01 Ιουνίου 2014

Σάλος με ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα: Γυναίκα στήνει μπίζνες με όργια σε βίλες

Σάλο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει στην Πάτρα οι φήμες που κάνουν λόγο για βίλες οργίων. Πίσω από την «επιχείρηση» βρίσκεται μία κάτοικος της πόλης, η οποία μάλιστα περνάει από «συνέντευξη» τους ενδιαφερόμενους.

ΦΩΤΟ-ΆΧΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ! Πώς ήταν τα σούπερ μόντελ στην εφηβική τους ηλικία

Σήμερα γνωρίζει όλος ο πλανήτης το πρόσωπό τους και τις εκρηκτικές καμπύλες τους. Κάποτε όμως ήταν άγνωστες και- όπως σχεδόν όλα τα παιδιά στην εφηβεία- κατά κάποιο τρόπο... άχαρες. Οι συγκεκριμένες γυναίκες όμως κατάφεραν να μεταμορφωθούν σε εκρηκτικά θηλυκά.

Αυτή είναι η Ελληνίδα μητριά της Μαρίν Λεπέν [εικόνες]

Ονομάζεται Ζανί Λεπέν και γεννήθηκε με το όνομα Ζανίν Μαρί Λουίζ Πάσχος, το 1932 στη Νίκαια της Γαλλίας. Είναι η δεύτερη σύζυγος του ακροδεξιού ηγέτη Ζαν Μαρί Λεπέν και μητριά της Μαρίν, η οποία είναι επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο που ήρθε πρώτο στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Είχαν το όνομα (δεν) είχαν και την χάρη!

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κουβαλήσουν το «βάρος» του ονόματος που έχει δημιουργήσει με κόπο και ιδρώτα ο πατέρας τους. Είτε είναι οι ίδιοι... μικροί για να σηκώσουν στις πλάτες τους την οικογενειακή κληρονομιά, είτε μπήκαν από νεαρή ηλικία σε μια συνεχή, άδικη σύγκριση με τους πατεράδες τους.

Τώρα και στην Κύπρο τα σούργελα: Πουστάρω γιατί γουστάρω

Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι και λοιποί πολίτες της ΕΕ έλαβαν μέρος σήμερα στη πρώτη "Παρέλαση Υπερηφάνειας" που πραγματοποίησε η ΛΟΑΤ κοινότητα της Κύπρου (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσέξουαλ). Κεντρικό σύνθημα της παρέλασης ήταν “Ίσα δικαιώματα στην αγάπη”

Βίντεο της NASA από συγκλονιστική έκρηξη στον Ήλιο

Συγκλονιστική έκρηξη στεμματικού υλικού από τον Ήλιο, κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA, IRIS.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που αποτυπώνεται σε βίντεο με τέτοια λεπτομέρεια μία τόσο μεγάλη έκρηξη στεμματικού υλικού.

ΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΗΣ! Σαπίζει η παραγωγή πάνω στα δέντρα ελλείψει εργατικών χεριών

Απεγνωσμένοι είναι οι αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς βλέπουν την παραγωγή τους να σαπίζει κυριολεκτικά πάνω στα δέντρα λόγω της έλλειψης εργατικών χεριών.

Οι αλλοδαποί που τα προηγούμενα χρόνια αναλάμβαναν το έργο της συγκομιδής και της διαλογής φρούτων και λαχανικών, έχουν...

ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΟ'ΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ! Μέχρι κι ο Μπίστης γελάει με Φώφη: "Δεν συμβιβάζομαι με το 8% της Ελιάς"

Φουντώνει για τα καλά ο πόλεμος μεταξύ "ΠΑΣΟΚόφρονων" και "Ελαιόφρονων" στο ΠΑΣΟΚ με εκατέρωθεν βέλη. Ζητούμενο είναι ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην επόμενη περίοδο.

Ανάμεσα στους ΠΑΣΟΚόφρονους που επιχειρούν να σαμποτάρουν το εγχείρημα της Ελιάς και τα ανοίγματα στην ευρύτερη κεντροαριστερά είναι η Φώφη Γεννηματά.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΦΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ; Έτινγκερ: «Παγώνει» ο South Stream όσο η Ρωσία δεν αλλάζει στάση στην Ουκρανία

Το σχέδιο για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, που θα συνδέει την Ρωσία με την Ιταλία, δεν θα προχωρήσει όσο η Ρωσία δεν αλλάζει θέση όσον αφορά την Ουκρανία, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γκίντερ Έτινγκερ, Επίτροπος της Ε.Ε. που είναι αρμόδιος για θέματα Ενέργειας.

ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΘΑ'ΤΑΝ: Δάσκαλος ξύρισε τη μασχάλη μαθήτριας

Ένας καθηγητής από την Αυστραλία θέλησε να διδάξει τις μαθήτριες του μαθήματα υγιεινής και αποφάσισε να ξυρίσει τη μασχάλη μιας μαθήτριας μπροστά σε άλλες συμμαθήτριές της...

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΣΩ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ: Από το ΣτΕ θα κριθεί η πώληση του 66% της ΔΕΗ

«Χειρόφρενο» τραβάει  το Συμβούλιο της Επικρατείας στις ιδιωτικοποίησης των μονοπωλιακών δημοσίων εταιρειών που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφελείας. Έτσι ανατρέπονται ριζικά τα «τροϊκανά» και κυβερνητικά σχέδια, ενώ παράλληλα προκαλούνται κενά εκατοντάδων εκατομμυρίων στην «μαύρη τρύπα» του κρατικού κορβανά.

Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ στα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας

Ανακοίνωση - απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν, σχετικά με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, τονίζοντας ότι αυτές είναι εξασφαλισμένες έως τα μέσα του 2015.

Αρβανιτόπουλος:Να αντιμετωπίσουμε πολιτικά τα αίτια που οδήγησαν στην εμφάνιση της ΧΑ

Τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί χαμένο των εκλογών ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», εισηγείται αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής και ζητάει να σταματήσει η εξόντωση των φορολογουμένων που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες στις υποχρεώσεις τους, προτείνοντας παράλληλα να διευκολυνθούν με περισσότερες δόσεις.

BINTEO-Καπερνάρος: Ακόμη και ο πρόεδρος έχει θέματα με το ΣΔΟΕ… κάτι κότερα, κάτι βίλες, κάτι οφσόρ...

[Καλά Βασιλάκη μην ανοίγεσαι όμως!! Τα δικά σου τα 5 μύρια είναι υπαρκτά όπως και τα κότερα Καμμένου και οι βίλες στην Ικαρία με λεφτά της ΕΕ... αυτά δεν είναι απλά "ανώνυμες καταγγελίες που σας έμπλεξαν"!!]

«Αυτή τη στιγμή πολλοί δικηγόροι, πολλοί βουλευτές, ακόμη κι ο πρόεδρός μου έχουν θέματα με το ΣΔΟΕ, όλοι έχουμε», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος, όταν ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αν η αποχώρησή του συνδέεται με την έρευνα εις βάρος του.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες όλων των εποχών

Το αμερικανικό περιοδικό Empire πραγματοποίησε ψηφοφορία για την ανάδειξη των δέκα καλύτερων κινηματογραφικών ταινιών όλων των εποχών και έδωσε τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα.

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το...

ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!! "Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα!"

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο; Κι όμως, όλα έχουν μια εξήγηση...

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που ενόψει ανασχηματισμού διαμηνύει ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το υπουργείο Πολιτισμού κυρίως ενόψει των εγκαινίων..

Η Audi ανακαλύπτει το ναζιστικό παρελθόν της Auto Union

Τις στενές σχέσεις της Auto Union με το NSDAP και το καθεστώς της χιτλερικής Γερμανίας αποκάλυψε ιστορική έρευνα που παρήγγειλε η ίδια Audi.

Οι μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες, η μία μετά την άλλη, αποκαλύπτουν με ιστορικές έρευνες τις σχέσεις τους με το ναζιστικό κατεστημένο της Γερμανίας του Μεσοπολέμου και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ! Ο χαρακτήρας των Ελλήνων σύμφωνα με την Britannica

Π​​ριν από μερικές ημέρες, ένας φίλος από τα πολύ παλιά, ο Στρατής Στρατήγης μου έδωσε ένα κείμενο στα αγγλικά και ελληνικά, από την Encyclopedia Britannica, το οποίο περιγράφει τον χαρακτήρα των Ελλήνων. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο (λόγω των αποτελεσμάτων των εκλογών), το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Μια παράκληση μόνο. Εστω και αν σας φαίνονται κοινοτοπίες, διαβάστε μέχρι το τέλος γιατί εκεί σας περιμένει μια έκπληξη.

