05 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ

   Για να είμαστε αντικειμενικοί η Ν.Δ. έβγαλε άμεσα ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της δικαίωσης των  Σκοπιανών από το δικαστήριο της Χάγης.
    Για το ΠΑΣΟΚ μη περιμένετε να βγει ανακοίνωση. Σε τέτοια θέματα τα αντανακλαστικά της ΚΑΜΟΡΑ είναι πολύ βραχυκυκλωμένα.
    Δεν θέλουμε βρε αδελφέ μου να δυσαρεστήσουμε και τίποτα ψηφοφόρους φιλοσκοπιανούς.
    Πάντα αυτό το κόμμα στα δύσκολα έκανε την πάπια.
    Μόνο για ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ , για ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, για ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, για ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΊΕΣ και για ΒΡΩΜΙΕΣ γενικά είχε έτοιμες τις ανακοινώσεις.
   Αλλά και τα ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ τα ΜΜΕ εεεεεεεεε!! Άκρα του τάφου σιωπή. Ενώ αν καθυστερούσε η Ν.Δ. να βγάλει ανακοίνωση, θα έπεφτε το κλάμα της αρκούδας.
  

Δείτε την αξία όλων των νομισμάτων σε δολάρια, αν διαλυθεί το Ευρώ

Όλοι χάνουν μόνο οι Γερμανοί κερδίζουν... δείτε το γράφημα για το οποίο γράψαμε εδώ:

Κι άλλη γυμνή φωτογραφία της "Μενεγάκη"

Εννοείται πως κι αυτή είναι μαιμού μια και όταν ήταν τόσο νέα δεν είχε τέτοιο στήθος:

Παραιτήθηκε για διαφθορά ο 6 βραζιλιάνος υπουργός τους τελευταίους 6 μήνες... και θέλουν να μας κάνουν και μαθήματα

Πολύ αέρα στα πανιά τους έχουν τελευταία οι λεγόμενες αναδυόμενες οικονομίες όπως η Βραζιλία. Όπως είπε πριν από λίγο ο Μιχ. Ιγνατίου στο Mega, σήμερα είχαμε σύγκρουση των εκπροσώπων Ευρώπης και Βραζιλίας στο ΔΝΤ. Ο τελευταίος μάλιστα αποχώρησε επιδεικτικά από το ΔΣ του Ταμείου και αποδοκιμάστηκε από τους υπόλοιπους.... διαβάστε τώρα την παρακάτω είδηση για να μη μας κάνουνε τις Παναγίες:

Τα πήρε και τα σήκωσε ο διάολος τα έσοδα τον Νοέμβριο, -13,3%

Συναγερμός έχει σημάνει στο Υπουργείο Οικονομικών, καθώς οι πρώτες πληροφορίες για τα έσοδα του Νοεμβρίου τα εμφανίζουν έντονα μειωμένα κατά 13,3% παρά τα εισπρακτικά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Η Ασημάκη κορυφαία πολίστρια στον Κόσμο για το 2011

Κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στη ψηφοφορία της FINA. Η Ελληνίδα πολίστρια έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο της κορυφαίας πολίστριας στην Ευρώπη στη ψηφοφορία της LEN. Εκ των βασικών αντιπάλων της στην ψηφοφορία ήταν η Αντιγόνη Ρουμπέση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες διαγωνισμός για τον χώρο του πρώην αεροδρομίου

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκυρηχθεί διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός για τον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.Πιθανότατα και εντός της εβδομάδας, το Ταµείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δηµοσίου θα ανακοινώσει την έναρξη του διαγωνισμού.

Απο μηχανής θεός η Τουρκία για το Εργαστήριο αντιντόπινγκ του ΟΑΚΑ

Η δραματική μείωση των εν Ελλάδι αντιντόπινγκ ελέγχων δεν θα έχει τελικά επιπτώσεις στη διαπίστευση του Ελληνικού Εργαστηρίου Ελέγχου Ντόπινγκ.

Ανακαλύφθηκαν οι δύο μεγαλύτερες, ως τώρα, μάυρες τρύπες

Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη πραγματοποίησε ομάδα αμερικανών ερευνητών. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν δύο κολοσσιαίες μαύρες τρύπες, τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στο Σύμπαν. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι δύο μελανές οπές έχουν παρόμοια μάζα και υπολογίζουν ότι κάθε μια εξ αυτών έχει μάζα δέκα δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου!

