26 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ζέτα Μακρυπούλια γυμνόστηθη σε ''προσωπικές'' στιγμές... η σκηνοθεσία όλα τα λεφτά

Και το μπούστο ελαφρώς... μικρότερο του ''σημερινού''!
 
Το στιγμιότυπο είναι από την τηλεοπτική σειρά του Star, "Οι δικηγόροι της Αθήνας", που έπαιζε το μακρινό 1995!

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ: Έφοδος του ΣΔΟΕ στην Τεκτονική Στοά

Στο μικροσκόπιο το "Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος" με εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος

Φως στα μυστικά του τεκτονισμού στην Ελλάδα επιχειρούν να ρίξουν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μετά την εντολή που πήραν από τον αντεισαγγελέα, Παναγιώτη Νικολούδη, να διερευνήσουν καταγγελίες για διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών χωρίς παραστατικά.

Σκληρό βίντεο που θα κάνει αρκετούς να το... ξανασκεφτούν: Ετσι λειτουργεί μια βελόνα τατουάζ πάνω στο δέρμα

Το τατουάζ είναι μια μορφή τέχνης και στολισμού που υπήρχε στην καθημερινότητα του ανθρώπου από τα αρχαία χρόνια, ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες έχει μετατραπεί σε μια μόδα που έχει κατακλύσει τον πλανήτη.

Απίστευτο: o γιος της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ κοιμάται σε παγκάκια και τρώει σκουπίδια!

Μπορεί η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ να είναι μία από τις πλουσιότερες ηθοποιούς του Hollywood και να ζει σε υπερπολυτελή βίλα στο Μαλιμπού, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τον γιο της, ο οποίος είναι άστεγος!

ΕΝΦΙΑ: Γλιτώνουν τον έλεγχο από την εφορία 150.000 ιδιοκτήτες

Απόφαση της γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαίδου, η οποία δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ ορίζει ότι σε όσες περιπτώσεις ο ΕΝΦΙΑ μειώθηκε κατά τουλάχιστον 300 ευρώ λόγω των αλλαγών που έκανε το υπουργείο Οικονομικών τόσο στον τρόπο υπολογισμού του φόρου όσο και στην διαδικασία χορήγησης των εκπτώσεων, δεν θα υποχρεωθούν να περάσουν από το έλεγχο στην εφορία σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος.

Τι απαντά η Αθήνα στις διαρροές των Βρυξελλών

Αναμενόμενη χαρακτηρίζεται από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών η... επίθεση "φιλίας" που έκανε Ευρωπαίος αξιωματούχος λίγο πριν από την επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα, αν και δεν μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους για την ένταση με την οποία ο Ευρωπαίος τεχνοκράτης έθεσε την ατζέντα των εκκρεμοτήτων με την Αθήνα.

Η Γερμανία προτείνει χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων

Πρόταση για σύσταση ενός ακόμη υπο-ταμείου, στο πλαίσιο του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου (IFG), που θα αποσκοπεί στη χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας και υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, Σίγκμαρ Γκάμπριελ.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ;; Χάνει την επέτειο της ΝΔ, λόγω ίωσης ο Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στη Χαλκιδική προκειμένου να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Πετρελαιάς προσπαθεί να “θάψει” τα επιτεύγματά του για να γλιτώσει $3 δισ. από την αχόρταγη σύζυγο

Ο κολοσσός εξόρυξης πετρελαίου, Continental Resources, είναι η εταιρεία που…. αλλάζει την ιστορία της προκειμένου να γλιτώσει από τις συνέπειες ενός καταστροφικού και άκρως δαπανηρού διαζυγίου, ενώ ο επικεφαλής της αποτελεί την επιτομή του δαιμόνιου επιχειρηματία.

