπτικό σταθμό όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραχωρούσε συνέντευξη.


Σωστός ο Θεοχάρης, έχει μπει στο πνεύμα του Δημοσίου: Δεν έχετε ίντερνετ; Πάρτε WiFi από τα διπλανά καφέ

Έκπληκτοι έμειναν οι εφοριακοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όταν εξέφρασαν τα παράπονα τους στον γενικό γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν ανάμεσα σε αυτές και την έλλειψη Ίντερνετ, τους πρότεινε να χρησιμοποιούν δωρεάν ασύρματη σύνδεση από γειτονικά καφέ.


Έλεος ρεεεε! Δεν θέλουν να διώξουν ούτε τα 6-7.000 λαμόγια!

Προσπάθειες να πειστεί η τρόικα και να περιορίσει τις πιέσεις της όσον αφορά τις απολύσεις στο δημόσιο καταβάλλει η κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες. Κυβερνητικές πηγές θεωρούν πως οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν θα επιμείνουν στην ανάγκη υλοποίησης της δέσμευσης που προκύπτει από το μνημόνιο για την απομάκρυνση 25 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του έτους αν τελικά παρουσιαστεί μια ουσιαστική και ξεκάθαρη εναλλακτική πρόταση.