07 Μαρτίου 2013

«Εκανα τόσες φορές σεξ με την δασκάλα μου που δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες» εξομολογείται 17χρονη

Σοκ προκάλεσε η εξομολόγηση μιας 17χρονης μαθήτριας στην Αμερική η οποία αποκάλυψε ότι η δασκάλα χορού εκτός από χορευτικές κινήσεις της δίδασκε και τα μυστικά του... σεξ.


Ο Παοκτσής σκύλος του «Κλάους»! (ΦΩΤΟ)

Τον λένε Μπρούνο και είναι "κολλητός" του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε με πακτσήδικη... αμφίεση και έγινε "ανάρπαστος" στα social media.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o "¨Κλάους"

Νέα έρευνα γκρεμίζει το είδωλο της αλβανίδας Μητέρας Τερέζας :Πλούσια, άσπλαχνη και εκμεταλλευόταν τους φτωχούς

Μια νέα έρευνα Καναδών ακαδημαϊκών βάζει φωτιά στην Καθολική Εκκλησία και απειλεί να γκρεμίσει τον μύθο της Μητέρας Τερέζας, καθώς υποστηρίζει ότι η αγιοποίηση της εικόνας της ήταν περισσότερο επικοινωνιακό κόλπο παρά πραγματικότητα.


ΦΩΤΟ: Τόση χαρά ρε Αλέξη;;

Θα τα ¨στείλεις¨ πριν την ώρα τους τα συντρόφια σου..:

Γαμώ σας όλους .. Το βίντεο της ομιλίας του Βέλγου βουλευτή Λοράν Λουί στη Βουλή με ελληνικούς υποτίτλους


32χρονός Βέλγος βουλευτής μιλώντας στη Βουλή τα λέει έξω απ΄τα δόντια.

Στις 17 Ιανουαρίου, ο 32χρονός Βέλγος βουλευτής Λοράν Λουί, το πιο αμφιλεγόμενο και δαιμονοποιημένο ποτέ εθνικό πολιτικό πρόσωπο, εξηγεί γιατί καταψήφισε τη βελγική υποστήριξη στον πόλεμο στο Μάλι.

BINTEO-Παίκτης πίνει μπύρα στον πάγκο και μετά μπαίνει σαν αλλαγή

Το είδαμε και αυτό. Παίκτη να πίνει μπύρα στον πάγκο κατά τη διάρκεια επίσημου αγώνα. Πρόκειται για τον Ντε Λούκας της Θέλτα, ο οποίος στον αγώνα με την Σεβίλλη, ήπιε ένα ποτήρι μπύρα. Ο προπονητής του τον έριξε στην συνέχεια στον παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα (4-1).

ΒΙΝΤΕΟ-Nέο μήνυμα Σαμαρά για τις ΑΟΖ

Nέο μήνυμα έστειλε σήμερα ο Πρωθυπουργός για τις ΑΟΖ ζητώντας ουσιαστικά ευρωπαϊκή ασπίδα. Το ελληνικό ή το κυπριακό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι ευρωπαϊκά ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Μεγάλο πόνο μοίρασε η ΝΔ...

ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ,ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ #SKOURIES

Ο Μαριάς έψαχνε τον Δένδια που είναι στις... Βρυξέλλες

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης αναζητούσε ο Νότης Μαριάς ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στη Βουλή επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Όφειλε είναι εδώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης να δώσει επίσημη ενημέρωση του τι έχει γίνει και να τοποθετηθεί πολιτικά στα ζητήματα».


Βίντεο: Έλληνας σκιέρ αντιμέτωπος με χιονοστιβάδα

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε ένας σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, όταν ήρθε αντιμέτωπος με χιονοστιβάδα, καταγράφει ένα ερασιτεχνικό βίντεο


Εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό. Σε κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. οι προσαχθέντες κάτοικοι

Εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό. Οπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν σε κλούβα τους προσαχθέντες κατοίκους και πραγματοποιούσαν κατ' οίκον έρευνες παρουσία τους και με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών.

ΝΔ: Η σιωπή δεν είναι χρυσός

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η Συγγρού, ότι δηλαδή «εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής».


Βορίδης για τη διαφήμιση της Ελ. Χρυσός: «Η "Αυγή" κάνει αποδοχή προϊόντων εγκλήματος;»-Αποστόλου: «Η καταχώρηση δεν έχει σχέση με την ΑΥΓΗ»!! (βίντεο)

Στην εφημερίδα «Αυγή» που σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία στήριζε την επένδυση εξόρυξης Χρυσού στην Χαλκιδική αναφέρθηκε ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστόλου, παίρνοντας τον λόγο του απάντησε.


Μητέρα Τερέζα: «κάθε άλλο παρά Αγία ήταν»!

Μήπως η όλη ιστορία με την Μητέρα Τερέζα ήταν απλά μια επικοινωνιακή φούσκα;
Αυτό ισχυρίζεται μια νέα αμφιλεγόμενη καναδική μελέτη που μόλις ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται για μια επιστημονική εργασία που δημοσιεύτηκε στο γαλλόφωνο θρησκευτικό περιοδικό Religieuses, και η οποία υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως η Τερέζα «κάθε άλλο παρά Αγία ήταν»!

Η Μητέρα Τερέζα ήταν μια αλβανικής καταγωγής, γεννημένη στα Σκόπια μοναχή, που το φιλανθρωπικό της έργο την κατέστησε παγκοσμίως διάσημη, και στο τέλος Αγία της ρωμαϊκής καθολικής εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα στα logia-starata.blogspot.gr»

Αντισυνταγματική η αναδρομική περικοπή των συντάξεων στα ειδικά μισθολόγια

Αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) κρίθηκε από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου η αναδρομική από 1.8.2012 περικοπή των συντάξεων των υπαγομένων στα ειδικά μισθολόγια, ενώ σύμφωνα με τους δικαστές δικαιούνται συντάξεως και οι απολυθέντες επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Και επίσημα ο "αντικειμενικός" ΣΥΡΙΖΑίος... "Στο "Κόκκινο"

Ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ανέλαβε τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο κόκκινο".

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:


Αυτή είναι η επανάσταση: Οδηγός λεωφορείου ο διάδοχος του Τσάβες!!

Από την στιγμή που η σορός του Ούγκο Τσάβες τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, οι ουρές που σχηματίζονται για να τον αποχαιρετήσουν είναι σα να μην έχουν τέλος.
Γυναίκες, άνδρες και μικρά παιδιά, κλαίνε γοερά πάνω από το φέρετρό του και η απόγνωση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Διαψεύδει η Κύπρος την «εμπλοκή» με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η κυπριακή κυβέρνηση πως τέθηκε εν αμφιβόλω η συμφωνία της χώρας με την Αίγυπτο για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.


ΒΙΝΤΕΟ- Βορίδης βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά της αστυνομίας και των εισαγγελέων;

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση του στα επεισόδια της Ιερισσού εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης στη Βουλή.


Μη χάσουμε και το χαρτζιλίκι... "Οι γιατροί στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία αρνούνται να χορηγήσουν γενόσημα φάρμακα"

[Βέβαια αυτά είναι παπαριές του Λυκουρέντζου και κάθε Λυκουρέντζου... αν θέλουν κόβουν μχαίρι το λάδωμα των γιατρών από τις φαρμακευτικές εταιρίες για να γράφουν ακριβά φάρμακα... ας ψάξουν τις φαρμακευτικές εταιρίες να βρούν τα δωράκια και τα ταξιδάκια που τους πληρώνουν, αν θέλουν να τελειώσουν... αλλά δεν θέλουν]

Διαστάσεις «πραξικοπήματος» λαμβάνει η άρνηση των γιατρών, κυρίως σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία, που ουσιαστικά αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές του υπουργείου Υγείας και τις σχετικές μνημονιακές διατάξεις για τη χορήγηση γενόσημων φαρμάκων αντί των πρωτοτύπων.


Αντιμνημόνιο για την κονόμα: Δεκατρείς εταιρείες διαθέτει στην Κόστα Ρίκα ο οδηγός του Γκρίλο




[Για δες τι τραβάει το νέο ίνδαλμα των πατριωτών του κ@λου!]

Μπορεί εδώ και δέκα χρόνια να ακολουθεί πιστά τον Μπέπε Γκρίλο και να είναι η σκιά του σε κάθε βήμα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον 43χρονο Βάλτερ Βετζόλι να επεκταθεί επιχειρηματικά.


ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε την επένδυση Χρυσού στις Σκουριές»

['Εχουν περάσει μερικές ώρες από την ξεφτίλα και ακόμα μούγγα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΥΓΗ...]

Ολοσέλιδη καταχώρηση για την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» και την επένδυση στις Σκουριές στην εφημερίδα «Αυγή», φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε στο παρελθόν την επένδυση Χρυσού στις Σκουριές.


Κρίση και στο φακελάκι: Λιγότερα και φθηνότερα το 2012

Σημαντική μείωση τόσο στα χρηματικά ποσά που μπαίνουν στα φακελάκια όσο και στον αριθμό των περιστατικών διαφθοράς το 2012 καταγράφει η Εθνική Έρευνα για τη μικροδιαφθορά στη χώρα μας.


Ο Άδωνις απαντά σε όσους τσιρίζουν για την αθώωση Κασιδιάρη και πριν μια βδομάδα πανηγύριζαν για τα ισόβια Παπαγεωργόπουλου

Διαβάστε το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter, σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη που απευθύνεται στους ΣΥΡΙΖΑίου που θέλουν δικαιοσύνη όπως τους βολεύει

Θαυμάστε τον τουρκολάγνο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δείτε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, αυτό το φρούτο που στήριξε η Νέα Δημοκρατία, να μιλάει για ανεξάρτητη Θράκη το 2011! Δοξάστε τον:

Τι ναρκωτικά να παίρνει; Αχμαντινετζάντ: Ο Τσάβες θα αναστηθεί μαζί με τον Ιησού

Δεν έφτανε η μεταθανάτια συνωμοσιολογία, ήρθε και η παραφιλολογία για τον θάνατο του Ούγκο Τσάβες. Ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Τσάβες θα αναστηθεί, μαζί με τον Ιησού!


Το βίντεο που ...κόβει την ανάσα!

Αυτά είναι αθλήματα, μόνο για όσους …το λέει η καρδιά τους! Ο ορειβάτης που θα δείτε, κάνει ένα πολύ επικίνδυνο εγχείρημα, σε φαράγγι στη Γιούτα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πτώση στο βάθος του φαραγγιού, ή για την ακρίβεια… κούνια ανάμεσα από τα βράχια. Τα …σύνεργα περιλαμβάνουν ένα σχοινί και μερικά στηρίγματα.

Δείτε το βίντεο που …κόβει την ανάσα:

Δημιουργεί ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ η Φυλλάδα...αλλά κανείς δεν ασχολείται... κατά τ' άλλα έχουμε "χούντα"

Την θυμάστε την λέξη ;;;

Η λέξη εχθροπάθεια μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας με ένα νομοσχέδιο για την ποινική καταπολέμηση του ρατσισμού, που ετοίμαζε το Υπουργείο Δικαιοσύνης το 2011...


ΦΩΤΟ: Photoshopιές μπορούμε κι εμείς... και μπορούμε να προβλέπουμε και το μέλλον... αν ποτέ κυβερνήσει

Δείτε πως θα καταλήξει αν γίνει ποτέ "Πρωθυπουργός":

Βίντεο: Συνέντευξη Φαήλου στο Μπιογδάνο ο οποίος τον αποκαλούσε συνεχώς "Δεξί Εξτρέμ"

Υπονοεί κάτι ο ποιητής Μπογδάνος;... Γιατί αν υπονοεί, είναι κακός ποιητής όπως του έχει πει και ο ΣΥΡΙΖΑ... Δείτε τη συνέντευξη όπου ο Φαήλος τα είπε μια χαρά όπως τα λέμε και εμείς από εδώ:

Αθώος ο Κασιδιάρης... για να δούμε τώρα τη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για τους δικαστές

Αθωωτική ήταν η πρόταση του εισαγγελέα όπως και η απόφαση του δικαστηρίου για τον βουλευτή της Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη που δικάζεται στο Εφετείο Αθηνών με την κατηγορία της συμμετοχής σε ληστεία και της σωματικής βλάβης.

ΝΔ: Ιδού ο ΣΥΡΙΖΑ… ιδού και οι συνιστώσες του για τον Καραμανλή

Με αφορμή όσα δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς στην εκπομπή “ΝΕΤ στα Γεγονότα” για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατία εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Βίντεο: Ε πάρτε τα βουνά να ησυχάσουμε...

Όλα τα λεφτά η κομμουνίστρια με τη ντουντούκα στη συγκέντρωση των ΣΥΡΙΖΑίων απ' όλη την Ελλάδα για τις Σκουριές στα τέλη Φεβρουαρίου:

Νέα ξεφτίλα: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εξυμνούσε την επένδυση στις Σκουριές λόγω διφήμισης στην ΑΥΓΗ!

Εφημερίδα "Αυγή" 2/5/2010:

Έχουν ξεφύγει οι δικαστές: Δικαστήριο αθώωσε δραπέτες λόγω άθλιων συνθηκών κράτησης

Μοναδική περίπτωση στα δικαστικά χρονικά της χώρας αποτελεί η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας, να αθωώσει 15 κρατούμενους οι οποίοι κατηγορούνταν για απόδραση, με το σκεπτικό ότι οι συνθήκες κράτησης του ήταν άθλιες.


Σαμαράς: Η Ελλάδα προσφέρει στους επενδυτές red carpet και όχι red tape

«Η Ελλάδα προσφέρει, σε όσους θέλουν να επενδύσουν, "red carpet" και όχι "red tape", δηλαδή κόκκινο χαλί και όχι γραφειοκρατία» είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στην παρέμβαση του στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που γίνεται στο Καβούρι Βουλιαγμένης.


Η δήλωση του Κεδίκογλου για τις Σκουριές

«Για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους, η Ελληνική Κυβέρνηση ξεκίνησε τη διαδικασία για την είσπραξη μεταλλευτικών δικαιωμάτων υπέρ του Δημοσίου» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε δήλωσή του για την εκμετάλλευση των μεταλλείων της χώρας.

Ο Δραγασάκης έχει μπερδέψει την αντιπροεδρία της Βουλής με σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ...

Ξέχασε δήθεν το μικρόφωνό του ανοιχτό για να ακουστεί τυχαία το ειρωνικό σχόλιό του για τον Δένδια, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με τα σχόλια για ομιλία βουλευτή της Χρυσής Αυγής!


Γελοιότητες Παναγιωτόπουλου: Εξοπλισμένοι στρατιώτες στο ΥΠΕΘΑ για να το προστατεύσουν από τυχόν είσοδο διαδηλωτών!

Τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» θυμίζει αυτή τη στιγμή το υπουργείο Εθνικής Αμύνης εξαιτίας της κινητοποιήσεως των εργαζομένων στα «Ελληνικά Ναυπηγεία» του Σκαραμαγκά

Τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» θυμίζει αυτή τη στιγμή το υπουργείο Εθνικής Αμύνης εξαιτίας της κινητοποιήσεως των εργαζομένων στα «Ελληνικά Ναυπηγεία» του Σκαραμαγκά και του σωματείου τους «Τρίαινα» και...

Απίστευτο βίντεο: Καθοδηγητής βάζει μαθήτρια να μιλήσει στην ΤιΒι και της λέει τι να πει!!

Προσέξτε πως λένε να πούν και καθοδηγούν τα παιδιά τόσο οι γονείς όσο και οι καθηγητές!!

1. Προσέξτε τον τύπο που ακούγεται να της λέει "μίλα δυνατά", "πες ότι έχουν με οξυγόνο κοπελίτσα"...

Το έγκλημα της ΑΕΚ με τον Πετρόπουλο!

Ο Αντώνης Πετρόπουλος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και τα λάθη του Λίνεν μπορεί να τον οδηγήσουν σε σοβαρότερο τραυματισμό και μεγαλύτερο διάστημα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αθανασίου:Η απόδοση ιθαγένειας δεν αποτελεί δικαίωμα

Η ιθαγένεια δεν αποτελεί δικαίωμα κανενός, αλλά εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια του κράτους να τη χορηγεί σε ανθρώπους που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου και δεσμεύθηκε ότι η νέα διάταξη που είναι υπό επεξεργασία για την απόκτηση ιθαγένειας από τα παιδιά αλλοδαπών πρέπει να είναι συμβατή με το Σύνταγμα.

Ιερισσός: Σύλληψη 5 ατόμων και επεισόδια στην είσοδο του χωριού με χημικά και καμένα λάστιχα

Σε συλλήψεις πέντε ατόμων από την Ιερισσό και τη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής προχώρησε σήμερα η αστυνομία για την επίθεση στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές στις 17 Φεβρουαρίου.

Επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ αυτή την ώρα στην Ιερισσό. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών ακόμα και εντός του σχολείου αλλά και σε ένα ιατρείο, όπως κατήγγειλε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρώην δήμαρχος Σταγείρων, Μιχάλης Βλαχόπουλος. Όπως είπε, έχουν λιποθυμήσει τρεις μαθητές του σχολείου.


Βίντεο: Διαψεύδει η Αστυνομία τη χρήση χημικών σε σχολείο της Ιερισσού

Δείτε τι είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ:

Βίντεο: Πλήρη παράκρουση ΣΥΡΙΖΑίου που κάνει τον ΠΑΣΟΚο

Φυσικά μόνο γέλια προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην ΠΑΣΟΚου πρώην δημάρχου Σταγείρων, Μιχάλη Βλαχόπουλου που λέει ότι είναι ΠΑΣΟΚος! Τι ΠΑΣΟΚος ρε καραγκιόζη που στο ΠΑΣΟΚ έχει μείνει το 5% και το υπόλοιπο 25% έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ύμνοι Γερμανών για την Ελλάδα – Απόβαση τουριστών σε Ρόδο, Κρήτη, Κω

Κάτι περισσότερο από θετικά είναι τα μηνύματα για την Ελλάδα από την παγκόσμια έκθεση τουρισμού. Το ελληνικό comeback στον τουρισμό είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα στο Βερολίνο.

Γελάνε οι Τούρκοι με τον Αβραμόπουλο που μιλούσε για κομπολόγια και ποδόσφαιρο!

γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ οι Τούρκοι κατάφεραν και πρόβαλλαν με τις πονηριές του Ερντογάν τις θέσεις τους σε μια σειρά σημαντικών ελληνοτουρκικών ζητημάτων, η ελληνική αντιπροσωπεία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τουρκικά ΜΜΕ, ενδιαφέρονταν για… ποδόσφαιρο για… κομπολόγια και για άλλα άσχετα πράγματα, δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά την επικίνδυνη ξεφτύλα της ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά τα μείζονα ελληνοτουρκικά χρονίζοντα προβλήματα.

Πρετεντέρης για Τσάβες: Κυβέρνησε υποδυόμενος τον φίλο του λαού- η αριστερά ως σημαία ευκαιρίας

Για ένα φαύλο και αυταρχικό καθεστώς Τσάβες που εξάγνιζε τη συνείδησή του βρίζοντας την Αμερική και στέλνοντας δωρεάν πετρέλαιο στην Κούβα, γράφει σήμερα ο Γιάννης Πρετεντέρης, στο «αποχαιρετιστήριο» άρθρο του για τον ηγέτη της Βενεζουέλας.


Άδωνις:Βλάξ ο Χρυσαυγίτης που υποδύεται τον πατριώτη και ξεφτιλίζει τη χώρα ! (video)

«Βλαξ, που υποδύεται τον πατριώτη που προδίδει τη χώρα του γιατί την εκθέτει στο εξωτερικό», αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ.Πλωμαρίτη ο οποίος, μεταξύ άλλων πιστεύει οτι πρέπει να κάνουμε τους μετανάστες «σαπούνια» και.. «λαμπαντέρ».

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Σταθεροποιείται η ανεργία: Μείωση 0,2% στο 26,4%

Στο 26,4% ανήλθε η ανεργία το Δεκέμβριο του 2012, έναντι 26,6% το Νοέμβριο του 2012. Σε μέσα επίπεδα το 2012 η ανεργία διαμορφώθηκε στο 24,4%.


Πάνω από 390.000 θα εξοικονομούνται από τη συστέγαση υπηρεσιών

Τί αναφέρει η επιστολή Βρούτση προς τους διοικητές ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση με επιστολή του προς τους διοικητές του ΙΚΑ και ΟΑΕΕ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο και κ. Γεωργία Κωτίδου αντίστοιχα, τους ενημερώνει για το μεγάλο όφελος του κράτους από τη συστέγαση των δύο υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι προωθείται για πρώτη φορά η υλοποίηση συστεγάσεων μεταξύ των καταστημάτων των δύο ασφαλιστικών φορέων με σκοπό να εξοικονομηθούν περίπου 390.000 ευρώ ετησίως.

Η επιστολή του κ. Βρούτση έχει ως εξής:

Γερουσιαστής μιλούσε επί… 13 ώρες

Επί 12 ώρες και 52 λεπτά μιλούσε στο Καπιτώλιο ο γερουσιαστής Ραντ Πολ. Είχε στόχο να μείνει στο βήμα μέχρι να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη, κατά του διορισμού του Τζο Μπρέναν στη θέση του διευθυντή της CIA.


Βίντεο-Θράκη:"Η Ελντοράντο έχει τελειώσει"

Απόλυτα βέβαιος ότι οι Καναδοί και η Ελντοράντο έχουν τελειώσει για την Θράκη, εμφανίστηκε o δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Sferikos 99,3, καθώς κλιμάκιο φορέων από την περιοχή, απέσπασε την στήριξη των πολιτικών αρχηγών στην Αθήνα.


Άδωνις: Ιδεολογικό σούπερ μάρκετ ο ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Σκληρές αιχμές άφησε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με αφορμή την χθεσινή παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τόνισε ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος της Αριστεράς.

Η Ελληνοαμερικανίδα που επέλεξε ο Ομπάμα να αναλάβει τα οικονομικά του Λευκού Οίκου [βίντεο]

Μια Ελληνοαμερικανίδα επέλεξε ο Μπαράκ Ομπάμα για να αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρισης των οικονομικών του Λευκού Πύργου, την 47χρονη Σύλβια Μάθιους Μπέργουελ, η οποία είχε πλούσια θητεία στο πλευρό του Μάικ Δουκάκη αλλά και του Μπιλ Κλίντον.


Ξύλο μεταξύ διευθύντριας και δημοσιογράφου στην ΕΡΑ Κομοτηνής!

Στο τμήμα για αλληλομηνύσεις κατέληξαν μια εργαζόμενη δημοσιογράφος και η διευθύντρια της ΕΡΑ Κομοτηνής…. Μετά το απίστευτο περιστατικό βίας που συνέβη μεταξύ τους!


Είμαι κεφάτος, ψωνίζω στου… Ψωμιάδη!

Από περιφερειάρχης…. σουπερμαρκετάρχης! Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ετοιμάζεται για επιχειρηματικό άνοιγμα στο Γιάννενα, φτιάχνοντας το δικό του σούπερ μάρκετ. Σϋμφωνα με το katoci.com, νοικίασε το χώρο παλαιού σούπερ μάρκετ που έκλεισε και στήνει με γρήγορους ρυθμούς το δικό του.

Βγήκε ο φασισμός του γνωστού Κομμουνιστή Ξυδάκη: Καλεί κόσμο να πάει στη δίκη Κασιδιάρη για να επηρεάσει το δικαστή!!

Κάνει δηλ. ότι καταγγέλει σαν φασισμό!!!


Καθώς σήμερα οδηγείται εκ νέου στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Ξυδάκης, γνωστός κομμουνιστής αρθρογράφος και αρχισυντάκτης της Καθημερινής, προειδοποίησε μέσω facebook πως σύμφωνα με φίλο του νομικό στην πρώτη δίκη, Χρυσαυγίτες κατέκλεισαν τα δικαστήρια "τρομοκρατώντας" ακόμα και τον δικαστή.


Γερμανία: Το Βερολίνο αρνείται να παραδώσει όπλα στους σύρους αντάρτες

Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε απέρριψε την ιδέα παράδοσης όπλων στους σύρους αντάρτες, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-'Ασαντ.


Ποιος είναι ο Συμεών Μαυροειδής που έχει τα e-shop και συνελήφθη για χρέη 10 εκατ. ευρώ

Σαν ένα σύγχρονο επιχειρηματικό «παραμύθι» φάνταζε, πριν από ένα χρόνο, η ιστορία της αλυσίδας καταστημάτων e-shop. Τρεις πιτσιρικάδες, ξεκινώντας από ένα γκαράζ στο Μαρούσι, συνέλαβαν την ιδέα των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Πριν από δώδεκα χρόνια, ο Απόστολος Αποστολάκης «έστησε» μια πρωτότυπη εταιρία, μαζί με τον Κώστα και τον Σίμο Μαυροειδή, πολιτικοί μηχανικοί και οι τρεις.


Μουρούτης: Τι λέει η ακροαριστερή ηγεσία της ΕΣΗΕΑ για το εξώφυλλο με τον μαυρισμένο στο ξύλο Σαμαρά;

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε το εξώφυλλο του περιοδικού Unfollow που παρουσιάζει τον Αντώνη Σαμαρά «μαυρισμένο» στο ξύλο, με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη να ζητά την αντίδρασή της ΕΣΗΕΑ.

NYT: Η μπολιγαρχία του Ούγκο Τσάβες-Υποτίμησε 5 φορές το "ισχυρό μπολιβάρ" που έχασε το 90% της αξίας του

Το μεγαλύτερο προσόν του Τσάβες ήταν η θεατρικότητά του αναφέρει το δημοσίευμα

Εκτενή αφιερώματα έχει ο διεθνής Τύπος για τον ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες που άφησε την τελευταίο του πνοή το βράδυ της Τρίτης. Στους New York Times δημοσιεύεται ένα άρθρο του Ρόρι Κάρολ με τίτλο «Εντέλει ήταν ένας κακός μάνατζερ» και αναφέρεται στο μεγαλύτερο προσόν του Ούγκο Τσάβες, τη θεατρικότητα.

Σοκαρισμένος ο κερατάς σύντροφος της πανελίστριας που συνελήφθη για πορνεία-Της είχε γνωρίσει τους γονείς του (βίντεο)

Από τα σύννεφα έπεσε ο -εδώ και τρία χρόνια- σύντροφος της πανελίστριας μόλις πληροφορήθηκε τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες της γυναίκας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί.


Ο Ρουσόπουλος, ο Καραχάλιος και η… Αλ Σάλεχ

Την ώρα που μια γηραιά κυρία με τακουνάκι και μαλλί κομμωτηρίου διασχίζει τη Βασιλίσσης Σοφίας, κάνοντας επιδεικτικά νόημα στα αυτοκίνητα να σταματήσουν, στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου του Μεγάρου Μουσικής βρίσκεται ήδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, από μια πάλλευκη Mercedes αποβιβάζεται ο Βύρων Πολύδωρας.

Μαύρα μαντάτα για την Ελλάδα: Η ισλαμοφασίστες της Αίγυπτου κινούνται για την ακύρωση της ΑΟΖ με Κύπρο και οριοθέτηση νέας με εμπλοκή της Τουρκίας

Η Αίγυπτος φέρεται να προχωρεί σε κινήσεις για ακύρωση της συμφωνίας για οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης που υπέγραψε με την Κύπρο, αναφέρει το stockwatch.com.cy.


Kατεβαίνουν οι διακόπτες για το ιντερνετικό στοίχημα-7 δις το χρόνο και το κράτος δεν εισπράττει τίποτα

Βγαίνει –και επισήμως– η πρίζα για δεκάδες εταιρείες που προσφέρουν χωρίς άδεια στοιχηματικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) δημοσιοποίησε σχέδιο απόφασης που αφορά τα online τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα, απόφαση η οποία και θα τεθεί σε ισχύ ένα μήνα μετά τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Η Μέρκελ λέει στους Γερμανούς να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα ως προορισμό διακοπών δίνει η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και φροντίζει να ενημερώσει και τους συμπατριώτες της γι αυτό.