Οι δύο μαύροι γίγαντες

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης για την επίσκεψη Σηφουνάκη

- Ο Υφυπουργός έκανε τις ίδιες εξαγγελίες με πέρυσι!
- Τοποθέτησε Διοίκηση στον Ο.Ρ.ΘΕ. με καθυστέρηση έξι (!) μηνών!
- Αναφέρθηκε σε έργα που έχουν τελειώσει από το 2009!

Μετά τις σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Νίκου Σηφουνάκη η ΝΔ Θεσσαλονίκης παρατηρεί τα παρακάτω:

Β. Σόιμπλε: Μοναδική λύση η δημοσιονομική ένωση

Η ΕΕ χρειάζεται μια «δημοσιονομική ένωση» προκειμένου να ξεπεράσει την παρούσα κρίση χρέους στην ευρωζώνη και να ανακτήσει «την εμπιστοσύνη των χρηματαγορών», τόνισε από τη Βουδαπέστη, όπου βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΝΔ: Τώρα είναι σειρά των Σκοπίων να κάνει τα επιβαλλόμενα βήματα

«Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, αναμφίβολα, θα γίνει αντικείμενο πολλαπλών αναγνώσεων και περισσοτέρων ερμηνειών, αλλά και διαστρεβλώσεων.
 
Έχουν εκδηλωθεί ήδη οι πρώτες προσπάθειες της κυβέρνησης των Σκοπίων να χρησιμοποιήσει την απόφαση αυτή ως «πρώτη ύλη» για μια νέα επίθεση προπαγάνδας σε βάρος της Ελλάδος , η οποία –είναι βέβαιο- ότι θα πέσει στο κενό και θα εκθέσει, για μια ακόμη φορά , σε διεθνές επίπεδο, τους «αρχιτέκτονες» της ακραίας και αδιάλλακτης πολιτικής , που ακολουθούν οι συγκεκριμένοι εθνικιστικοί κύκλοι της FYROM, με επικεφαλής τον κ. Νίκολα Γκρούεφσκι.

Αποκαλυπτική η ψηφιακή σάρωση της ζωφόρου του Παρθενώνα

Η λεπτομέρεια στη γεωμετρία και το χρώμα, που εξασφαλίζει η προηγμένη τεχνολογία της ψηφιακής σάρωσης βοηθά όχι μόνο στη συντήρηση, αλλά και στην επανένωση των πρωτότυπων θραυσμάτων.

Άγγελος απ' τα παλιά: "Δύσκολα τα πράγματα παλικάρια μου"

Την πρώτη γεύση από τους νέους του παίκτες πήρε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μίλησε στα αποδυτήρια για 20 περίπου λεπτά και μετά εξήλθε με τους παίκτες στο βοηθητικό για να ξεκινήσει την κυρίως δουλειά.

Nomura: Η δραχμή θα είναι υποτιμημένη κατά 60% έναντι του δολαρίου

Τι θα σημάνει  επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, μετά τη διάλυση του ευρώ; Αυτό  πραγματεύεται σε έκθεσή του ο ιαπωνικός επενδυτικός οίκος Nomura, εκτιμώντας για την Ελλάδα νομισματική υποτίμηση έως και 60%... "Οι εκτιμήσεις μας καταλήγουν στον σημαντικό κίνδυνο υποτίμησης των νομισμάτων αρκετών χωρών της ευρωζώνης", τονίζει ο Jens Nordvig, αναλυτής του οίκου.

Πανηγυρίζει όλος ο πλανήτης: Κυβέρνηση στο Βέλγιο μετά από συζητήσεις 1,5 χρόνου...

Σε συμφωνία κατέληξαν έξι βελγικά κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, βάζοντας τέλος στο παγκόσμιο «ρεκόρ ακυβερνησίας» των 540 ημερών -και ενώ οι Βρυξέλλες δεν έχουν γλιτώσει την πίεση των αγορών.