Δημητράκης: Η μόνη λύση να ξαναλαδώσω το αντεράκι μου πουλώντας τρελά φάρμακα, ο ΣΥΡΙΖΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Κουμουνδούρου μία διαρροή του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, κάθισε δίπλα στον πρόεδρο της ΚΑΕ στην κλήρωση του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν σενάρια περί συμμετοχής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο νέο κόμμα που φέρεται να σχεδιάζει ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη προκειμένου αύριο το πρωί να μεταβεί στη Χαλκιδική και να παραστεί στις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ: Οι δικαστές απαιτούν εντός 2014 αναδρομικά 100 εκατ. ευρώ

Του Παναγιώτη Στάθη

Εδώ και τώρα απαιτούν οι δικαστικές ενώσεις όλων των βαθμίδων και των δικαστηρίων της χώρας την καταβολή των αναδρομικών τους που υπολογίζονται στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ! Curiosity: Βρήκε μια... μπάλα στην επιφάνεια του Άρη

Μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές του στο Twitter την παράξενη αυτή εικόνα

Μπορεί το ρόβερ Curiosity της NASA να μην έχει εντοπίσει ακόμη κάποιο ίχνος εξωγήινης ζωής στον πλανήτη Άρη, τον οποίο εξερευνά τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, κατάφερε να βρει μερικά... διασκεδαστικά αντικείμενα, που θυμίζουν κάτι από τον πλανήτη Γη.

Ο Κίρο Γκλιγκόροφ (λέμε τώρα) προωθούσε την ονομασία «Σλαβική Μακεδονία» για τα Σκόπια

Την γνωστή αποκάλυψη, την οποία έχει διαψεύσει επανειλημμένα η ελληνική πλευρά, κάνει ο πρώην πρόεδρος της βουλής των Σκοπίων - Τι λέει ο Στόγιαν Άντοφ για το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων του 1991

Σύνθετη ονομασία τύπου «Σλαβική Μακεδονία» ή «Σλαβομακεδονία» φέρεται να προωθούσε ο πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ, το 1991 μετά την ανεξαρτητοποίηση της χώρας από την ενιαία Γιουγκοσλαβία, προκειμένου να επιλυθεί η διαφορά με την Αθήνα.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ! Ντινόπουλος: Σας θεωρώ μαλ@κες και όπως θέλω τα γυρίζω-«Ειρωνικό το σχόλιό μου για τη Δούρου»

Αυτός είναι ο πραγματικός Αργύρης που αγαπάμε! Το πρωί βγήκε με υφάκι κάποιου που βρίσκεται σε ευφορία από ποτό ή χάπια και χαμογέλαγε ειρωνικά όταν άκουγε τα ονόματα του Κυριάκου και του Άδωνι ή έλεγε στους δημοσιογράφους τι πρέπει να τον ρωτήσουν ή ότι πρέπει να βάλουν τη φωτογραφία του και το απόγευμα μας λέει ότι τα σχόλιά του, "θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα" και "μεταξύ Δούρου και Μητσοτάκη, είμαι με τη Δούρου" ήταν ειρωνικό. Ο αφελής θα αναρωτηθεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Συμφωνούν οι ιατροδικαστές: Δεν θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη

Διαψεύδουν τις καταγγελίες ότι ξύπνησε μέσα στο φέρετρο - Απορρίπτουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της νεκροφάνειας - Τι λέει ο επικεφαλής ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας - Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔιαβαλκανικούΤέλος στο θρίλερ με τη 49χρονη στη Θεσσαλονίκη έβαλαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής.

Στη Λευκάδα το «καμάρι» του ρωσικού στόλου

To καταδρομικό «Μόσκβα» από το στόλο της Μαύρης Θάλασσας φτάνει την Κυριακή στο νησί - Διαβάστε όλα όσα περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο διήμερο 28 - 30 Σεπτεμβρίου

Reuters: Ρίσκο η πρόωρη έξοδος από το Μνημόνιο, αλλά αναγκαία για τον Σαμαρά κι ευρωπαίοι μάλλον το έχουν καταλάβει

Αλλά αναγκαία κίνηση σε πολιτικό επίπεδο για την κυβέρνηση - Το κλίμα έχει στραφεί όμως υπέρ της κυβέρνησης - Οι ευρωπαίοι εταίροι ίσως είνα πρόθυμοι να βοηθήσουν την Αθήνα

Η εκτίμηση ότι η πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης για πρόωρη έξοδο από το Μνημόνιο οφείλεται στο φόβο για επικείμενη πολιτική κρίση διατυπώνεται σε άρθρο του Reuters.

ΠΙΚΡΑ ΧΡΗΣΤΟ!! Ο Ζωής κλαίει για τα γενέθλια της ΝΔ που χάνει

Ο Χρήστος Ζώης χρησιμοποιεί εν πολλοίς τα social media για να στέλνει μόνος του τα δικά του μηνύματα αφού κανείς δεν τον ρωτάει καθώς δεν ενδιαφέρει τον κόσμο.
Σήμερα λοιπόν και μία ημέρα πριν την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τα 40α γενέθλια, έστειλε το δικό του μήνυμα, το δικό του...

ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ! Δείτε τη γυναίκα του Μ.Καψη

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τον Μανώλη Καψή με τη γυναίκα του…


Ραχήλ: «Από τους δημοσιογράφους έμαθα ότι παραπέμπομαι»-Πάρτυ στον τοίχο της στο Facebook

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ραχήλ Μακρή μέσω facebook  αφού όπως έγραψε σε μακροσκελή ανάρτηση, δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από το κόμμα της ότι παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας των ΑΝΕΛ.

Έγραψε:

Τζιχαντιστής από την Ελλάδα συνελήφθη στο Βέλγιο – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ελλάδας και του Βελγίου μετά τη σύλληψη 24χρονου Σύρου υπηκόου που συνδέεται με ομάδες τζιχαντιστών στη Συρία.

Κάποιος να μαζέψει τον κύριο Ντινόπουλο

Θεωρούμε αδιανόητο να βγαίνει ένας υπουργός όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος και να λέει με εκείνο το ύφος του «φτωχού πολιτευτή» της επαρχίας ότι "εγώ είμαι με τη Δούρου, καμιά απόλυση δε θα γίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". Οποίος λαϊκισμός...

Deutsche Welle: Χωρίς κούρεμα ομολόγων η Ελλάδα θα είχε καταστραφεί

Ανεξέλεγκτη θα ήταν η χρεοκοπία της Ελλάδας και πολύ πιθανή η διάλυση της ευρωζώνης εαν δεν είχε γίνει αποδεκτή η λύση της αναδιάρθρωσης στα ελληνικά ομόλογα, αναφέρει η Deutsche Welle.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ η Κομισιόν μας περνάει γενεές δεκατέσσερις: Συζητάμε φοροελαφρύνσεις αλλά είστε στον αέρα

«Ολα στον αέρα» φαίνεται πως είναι το συμπέρασμα που εξάγεται από τα όσα αναφέρουν οι Βρυξέλλες για την επόμενη αξιολόγηση και το νέο γύρο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Τρόικα.

Χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο βρήκαν στον παιδόφιλο του Βατικανού

Σοκ έχει προκαλέσει την Ιταλία η είδηση ότι ο συλληφθείς Πολωνός αρχιεπίσκοπος Γιόσεφ Βεσολόφσκι φέρεται να είχε στον υπολογιστή του πάνω από 100.000 φωτογραφίες και βίντεο παιδοπορνογραφικού περιεχομένου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della sera.

Ο Πούτιν έστειλε επιστολή στον Μπαρόζο και παρακαλάει για την Ουκρανία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έγραψε μια επιστολή προς τις Βρυξέλλες για να τους ζητήσει να επανεξετάσουν τη συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ουκρανίας, κάτι που η ΕΕ απέκλεισε σήμερα από τη στιγμή που δεν το ζητάει το Κίεβο.

ΦΩΤΟ-Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνδιαλέγεται με φασίστες λέμε!

Εντάξει τώρα αν τύχει καμιά φορά σε καμία γωνία όπου δεν μας βλέπει ο κόσμος μπορεί να στήσουμε και μια κουβεντούλα για το πως θα διώξουμε του προδότες... Κατρούγκαλος με...

Ο Μάρκο Πόλο ταξίδεψε στην Αμερικάνικη ήπειρο δυο αιώνες πριν τον Κολόμβο (pic)

Ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος ο πρώτος Ευρωπαίος που απέπλευσε για το Νέο Κόσμο; Σύμφωνα με ένα χάρτη του 13ου αιώνα ο Μάρκο Πόλο ίσως να ταξίδεψε στην Αμερική δύο αιώνες πριν τον Ισπανό θαλασσοπόρο.

Coca-Cola: 128 χρόνια ιστορίας μέσα από ένα δίλεπτο βίντεο

Ένα βίντεο παραγωγής της Brand Evolution μας δείχνει σε μόλις δυο λεπτά την ιστορία του πιο διάσημου αναψυκτικού στον κόσμο, της Coca-Cola.

1886-1892: Η γέννηση της φόρμουλας στην Ατλάντα

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Για διαγραφή στέλνει την ψυχοπαθή Ραχήλ ο Πανάρας επειδή ανέβασε βίν τεο που τον κάνει ρόμπα

Η τρελή του θύμισε του Προέδρα όταν έλεγε ότι ο Σαμαράς δεν είναι όμηρος των ξένων και ο Πανάρας το φυσάει και δεν κρυώνει

Με απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των του κόμματος για αντικομματική συμπεριφορά.

Κι αν είναι μέσα ο Αλέξανδρος;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Αναφέρομαι στον «ένοικο του τάφου». (Αλλη υπέροχη συμβολή της δημοσιογραφίας στο ξεχαρβάλωμα της γλώσσας, αλλά δεν είναι της ώρας...) Αν μέσα στον τάφο, θέλω να πω, βρίσκονται τα απομεινάρια της φυσικής παρουσίας του ιστορικού εκείνου προσώπου το οποίο στη ζώσα ιδεολογία του Υπαρκτού Ελληνισμού έχει περάσει ως «Μεγαλέξαντρος», τι θα σημαίνει αυτό; Θα είναι καλό ή κακό για εμάς;

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιαυτό η Παλαγγιά αποκαλεί μη ελληνικό τον τάφο της Αμφίπολης! Έτσι εξηγείται και το χώσιμο της Περιστέρη!

Από τη στιγμή που ήρθε στο φως το μεγαλείο του τύμβο της Αμφίπολης ξέσπασε ένας απίστευτος πόλεμος ανάμεσα στους αρχαιολόγους για το πότε χρονολογείται ο τάφος και ποιος μπορεί να είναι ο «ένοικος». Είναι και θέμα πολιτικής η ελληνικότητα του τάφου; Η καθηγήτρια κλασικής αρχαιολογίας Όλγα Παλαγγιά πρωτοστάτησε στο μέτωπο όσων υποστηρίζουν ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι ελληνικός και μακεδονικός, αλλά ρωμαϊκός.

Το 2008 η Ολγα Παλαγγιά έλεγε τα ίδια για τον μεγαλειώδη τάφο του Φιλίππου ΙΙ που αποκάλυψε ο Μανόλης Ανδρόνικος στη Βεργίνα!!

Γεωργιάδης: «Δεν ανασκευάζω – ο ελληνικός λαός θα αυτοκτονήσει αν εκλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Σε διευκρινίσεις για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζες σε περίπτωση που έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, προχώρησε εκ νέου την Παρασκευή – αυτή τη φορά με συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 – ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επέμεινε ότι ουδέποτε ανασκεύασε.

Αμφίπολη: Πόσο κόστισε η ανασκαφή

Η υπεύθυνη επικοινωνίας για την ανασκαφή στην Αμφίπολη, Άννα Παναγιωταρέα ενημέρωσε σήμερα τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στις εργασίες των αρχαιολόγων στον τάφο, ενώ έδωσε και μία εικόνα για το πόσο έχει κοστίσει μέχρι σήμερα η ανασκαφή.
Παράλληλα τόνισε πως είναι νωρίς να διατυπώνονται οι οποιεσδήποτε ερμηνευτικές θεωρίες για τα ευρήματα στον τάφο. «Ας επιτρέψουν να προηγηθεί η ανασκαφέας, που έχει και την επιστημονική ευθύνη της ανασκαφής και διαθέτει και όλα τα δεδομένα» είπε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει με τον Καμμένο η Ραχήλ!!

Τι θέλει να πει η βουλευτής αναρτώντας βίντεο από τον Φεβρουάριο του 2012 όπου ο Πανάρας λέει ότι ο Σαμαράς είναι φίλος του και τον καταλαβαίνει αλλά κάνει και μια πρόβλεψη ου κ@λου ότι δεν πρέπει να υπογράψουμε τη νέα δανειακή σύμβαση γιατί μόλις την υπογράψουμε θα μας οδηγήσουν σε πτώχευση

Μια πολύ περίεργη ανάρτηση έκανε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, "ξεθάβοντας"  ένα βίντεο από το 2011 με τον αρχηγό της Πάνο Καμμένο να λέει πως "δεν φεύγω από το σπίτι μου και πως καταλαβαίνω τον Αντώνη Σαμαρά που πιέζεται από το εξωτερικό" ενώ συμπληρώνει πως " με τον Σαμαρά μεγάλωσα"

Η ΝΔ για την κρυφή ατζέντα ΣΥΡΙΖΑ

«Την ώρα που η οικονομία μπαίνει σε ανάπτυξη και ετοιμάζεται να βγει από τα Μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, μέσω αλλεπάλληλων παρεμβάσεων των στελεχών του. Ένας – ένας αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα του κόμματός τους, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο: «στάση πληρωμών – απαγόρευση διακίνησης κεφαλαίων – δημοψήφισμα»

Πανάρας: Κι ο Μπακογιάννης αντιμνημονιακός θα'ταν

Γελάει το σύμπαν!

Με ανάρτησή του σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε στα 25 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Παπαμιμίκος: Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη

«Η Νέα Δημοκρατία, ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος, όλοι οι Έλληνες δημοκράτες τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη», δήλωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Το «Bloomberg» εκτιμά ότι θα αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές γιατί η Μέρκελ στηρίζει Σαμαρά

Στον απόηχο της επίσκεψης Σαμαρά στην Ανγκελα Μέρκελ και τις προσπάθειες του Έλληνα πρωθυπουργού να πείσει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει γρηγορότερα από το πρόγραμμα βοήθειας, οι παράγοντες της αγοράς δίνουν αντιφατικά μηνύματα για την εικόνα και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το πρακτορείο Bloomberg.

Γιατί, προς απογοήτευση των ΣΥΡΙΖΑίων, βρήκε η Περιστέρη και όχι ο Λαζαρίδης τον τάφο της Αμφίπολης -Ο ρόλος του πρώην συζύγου της

Ένα χρόνο πριν βγει στη σύνταξη, η Κατερίνα Περιστέρη βρέθηκε στο επίκεντρο της κοινής γνώμης, ανακαλύπτοντας τον μεγαλύτερο αρχαίο τάφο, τον τάφο της Αμφίπολης. Κανείς δεν την γνώριζε. Προϊσταμένη της ΚΗ ' Εφορίας προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, είχε φέρει στο φως και έναν άλλο συλημένο μακεδονικό τάφο στην Αμφίπολη, αλλά δεν υπάρχει πουθενά σχετική αναφορά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ! Συνεχίζει ο σαλτιμπάκος! Μιλάει για "κυρώσεις" αντί για απολύσεις σε περίπτωση παράνομης μονιμοποίησης!

Απίστευτο ψώνιο! Επέπληξε τους δημοσιογράφους επειδή δεν είχαν βάλει φωτογραφία του!

«Δεν είμαστε ‘αταίριαστοι’ με τον κ. Μητσοτάκη, είναι κοινή η προσπάθεια να επιβάλλουμε τη νομιμότητα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος μετά από προηγούμενες δηλώσεις του που προκάλεσαν θόρυβο.

Ωστόσο, ο υπουργός απέφυγε να  αναφερθεί σε απολύσεις...

Ο άντρας της Καλομοίρας σπάει τα ταμεία στις ΗΠΑ -Πουλάει το απόλυτο gadget για την τέλεια selfie [εικόνες]

Αν έχεις ιδέες για selfie διάβαινε! Και μάλιστα... πήγαινε μέχρι τις ΗΠΑ όπου η τρέλα γι αυτού του είδους τις φωτογραφίες έχει πάρει το χαρακτήρα φρενίτιδας. Κάπως έτσι σκέφτηκαν ο άνδρας της γνωστής νικήτριας σε ριάλιτι Καλομοίρας και έχει κατακτήσει την αγορά.

Η χαμένη τιμή της κ. Δούρου

Τζάμπα τον έδωσε εκείνο τον πολιτικό όρκο των Κορυσχάδων η κ. Ρένα Δούρου; Θυμίζουμε τι είπε: «Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδησή μου να είμαι πιστή στην πατρίδα μου, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους». H νέα περιφερειάρχης δεν ορκίστηκε πίστη σε κάποια Ι.Χ. νομιμότητα, ούτε σε κάποιο «νόμο που είναι το δίκιο του υπαλλήλου» ή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εθεσε ως ενέχυρο την τιμή της, ότι θα υπακούει στους νόμους, και νόμος είναι αυτός που ψήφισε η Βουλή για τον επανέλεγχο των μονιμοποιήσεων που έγιναν με το διάταγμα του αλήστου μνήμης κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Στη Χαλκιδική απόψε ο Σαμαράς-Εδώ θα σβήσουν τα 40 κεράκια της ΝΔ: ΦΩΤΟ,προσκεκλημένοι και παρασκήνιο

Στην Χαλκιδική θα βρεθεί το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παρευρεθεί αύριο, στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Express Samina: 14 χρόνια θλιβερή επέτειος κι ο Παπουτσής λιάζεται στην Παγκόσμια Τράπεζα

Μια από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες της χώρας μας, που σφραγίστηκε με το θάνατο 81 ανθρώπων έζησαν οι εκατοντάδες επιβάτες του επιβατηγού-οχηματαγωγού ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, μόλις 25 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις νησίδες «Πόρτες Πάρου» την αποφράδα νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου.

ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Ποτάμι για Ντινόπουλο: Λόγω προεκλογικής αγωνίας κλείνει το μάτι στους παράνομους

Για την προστασία των δικών του παιδιών που είναι βολεμένα στο δημόσιο παλεύει το παλιό πολιτικό σύστημα, σημειώνεται

Για παλαιοκομματισμό στη χειρότερη μορφή του κατηγορεί τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, το Ποτάμι, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού ότι στην κόντρα μεταξύ Κ. Μητσοτάκη και Ρ. Δούρου για τους ελέγχους των συμβάσεων στο Δημόσιο τάσσεται με την κ. Δούρου.

Περιστέρη: «Σε ένα μήνα ολοκληρώνουμε τις ανασκαφές»

''Δεν έχουμε μπει στον τρίτο θάλαμο'' δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ανασκαφής

«Σε έναν μήνα τελειώνουμε» δήλωσε, σήμερα, η επικεφαλής της ανασκαφής στον τύμβο Καστά της Αρχαίας Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη.

Σε ό,τι αφορά το σχόλιο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα, ανέφερε: «Τη δουλειά μας κάνουμε, ούτε πολιτικά ούτε οικονομικά συμφέροντα εμπλέκονται. Αγωνιζόμαστε για την έρευνά μας».

Για τα σχόλια της συναδέλφου της Όλγας Παλαγγιά σχετικά με την ανασκαφή, η κ. Περιστέρη δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω και πως ό,τι ήταν να δηλώσει, το δήλωσε.

Εκ μέρους της ομάδας εργασίας, η αρχαιολόγος παρακάλεσε «να μένει το αρχαιολογικό έργο στο πεδίο μακράν πάσης παραφιλολογίας».

Δεν έχουμε μπει στον τρίτο θάλαμο της Αμφίπολης

«Προσπαθούμε να ελαφρύνουμε όλο τον λόφο στην κορυφή από το βάρος των χωμάτων που έχει και από τις παλιές ανασκαφές. Δεν έχουμε μπει στον τρίτο θάλαμο. Κάνουμε ισόρροπες αποχωματώσεις από τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μπροστά από τις Καρυάτιδες». Αυτά επισήμανε η αρχαιολόγος, Κατερίνα Περιστέρη, σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους στη Μεσολακκιά, το χωριό κάτω από τον Τύμβο Καστά.

Ήδη από το πρωί της Πέμπτης είχαν ξεκινήσει πιο εκτεταμένες αποχωματώσεις στην εξωτερική επιφάνεια του λόφου στο ύψος του τρίτου θαλάμου για την αποφόρτισή του, όμως αυτές επεκτάθηκαν. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί  προχωρούν στην επέκταση και αν αυτό γίνεται για την εύρεση δεύτερης εισόδου απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι απλώς γίνεται για να ελαφρύνει ο τάφος από το βάρος των χωμάτων.

Σε ερώτηση για την πορεία των εργασιών και τι γίνεται με τον τέταρτο χώρο σημείωσε ότι δεν έχουνε μπει ακόμα στον τρίτο θάλαμο και ότι γίνονται εργασίες αποχωμάτωσης μπροστά από τις δύο Καρυάτιδες.

Νέο κούρεμα στους μισθούς όσων έχουν λίπος, ζητά η τρόικα

Από έλεγχο θα περνούν οι δαπάνες για Παιδεία, Υγεία και συντάξεις
 
Επιπλέον μείωση των μισθών από το 2015 ζητά η τρόικα, αλλά και έλεγχο σε δαπάνες στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και στις συντάξεις.

26/9/1989: Δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 1989, στις 7.58 το πρωί, τρεις ένοπλοι πυροβόλησαν με δύο 45άρια πιστόλια και τραυμάτισαν θανάσιμα τον Παύλο Μπακογιάννη, βουλευτή Ευρυτανίας της ΝΔ και γαμπρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι. Ο βουλευτής μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.

ΦΩΤΟ-Τι απάντησε ο Άδωνις στον καραγκιόζη για το «Ο Αδωνις πουλάει βιβλία, εγώ γράφω»

Τη δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις καταθέσεις του, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.

ΦΩΤΟ-Αγκαλιά Ψινάκης και Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη

Η συνάντηση που έπρεπε να γίνει
 
Αγκαλιά με την βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΠΑΣΟΚ, εις σάρκα μία: Πανευτυχής η Μιλένα και άλλοι σε εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑίων

Της Νίκης Ζορμπά

Ως εφαλτήριο νέων συνεργασιών από υλικά παλιά, είδαν στον ΣΥΡΙΖΑ τη χθεσινοβραδινή σύναξη στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του πασοκογενούς συριζαίου βουλευτή, Αλέξη Μητρόπουλου.

Καταγγελίες-σοκ για τον θάνατο του πυροσβέστη στο Π. Φάληρο

Ερωτηματικά προκαλεί η άρον άρον μετακίνηση αξιωματικού που ερευνούσε τον θάνατο του πυροσβέστη, από το ανακριτικό γραφείο.

Σχέδιο Β ΣΥΡΙΖΑ για κατάρρευση της χώρας: Δημοψήφισμα και κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με χίλια προς δραχμή

Τελείως προσχηματικό το δημοψήφισμα αφού κανένας δεν θα ψηφίσει να συνεχιστούν πχ τα μέτρα λιτότητας οπότε πάλι θα είμαστε στο δίλημμα φεύγουμε ή μας κλείνουν την κάνουλα... ωστόσο θα έχουμε πάρει όλοι τα λεφτά μας και θα είναι μονόδρομος η δραχμή όπως ονειρεύεται ο Λαφαζάνης ο οποίος τότε θα δικαιολογεί τη φτώχεια (γιατί τώρα δεν έχουμε δει ακόμα φτώχεια) με το ότι αργήσαμε να επιστρέψουμε στη δραχμή....

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει για το εάν θα προκύψει και τι είδους πρόβλημα στην οικονομία σε περίπτωση διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια ερωτήματα για το «plan B» του κόμματος, δηλαδή τι σκοπεύει να πράξει σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους καταρρεύσουν.

Αποκαλύψεις Ρομπάι: Το σοκ που δεχθήκαμε από τον Γιώργο Παπανδρέου

Το νέο βιβλίο του Χέρμαν Βαν Ρομπάι, απόσταγμα από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κινείται ανάμεσα σε προσωπικές σκέψεις, αλλά και πολιτικές αποκαλύψεις που μπορούν να προκαλέσουν. Κάπου εκεί βρίσκεται και η Ελλάδα...