24 Μαΐου 2014

BINTEO-ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!

Για να ξέρεις σε τι σαλτιμπάγκο μπορεί να ρίξεις την ψήφο σου:

H HTTA ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ! Σκουρλέτης: Το δελτίο του ΑΝΤ1 τρομοκρατεί ασύστολα

Εκνευρισμένος από τις τοποθετήσεις των δημοσιογράφων στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε επιφυλακή οι επιστήμονες μετά τον ισχυρό σεισμό-Δεκάδες τραυματίες στην Τουρκία... πήδαγαν απ'τα παράθυρα

Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:27 στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου. Από τον σεισμό, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη τη χώρα, τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα στη Λήμνο, ενώ έχουν προκληθεί μικρές υλικές ζημιές.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ EXIT POLL ΟΙ ΣΥΡΙΖΑιοι


Συσκέψεις από σήμερα το απόγευμα είχαν αρχίσει στην Κουμουνδούρου για να αποφασίσουν τα exit poll που θα δίνουν αύριο όλη μέρα στα ΣΥΡΙΖΟ- site.

Το πρώτο σενάριο λέει ότι θα αρχίσουμε να διαβάζουμε από τις 12 το μεσημέρι για προβάδισμα 10 μονάδων, λαοθάλασσες ΣΥΡΙΖΑίων που έχουν κατακλύσει τα εκλογικά τμήματα, ανατροπή που θα κάνει αίσθηση στην Ελλάδα, την Ευρώπη, το σύμπαν κλπ.
Επεξεργάζονται και ένα εναλλακτικό σενάριο όμως, το οποίο λέει ότι θα παρουσιάζονται πολύ "κλειστές" διαφορές για να συσπειρώσουν τον κόσμο τους.

Θυμίζουμε τόσο τα στημένα exit poll και τις διαρροές της Κουμουνδούρου το 2012 που έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρη κυβέρνηση όσο και αυτά που διαβάζαμε στο fimotro και τους υπόλοιπους την περασμένη Κυριακή και εμφάνιζαν τη Δούρου στο 32%.

ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ EXIT POLL ΠΡΙΝ ΤΙΣ 7 Η ΩΡΑ!!! 

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του «Κροκοδειλάκια» -Το σήμα ότι όλα είναι καλά και η τραγωδία [εικόνες]

Ηταν 4 Σεπτεμβρίου του 2006 όταν ο γνωστός παγκοσμίως «Κροκοδειλάκιας», Στίβεν Ιργουιν, έχασε τη ζωή του από το θανατηφόρο χτύπημα που δέχθηκε στο στήθος από ένα σαλάχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας καινούριας σειράς που ετοίμαζε με την κόρη του.

«Σταθείτε δίπλα μου για να βγει η χώρα από την κρίση»

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα.

Ο Πρωθυπουργός καλεί τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν, σημειώνοντας πως “δεν υπάρχει χώρος για χαλαρή διάθεση”.

Bild προς Ερντογάν: «Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ»

«Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ» είναι ο τίτλος ανοιχτής επιστολής που απευθύνει η γερμανική εφημερίδα Bild στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν όψει της αποψινής του ομιλίας στην Κολονία.

Χιου Τζάκμαν: Έχω ελληνικό αίμα, ο προπάππους μου ήταν από την Ίο

Θέλω πολύ να επισκεφτώ την Ελλάδα, είπε ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός από το κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα των X-Men στη Μελβούρνη

Την βαθιά του επιθυμία  να επισκεφτεί την Ελλάδα για άλλη μια φορά και ειδικά το νησί από όπου έλκει την καταγωγή του, την Ίο, εξέφρασε ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν.

