07 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Εχει καμια σχεση το ξεκ@λο η Ριανα μ' αυτη την ταλενταρα

Ριάνα εναντιον διαγωνιζόμενης στο «Ουκρανία έχεις ταλέντο» Αναστάζια Σοκόλοβα:

SYRIZA PADU (με ολίγον Αφρικανική γλωσσική τροπομορφολογία) ΦΩΤΟ

SYRIZA PADU (με ολίγον Αφρικανική γλωσσική τροπομορφολογία) έγραφε λέει πλησίον εισόδου Ελληνικού ενδιαφέροντος κτιρίου στο κέντρο της "εξεγερμένης" (και με και χωρίς εισαγωγικά, εκεί σκοτώνονται) Κωνσταντινούπολης. Και το μικρό επαναστατημένο νιάτο λέει κατουρήθηκε πάνω του από τη χαρά του και είπε σε ομιλία του

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος "γυμνός" ποδηλάτης

Έβγαλε τα "ρουχαλάκια" του πήρε το ποδηλατάκι του και βγήκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας και φέτος στην 6η Γυμνή Ποδηλατοδρομία ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μπάνε αντιμέτωπος με τον Πέτροβιτς...

Μέρα μνήμης η σημερινή όσον αφορά τον Ντράζεν Πέτροβιτς. Ενός θρύλου του αθλήματος που στις 7 Ιουνίου του 1993 έχασε άδικα την ζωή του (μετά την σύγκρουση του αυτοκινήτου του με μία νταλίκα)... Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε αντιμετωπίσει τον Πέτροβιτς στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Γιουγκοσλαβίας το 1987...

Ο Ιερώνυμος δεν στήριξε τελικά τον Εφραίμ στην αγωγή του Δημοσίου κατά του Βατοπεδίου

Συζητήθηκε, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, η αγωγή του ελληνικού Δημοσίου, κατά της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Ορους, για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας με ακίνητα, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σε τίτλους (ανανεώνεται συνεχώς) και QUIZ: Βρες την πόλη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τίτλους ειδήσεων και βρείτε ποια είναι η πόλη που απεικονίζεται στη φωτο απ' το Google maps:

Τουρκόψυχος τραμπούκος καλεί τους νέους της μειονότητας σε αγώνες κατά της Ελλάδας !!!

Σε αγώνες κατά της Ελλάδας καλεί τους νέους της μειονότητας ο διαβόητος τουρκόψυχος τραμπούκος, αντί της…συμπαράστασης στους διαδηλωτές της Τουρκίας!


Διαβάστε περισσότερα logia-starata.blogspot.gr»

Βολιβία: Έθαψαν ζωντανό ύποπτο βιαστή

Στην κηδεία μιας 35χρονης γυναίκας η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν τον θάνατό της έμελλε να βγάλουν οι κάτοικοι της κωμόπολης Κολκουεκάτσα της Βολιβίας όλο τους το μένος στον 17χρονο ύποπτο, τον οποίο και πέταξαν στον τάφο της, θάβοντάς τον ζωντανό.

Σκυλες δασκάλες σε αυτιστικό παιδί: «Είσαι ζώο, γουρούνι, θα σε κλωτσήσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επί έξι μήνες ένα 15χρονο παιδί με αυτισμό έπεφτε θύμα βίαιης συμπεριφοράς από δύο δασκάλες, οι οποίες θεωρητικά είχαν εξειδίκευση στη πάθηση αυτή. Βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα και δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, μεταφέρει την αγριότητα με την οποία οι δύο δασκάλες συμπεριφέρονταν στον 15χρονο.

Πρόταση για διευθέτηση των γερμανικών αποζημιώσεων μέσω κουρέματος

Η διευθέτηση του ζητήματος των πολεμικών επανορθώσεων της Γερμανίας στην Ελλάδα συζητήθηκε σε σχετική εκδήλωση στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στο Βερολίνο, με τους συμμετέχοντες να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους.

Τα 10 πιο πετυχημένα γιατροσόφια - Πώς θα αποκτήσετε φρέσκια αναπνοή, πώς θα σταματήσετε το λόξιγκα...

Παρά το γεγονός ότι τα κλασικά γιατροσόφια μοιάζουν ανίσχυρα μπροστά στα επιτεύγματα της ιατρικής, πολλές φορές, επειδή ακριβώς χρησιμοποιούνται υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, μπορεί αυτές οι συνταγές της γιαγιάς να φανούν πραγματικά χρήσιμες σε κάποιες... κρίσιμες στιγμές.

Μερικά από τα πιο γνωστά γιατροσόφια, σύμφωνα με το Prevention είναι τα εξής:

Ετσι θα γίνει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης - Παρουσίασε τις μακέτες το ΑΠΘ [εικόνες]

Τις μακέτες του νέου κτιρίου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, όπως αυτό θα μοιάζει ύστερα από αναγκαίες βελτιώσεις και επισκευές που θα γίνουν και θα το μεταμορφώσουν σε ένα σύγχρονο πανεπιστημιακό ίδρυμα παρουσίασε το ΑΠΘ, το οποίο εκπόνησε τη σχετική μελέτη και προσέφερε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Σαμαράς: Δεν μπαίνω στη μέση του καβγά ΔΝΤ και ΕΕ -Εμείς μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτόν


Τη στάση του παρατηρητή επιλέγει προς το παρόν η ελληνική κυβέρνηση στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωπαϊκής Ενωσης με αφορμή την έκθεση του Ταμείου που μιλά για λάθος στο πρώτο ελληνικό Μνημόνιο.

ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)-Ξεβρακωτοι ΣΥΡΙΖΑιοι στη Θεσσαλονίκη

Να αξιζε και καμια, παει στο διαολο...

Ξεκινά σε λίγη ώρα από το πάρκο του Ξαρχάκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η 6η Γυμνή Ποδηλατοδρομία.

Εκατοντάδες ποδηλάτες...με εντυπωσιακά bodypainting και... ελάχιστα ρούχα, θα "παρελάσουν" με τα ποδήλατά τους από κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα διεκδικήσουν ελεύθερο χώρο, χώρο για τα ποδήλατα και περισσότερο πράσινο. Πολλοί από αυτούς στέλνουν μηνύματα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ κι ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

Oι μεγαλύτερες και διασημότερες θεωρίες συνομωσίας

Οι θεωρίες συνομωσίας αποτελούν προσπάθεια ερμηνείας ιστορικών ή σύγχρονων γεγονότων για τα οποία ευθύνονται κάποιοι λίγοι, που κάνουν τα πάντα προκειμένου να υλοποιήσουν τα μυστικά σχέδιά τους. Σε αυτές βεβαίως βοηθούν και τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και με τηλεοπτικές σειρές όπως το «X Files», το σενάριο του οποίου βασίζεται στη μεταφυσική και τη θεωρία της ύπαρξης μιας ελίτ. Για να μην αναφερθούμε στον «Κώδικα Ντα Βίντσι» και στο «Ευαγγέλιο του Ιούδα».

Πεφτουμε απ' τα συννεφα!! Στον Βαξεβανη εδωσε συνεντευξη ο ΣΥΡΙΖΑιος που συνεληφθη στην Πολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δειτε τον:

Ποια κομματα στηριζουν το Gay Pride... εκτος απο τη ΔΡΑΣΗ του Βαλλινατου

Τη στήριξή τους στο 9ο Athens Gay Pride που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Αθήνα εκφράζουν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και η Δράση.

Δήλωση "βόμβα" Γιούνκερ για Κομισιόν-Ελλάδα

Όλες οι εκτιμήσεις της Κομισιόν για την οικονομία της Ελλάδας αποδείχθηκαν λανθασμένες και δεν είχαν επιστημονική βάση, όμως οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν σωστές, υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στη συνέντευξή του στο πρακτορείο MNI και στο Euro2day.gr.

Πλασκοβίτης: "Έχω κακή μνήμη..." Αυτο ομως δεν τον εμποδιζει να ειναι ΓΓ και να τα αρπαζει...

«Κακή μνήμη» επικαλέστηκε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ», δικαιολογώντας τα όσα αρχικά είχε υποστηρίξει περί άτυπης και ανεπίσημης προσπάθειας προς το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, για να φτάσει η λίστα στην Ελλάδα.

Αποχωρούν τα μέλη του Βαρδινογιάννη από το Mega

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι το οποίο έχει μπει σε τροχιά μεγάλων αλλαγών μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις κινήσεις το Βαρδή Βαρδινογιάννη. Μετά λοιπόν από επιμονή των κυρίων Φώτη Μπόμπολα και Σταύρου Ψυχάρη που ελέγχουν και την πλειοψηφία των μετοχών, ανακοινώθηκε ήδη η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης την 1η Ιουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σόιμπλε: Ειδική σχέση και όχι μέλος της ΕΕ η Τουρκία

Υπέρ μιας ειδικής σχέσης της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσεται ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα "Κίλερ Ναχρίκτεν".

Η επιστολή της συζύγου του Γεωργιανού που δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο και η έκκληση για μείωση ποινής!

Σαν κεραυνός ακούστηκε η πρόταση της εισαγγελέως του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για τον Γεωργιανό Δαβίδ Μουρτινέλι, που έκοψε με 21 μαχαιριές το νήμα της ζωής του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου τον Ιούνιο του 2008.

Η Ανταρκτική γυμνή: Πώς θα ήταν η Ηπειρος αν η επιφάνειά της δεν καλυπτόταν από πάγο [βίντεο]

Eχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν η Ανταρκτική αν η επιφάνειά της δεν καλυπτόταν από πάγους; Οι επιστήμονες της ΝΑSA σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τη Βρετανία, πάντως, που είχαν τη συγκεκριμένη απορία κατασκεύασαν ένα λεπτομερή χάρτη της Ανταρκτικής... γυμνής από τους πάγους.

H Μέρκελ για τους διαδηλωτές

"Βασίζομαι στο γεγονός ότι θα συζητήσουν τα προβλήματα με τους νέους της χώρας και ότι καμία βία δεν θα ασκηθεί κατά των διαδηλωτών", δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απαντώντας σε ερώτηση για την Τουρκία, η οποία της τέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Τυνήσιο πρωθυπουργό Άλι Λάραγεντ.

Σαμαράς: "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ιδεολογική κρίση, αλλά κρίση ανεργίας"

«Να τεθεί υπό ευρωπαϊκή ομπρέλα η αξιοποίηση των κοιτασμάτων»

Στην ανάγκη να υπάρξει κοινή ενεργειακή πολιτική της Ευρώπης και ακολούθως να τεθεί υπό ευρωπαϊκή ομπρέλα η αξιοποίηση των κοιτασμάτων που υπάρχουν στην χώρα μας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο Ελσίνκι στο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με θέμα «Από τη μεταρρύθμιση στην Ανάπτυξη - Οδικός Χάρτης για την Ευρώπη».

«Αντιδημοκρατική εκτροπή» και κοινή λογική

Του Στέφανου Κασιμάτη

Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας ανάμεσά μας, ο οποίος να μην έχει βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο λεωφορείο, το ταξί ή το αυτοκίνητό του, επειδή μερικές δεκάδες διαδηλωτών αποφάσισαν -επί τόπου και με το «έτσι θέλω»- να αποκλείσουν μια οποιαδήποτε κεντρική αρτηρία της Αθήνας. Πολύ πιθανό, επίσης, αρκετοί από όσους έχουν βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση (για πολλοστή φορά, μάλιστα, καθώς το φαινόμενο είναι κομμάτι αναπόσπαστο του αθηναϊκού φολκλόρ...) να έκαναν τις χειρότερες σκέψεις για τους υπεύθυνους της ταλαιπωρίας τους.

ΦΩΤΟ: Τι ειπε ο Βαρουφακης στον ΑΝΤ1;

Δειτε:

QUIZ: Βρείτε τους κομμουνιστές (Πίνακας)

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, πιο εύκολο είναι να βρείτε ποιοι δεν είναι κομμουνιστές...

Αυτοι είναι οι μαζικότεροι δολοφόνοι του περασμένου αιώνα και ειδικά οι κομμουνιστές, φανεροί (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και κρυφοί (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΔΡΑΣΗ, κλπ), πρέπει να αναγνωρίζουν ισα με το 90%... Αφού κοιταχτούν και στον καθρέφτη μπορούν να μας πούνε στη συνέχεια και σε τι διαφέρουν απ' τον Κασιδιάρη:

ΒΙΝΤΕΟ: Το απολυτο ξεβρακωμε του "σοσιαλισμου"

Μολις οι κωλοι σφιγγουν: "Παρακαλω κλεισε την καμερα"... Δειτε το βιντεο με τη σοσιαλιστρια:

Ταξιδάκι στο Τελ Αβίβ η προανακριτική ... για το χατίρι της Ζωής

[Ο Κασιδιαρης θα παει η φοβαται μην τον μπουζουριασουν;]

Θα ανακρίνουν δια ζώσης τον Μιωνή να και έχουν την κατάθεσή του, ωστόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει να μας βάλει σε ... έξοδα

Όταν η Kate Upton χορεύει, το στήθος της... ξεφεύγει

Κάνει τους άνδρες να παραμιλούν για χάρη της αν και είναι μόλις 21 ετών! Η Kate Upton γνωστή για τις ζουμερές της καμπύλες και το πληθωρικό της... μπούστο είναι η αγαπημένη του ανδρικού πληθυσμού και φυσικά των φωτογράφων που λατρεύουν να την απαθανατίζουν σε καυτές και αποκαλυπτικές πόζες.

ΦΩΤΟ-Ακτιβίστριες έδειξαν τα στήθη τους στη Μέρκελ

Τρία μέλη της ακτιβιστικής οργάνωσης FEMEN επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Καγκελαρία. Άγνωστο παραμένει αν η Άγκελα Μέρκελ ήταν εντός. Η διαμαρτυρία τους όμως έφτασε μέχρι τον προαύλιο χώρο, αφού η αστυνομία ανέλαβε την απομάκρυνσή τους.
Δείτε τις φωτογραφίες απο τη BILD (ο τιτλος της εφημεριδας λεει: Βιαια επιθεση (της Αστυνομιας) εναντιων των FEMEN):

Ζήτησε να δει τον Σαμαρά ο Ρεν μετά την επίθεσή του στο ΔΝΤ

Συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο Ολι Ρεν είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός στο περιθώριο συνέδριου στο Ελσίνκι. Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά...

Εγινε και αυτό- Ζευγάρι ψυχοθεραπευτών που έδινε συμβουλές «αυτοβοήθειας» αυτοκτόνησε

Μπορεί η μηνιαία ραδιοφωνική εκπομπή αυτοβοήθειας που παρουσίαζαν να ονομαζόταν «Το κυνήγι της ευτυχίας», όμως οι δυο ψυχοθεραπευτές δεν μπόρεσαν τελικά να την βρουν.

Επίθεση του Όλι Ρεν σε ΔΝΤ και Λαγκάρντ για την Ελλάδα!

Ευθεία επίθεση στο ΔΝΤ και την Κριστίν Λαγκάρντ προσωπικά εξαπέλυσε η Όλι Ρεν με αφορμή τα όσα υποστήριξε η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που ουσιαστικά έριξε το φταίξιμο για την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νότης Σφακιανάκης: "Ο Ρέμος είναι μικρό όνομα! Αντωνάκη ασχολήσου με τα δικά σου! Χεστηκα τι θα πει"!

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Νότη Σφακιανάκη έγινε πραγματικότητα και στη μεταξύ τους κουβέντα είχαν θέση όλοι και όλα. Ένα από το πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν η αναφορά του τραγουδιστή στα λεγόμενα του Αντώνη Ρέμου και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.

Τον Τσίπρα προωθουν για την Κομισιόν οι περιθωριακοι της Ευρωπης

Τη σύνοδο των ηγετών των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς φιλοξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή στην Αθήνα.

Η συνεδρίαση έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς μπορεί να λάβει πανηγυρικό χαρακτήρα για τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η Ευρωπαϊκή Αριστερά τον θεωρεί ως έναν από τους πιθανούς υποψήφιους για την προεδρία της Κομισιόν.

Το… φιλοδώρημα του Brad Pitt

Ένα πολύ γενναιόδωρο φιλοδώρημα άφησε ο Brad Pitt στην υπάλληλο του εστιατορίου Kuchi όπου δείπνησε με την οικογένειά του, το βράδυ των γενεθλίων της Angelina Jolie.

Eurostat: Πρώτοι στην "αυτοαπασχόληση" οι Έλληνες... γιαυτο και οι πολλες ωρες εργασιας με τις οποιες μας εχουν πρηξει

Οι αυτοπασχολουμενοι εργαζονται 50 και 60 ωρες τη βδομαδα και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που σε στατιστικες οι Ελληνες εμφανιζονται να εργαζονται απειρες ωρες... βαρωντας μυγες
 
Το υψηλότερο ποσοστό αυτοαπασχολουμένων στην ΕΕ έχει η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat για το 2012.

Νεο ρατσιστικα εγκληματα: Πακιστανος... μαχαιρωσε πακιστανο-Τσιγγανος μαχαιρωσε τον παππου στην Κορινθο

Σχεδόν τέσσερις μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων τα ίχνη τριών Πακιστανών οι οποίοι είχαν χτυπήσει και τραυματίσει με μαχαίρια στο αριστερό χέρι έναν 42χρονο ομοεθνή τους για να τον ληστέψουν και τελικά κατάφεραν να βάλουν στο χέρι έναν από αυτούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Αἱ βλαβεραὶ συνέπειαι τοῦ αὐνανισμοῦ-Νότης: Με έχουν φτιάξει εξωγήινοι

O Νότης Σφακιανάκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας.

Ο τραγουδιστής σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι την Ακρόπολη την έφτιαξαν οι εξωγήινοι απάντησε: "Την Ακρόπολη δεν την έχουν φτιάξει οι εξωγήινοι;

Εκανε ενα λαθακι ο ανθρωπος κι αμεσως να τον φανε!! "Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών ξέχασε να δηλώσει στην εφορία 7 εκατ. ευρώ"

Αναλγητο κρατος!!

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φοροδιαφυγής φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στις υψηλές εισοδηματικές τάξεις. Δύο δικηγόροι και ένας γιατρός έκρυβαν έσοδα εκατομμυρίων ευρώ από την εφορία.

ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή εστω αύξηση 0,2% στις πωλήσεις αυτοκινήτων το Μάιο

Αύξηση 0,2% κατέγραψαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων εξωτερικού) το Μάιο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Στο 5,6% η ύφεση το πρώτο τρίμηνο του 2013

Σε ύφεση της τάξης του 5,6% βρέθηκε το α΄ τρίμηνο εφέτος η ελληνική οικονομία, με το ΑΕΠ να συρρικνώνεται (σε τρέχουσες τιμές) στα 41,888 δισ. ευρώ ή χαμηλότερα και από το α΄ τρίμηνο 2005 (44,206 δισ. ευρώ).

Aπομονωμένος ο Μανιτάκης... προτιμανε ομως να τον κρατανε γιατι εγγυαται οτι δεν θα απολυθει κανεις

Επικοινωνιακα κολπακια για να του φορτωσουν οι 3 αρχηγοι τις μη απολυσεις...

Σε καθεστώς ιδιότυπης... απομόνωσης συνεχίζει να βρίσκεται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκης, την ώρα που -εν όψει και της έλευσης των επιθεωρητών της τρόικας- το θέμα των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο επανέρχεται στην κορυφή της κυβερνητικής ατζέντας.

Ερωτευμένος με πρώην μαθήτρια του ο Γιώργος Κιμούλης [εικόνα]

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Κιμούλη και την Κατερίνα Γερονικολού (γνωστή από τους Βασιλιάδες) να είναι πλέον ζευγάρι.

Το πιο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη σχέση είναι ότι οι δυο τους...

Και ο Ερντογάν Χίτλερ (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται το μπαράζ φωτογραφιών που παριστάνουν τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ως απόλυτο μονάρχη, καθώς μετά την φωτογραφία του Economist όπου ο Ερντογάν παρουσιάζεται ντυμένος σαν σουλτάνος, διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ κόλλησαν μια αφίσα στην οποία ο Ερντογάν εμφανίζεται ως Αδόλφος Χίτλερ.

Επικο βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο- Σέρφερ στο δρόμο διασκεδάζει με τις πλημμύρες που πλήττουν την Κεντρική Ευρώπη

Την ώρα που η Γερμανία και η Ουγγαρία αντιμετωπίζουν τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 10 ετών, ένας τολμηρός νεαρός κάνει wakeboarder στους πλημμυρισμένους δρόμους της Σαξονίας.

Σουλτάνο με κομπολόι και αντιασφυξιογόνο μάσκα έντυσε τον Ερντογάν ο Economist: Εξουσιομανής, ανάλγητος, ακραίος

«Ματωμένα κεφάλια, δακρυγόνα, κανόνια νερού: αυτά θα πρέπει να συμβαίνουν στο Κάιρο, στην Τρίπολη ή σε κάποια άλλη πρωτεύουσα δικτατορικού κράτους. Ωστόσο, δεν πρόκειται για την πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, αλλά για την πλατεία Ταξίμ την Κωνσταντινούπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ευρώπης και επιχειρηματική πρωτεύουσα της δημοκρατικής Τουρκίας».

ΒΙΝΤΕΟ- Ειπαν στη γρια να χ@σει κι αυτη...: Η Πιπιλη... υπερασπιζεται τη Ρεπουση!!!

Τι αλλο θα μπορουσες να περιμενεις απο ενα ψωνιο που λεει "εχω λαμπρη καριερα"... απολαυστε την να λεει "δεν μπορεις να εξισωνεις εναν αρνητη του φασισμου με μια κυρια που εκανε μια αστοχη προσωπικη κριση" ΄η να μιλα για "λαθος εκτιμηση της κ. Ρεπουση". Η απολυτη ξεφτιλα της δε ειναι οταν λεει: "δεν υπαρχει Γενοκτονια στη Μικρα Ασια και πρεπει να μαθουμε σωστα ελληνικα"!!! Τα λογια περισσευουν για το νουμερο. Και επειδη δεν ειμαστε κομπλεξικοι να πουμε οτι...

Μεση συνταξη 907 ευρω και 2,714 συνταξιουχοι-Ποσοι αλλοδαποι παιρνουν συνταξη

Σε 2.714.034 ανέρχονται οι συνταξιούχοι στη χώρα μας (οι εργαζομενοι ειναι καπου 3,5 εκ) που λαμβάνουν σύνταξη με το μέσο εισόδημά τους, δηλαδή της κύριας και επικουρικής σύνταξης να ανέρχεται σε 907,65 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας.

Video: Το Ράλι Ακρόπολις σε… slow motion!

Αναμφίβολα το Ράλι Ακρόπολις είναι ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το πόσο, αποδεικνύεται στο βίντεο που σας παραθέτουμε…

Δείτε εντυπωσιακά περάσματα των Volkswagen Polo R WRC, Citroen DS3 WRC και Ford Fiesta WRC σε slow motion, ανακαλύψτε καρέ-καρέ πόσο επίπονες για πληρώματα και κυρίως αυτοκίνητα, ήταν οι 14 ειδικές διαδρομές στα ελληνικά βουνά.

Reuters: Καστελόριζο, ακόμη και σε 350 κατοίκους ο δήμαρχος διώκεται για διαφθορά



Το νησί μετρά μόλις 350 κατοίκους, αποφασισμένους ωστόσο να «αμφισβητήσουν την πολιτική ελίτ που κυβερνούσε το Καστελόριζο για 18 χρόνια» γράφει το Reuters. Πολιτική ελίτ είναι, κατά το δημοσίευμα, ο δήμαρχος του νησιού Παύλος Πανηγύρης που είναι πλέον αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διαφθορά και κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος.

Τι κοινό θέλουν Ρώσοι - Κινέζοι στην Ελλάδα

Οι Ρώσοι της GAZPROM πιέζουν για την ΔΕΠΑ και δείχνουν ότι θα επιδιώξουν ως την τελευταία στιγμή την εξαγορά της. Με κάθε μέσο και κάθε ...αντάλλαγμα. Στο πλαίσιο αυτό, οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Μόσχα αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Gazprom υπόσχονται ότι αν εξασφαλίσουν την ΔΕΠΑ, θα φέρουν υποψήφιο και για την «μικρή ΔΕΗ».