Γκ.Ιβάνοφ: Περιμένουμε από την Ελλάδα να σεβαστεί την απόφαση της Δικαιοσύνης

[Περιμένουν να φτιάξουμε μια χρονομηχανή και να γυρίσουμε πίσω στο 2008 να μην πούμε ότι θα ασκήσουμε βέτο; Γιατί δεν κατάλαβα να δικαιώθηκαν για κάτι άλλο: Το δικαστήριο τους είπε Κακώς σας άφησαν έξω τότε αλλά να ξέρετε ότι θα σας το ξανακάνουν στο μέλλον

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ότι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία με το να αντιταχθεί στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι μία καθαρή επιβεβαίωση και δίνει επιπλέον διεθνή αναγνώριση στην πολιτική της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο πρόεδρος, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: «Την Πέμπτη παίρνουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, επισήμανε: «Ναι μεν υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά σύμφωνα με όσα στοιχεία έχω συλλέξει την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το τελικό πλάνο για την διεκπεραίωση της δουλειάς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γ. Κουμουτσάκος: Με όλα της τα όπλα παραμένει η Ελλάδα

«Η ομόφωνη απόφαση των αρχηγών κρατών του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, παραμένει ένα πολιτικό και διπλωματικό εφόδιο της χώρας, παρά την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, στις προσπάθειες που γίνονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ να βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση», δήλωσε στο Real.gr o ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

O «Κατάλογος Κατοικήσιμων Εξωπλανητών» προσφέρει ιδέες για μετανάστευση

Είκοσι χρόνια μετά την ανακάλυψη του πρώτου πλανήτη εκτός του Ηλιακού Συστήματος, οι αστρονόμοι αρχίζουν να εντοπίζουν τους πρώτους εξωπλανήτες που θα μπορούσαν δυνητικά να φιλοξενούν ζωή.

Η Χάγη δεν επηρεάζει την στάση του ΝΑΤΟ

Η απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης δεν αλλάζει την στάση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας απέναντι στην ΠΓΔΜ. «Λαμβάνω υπόψιν ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έβγαλε την απόφαση του για το διμερές θέμα μεταξύ της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Η απόφαση δεν επηρεάζει την απόφαση που έλαβαν οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ στην Σύνοδο του Βουκουρεστίου το 2008» σημείωσε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

Σε κυρώσεις για τα δημοσιονομικά απείθαρχα κράτη συμφώνησαν Μέρκελ και Σαρκοζί

Συμφωνήσαμε να υπάρχουν κυρώσεις όταν δεν θα υπάρχει σεβασμός σε βασικούς κανόνες όπως το ύψος του ελλείμματος, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί σε κοινή συνάντευξη με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ μετά τη συνάντησή τους στο Παρίσι. Τις κυρώσεις θα επιβάλλει το συνταγματικό συμβούλιο της κάθε χώρας με απόλυτο σεβασμό στην εθνική κυριαρχία των κρατών μελών.

Ο Νικολά Σαρκοζί πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις πλέον θα λαμβάνονται με την αρχή της πλειοψηφίας και όχι της ομοφωνίας.

Επιπλέον συμφωνήθηκε να αλλάξουν οι συνθήκες της ΕΕ των 27 και αν δεν καταστεί εφικτό (που δεν θα καταστεί λόγω των Άγγλων που αρνούνται) θα αλλάξουν μόνο οι συνθήκες της Ευρωζώνης

Κώδωνα κινδύνου για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη κρούει η Deutsche Bank

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και η απώλεια της ανώτερης βαθμίδας αξιολόγησης (ΑΑΑ) για τη Γαλλία δεν είναι πλέον απίθανες εξελίξεις, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση της Deutsche Bank για τις οικονομικές προοπτικές στην ευρωζώνη.

Ικανοποίηση στα Σκόπια για την απόφαση της Χάγης

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ανακοίνωσε σήμερα την αποδοχή της προσφυγής της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Η καταδικαστική απόφαση ελήφθη με 15 υπέρ και ένα κατά.

Μπακογιάννη για την απόφαση της Χάγης

«Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε την απόφασή του για το αν παραβιάστηκε το άρθρο 11 της ενδιάμεσης συμφωνίας.

Επ' αυτού επισημαίνω ότι:

Σαμαράς: «Συνέθλιψαν όσους πλήρωναν, δεν άγγιξαν τους φοροφυγάδες!»