ΒΛΑΜΜΕΝΗ-ΦΩΤΟ-Η γυμνή φωτογραφία στο Instagram της Αγγελικής Ηλιάδη (ΦΩΤΟ)

Φωτιά στο διαδίκτυο έβαλε η τραγουδίστρια

H Αγγελική Ηλιάδη, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να περάσει ο καιρός για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Οι προβλέψεις για τις περιφέρειες – Εφτά ντέρμπι, ποια τα πέντε ακλόνητα φαβορί

Μετά τις προβλέψεις πριν τον α΄γύρο,  λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον… τελικό β΄γύρο. Οι προβλέψεις γίνονται με βάση τις (φανερές και κρυφές) δημοσκοπήσεις και στηρίξεις των άλλων συνδυασμών  αλλά και τις (πραγματικές) εκτιμήσεις των εκλογικών επιτελείων των υποψηφίων που πιάνουν το κλίμα του κόσμου, και καταγράφουν:  Εφτά ντέρμπι και πέντε μάχες οι οποίες έχουν αδιαφιλονίκητα φαβορί.
Συγκεκριμένα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τον Πρετεντέρη... επειδή τους ξεφτιλίζει πολύ

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αποτελεί «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, από τότε που έγραψε άρθρο με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη», υιοθετώντας τη θεωρία των δύο άκρων και, μάλιστα, σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΒΙΝΤΕΟ! Και ο Εθνικός μας Στάρ υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ!

Venceremos! Πάμε για την Επανάσταση! 
Δείτε το βίντεο με τον Εθνικό μας Στάρ Ανδρεούλη Ευαγγελόπουλο να λέει γιατί πρέπει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ... αν και αυτός στην Κηφισιά ψηφίζει τον «δεξιό Χιωτάκη» αλλά λατρεύει τον Γλέζο και τον Τσίπρα :))

Ρόδη Κράτσα: Για μια Ευρώπη που εμπνέει τους νέους

Ρόδη Κράτσα. Ευρωβουλευτής ΝΔ. Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012. Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ   Με μια πρόχειρη ματιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η Ρόδη Κράτσα δεν είναι μια τυχαία περίπτωση:

Πουτ@νες στα κρεβάτια σας τώρα

Οι άλλες πουτάνες είναι, βεβαίως, οι δημοσκόποι.
Εδώ έχουμε διαγωνισμό για το καλύτερο ξεκώλιασμα.

Ο Θεοδωρικο-Τάκης πιο στρέιτ ως πρώην Κνίτης, αποφάσισε να ανοίξει χαρτιά, με πρόγνωση μια μικρή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και συμμάζεμα του ΠΑΣΟΚ.

Οι αυταπάτες του Τσίπρα

Το απέραντο γαλάζιο έκρυψε τις σκιές του ΣΥΡΡΙΖΑ

Για όσο διάστημα ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή,ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΡΙΖΑ θα κατευθύνονται προς την δύση τους. Για όσο διάστημα θα υπάρχει λογική, ο Τσίπρας και η παρέα του θα βρίσκονται στον αστερισμό της χίμαιρας.Για όσο διάστημα η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο, ο Τσίπρας θα βρίσκεται στον Άρη,θα μοιάζει με εξωγήινο και θα κατοικεί στην παραμυθούπολη.

Φαήλος: Και ξαφνικά, Domatrix*Rena!

Αφέντρα* ψάχνει ψηφοφόρους ή πώς η προοπτική εξουσίας βγάζει το μέσα έξω στους ανθρώπους. Το συμπέρασμα το είχα βγάλει ήδη από τον Στρατό. Κάνε τον Ελληνα υποδεκανέα, δώσ’ του μισή «σαρδέλα» κι εξουσία σε πέντε νοματαίους και θα δεις τον αληθινό χαρακτήρα του. Θυμάμαι, ως επιλοχίας στη Διοικούσα της ΣΕΑΠ, ότι είχα προτείνει για λοχία στους ΥΕΑ/Α έναν δάσκαλο, σειρά μου, που φαινόταν μια χαρά παιδί, ήρεμος, σοβαρός και πειθαρχικός. Γρήγορα ανακάλυψα ότι πήγαινε για χαβαλέ τους «αλφάδες» στις τούρκικες τουαλέτες του λόχου και τους έβαζε να παίρνουν κάμψεις με το πρόσωπό τους πάνω από τη μοσχοβολούσα τρύπα!