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΜΕΡΚΕΛ!! Υπάλληλοι τράπεζας «έγδυσαν» 80χρονη που είχε χρυσές λίρες και κοσμήματα

​Κοσμήματα αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και 1.500 χρυσές λίρες Αγγλίας έβαλαν στο χέρι οι υπάλληλοι τράπεζας στα Χανιά, στήνοντας ένα απίστευτο κόλπο εις βάρος 80χρονης! Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ: Στην Ιορδανία ο ΓΑΠ για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή

Στην Ιορδανία μεταβαίνει ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπου αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, 2 και 3 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Οργάνωσης για την ενίσχυση της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές συνέπειες του πολέμου στη Συρία.

ΤΟΥΣ "ΣΤΟΛΙΣΕ" Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ! Επεισόδιο Μπέου - Χανιωτών στο ξενοδοχείο!

Εντονο φραστικό επεισόδιο με φίλους των Χανίων είχε στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος.

Στους κορυφαίους προορισμούς των Κινέζων η Ελλάδα

Στους κορυφαίους αναδυόμενους προορισμούς για τους Κινέζους τουρίστες περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Αυτό φαίνεται από την τελευταία έκθεση της Union Pay International, η οποία εντάσσει τη χώρα μας μεταξύ των προορισμών με ετήσιο ποσοστό αύξησης περίπου 200% σε ό,τι αφορά τις αφίξεις Κινέζων τουριστών για την τελευταία 3ετία.

Λιγότερα λουκέτα από τον Σεπτέμβριο

Λιγοστεύουν τα «λουκέτα» των εμπορικών επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, έστω και δειλά, τους περασμένους μήνες άνοιξαν νέα καταστήματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Πεζός πετροβολεί… Lamborghini

«Συνέχισε να τρέχεις γρήγορα… συνέχισε να το κάνεις αυτό» φωνάζει έξαλλος ένας πεζός στον οδηγός της που μαρσάρει επιδεικτικά ενώ εκείνος θέλει να διασχίσει τον δρόμο.

ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕ! Αγόρασαν το Μουντιάλ

Δωροδοκία ύψους 5.000.000 ευρώ προκειμένου να ανατεθεί στο Κατάρ το πρωτάθλημα του Μουντιάλ του 2022 αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Sunday Times». 

ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΞΗΜΕΝΗ" ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: Μετεκλογικός αγώνας ενάντια στα αφισο-απορρίμματα

Από τις 22 Μαΐου, που είχε την ομιλία του στην Ομόνοια, οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα, με το γαρίφαλο στο χέρι, είναι ακόμα κολλημένες, δέκα δέκα στη σειρά, δημιουργώντας ένα νέο σκηνικό.

Στη γωνία της Γαλατσίου με τη Βεΐκου, οι εκλογές δεν έγιναν ποτέ. Το περίπτερο με τις αφίσες του, με τα πανό και τα διαφημιστικά του στέκεται ακόμα όρθιο περιμένοντας ψηφοφόρους. «Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας» γράφει το πανό με μεγάλα γράμματα.

Η επιστροφή των «κλεμμένων» -2,5 δισ. στα ταμεία του Δημοσίου από τις υποθέσεις διαφθοράς

«Ζεστό» χρήμα φέρνει στα ταμεία του δημοσίου η επιστροφή των «κλεμμένων». Υποθέσεις διαφθοράς έχουν ήδη προσφέρει ενίσχυση 150 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχουν δεσμευθεί άλλα 400 εκατομμύρια και ακίνητα. Συνολικά, αν ψηφιστούν οι νόμοι που εκκρεμούν, τότε το Δημόσιο αναμένεται να κερδίσει 2,5 δισ. ευρώ από αυτή τη διαδικασία.

Ποιος θα πάει με ποιον δεξιά και προς τα πού...

«Συνέργειες» επιτάσσει πλέον το εκλογικό αποτέλεσμα στους εκπροσώπους των δυνάμεων που εκτείνονται από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας ώς τις παρυφές της Χρυσής Αυγής, αλλά και από τα... αριστερά της κυβερνητικής παράταξης ως την Κεντροαριστερά, καθώς, πλην του Γ. Καρατζαφέρη, που είδε τις δυνάμεις του να «σκαρφαλώνουν» κοντά στο 3%, όλοι οι υπόλοιποι παρέμειναν δραματικά μακριά από τους στόχους τους. Το ερώτημα είναι ποιοι, με ποιους και προς ποια κατεύθυνση…

Συμβολικό μπόνους σε άριστους υπαλλήλους

Σε απόλυτη συνάρτηση θα βρεθούν από τους πρώτους μήνες του 2015 η εργασιακή απόδοση των δημοσίων υπαλλήλων με τις μισθολογικές απολαβές. Το νέο σύστημα της αξιολόγησης βάσει της ποσόστωσης θα αποτελέσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «H Καθημερινή», επί του πρακτέου τον «καμβά» για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου τον Ιανουάριο του 2015, όπως προβλέπεται από τη μνημονιακή σύμβαση. Ήδη οι σχετικές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και μέσω εγγράφου του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ο σεισμός γέννησε παραλίες

Ένα εντυπωσιακό γεωλογικό φαινόμενο παρατηρήθηκε στην Κεφαλονιά μετά την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων μηνών.

Ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών κατέγραψε την ανάδυση νέων παραλιών στο νησί του Ιονίου. Την ομάδα αποτελούσαν ο αναπληρωτής καθηγητής Π. Παπαδημητρίου, ο επίκουρος καθηγητής Ι. Κασσάρας, οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες Β. Μητροπούλου και Α. Λαγοπάτη, και ο προπτυχιακός φοιτητής Ν. Γαλανός.

Τι θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Με το βλέμμα στην εκλογή του επόμενου προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Η διαδικασία αυτή αποτελεί για τους πολιτικούς αναλυτές τη δοκιμασία που θα κρίνει τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης καθώς και το αν ο κυβερνητικός συνασπισμός θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία.

Φαήλος: Η ρίζα του προβλήματος

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Είναι άραγε μόνο η κρίση κι η πτωχοποίηση μεγάλου τμήματος του λαού μας, που σπρώχνει ψηφοφόρους στην Χρυσή Αυγή; Αν οι αιτίες είναι μόνον οικονομικές, «αντιμνημονιακές», τότε γιατί αυτοί οι ψηφοφόροι φεύγοντας κυρίως από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν πήγαν πιο αριστερά; Αν όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ ή στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Απλούστατα διότι, ανεξαρτήτως προέλευσης, έχουν κάτι κοινό: πιο εθνικά χαρακτηριστικά από τους άλλους.

Χάρισαν συντάξεις 28 εκατ. ευρώ-Ξέχασαν να τις διακόψουν

Ιδιαίτερα γενναιόδωρο αποδείχθηκε το ελληνικό δημόσιο απέναντι σε 1.405 άτομα. Συγκεκριμένα, τους επέτρεψε να συνεχίσουν να λαμβάνουν την επικουρική τους σύνταξη, παρότι αυτή έπρεπε να διακοπεί, με αποτέλεσμα να... σκορπίσει 28 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΚΙΤΣΟ: Ο Πετρουλάκης γελάει με τα νταβατζιλίκια που προσπαθεί να κάνει ο Μπένυ

Δείτ ετο σκίτσο του από τη σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

BINTEO-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA: Για αυτό κάνει ο Γκλέτσος κόμμα!

Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση;
 
Η απάντηση είναι απλή! Έχει σελήνη στον Ιχθύ…

"Μην είδατε τον Παναγή;" Ο διαβόητος γαμπρός, που εξαφανιζόταν με τις "προκαταβολές"

Ποιος ήταν ο Παναγής, που αρραβωνιαζόταν χωριατοπούλες με καλές συμφωνίες και γινόταν "καπνός". Διαβάστε την αληθινή ιστορία

Η διάσημη έκφραση που έγινε και ταινία με τον Θανάση Βέγγο, προέρχεται από την δράση ενός εμφανίσιμου και δαιμόνιου άνδρα από τα Μέγαρα, που αναστάτωσε με τα καμώματα του όλα τα χωριά της Αττικής την δεκαετία του 40. Βέβαια η πραγματική ιστορία δεν μοιάζει με την κινηματογραφική.

ΦΩΤΟ: Του ξέφυγε του Σπίνου! Σε άρθρο για τη λεβεντιά των Χρυσαυγητισσών έβαλε φωτο ΕΛΑΣίτισσας! Άντε και της «Σουλτάνας» βρε...

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο λαός και φυσικά ο γνωστός δημοσιοκάφρος Άρης Σπίνος, δεν είναι μικρός. Έβαλε τη σωστή φωτογραφία στο σωστό άρθρο αφού οι Χρυσαυγίτες αισθάνονται πιο κοντά στους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στους δεξιούς της ΝΔ... δεν πέρασαν εξάλλου πολλές μέρες, που όσοι σήμερα ξορκίζουν την "Σουλτάνα" Βελουχιώτη...

ΦΩΤΟ: Ο άγνωστος Ρένος Δούρος και το σύμφωνο συμβίωσης

Λίγο μεγάλος δεν σου πέφτει ρε Ρένα ο κυρ Γιάννης;

Είναι ο άνθρωπος που δεν λείπει ποτέ δίπλα από την Ρένα Δούρου. Κι όμως, παρότι η νέα περιφερειάρχης Αττικής ήταν στο επίκεντρο της προσοχής τους τελευταίους μήνες, για τις ανάγκες της προεκλογικής της εκστρατείας, ο σύντροφός της παρέμενε κοντά της, αλλά και επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πρωταγωνιστές του ανασχηματισμού ή ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

[Επειδή τα βάζουμε αυτά τα άρθρα δεν σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας... Μόνο ο Σαμαράς ξέρει ποιους θα βάλει και ποιους θα βγάλει και δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι τα συζητάει με υπουργούς που τα διαρρέουν... απλά κάποιοι διαρρέουν τους πόθους τους...]

Στις τελικές τους επιλογές για το νέο κυβερνητικό σχήμα και την ηγεσία της Τραπέζης της Ελλάδος αναμένεται να καταλήξουν τις προσεχείς ημέρες οι κ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος (λέμε τώρα...).

Ο Ιούνιος είναι ο κρίσιμος μήνας για τις κυβερνήσεις Σαμαρά. Η πρώτη ορκίστηκε τον Ιούνιο του 2012.

ΔΕΙΤΕ εδώ κορμί η Μαρία Μενούνος! Κοιλιακοί «φέτες» και πόδια «κόλαση»

​Πιο γραμμωμένη από ποτέ είναι η Μαρία Μενούνος!

Η 35χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα της διεθνούς showbiz, και το δείχνει!

Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έφυγε τρέχοντας από το Μέγαρο Μαξίμου και άφησε μόνο του τον Βενιζέλο να συσκέπτεται

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν κλεισμένοι στο Μέγαρο Μαξίμου για περίπου δύο ώρες, όταν ξαφνικά ο πρωθυπουργός κατέβηκε τρέχοντας τις σκάλες και εξαφανίστηκε. Το μυαλό όλων πήγε στο... κακό, ότι τα «έσπασε» με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ο λόγος όμως ήταν άλλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚ@Σ! Έφηβος διαμελίζεται από τραίνο και το «πιάνει» η κάμερα

​ΦΡΙΚΗ και ανατριχίλα προκαλεί ένα video το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, και δείχνει τη στιγμή που ένας νεαρός Ινδός διαμελίζεται από τραίνο.

Ο έφηβος όπως θα δείτε (όσοι αντέξετε), είχε κρεμαστεί από την δεξιά πλευρά του τραίνου ενώ αυτό ήταν εν κινήσει, εκτελώντας μερικά επικίνδυνα ακροβατικά.

Γυναίκα πέτρα σκανδάλου στην Εθνική ομάδα!

Δεν θα πω τι τρέχει, ποτέ δεν ήταν κίτρινος και κουτσομπόλης γειτονιάς ο αποδυτηριάκιας. Μόνον να σημειώσω πως δεν αποκλείεται να έχουμε ρεπετισιόν σκηνικό, όπως πριν από 20 χρόνια. Αυτό μπορώ να το αποκαλύψω, μάλιστα όταν ο υπαίτιος του σκανδάλου δεν είναι πια στη ζωή.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της σύλληψης του Αμερικάνου δημοσιογράφου στην Πόλη

«Just a minute, can I see your passport?» - Αξιωματικοί με πολιτικά άρπαξαν τον ανταποκριτή του δικτύου, Ίβαν Γουότσον και όπως καταγγέλλει ο ίδιος τον χτύπησαν - Δείτε το βίντεο

Για παρενόχληση του δημοσιογράφου Ίβαν Ουότσον ο οποίος συνελήφθη από Τούρκους αστυνομικούς με πολιτικά στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης κάνει λόγο το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ποινή φυλάκισης 33 ετών στον γιο του Πελέ

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Πελέ έχει λόγους να στεναχωριέται και όχι να χαίρεται, καθώς ο γιος του καταδικάστηκε σε 33 χρόνια φυλάκισης.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Β. Καπερνάρος: «Θα ψηφίσω Πρόεδρο ανάλογα με το πρόσωπο»

«Θα συμβουλευτώ και τους ψηφοφόρους μου» είπε και αμέσως μετά θύμισε με νόημα, σα να θελε να το ακούσουν οι ενδιαφερόμενοι, ότι έχει και κάτι εκκρεμότητες με το ΣΔΟΕ για 5 ψωροεκατομμύρια! Ευτυχώς είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται περί εντελώς τίμιου ανθρώπου και γι'αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι ο συνδυασμός ήταν τυχαίος...
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015 άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, πρώην στέλεχος των Ανξερτήτων Ελλήνων.

Συνάντηση Καραμανλή - Σαμαρά

Που θα βρεθούν οι δυο άνδρες

Για πρώτη φορά, μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θα συναντηθούν στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ίδρυμα " Κωνσταντίνος Καραμανλή " μεσα στην εβδομάδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ! Τηλεφώνημα από τον Λευκό Οίκο στον Τσίπρα!

Άνοιγμα και από τον Μπιλ Κλίντον
 
Τη διεθνή αναγνώριση (λέμε τώρα...) για την προσωρινή εγκαθίδρυσή του ως απολύτως κρίσιμου παράγοντα στην πολιτική ζωή του τόπου απολαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη νίκη του στις ευρωεκλογές και μέχρι να βελτιωθεί η οικονομία ώστε να αρχίσουν να επιστρέφουν τα πρόβατα στο ΠΑΣΟΚ.
Όπως αναφέρει...

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ! Ο Βενιζέλος δηλώνει έτοιμος να… παραχωρήσει την ηγεσία

Μέσω συνέντευξης την οποία παραχωρεί στο “Έθνος της Κυριακής”, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις.

Ο αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης, αποτιμά το εκλογικό αποτέλεσμα, καταθέτει...

Μικρές δόσεις αντί ρύθμισης για χρέη προς τα Ταμεία

Απεριόριστες δόσεις με ένα «εύλογο ποσό» έναντι της οφειλής τους θα μπορούν να πληρώνουν όσοι χρωστούν άνω των 5.000 ευρώ ή και μικρότερα ποσά στα ασφαλιστικά Ταμεία και αποδεδειγμένα βρίσκονται σε αδυναμία να ανταποκριθούν στην καταβολή των υψηλότερων ποσών που προβλέπουν οι ισχύουσες ρυθμίσεις.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ο Νοστράδαμος τα είχε πει... καλύτερα απ' τον π. Παϊσιο

Ο Γάλλος φαρμακοποιός και προφήτης Νοστράδαμος επηρεάζει ακόμα και σήμερα αρκετούς ανθρώπους. Το πρώτο βιβλίο «Προφητείες» που έγραψε το 1555 συνεχίζει να πωλείται ακόμα και στις μέρες μας και πολλοί πιστεύουν ότι προέβλεπε το μέλλον.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΕΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ: Η Κάτια Μακρή εξηγεί γιατί… φεύγουν ένας-ένας από τους ΑΝΕΛ

Με άρθρο της στη σημερινή “Real News”, η Κάτια Μακρή εξηγεί για ποιούς λόγους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης, την επομένη του αρνητικού αποτελέσματος που είχαν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου.

Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης-Εξετάζονται κι άλλες μειώσεις φόρων


Το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζει «πακέτο» προτάσεων για τη σταδιακή μείωση των φόρων που επιβάλλονται στα επιχειρηματικά κέρδη, τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις συναλλαγές των πολιτών.