Την ανάγκη εξυγίανσης και ανάπτυξης του εμπορίου υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς κατά το χαιρετισμό του στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης ελληνικού εμπορίου της ΕΣΕΕ.

«Αν δεν εξυγιάνουμε το χώρο του εμπορίου, δεν θα καταφέρουμε να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και επιτέθηκε στην κυβέρνηση Παπανδρέου, σημειώνοντας πως «συνέθλιψαν αυτούς που ήδη πλήρωναν, αλλά δεν άγγιξαν όσους φοροδιαφεύγουν συστηματικά» και πως, «αντί να αλλάξουν το φορολογικό σύστημα, αύξησαν τους φορολογικούς συντελεστές».

Διαμαρτυρία εναντίον Μπακογιάννη και Πρετεντέρη από Έλληνα κομμουνιστή φοιτητή που αναλώθηκε στο ΛΑΟΣ και το Βορίδηφοιτητή

Στο τέλος της παρέμβασής του, ο κομμουνιστής νέος που τα είχε με τον Βορίδη, χειροκρoτήθηκε αρκετά απ' όσους παρακολουθούσαν το Forum της  Liberation, στο πάνελ του οποίου ήταν οι Πρετεντέρης-Μπακογιάννη και εναντίον των οποίων στρεφόταν η διαμαρτυρία.... πάντως όλοι όσοι διαμαρτύρονται έχουν ένα έλλειμμα Δημοκρατίας, μιας και τα βίντεο που βγάζουν περιλαμβάνουν μόνο τις δικές τους διαμαρτυρίες και όχι τις απαντήσεις των άλλων... και αυτό είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας τους μιας και το επιχείρημα "έλα μωρέ, τι να μας πούνε, μας τα έχουν πει 1000 φορές" δεν ισχύσει στη Δημοκρατία. Δείτε το βίντεο:

Έγκυρη ενημέρωση...

Φυσικά η απόφαση ότι η Ελλάδα παραβίαση την ενδιάμεση συμφωνία πάρθηκε με ψήφους 15 υπέρ και 1 κατά και όχι με 14-2 όπως έγραψε ο

Λύση στο θέμα της ονομασίας erga omnes υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, λέει ο Παπαδήμος

Η Ελλάδα δηλώνει την ετοιμότητά της για συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας erga omnes υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

Τρεις (απ' τις γνωστές) συλλήψεις στη Ρόδο για χρέη προς το δημόσιο

Τρεις συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο έγιναν και στη Ρόδο. Πρόκειται για μία γυναίκα 84 ετών και για δύο άνδρες ηλικίας 36 και 34 ετών.

Νοθεία εκ μέρους του Πούτιν στις βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία... λένε οι Δυτικές οργανώσεις

Νοθεία στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία καταγράφουν οι παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Από τη νοθεία ευνοήθηκε το κυβερνών κόμμα του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δουλειά δεν είχε ο διάολος πηδούσε τα παιδιά του: Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ για την "καλλιέργεια εχθροπάθειας"

Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα. Στο σχέδιο νόμου προβλέπεται ότι:

Έρχεται η τρόικα με μέτρα - φωτιά

Του Κωνσταντίνου Ρομποτή

Eξαιρετικά κρίσιμο για την προοπτική της ελληνικής οικονομίας αλλά και την θέση της στην ζώνη του ευρώ θα είναι το επόμενο δεκαήμερο.

Τα βλέμματα όλων βέβαια είναι στραμμένα στη Σύνοδο Κορυφής της ερχόμενης Παρασκευής αλλά αναμένονται και σημαντικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας.