Η ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων της Χ.Α.

Πολλά έχουν μεσολαβήσει από την πανηγυρική εμφάνιση του Μιχαλολιάκου το βράδυ των εκλογών του 2012, όταν φώναζε στους δημοσιογράφους στα λατινικά πως «ήρθε, είδε, κατέκτησε». Τότε η άνοδος της Χρυσής Αυγής είχε αντιμετωπιστεί ως γεγονός-έκπληξη: είχαν περάσει μόλις δύο χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2010, που για πρώτη φορά είχε εκλέξει δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Αθηναίων και σε εκείνες τις διπλές εκλογές του ’12 είχε καταφέρει να βγάλει 18 βουλευτές.

Ο πήχυς και η διαχείριση των ποσοστών στον ΣΥΡΙΖΑ

Η πρωτιά στις κάλπες των ευρωεκλογών, έστω και με μία ψήφο διαφορά, είναι ο βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση, καθώς θα πρόκειται για την πρώτη εκλογική επικράτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα σηματοδοτήσει τη σταθεροποίηση της παρουσίας του ως σημαντικού παράγοντα στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Δηλαδή, σταδιακά θα αποβάλει τον χαρακτηρισμό που του αποδίδεται ως συγκυριακού «παίκτη» και θα παγιωθεί ως αξιόλογος πόλος του πολιτικού χάρτη.

«Ό,τι κι αν βγάλει η κάλπη, από Δευτέρα η κυβέρνηση συνεχίζει τη δουλειά της»

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού τονίζουν ότι αυτό που επιθυμεί για την επόμενη ημέρα ο Αντώνης Σαμαράς σε κάθε περίπτωση ­ είναι να μη συνεχιστεί η προεκλογική ατμόσφαιρα και μετά τις εκλογές...

Αυτός είναι το 29χρονο ζώο που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 29χρονου από το Βόλο, ο οποίος διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για τον

Στις σεισμόπληκτες περιοχές ο Μιχελάκης – Συνεχής επικοινωνία με Σαμαρά-ΒΙΝΤΕΟ την ώρα του σεισμού

Στη Λήμνο και τη Σαμοθράκη που χτυπήθηκαν από το σεισμό μεταβαίνουν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη, μετά από επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό.

BINTEO-Και που 'στε γίδια! Μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε αύριο

Αφού ούτως ή άλλως για τα καγγέλια είστε:

Τατσόπουλος: «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει ότι… στις 26 φεύγουν»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος προχώρησε σε… δυσοίωνες προβλέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το αποτέλεσμα της στρατηγικής επιδίωξης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης, και αποδόμισε το σύνθημα “στις 26 φεύγουν”, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ντροπή για Κατσιφάρα. Δεν σέβεται τη Μνήμη των θυμάτων από τις Φωτιές. Χαμός στην Ηλεία!!!

Όπως φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο ο κ. Κατσιφάρας παρατύπως πήρε χρήματα που προορίζονταν για τους Πυρόπληκτους της Ζαχάρως, από το Ταμείο Μολυβιάτη.

BINTEO TH ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ-Σεισμός 6,5 Ρίχτερ κοντά στη Λήμνο

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12:27 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Λήμνο και έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 6,5 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Μιλάμε για απίστευτους ηλίθιους στις ΓΕΦΥΡΕΣ!! Έφεραν τον Βέλγο και αυτός πήγε στα κομμούνια της ψόφιας "ΕΡΤ"

Καλά αυτοί η γραφικοί νεοφιλέλέδες δεν μπόρεσαν να του εξηγήσουν τι θα πει η κομμουνιστική παράγκα ertopen που συνεχίζει να λειτουργεί σαν πανηγύρι. Έφεραν εδώ τον Φερχοφσταντ να μιλήσει και αυτός πήγε να ενημερωθεί από τους βρυκόλακες του παρελθόντος... εκτός αν τον πήγε εν γνώση της η...