Η κ. Μέρκελ επισκέφτηκε την Τρίτη το ελληνικό περίπτερο, στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ και κάλεσε τους Γερμανούς να επισκεφτούν τη χώρα μας. Μάλιστα αφού εγκαινίασε την έκθεση με δική της πρωτοβουλία πήγε στο ελληνικό περίπτερο και έδωσε ευχές για μία καλή τουριστική χρονιά.

Οι κρατήσεις τουριστών από τη Γερμανία για φέτος είναι αυξημένες κατά...

Φρουροί της Βουλής σε βουλευτή σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ: Συγγνώμη κυρία μου, ποια είστε;

«Πόρτα» από τη Βουλή παραλίγο να «φάει» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, όταν πήγε να εισέλθει και η φρουρά δεν την αναγνώρισε επειδή είχε βάψει το μαλλί της, με τη νεαρά βουλευτή να αναγκάζεται να δείξει την ταυτότητά της.


Ταμήλος: Είσαι αναρχοαυτόνομος αλλά σε 20 χρόνια θα γίνεις δεξιός

Όταν ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ. Μιχ. Ταμήλος συνάντησε στη Βουλή τον Β. Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, του είπε: «Άκου να δεις, τώρα είσαι αναρχοαυτόνομος, αλλά σε 20 χρόνια θα γίνεις δεξιός».

Ο κ. Διαμαντόπουλος έδειξε να αιφνιδιάζεται και συνάμα να προσβάλλεται που του είπαν ότι θα γίνει δεξιός και ρώτησε τον κ. Ταμήλο πώς του ήρθε αυτό ξαφνικά.


Αυτά είναι τα κατορθώματα του κομμουνιστή δικτάτορα Τσάβες (πίνακες)

Παρέλαβε το πετρέλαιο το 1998 στα 10 δολάρια το βαρέλι και το άφησε σε τουλάχιστον δεκαπλάσια τιμή... Φυσικά όλα αυτά τα λεφτά που κέρδισε η χώρα τα προηγούμενα 15 χρόνια εξαφανίστηκαν στις τσέπες του και στις τσέπες των κολλητών καθώς η ανάπτυξη εκτός από 2-3 χρόνια, ήταν...

Ο Σαμαράς τράβηξε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ καραμανλικών και περαστικών τυχοδιωκτών

“Ο Καραμανλής δεν προσπάθησε να το παίξει… ψευτοπροοδευτικός.Τον τιμούν σήμερα στα λόγια οι αντίπαλοί του, γιατί στα έργα τους φοβάμαι ότι ακόμη δεν τον καταλαβαίνουν”

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ένας πολιτικός που αγκάλιασε όλες τις παρατάξεις», είπε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του για τον ιδρυτή της ΝΔ και πρόσθεσε πως ήταν «άνθρωπος του δυτικού πνεύματος και του δυτικού πολιτισμού».


Ρίχνει τους τόνους η Τουρκία για τα κοιτάσματα, γιατί;

Καθησυχάζει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει ένταση ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Μεσογείου.

Το ότι προβαίνει σε αυτή την κίνηση βέβαια μια μέρα μετά τη συνάντηση των πρωθυπουργών των δυο χωρών στην Κωνσταντινούπολη σημαίνει εναλλακτικά δύο πράγματα, έστω κι αν κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε καχύποπτοι και «άπιστοι Θωμάδες»… είμαστε όμως: Ότι δόθηκαν διαβεβαιώσεις από ελληνικής πλευράς ότι και η Ελλάδα θα αποφύγει να ανοίξει τέτοιο «κεφάλαιο» (κακό σενάριο), είτε η Τουρκία έχει αποφασίσει να προσεγγίσει το θέμα πιο «εποικοδομητικά» (καλό σενάριο) και θα εξηγήσουμε…