Τώρα πλακώνονται και μεταξύ τους οι συνδικαλιστές

Συμπλοκή με τραυματίες τον πρόεδρο του σωματείου ΜΕΤΡΟ και έναν υπάλληλο,στον ΗΣΑΠ Πειραιά. Η συμπλοκή των συνδικαλιστών στον ΗΣΑΠ Πειραιά έγινε λόγω διαφωνίας στην πρόταση για 24ωρη απεργία. Καταγγέλουν τον πρόεδρο των ηλεκτρ/γών του ΗΣΑΠ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νίκαιας

Χαιρετισμός Σαμαρά στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2011 από την ΕΣΕΕμπορίου

             Σε τέτοιες συνθήκες σοβαρής κρίσης, οι πολιτικοί έχουν την τάση, μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς, να λένε διάφορους «ευφημισμούς»: Να περιγράφουν μια σκοτεινή πραγματικότητα με ρόδινα χρώματα, ή να απευθύνονται στο ακροατήριό τους, σαν να μη βλέπουν το γκρίζο σκηνικό γύρω τους.
Αυτό το κάνουν, είτε γιατί οι ίδιοι συχνά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, είτε γιατί δεν θέλουν να παραδεχθούν τι συμβαίνει, είτε γιατί δεν θέλουν να απολογηθούν για όλα αυτά που συμβαίνουν…

Δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ προτείνει ο κολοτούμπας... κι εγώ προτείνω δημοψήφισμα για το πόσα κιλά παπάρας είναι

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ονομασία της ΠΓΔΜ προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση που δεν θα προσβάλλει την ιστορία μας. Τάχθηκε κατά μίας σύνθετης ονομασίας και επανέλαβε ότι αν υπάρχει όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση [Καλά ρε καραγκιόζη, εσύ δεν δήλωνες στο MEGA πέρσι ότι εδώ που φτάσαμε πρέπει να αποδεχθούμε τη διπλή ονομασία και ήσουν διατεθειμένος να στείλεις την Τζαβέλα στις ΗΠΑ να διαμεσολαβήσει με τους αμερικάνους; Θα μας τρελάνεις; Δείτε εδώ].

Απογραφή στην κατεχόμενη Κύπρο

Απογραφή πληθυσμού έγινε χθες στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, ίσχυσε διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το ερωτηματολόγιο αποτελείτο από πέντε τμήματα και 66 συνολικά ερωτήσεις.

Oι υποψήφιοι παίκτες και προπονητές για τη "Χρυσή Μπάλα"

Δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι και ο Λιονέλ Μέσι, κι ένας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συνθέτουν την τελική τριάδα υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο γκαλά της FIFA που θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη.

Χάγη: μάλλον κερδισμένοι παρά χαμένοι…

Γράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος

Τολμώ ένα πρώτο σχόλιο για την απόφαση της Χάγης (πηγή πληροφοριών taxalia στο twitter): πολύ μελάνι χύθηκε τις προηγούμενες μέρες κατά του Κ. Καραμανλή για το «όχι» που είπε στο Βουκουρέστι και τα Σκόπια δεν μπήκαν στο ΝΑΤΟ με ψευδεπίγραφο όνομα, αλλά ούτε και ως FYROM που όμως έχει δήθεν αλυτρωτικές διεκδικήσεις.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑ

«Οι άλλοι ευνοούνται κάθε εβδομάδα»«Οι άλλοι ευνοούνται κάθε εβδομάδα» [ενώ εμείς κάθε μέρα...]

Σάββας: «Η πιο αδικημένη ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός ασυζητητί. Εγώ δεν θέλω να ευνοείται ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω καμία εύνοια, θέλω 50-50%. Μόνο αν περνάνε απαρατήρητοι θα είναι πετυχημένοι». Στον αγώνα με τoν Παναιτωλικό:

Άμεση αντίδραση Υπ. Εξωτερικών σχετικά με την Απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης

Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2011, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ανακοίνωσε την απόφασή του στην Υπόθεση της προσφυγής της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά της χώρας μας.

Με πλήρη σεβασμό προς το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως βασικό δικαιοδοτικό όργανο του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, η Ελλάδα θα εξετάσει την Απόφαση.

Μισό τρισ. δολάρια «αξίζει» το οικόπεδο 12, σύμφωνα με κύπριο καθηγητή του παν/μίου του Χιούστον

Ο πλούτος που μπορεί να αντληθεί, μόνο από το οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ξεπερνά τα 450 δισεκατομμύρια δολάρια, εκτιμά ο δρ Μιχάλης Οικονομίδης, καθηγητής του Cullen College of Engineering στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του Μιλτ. Παπαϊωάννου

Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στην οδό Ακαδημίας 28 στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν περίπου 15 άτομα στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ρίγη απογοήτευσης προκάλεσε στο πανελλήνιο η πόρτα του Ρόνι στον Βλάση

Ο Βλάσης Τσάκας ορέγεται και υπόσχεται τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Βραζιλιάνος άσος με δηλώσεις του φρόντισε να... κλείσει την πόρτα στα όποια Πράσινα όνειρα. Ο Ρόνι τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη σεζόν που είχε στη Φλαμένγκο, ενώ προσέθεσε ότι θέλει να ολοκληρώσει τη καριέρα του στην «Φλα»...

Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν το πανελλήνιο: ""Αφήστε με να διορθώσω τα λάθη μου"!"

Δυο μέρες μετά την περιπέτειά του, και τις δύσκολες ώρες πέρασε, όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη για χρέη στο Δημόσιο, ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας και παρουσιαστής του FAB5 Λάκης Γαβαλάς μίλησε για όσα έγιναν!

Χάγη: Αποδοχή της προσφυγής των Σκοπίων με 15- 1

Τη σύγκληση ακόμη και συμβουλίου των αρχηγών των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο κ. Λ. Παπαδήμος με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί της προσφυγής των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας η οποία εγκρίθηκε με δεκαπέντε ψήφους έναντι μίας. 

Κέρδισε την ένσταση στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Assange

Κέρδισε την ένσταση που έκανε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μ. Βρετανία ο 40χρονος Αυστραλός και ιδρυτής της Wikileaks, Assange. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Assange επιτρέπεται να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο και η έκδοσή του στη Σουηδία θα παραταθεί για πολλούς μήνες. Να θυμίσουμε ότι οι Σουηδοί ζητάνε την έκδοσή του προκειμένου..

Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μια καμπαρντίνα στην ομιλία Mike

Η πολυαναμενόμενη ομιλία Χρυσοχοϊδη στην Βουλή, ένα 24ωρο μετά την τηλεοπτική του συνέντευξη που προκάλεσε σάλο αφού καλούσε τον κ.Παπανδρέου να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, έγινε με λιγοστό κοινό...

50-50 η απόφαση του ΔΔ=Παραβιάσαμε την ενδιάμεση συμφωνία αλλά μπορούμε να συνεχίζουμε να βάζουμε βέτο!

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε:

Συνελήφθη 46χρονος στην Αθήνα για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη, σήμερα (05-12-2011) το πρωί, στο Περιστέρι Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 46χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Ξυνίδης για Mike: Δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ

Αγαπητοί μου σύντροφοι
Επειδή δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δηλώνεις παρών όταν καλού κακού είσαι απών ή απών ενώ έχεις και το νου σου να είσαι παρών. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη διαφορά «μεταρρυθμιστών» και «αντιμεταρρυθμιστών», όπως δεν είχα καταλάβει την διαφορά μεταξύ «εκσυγχρονιστών» και «αντιεκσυγχρονιστών» (αλήθεια πόσο εκσυγχρονιστής ή μεταρρυθμιστής είσαι όταν αρνείσαι να πωλείται το βρεφικό γάλα πρώτης ηλικίας στα super-markets και να πουλιούνται μόνο στα φαρμακεία σε πολλαπλάσια τιμή από αυτή της Γερμανίας;).

ΤΩΡΑ η απόφαση για τα Σκόπια – Τι μπορεί να σημάνει καταδίκη της Ελλάδας στη Χάγη

[Δείτε εδώ, αν ξέρετε καλά αγγλικά, την ανακοίνωση της απόφασης που γίνεται ΤΩΡΑ]

Την ώρα που ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα περνάει την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου στην Αθήνα, ο Κάρολος Παπούλια θα μαθαίνει και τα νέα από τη Χάγη. Την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για την προσφυγή των Σκοπίων κατά του Βέτο της Ελλάδας για την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ. Απόφαση που αναμένεται να είναι κατά 50% εναντίον της Ελλάδας.

Και νέα γερμανική δικογραφία «καίει» τον Άκη

Το μοίρασμα του «μαύρου» χρήματος


Άλλη μία δικογραφία, η οποία αφορά δωροδοκία Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων για την υπόθεση των υποβρυχίων, έχει σχηματίσει η Εισαγγελία του Μονάχου, όπως αποκάλυψε η Real news. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτήν είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα και με την ελληνική Δικαιοσύνη, ως ένας από τους μεσάζοντες που χρησιμοποίησε η γερμανική εταιρεία HDW/Ferrostaal στο μοίρασμα «μαύρου» χρήματος, προκειμένου να πάρει με απευθείας ανάθεση την κατασκευή των υποβρυχίων.

Τι άλλο θα δούμε! Εμφανίστηκε και ομάδα Καστανίδη!

Ένα 24ωρο μετά την ηχηρή παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος δήλωσε ότι ο Γ.Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, 12 βουλευτές του κόμματος -μεταξύ των οποίων και ο Χ.Καστανίδης- προχώρησαν στην υπογραφή κειμένου, με το οποίο ζητούν μία νέα ιδρυτική διακήρυξη της κεντροαριστεράς.

Κι άλλη σύλληψη για μη απόδοση ΦΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Άλλος ένας επιχειρηματίας στην φάκα της αστυνομίας για μη απόδοση ΦΠΑ. Πρόκειται για έναν 54χρονο, νόμιμο εκπρόσωπο – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου -  επιχείρησης...

Εισβολή ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ και ακύρωση διαγωνισμού για το ποιος θα κόβει το ρεύμα όταν δεν πληρώνεται το χαράτσι

[Εγώ έχω και μια ψιλοάσχετη απορία: Γιατί η ΔΕΗ δίνει σε εργολάβους αυτές τις δουλειές; Τι κάνουν όλα τα ρεμάλια που κάθονται στα γραφεία και τα ξύνουν;]

Ραντεβού στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου έδωσαν από νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ. Και κατάφεραν να μπλοκάρουν το διαγωνισμό για τις διακοπές ρεύματος!

Και τώρα με τι θα γελάμε αν μας τελειώσει ο Τσάκας; Ανάβουν πράσινο στην Arboris για να βρει επενδυτή

Επαφές με τους ανθρώπους της Arboris Capital αναμένεται να έχουν τη Δευτέρα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως προς την εταιρία για να βρει επενδυτή.

Έξι νέοι φόροι έρχονται στα ακίνητα το 2012

Μέσα στο 2012 εκατομμύρια νοικοκυριά μαζί με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για τα έτη 2011 και 2012 που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα κληθούν να καταβάλουν πάνω από 3,5 δισ. ευρώ συνολικά, για να εξοφλήσουν έως και έξι φόρους για την ακίνητη περιουσία τους, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία».

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν:

Σε «πονοκέφαλο» εξελίσσεται για τη Δύση το «φλερτ» της Αργεντινής με το Ιράν

Σε μια περίοδο που η Δύση κλιμακώνει τις διπλωματικές, αλλά και οικονομικές κυρώσεις εις βάρος του Ιράν, ανησυχία προκαλεί η κινητικότητα που αναπτύσσει η Αργεντινή, προκειμένου να «ξεπαγώσει» τις σχέσεις της με την Τεχεράνη.

Στο β' εξάμηνο του 12 οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών και όσων φόρων απορρεόυν απ' αυτές...

Για το δεύτερο εξάμηνο του 2012 φαίνεται ότι σχεδιάζεται η αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, οι οποίες αναμένεται να προσεγγίσουν τις λεγόμενες εμπορικές τιμές, ανεβάζοντας στα ύψη τα φορολογικά βάρη για τους ιδιοκτήτες.

Επειδή ο κόσμος έχει αρχίσει να γελάει με τις συλλήψεις, λένε ότι ΘΑ ακολουθήσουν και δημεύσεις

Οι πληροφορίες από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και την οικονομική εισαγγελία, αναφέρουν ότι αυτό θα είναι το επόμενο βήμα στο πλαίσιο της επιχείρησης είσπραξης των βεβαιωμένων οφειλών.

Ήδη, το πρώτο στάδιο του σχεδίου εκφοβισμού και παραδειγματισμού, έχει αποδώσει τα μέγιστα κι εκτιμάται ότι με το δεύτερο θα προκληθεί συνωστισμός μπροστά από τα αρμόδια γκισέ των εφοριών.