Τα τρολλς(trolls) της αυριανής κάλπης.

Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Απέχουμε μόλις 24 ώρες από τη τελική μάχη των εκλογών για την Ευρώπη, για τη Περιφέρεια και τους Δήμους της χώρας.

Οι δημοσκοπήσεις μετά το ‘χτύπημα’ αναξιοπιστίας που δέχτηκαν τη περασμένη Κυριακή προσπαθούν να αποτυπώσουν και αναλύσουν τα ‘δημοσκοπικά ευρήματα’ πιο επιστημονικά και πιο τεκμηριωμένα-πειστικά
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.logiastarata.gr

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!!!

Επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο, την Κυριακή δεν έχουμε Εθνικές Εκλογές, αλλά Ευρωεκλογές. Λίγο ο Βενιζέλος με τον εκβιασμό του, λίγο οΤσίπρας με τη διάθεση αποσταθεροποίησης, αναλόγως του αποτελέσματος, χάσαμε το μέτρο. Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, οι Ευρωεκλογές δε σηματοδοτούν εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει πάλι όλη η Ελλάδα με την «Γελλάδα» και το «ερήφθη» του αμόρφωτου Τσίπρα..

Και εκεί που λες δεν μπορεί να ξεφτιλιστούν περισσότερο, μετά την έπαρση της Δούρου και το "κάντε όλοι ένα βήμα πίσω"... έρχεται ο Αλέξης και σου δείχνει ότι δεν έχουν πάτο. Αφού στην ομιλία του στην Ομόνοια πέταξε το...

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ: Το Δημοψήφισμα για το μνημόνιο είναι τρικ κ θα προκαλέσει bankrun πριν φτάσουμε στην κάλπη

Όχι τώρα που το επικαλείται βέβαια αλλά το 2011, ο Τσίπρας εξηγεί, με αφορμή το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα του ΓΑΠ, γιατί αυτό που ζητάει σήμερα είναι μια απάτη για τα πρόβατα που τον ψηφίζουν: "Δημοψήφισμα με εκβιαστικά διλήμματα θα προκαλέσει...

ΦΩΤΟ-Να γιατί δεν «σταύρωσαν» τρίποντο Διαμαντίδης και Σπανούλης – Η σέξι Ελεονώρα στο ΟΑΚΑ

Τα χειρότερα ποσοστά σουτ σε τελικό play-off μπάσκετ της Α1 σημείωσαν εκατέρωθεν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε ένα ματς που γρήγορα θα θελήσουν να ξεχάσουν και οι δυο τους. Και η «πέτρα του σκανδάλου» ως φάνηκε δεν ήταν άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία....

ΒΙΝΤΕΟ-Η εκπαίδευση του Κώστα Ηλιάκη και το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού του

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο με την εκπαίδευση του ήρωα πιλότου Κώστα Ηλιάκη, που έχασε την ζωή του σαν χθες (23 Μάιου του 2006) πριν από οκτώ χρόνια σε θερμό επεισόδιο με τουρκικό μαχητικό κοντά στην Κάρπαθο.

1917 – Συμμαχικός αποκλεισμός της Αθήνας υπό τον Σελεστέν Ζονάρ

24/05/1917 Συμμαχικός αποκλεισμός της Αθήνας. Ο γάλλος τέως υπουργός εξωτερικών Σελεστέν Ζονάρ φτάνει στον Πειραιά επικεφαλής του στόλου της Αντάντ, αποβιβάζει αγήματα στην ελληνική πρωτεύουσα, εξορίζει στην Κορσική μέλη της κυβέρνησης και πολλούς βασιλόφρονες πολιτικούς (Ιωάννης Μεταξάς, Δημήτριος Γούναρης, Σπύρος και Σταμάτης Μερκούρης) και απαιτεί την παραίτηση από τον θρόνο του Κωνσταντίνου, που δέχεται να μεταβεί στην Ελβετία.

