04 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η «ΕΠΑΥΛΗ» της συζύγου Καμμένου στην Ικαρία-Τα ντοκουμέντα της μαϊμού επιδότησης


Εννοείται ότι το ακίνητο είναι της γυναίκας του (μαζί με τους γονείς της), όπως το σκάφος ήταν του μπαμπά του και τον γιό που σπουδάζει στις ΗΠΑ τον πληρώνει η πρώην γυναίκα του... Φαινομενικά ο ίδιος είναι εντελώς ανίκανος αφού έχει μόνο 1500 ευρώ καταθέσεις....

Η βίλα λοιπόν στην Ικαρία, που είναι στο όνομα της συζύγου του (Τζούλη Ελένη), αποτελείται από 1 ΈΠΑΥΛΗ με 10 δωμάτια...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (5 Ιανουαρίου 2014)

Δείτε τα

Ρωσία: Οι «μαύρες χήρες», ο «εμίρης» της Τσετσενίας και η… εκρηκτική χρυσή πρωταθλήτρια

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές των επιθέσεων αυτοκτονίας που τρομοκρατούν τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν

Μαυροφορεμένες γυναίκες, έτοιμες για το πιο θεαματικό «αντίο», πιστές στις εντολές των στρατηγών τους, φορούν τις ζώνες με τα εκρηκτικά και επιλέγουν το στόχο τους. Το επόμενο βήμα είναι απλό: κλείνουν τα μάτια σκεπτόμενες τη θέση που τους ανήκει στον παράδεισο και πυροδοτούν τον μηχανισμό…. 

Θεοδωρουλάκης - Παναγιωτάκης: Ο "ασκητής" ναύαρχος και ο στρατηγός "χάρος" που έγινε ποιητής

Του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ

"Αργυρώνητοι" όπως τους καταγγέλει ο απόστρατος "οπλάς" Πάνος Ευσταθιου ή "ασκητες" όπως εμείς τους βλέπαμε με τις στολές, οι δυο τέως αρχηγοί Γ.Θεοδωρουλακης του Ναυτικού και Κ. Παναγιωτακης του Στρατού ;      

ΦΩΤΟ-Η Ελληνίδα σύζυγος του Πέτριτς

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς συμφώνα με δημοσιεύματα ο Μλάντεν Πέτριτς φέρεται πως έχει συμφωνήσει με τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός όμως βρήκε και έναν απροσδόκητο «σύμμαχο» καθώς η γυναίκα του είναι Ελληνίδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Νίντζα για κλάματα

Ο άντρας στο βίντεο που θα δείτε ντύθηκε νίντζα και επιχείρησε να κάνει ένα τρικ. Έβαλε ένα πυροτέχνημα στη μύτη του και στην συνέχεια το άναψε με αναπτήρα. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως περίμενε. Προφανώς χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση.

Δεν μαζεύεται το μπάχαλο: Ο γνωστός Δραχμαζάνης ζητά συνέδριο για να αποφασιστεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του Ευρώ ή της Δραχμής!

Από εκεί που δεν τα περιμένει του έρχονται του Τσίπρα

Η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της δραχμής και του ευρώ φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει οριστικά από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας ζητάει ουσιαστικά...

Τα τρία μέτωπα της νέας τρομοκρατίας που πονοκεφαλιάζουν την ΕΛ.ΑΣ.

Ανοιχτά μέτωπα με μέλη και οργανώσεις της νέας τρομοκρατίας έχει εκ νέου η Αντιτρομοκρατική, καθώς μετά τα τρία σοβαρά «χτυπήματα» που έχουν γίνει από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι και σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ οδηγείται στο συμπέρασμα πως ένας νέος κύκλος τρομοκρατίας έχει ανοίξει, ενώ μετά και την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη εκφράζονται φόβοι για περαιτέρω κλιμάκωση των τρομοκρατικών χτυπημάτων.

''Οι Έλληνες πιστεύουν πως βρίσκονται στο έλεος Γερμανών, τοκογλύφων, τραπεζιτών, Βρυξελλών κ.λπ''

''Δεν ευθύνεται η Γερμανία που η ποτισμένη από διαφθορά Ελληνική Δημοκρατία μπήκε στην Ευρωζώνη'' γράφουν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.

H βαριά πολιτική ατζέντα στην Ε.Ε. το 2014 -Ρίσκα για τη συνοχή

Καταρρέουν τα σπίτια που έχτισε ο Μπραντ Πιτ για τους πληγέντες του τυφώνα Κατρίνα-Χρησιμοποίησε ντεμέκ οικολογικό ξ΄πυλο, για τον πούτσ@ δηλ.

Το οικολογικό ξύλο που χρησιμοποιήθηκε δεν άντεξε στην υγρασία της Νέας Ορλεάνης

Έπειτα από περίπου οκτώ χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό Κατρίνα που ισοπέδωσε τη Νέα Ορλεάνη, τα σπίτια που κατασκεύασε ο Μπραντ Πιτ για τους πληγέντες έχουν ήδη αρχίσει να καταρρέουν.

Αμυντική συμφωνία Κύπρου – Κίνας

Ο κύπριος υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου επισκέφθηκε σήμερα κινέζικη φρεγάτα στο λιμάνι της Λεμεσού, σημειώνοντας πως “ο σκοπός και η παρουσία πλοίου του κινεζικού πολεμικού ναυτικού στέλνει το μήνυμα πως η Κύπρος αποτελεί παράγοντα σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην περιοχή”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει προθάλαμο για ΠΑΣΟΚους και ΔΗΜΑΡίτες

«Ανοιγμα» σε στελέχη τα οποία προέρχονται από την Κεντροαριστερά επιχειρεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το «Φόρουμ προσωπικοτήτων και Κινήσεων» που ιδρύει η Κουμουνδούρου με αφορμή την εξειδίκευση του κυβερνητικού του προγράμματος, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών πολλές προσωπικότητες αλλά και βουλευτές -νυν και πρώην- που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.

Στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι-Αυτή την ώρα περνάει από ιατρικές εξετάσεις στο Μόναχο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι.

Γερμανικά ΜΜΕ μεταφέρουν την πληροφορία ότι ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται στο Μόναχο για...

Μόνο στη Ρωσία:Οδηγοί κυνηγιούνται στο δρόμο, κατεβαίνουν από τα αμάξια, πλακώνονται με μαχαίρι και φτυάρι [βίντεο]

Τελικά η νέα μόδα που έχει κατακλύσει τη Ρωσία με τις κάμερες στα αυτοκίνητα μας δίνει συνεχώς πληροφορίες για το πόσο παρανοϊκοί είναι τελικά οι οδηγοί σε αυτή τη χώρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί δυο οδηγοί έχουν παρεξηγηθεί επειδή παραλίγο να τρακάρουν.

Όταν η ΑΥΓΗ κατηγορούσε τον Βαξεβάνη ότι είναι ΠΑΣΟΚος και τσάτσος της Διαμαντοπούλου

Η ΑΥΓΗ τον κατηγορεί ότι παρουσίασε εκπομπή όπου τάσσεται υπερ της κατάργησης της αυτονομίας των ΑΕΙ, προσπαθώντας να αβαντάρει την πρόταση που επρόκειτο να καταθέσει σε λίγες μέρες η Διαμαντοπούλου... τον κατηγορεί δηλ. ότι είναι τσάτσος του ΠΑΣΟΚ και της Διαμαντοπούλου 

Για τις εκπομπές του Κώστα Βαξεβάνη για το δημόσιο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/01/2011
ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Τον Κώστα Βαξεβάνη τον ξέραμε ως δημοσιογράφο με σημαντικό ερευνητικό έργο.

Ο Γεωργιάδης για την αγωγή που ΘΑ του κάνει ο Καμμένος

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη για την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος.

Ο Μπαλασόπουλος στη Γλυφάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Απέναντι στον Γιώργο Παπανικολάου, που πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Γλυφάδας, θα επιθυμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο, διεκδικώντας έναν από τους μεγαλύτερους δήμους των Νοτίων Προαστίων, με ισχυρή πολιτική σημειολογία.

Σε μεγάλο γύφτο εξελίσσεται ο Μπουτάρης-Ταξιδεύει business και χρεώνει στο Δήμο μέχρι και 30 λεπτά!!!


Ο κ. Μπουτάρης ισχυρίζεται ότι πληρώνει «τις βενζίνες» από την τσέπη του – Είναι ψέμα – Λεφτά υπάρχουν, ταξιδεύει μόνο Πρώτη Θέση – Ούτε Υπουργοί δεν ταξιδεύουν έτσι – Αν είναι αναληθές, ας το διαψεύσει

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Σε πολύ πρόσφατο δημοσίευμα σε free-press έντυπο της πόλης, ο κ. Μπουτάρης εξανίσταται με τον «φαρισαϊσμό» της αντιπολίτευσης (δηλαδή του κ. Χρήστου Μάτη, που ανέδειξε το θέμα της αποζημίωσης για την μετάβασή του, σε άσχετη, με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, εκδήλωση στον Βόλο) και δηλώνει:

Μια ακόμα άδικη επίθεση στον Τάκη Μπαλτάκο

Επίθεση στον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης και στενό από ετών φίλο του Πρωθυπουργού, Τάκη Μπαλτάκο, κάνει εβδομαδιαία εφημερίδα.

Ο λόγος; Διότι του έκαναν το τραπέζι οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ! Τα περί ..

Δένδιας: Δεν πηγαίνουμε στα τυφλά για το χτύπημα στην γερμανική πρεσβεία

Η ΕΛΑΣ δεν πορεύεται στα τυφλά για τα χτυπήματα στη γερμανική πρεσβεία, αλλά και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής διαβεβαιώνει με συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Στουρνάρας για Τσίπρα:Κρίμα γιατί είναι νέο παιδί, αλλά θα πρέπει να μάθει να λέει την αλήθεια

Η σχέση του υπουργού Οικονομικών με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γνωστό πως δεν είναι και η καλύτερη. Τα αισθήματα είναι μάλλον αμοιβαία και σίγουρα ξεπερνούν τον τομέα της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Γερμανός πρέσβης: Κάποιοι θέλουν να εκτροχιαστεί η Ελλάδα

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα δηλώνει πως κάποιοι θέλουν να θέσουν την Ελλάδα εκτός τροχιάς.

"Επιθέσεις τέτοιου είδους δεν θα καταφέρουν να διαταράξουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις " δηλώνει στην "Καθημερινή της Κυριακής ο Βόλφγκανγκ Ντόλντ.

Τους “τσιλιαδόρους” της επίθεσης στο σπίτι του πρέσβη ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.- Έχει υποψίες για την ταυτότητά τους

Τους «περιφερειακούς επιτηρητές»-τσιλιαδόρους της επίθεσης στην κατοικία του γερμανού πρέσβη, αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και φαίνεται πως έχουν μία σοβαρή εκτίμηση και υποψία για την ταυτότητά τους.

Ποια εφάπαξ αφορά η απόφαση του ΣτΕ

«Φρένο» στις νέες σχεδιαζόμενες μειώσεις των εφάπαξ αναμένεται να βάλει το Συμβούλιο της Επικρατείας με νέα απόφασή του, σύμφωνα με την οποία τα Ταμεία που δεν επιχορηγούνται από το κράτος ή από άλλους κοινωνικούς πόρους, δεν μπορούν να δίνουν μικρότερο εφάπαξ από αυτό που αναλογεί στις εισφορές των εργαζομένων.

Διαψεύδει τα περί βελτίωσης η οικογένεια Σουμάχερ

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του γερμανού πρωταθλητή της Formula 1.

Ποιον κορυφαίο πολιτικό «φωτογράφισε» ο Δημητρακόπουλος

Τα σενάρια, δίνουν και παίρνουν, μετά την χθεσινή αποκάλυψη Δημητρακόπουλου περί εμπλοκής «πολιτικού προσώπου πρώτης γραμμής του ΠΑΣΟΚ» που εμπλέκεται στις μίζες.

Ποιοι δικαιούνται 70% έκπτωση στο ρεύμα σε περιόδους αιθαλομίχλης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που αφορά στην έκπτωση επί του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε οικιακούς καταναλωτές σε περιόδους αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια, που υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Θα μας τρελάνει ο κινέζος: O Σημίτης μιλάει για το μέλλον... αντί για τις μίζες

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Η βαθιά, σύνθετη και πολυεπίπεδη κρίση την οποία διέρχεται σήμερα η Ελλάδα, δεν ξεκίνησε ξαφνικά. Ούτε… προχθές. Ούτε έχει ως αφετηρία την οικονομία.

Η ελληνική κρίση είναι κρίση θεσμών και αξιών. Κρίση ηθικής και προτεραιοτήτων. Κρίση εθνικού προσανατολισμού. Μια κρίση που, σε αντίθεση με ιστορικά προηγούμενα ή ισοδύναμα άλλων χωρών, σε άλλες εποχές και συγκυρίες, τείνει να ξεπεραστεί, χωρίς να έχει βοηθήσει τη χώρα να ξεφύγει από το μίζερο και προβληματικό παρελθόν της. Χωρίς να έχει αφήσει πίσω, στο γκρίζο παρελθόν, σχεδόν καμία από τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες που οδήγησαν στη γέννηση και γιγάντωση της κρίσης αυτής.

ΒΙΝΤΕΟ: Τον πλάκωσε στις γρήγορες ο Άδωνις τον Τσουκαλά: «Εγώ δεν έχω 1 εκ στην Τράπεζα» και μούγγα το παχύδερμο...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά, με αφορμή τα 25 ευρώ που καλούνται να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι σε περίπτωση νοσηλείας τους σε νοσοκομεία της χώρας.

Τι απαντάει η θεία Λιάπη για το σπίτι στην Ευρυτανία

Απαντήσεις για την υπόθεση της οικίας που διαθέτει στην Ευρυτανία έδωσε δια του δικηγόρου της η σύζυγος του Δημητρίου Λιάπη, Βασιλική, θεία του Μιχάλη Λιάπη, μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο που ανέφεραν ότι έγινε ανακαίνιση στο οίκημα με κοινοτικά χρήματα.

Γελάνε και τα τσιμέντα στην Αριστοτέλους από την κατασκευασμένη δημοσκόπηση υπέρ του Μπουτάρη!

Το θέμα όμως ρε καρντάσια της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι καθαρά ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ για την ίδια την ιστορία σας: μπορεί μια εφημερίδα να δημοσιεύει ένα καθαρά
ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ γκάλοπ; Μπορεί μια εφημερίδα να δημοσιεύει δημοσκόπηση χωρίς ...

Ποια χώρα απαγορεύει το Ισλάμ και ήδη άρχισε την καταστροφή των τζαμιών;


Mια χώρα* με 95% Χριστιανούς, 55% των οποίων είναι καθολικοί, και το ένα τέταρτο ανήκει στις προτεσταντικές εκκλησίες , κυρίως στην ευαγγελική εκκλησία, με λιγότερο από το 1% Μουσουλμάνους, αποφάσισε να απαγορεύει τη μουσουλμανική θρησκεία την οποία θεωρεί ως σέχτα.

BINTEO-Δείτε ποιες Ελληνίδες προτιμούν τους… μικρούς

Δεν είναι μόνο η Ντέμι Μουρ και η Μαντόνα που επιλέγουν να κάνουν σχέσεις με μικρότερους άντρες. Το παράδειγμά τους ακολουθούν και πολλές Ελληνίδες.

Επιχείρηση για Μαζιώτη και Ρούπα

Αγνωστες πτυχές των ερευνών για τον εντοπισμό του φυγόποινου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και του 35χρονου καταζητούμενου αντιεξουσιαστή Π.Α., που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης», φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή, λίγα 24ωρα μετά την επίθεση ενόπλων στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει την Αθήνα με τον Κιμούλη! Μην πω τι θα πάρει...

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, ο ΣΥΡΙΖΑ προσδοκά να μετατρέψει σε επικράτηση στις κάλπες το κλίμα δυσαρέσκειας κατά της κυβέρνησης λόγω της οικονομικής πολιτικής και των μέτρων λιτότητας του Μνημονίου, δεν είναι ωστόσο λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι η Κουμουνδούρου δεν θα καταγράψει τα κέρδη που προσδοκά, λόγω της έλλειψης επώνυμων και διακριτών υποψηφιοτήτων στις τοπικές κοινωνίες.

Φόρος-ενοίκιο σε όλη την Ελλάδα-Πίνακες και παραδείγματα

Από το 1ο τετραγωνικό και από το 1ο ευρώ αξίας ακινήτου θα φορολογηθούν οι πάσης φύσεως ιδιοκτησίες της ελληνικής επικράτειας, με στόχο το υπουργείο Οικονομικών να εισπράξει μέσα στο 2014 συνολικούς φόρους 3,9 δισεκ. ευρώ.

Σαν σήμερα το 1956, o Κ. Καραμανλής ιδρύει την ΕΡΕ

Σκοπός του, μια νέα παράταξη, που θα οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως επιτυχημένος Υπουργός Δημοσίων Έργων, υπήρξε το πιο προβεβλημένο στέλεχος της κυβέρνησης Παπάγου, έχοντας και την εύνοια του Παλατιού. Τι το πιο φυσικό μετά το θάνατο του στρατάρχη να του ανατεθεί η πρωθυπουργία από τον βασιλιά Παύλο, στις 8 Νοεμβρίου του 1955.

Γιατί κύριε να προφυλακίζονται αυτοί που δωροδοκούσαν;

Έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας μαγαζί; Χτίσατε σπίτι; Περάσατε ΚΤΕΟ; Δώσατε εξετάσεις για οδήγηση; Επειδή τα δύο τελευταία τα έχετε κάνει σχεδόν όλοι, οι περισσότεροι από εσάς, θα ...συνάντησαν στη συναλλαγή τους με το δημόσιο -συγκεκριμένα, με δημοσίους υπαλλήλους- τη νοοτροπία "αν δεν λαδώσεις δεν κάνεις τη δουλειά σου".

Ψινάκης και Πανταζής ετοιμάζονται για δήμαρχοι -Σε ποιους δήμους κατεβαίνουν υποψήφιοι

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για τις δημοτικές εκλογές όλο και πληθαίνουν τα ονόματα προσώπων που ακούγονται ότι θα θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου σε διαφόρους δήμους της χώρας. Ανάμεσα σε αυτά και του γνωστού μάνατζερ Ηλία Ψινάκη αλλά και του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Άδωνις ξεβρακώνει Καμμένο: Έχει χτίσει βίλα στην Ικαρία με επιδότηση για ξενώνα-Δεν διαψεύδει ο Πανάρας αλλά λέει ότι ΘΑ καταθέσει αγωγή

Σε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχτισε σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση τουριστικού καταλύματος, προέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του Σκάι.

Κλαίω! Δελαστίκ-Λαφαζάνηδες: Ευρεία λαϊκή απήχηση η δικτατορία των Κιμ στη Β Κορέα-Οι ΝοτιοΚορεάτες έχτισαν το τείχος!!!

Επ' ευκαιρία του ταίσματος των σκυλιών με τον θείο του Κιμ Γιονγκ Ούν, να θυμηθούμε τι έγραφε πριν 2 χρόνια ο κομμουνιστολάγνος Δελαστίκ και έτρεχαν να αναδημοσιεύσουν οι Λαφαζάνηδες του iskra.gr... Φυσικά χωρίς σχόλια καθώς το γέλιο είναι εγγυημένο και μόνο από το ότι οι πασιφιστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι υπερ των πυρηνικών της Β. Κορέας...:

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Ακόμη και το όνομα της Κορέας στα κορεάτικα είναι πολιτικά απατηλό: λέγεται Τσοσόν, που σημαίνει «Χώρα της Πρωινής Γαλήνης». Εξήντα ολόκληρα χρόνια όμως τώρα και μόνο το αίσθημα γαλήνης, ηρεμίας και ειρήνης δεν αποπνέει η Κορεατική Χερσόνησος. Το εντελώς αντίθετο.

Για να δείτε πόσο large είναι ο Στουρνάρας! Βρετανικές οδηγίες για μείωση ρεύματος: Δυο-δυο στο ντους, τέρμα ο καφές, παίξτε Monopoly

Με τα νεύρα των Βρετανών καταναλωτών παίζει ο μεγαλύτερος πάροχος ρεύματος της χώρας. Η ιδιωτική εταιρεία όχι απλά ανέβασε τις τιμές κατά 18% τους προηγούμενους μήνες, αλλά τώρα εξέδωσε μία σειρά από οδηγίες προκειμένου τα νοικοκυριά να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Οι συμβουλές κυμαίνονται από την προτροπή να κάνουν μπάνιο ανά δύο, μέχρι την κατάργηση του καφέ και την επιστροφή της Monopoly στις βραδινές τους συνήθειες!

Λύθηκε το μυστήριο με την τεραστια φάλαινα που εθεάθη δεμένη σε φορτηγό σε γαλλικό

Μια τεράστια φάλαινα-φυσητήρας εθεάθη δεμένη σε φορτηγό στη Λορέν της ανατολικής Γαλλίας, προκαλώντας ερωτηματικά στους οδηγούς και παρακινώντας τους χρήστες του Twitter να προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο.

Πάτρα: Έπαιξαν «ξύλο» για την αιθαλομίχλη

Σκηνές οι οποίες πριν από λίγα χρόνια μόνο στα απίστευτα θα μπορούσαν να καταχωρηθούν εκτυλίχθηκαν ανήμερα της πρωτοχρονιάς στην περιοχή των Ιτεών στην Πάτρα.

Αιτία το τζάκι που άναψε γνωστός πατρινός, ο οποίος κατέχει σημαντική θέση σε δημόσιο ίδρυμα και το όποιο ενόχλησε τους ενοίκους διπλανού σπιτιού οι οποίοι του ζήτησαν να το σβήσει, επικαλούμενοι τα προβλήματα υγείας που δημιουργεί η αιθαλομίχλη όπως αναφέρει το patrastimes

Καλά κι ο Άκης πριν 2 χρόνια τα ίδια έκανε-Παπαντωνίου: Διαψεύδει το "Πρώτο Θέμα" και απειλεί με μηνύσεις

Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου διαψεύδει με δήλωσή του δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στο οποίο εμπλέκεται το όνομά του με την ιδιότητα του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Παπαντωνίου έχει ως εξής:

Ο Λιάπης ανακαίνισε ξενώνα του με κοινοτικές επιδοτήσεις

Τον πρώην υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη εμπλέκει στην υπόθεση με την εταιρεία «Ευρυτανία ΑΕ» το Έθνος της Κυριακής. Η έρευνα της εισαγγελίας Καρπενησίου έχει απαγγείλει διώξεις για απιστία σε 18 πρώην μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου Ευρυτανίας μεταξύ των οποίων ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κοντογεώργος.

Zήτησε «φακελάκι» 7.000 ευρώ από άπορη οικογένεια

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε στην Κρήτη σύμφωνα με την οποία γιατρός ζήτησε 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει νεαρό άπορης οικογένειας που είχε όγκο. Ο Μηνάς Χατζηδάκης είναι ο πρόεδρος της Ομάδας Αλληλεγγύης «Αγία Αικατερίνη» και μίλησε στο flashnews.gr για το απίστευτο περιστατικό.

Νέα στοιχεία για το θάνατο του Πολ Γουόκερ από το πόρισμα του ιατροδικαστή-Με πόσα χλμ έτρεχε

Η σωρός του Πολ Γουόκερ ήταν τόσο παραμορφωμένη, που ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε να αναγνωριστεί. Αυτό είναι ένας από τα ανατριχιαστικά στοιχεία που περιέχει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το δυστύχημα της 30ης Νοεμβρίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πρωταγωνιστής του «Fast and Furious».

Ο συνήγορος του Ευσταθίου εμπλέκει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τις μίζες στα εξοπλιστικά

«Υπάρχει ένας σοβαρός πολιτικός που κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου. Δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Είναι γνωστός πολιτικός, στην πρώτη γραμμή και είναι από το ΠΑΣΟΚ». Αυτό δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο δικηγόρος του Πάνου Ευσταθίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, και υποστήριξε ότι «όσοι πολιτικοί ενέχονται στη λίστα θα εντοπιστούν».