Εύβοια: ''Έσκυψε η μαμά και την σκότωσα'' - Ολη η απολογία του Πακιστανού δολοφόνου!

Ο Πακιστανός κηπουρός που σκότωσε τον γυναικολόγο και τη γυναίκα του στο Αλιβέρι περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα - ''Ο γιατρός δεν είχε καταλάβει ότι του σκότωσα τη γυναίκα''...

Mέσω Ιντερνετ για ΕΤΕΑ, ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ

Μέσω Διαδικτύου θα μπορούν από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις των συντάξεών τους, για ποσά που καταβλήθηκαν το 2012, οι συνταξιούχοι του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), των πρώην Ταμείων ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΤΕΑΥΕΚ.

Η απίστευτη απάτη από τον… νεκροθάφτη

Πως ανάστησε νεκρή γυναίκα για να πάρει τη σύνταξη της

Υπάλληλος σε γραφείο τελετών δήλωσε στο ΙΚΑ τον θάνατο ασφαλισμένης αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να την…

Τα ειδε ολα ο ΣΥΡΙΖΑιος στην Πολη: Επαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τα δακρυγόνα και επεσα κατω [βίντεο]

Στην Αθήνα έφτασε ο Ελληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης ο οποίος είχε συλληφθεί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης ως υποκινητής επεισοδίων, καθώς απηλλάγη των κατηγοριών και απελάθηκε.

ΦΩΤΟ: Ελα μωρη αρρωστεια Σουλειμαν!

Μεχρι κι Ρενα Δουρου το λεει που τωρα ειναι με τους διαδηλωτες ενω πριν λιγους μηνες ηταν με τον μεταρρυθμιστη Ερντογαν και μαλιστα μας καλουσε να ακολουθησουμε το παραδειγμα του:

"Μονο ο Θεος μπορει να σταματήσει την Τουρκία" ειπε ο Ερντογαν στους αλαλαζοντες "Allahu akbar"

«Καμιά δύναμη δεν μπορεί να σταματήσει την άνοδο της Τουρκίας, εκτός από το Θεό», δήλωσε τα ξημερώματα σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στη Βόρεια Αφρική.

Η τρόικα έβγαλε δολάρια να πληρώσει το γιουβέτσι που έφαγε στο Κεντρικό

Αρνάκι στο φούρνο, γιουβέτσι και κάτι σε λαδερό έτρωγαν τις προάλλες στο Κεντρικό τρία μέλη του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας. Σταθερές επιλογές. Εστιατόριο Κεντρικό και greek salad στη μέση. Αυτή τη φορά, όμως, έβγαλαν να πληρώσουν με δολάρια.

Το λάθος του ΔΝΤ δεν ειναι οτι εκανε λαθος, αλλα οτι δεν επεμεινε να γινει το σωστο απ την αρχη

Του Γιώργου Καισάριου

Είμαστε για λύπηση. Ειλικρινά δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι΄ αυτή τη χώρα με τα μυαλά που κουβαλάμε. Και αυτό το λέω από τις συζητήσεις που ακούω από τα ΜΜΕ αυτές τις μέρες.

Η πρόσφατη μυστική έκθεση του ΔΝΤ που επισημαίνει λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα τα λέει σωστά, πλην όμως, δεν λέει τι θα έπρεπε να γίνει, αντί αυτών που έγιναν. Με λίγα λόγια, τι θα μπορούσε να γίνει για να καλυφτεί το χρηματοδοτικό κενό που είχε η Ελλάδα, με σκοπό να μην είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε σήμερα.

Ενιαίος ΦΠΑ 19% ή 21%

Σε μια ειδική έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού φορολογικού συστήματος, την οποία συνέταξαν πρόσφατα οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες που διεθνούς οργανισμού και παρουσιασαν στο ΥΠΟΙΚ, διατυπώνουν την άποψη ότι διατάξεις της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας που προβλέπουν μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και απαλλαγές από τη φορολογία εισοδήματος για συνταξιούχους και αναπήρους έχουν ως συνέπεια να χάνονται σημαντικού ύψους φορολογικά έσοδα κάθε χρόνο.