Δημοσκόπηση Public Issue που έθαψαν: Από 2,5% στο 1,5%...

Μειώνετε κατά 1% η ψαλίδα ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το τελευταίο “κύμα” μετρήσεων της Public Issue. Υπενθυμίζεται πως η αρχική εικόνα της διαφοράς, που δημοσιεύτηκε στην “Εφημερίδα των συντακτών” της Παρασκευής είχε την διαφορά στις 2.5 μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης η Public Issue είναι μια εταιρεία που μόνο…

Ρόρι Γκάλαχερ: "Δεν ήθελα να πεθάνω σ΄ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα"

Η επεισοδιακή συναυλία του Ρόρι Γκάλαχερ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πώς είδε ο μεγάλος καλλιτέχνης τα όσα συνέβησαν

Δημοφιλής ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο Ιρλανδός Ρόρι Γκάλαχερ (Rory Gallagher) ήταν από τους λιγοστούς πρωτοκλασάτους καλλιτέχνες που επισκέφθηκε την Αθήνα για συναυλία το 1981. Ήταν μόλις 33 ετών, στην καλλιτεχνική του ακμή και όχι στα τελειώματα, όπως άλλοι καλλιτέχνες που θυμήθηκαν τα βαλκάνια, όταν δεν υπήρχαν καλύτερες αγορές.

Ποιον δήμαρχο να μαυρίσω

Αντώνης Πανούτσος

Μαυρίστε κάθε δήμαρχο του οποίου η πρώτη του δικαιολογία για τα χάλια της πόλης του ήταν ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα αλλά της Περιφέρειας, του ΥΠΕΧΩΔΕ, της ΔΕΗ ή της UNICEF. Αν δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να του απαντήσουν ώστε να γίνει η δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να είναι δήμαρχος

ΤΙ; ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ; Συμφώνησε με Σα Πίντο η ΕΠΟ!

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο συναντήθηκε και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο ένα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Επειδή τα γίδια του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τους βλάκες: Τον Τσίπρα εννοούσε ο Σόιμπλε...

Από τον Νίκο Χειλά

Υπάρχουν συνεντεύξεις τύπου, που κυλούν κατά το πλείστον ανιαρά, τελειώνουν όμως με ένα φοβερό πυροτέχνημα. Αυτό συνέβη σήμερα και στο Βερολίνο, όπου ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παρουσίασε ένα νέο νομοθέτημα για την προστασία των καταναλωτών. Η ανατροπή ήρθε στο τέλος, όταν ο γερμανός υπουργός οικονομικών επέτρεψε μια ερώτηση εκτός θέματος, που αφορούσε το πολυσυζητημένο τελευταία Πλάνο Β΄ για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Θα ψηφίσετε πέτσινες επιταγές με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ή φερεγγυότητα;

Όταν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σαν να ανασταίνεις το ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων δεκαετιών. Οπότε όταν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ επιλέγεις απλά να σε ξανακυβερνήσει το απεχθές ΠΑΣΟΚ.

Το μέγιστο δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη είναι η ψήφος του. Μ’ αυτήν καθορίζει αυτούς που θέλει να τον κυβερνήσουν και τις πολιτικές που θέλει να υλοποιηθούν. Ο υπέρτατος κριτής είναι ο λαός και γι’ αυτό κάθε εκλογική διαδικασία είναι ένας πολύ σοβαρός σταθμός στη ζωή κάθε ανθρώπου. Αν ο πολίτης δεν πιστεύει στο σύστημα απλά δεν πάει να ψηφίσει. Δικαίωμά του, γούστο του και καπέλο του αν θα αφήσει τους άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν, απουσία του.

Ξάδελφος της Σάρον Στόουν ισχυρίζεται ότι είναι ο Στουρνάρας

Το βασικό ένστικτο του υπουργού Οικονομικών

Ο Γιάννης Στουρνάρας για να γίνει δημοφιλής ανάμεσα σε υπουργούς, βουλευτές και ομολόγους του στο Γιούρογκρουπ επικαλείται ότι γνωρίζει τη..Σάρον Στόουν. Δεν την γνωρίζει απλά. Είναι πρώτη εξαδέλφη του.

Να ποιοι αντιδρούν: Έχουν καταπατήσει εκτάσεις στην Ελαφόνησο τα λαμόγια

Η πρόθεση αξιοποίησης ενός δημόσιου παραλιακού ακινήτου στην περιοχή της Ελαφονήσου, στη Λακωνία, έχει ανάψει φωτιές προεκλογικά. Οι τόνοι, τόσο από τους πολέμιους του σχεδίου όσο και από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) που επιδιώκει τη συγκεκριμένη αξιοποίηση, έχουν ανεβεί αισθητά.

Έφτασαν στα κατεχόμενα οι ξεφτίλες Deep Purple για την περιβόητη συναυλία

- Με πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών προσγειώθηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμβου οι γερόλυκοι της ροκ
- Μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας
- Σήμερα η συναυλία που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

To συγκρότημα "Deep Purple" έφτασε χθες το βράδυ στα κατεχόμενα για συναυλία. Όπως...

Ειδικός φρουρός έγραψε το σύνθημα της Εθνικής για Βραζιλία - Ακούστε το!

«Στη Βραζιλία ήρθα, Ελλάδα σ αγαπώ, παντού σ' ακολουθώ.
Στη Βραζιλία ήρθα, στη χώρα του Πελέ, όλα τα βλέπω μπλε.
Στη Βραζιλία ήρθα, κούπα να πάρουμε, να τους τρελάνουμε»

Θρήνος στον ΠΑΟΚ -Πέθανε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης-Ποιος ήταν

Λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής ο Παναγιώτης Ποικιλίδης έφυγε από τη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι προσπαθούσαν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιθετικό ελικόπτερο "θερίζει" στρατιώτες στην Ουκρανία

Ένα βίντεο από την Ουκρανία που κόβει την ανάσα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, και δείχνει τις επιθετικές κινήσεις δύο επιθετικών ουκρανικών ελικοπτέρων.

Ένα βίντεο που σοκάρει ήρθε πριν λίγες ώρες στο φως της δημοσιότητας.

Μιχαλολιάκος: Αν ο Μώραλης είναι κεντροαριστερός, εγώ είμαι 17 Νοέμβρη-Η εκλογή μου θα οφείλεται στο ήθος της αριστεράς

«Αν ο συνδυασμός του Μώραλη είναι κεντροαριστερά, τότε εγώ είμαι 17 Νοέμβρη και αριστερότερα» δήλωσε σκωπτικά στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Η μάχη στο β` γύρο του δήμου Πειραιά έχει φουντώσει και ο κ. Μιχαλολιάκος επέμεινε στις καταγγελίες περί σχέσεων του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη με τη Χρυσή Αυγή.

Στήριξη των ΗΠΑ σε Σαμαρά κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Τις προσωπικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε το Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2013 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να αναχαιτίσει τις απαιτήσεις της τρόικας που ζητούσε τότε πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα περιγράφει δημοσίευμα του BHMAgazino του Βήματος της Κυριακής.

Μηδενίστηκε η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον ELA

Περιορίστηκε και η χρηματοδότηση των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα  στα 50 δισ. ευρώ

Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της κρίσης, μηδενίστηκε η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον μηχανισμό έκτακτης βοήθειας (ELA) της ΤτΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα έκανε το Capital.gr, τον σαλτιμπάγκο Μηλιό που θέλει να μοιράσει τα κέρδη της ΔΕΗ!

Ο κ. Μηλιός δήλωσε δύο μέρες πριν τις ευρωεκλογές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το 1/3 των κερδών της ΔΕΗ για δωρεάν ρεύμα σε όσους έχουν ανάγκη. Οι δηλώσεις του είναι δημόσιες, καταγεγραμμένες και υπάρχουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα

Δείτε το βίντεο: