24 Ιανουαρίου 2012

Βίντεο-Κατσέλη: Διάβασα μόνο 3 ώρες το μνημόνιο-Υπήρχε πίεση

Το απόγευμα η Λ. Κατσέλη,μετά την κατακραυγή για τις δηλώσεις της και αυτές του Χρυσοχοίδη, έβγαλε ανακοίνωση όπου προσπαθεί να θολώσει τα νερά και λέει ότι τα θέματα του μνημονίου που άπτονται του υπουργείου της τα επεξεργάστηκε η ίδια... χθες όμως αλλιώς μας τα είπε. Δείτε τι είπε επί λέξη:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΒΛΑΚΕΣ ?

Ο Χρυσοχοίδης δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο,γιατί κυνηγούσε το έγκλημα.
Η Κατσέλη διέθεσε μόνο 3 ώρες για να το διαβάσει,αν και ήταν σε συναρμόδιο υπουργείο.
Κατά καιρούς διάφοροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο.
Κάθομαι και σκέπτομαι λοιπόν:

Ποιο είναι το πιο περιζήτητο πράγμα για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σήμερα;

Το μνημόνιο!!! Όλοι το ψάχνουν για να το διαβάσουν!!! Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υπόλοιποι μετά το θράσος Χρυσοχοϊδη... και οι δημοσιογράφοι τους κάνουν πλάκα!! Δείτε τη φώτο:

Φτερούγα προστασίας τής Μέρκελ πάνω απο τήν Ελλάδα στό PSI κλπ. άν υπήρχε "ειλικρινής συνεργασία" με τη Γερμανία απο την αρχή, όλα θα ήταν καλύτερα...

Οπως όλοι γνωρίζουμε η Γερμανία τελευταία (συγκεκριμένα απο τότε πού έφυγε ο Γιώργος και ανέλαβε ο Παπαδήμος, με έμφαση στό πρώτο) προσπαθεί - ειλικρινά εννοούμε, όχι στα λόγια - να βοηθήσει την Ελλάδα... Σάν να έχει απλώσει πάνω απο τήν Ελλάδα μιά φτερούγα προστασίας η Μέρκελ.. Σάν να θεωρεί τή χώρα δική της, σάν να είμαστε κοντοχωριανοί ένα πράμα... Μιλάμε για πραγματικό ενδιαφέρον...

Προπαγάνδα αμερικάνων εναντίον της FIAT

Την κατηγορούν επειδή πουλάει αυτοκίνητα και φορτηγά στο Ιραν και δεν βλέπουν τα χάλια τους που έχουν γεμίσει όλο τον κόσμο όπλα. Η οργάνωση "United Against Nuclear Iran" (UANI) έβγαλε ένα βίντεο παρωδία για μια διαφήμιση της FIAT στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez και της ζητάει να σταματήσει να διαφημίζει τη FIAT γιατί έχει εμπορικές συναλλαγές με το Ιραν που παράγει πυρηνικά (μπορεί να παράγει αλλά οι αποδείξεις των ΗΠΑ είναι σαν αυτές που έλεγαν ότι είχαν εναντίον του Σαντάμ, όταν εν γνώση τους έλεγαν ψέμματα), σκοτώνει αμρερικάνους κ.λπ. Δείτε την προπαγάνδα αυτών που ποτέ δεν έχουν πειράξει ούτε ένα περιστέρι:

Ντού από παντού στον μικρό Ψυχάρη

Δείτε τι λέει ο Γιάννης Μοίρας (αναπληρωτής υπεύθνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ επί Καραμανλή) στον μικρό Ψυχαράκο που κάποιοι κοντεύουν να μας τον παρουσιάσουν σαν εθνικιστή:

Πόσα χρήματα πήραν τα κόμματα την περασμένη δεκαετία;

Πολλά δεν φαίνονται;

Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί: Μεγαλύτερο κατά 250 εκ το έλλειμμα του 2011 σε σχέση με του 2010! Έσοδα -1,7% (-910 εκ), Δαπάνες +2,9% (1,95 δις), ΠΔΕ κατά διαόλου -21,8% (1,85δις)


Στα 21,726 δισ. ευρώ, έναντι στόχου 21,712 δισ. ευρώ [επιτέλους μετά από 3 αναθεωρήσεις που χαμήλωσαν τον πήχη προς τα κάτω, κατάφεραν και "πέτυχαν" ένα στόχο], διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το δωδεκάμηνο Ιανουάριου - Δεκεμβρίου 2011 σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι το 2010 το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού ανέρχονταν στα 21,457 δισ. ευρώ.

Πάγωμα του κατώτατου μισθού και διατήρηση 13ου-14ου μισθού ζητά ο ΣΕΒ

Με θέση υπέρ παγώματος του κατώτατου μισθού «για όσο διαρκεί η κρίση» και διατήρηση του 13ου και 14ου μισθούν προσέρχεται ο ΣΕΒ στη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων για το καυτό θέμα των εργασιακών, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Καλώς τα αρχίδ@@ μας τα δυό-Αλ. Αλαβάνος: «Εδώ και τώρα συνολική παύση πληρωμών»

[Που είχες χαθεί ρε μεγάλε τόσα χρόνια!! Γι αυτό πάμε κατά διαόλου. Άντε λοιπόν να μας λύσεις τα προβλήματα...]
Αν δεν πάνε όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς μαζί, σε συμπαράταξη, στις εκλογές, τότε το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής δεν θα πάρει μέρος σε αυτές, διότι θα είναι εκλογές-"καλλιστεία» για το ποια δύναμη της Αριστεράς θα πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό, δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την «Αριστερή Ανασύνθεση».

Τούρκικο παιχνίδι: Σφαλιάρισε τον Σαρκοζί

Οδηγίες υπολογισμού σύνταξης από το ΙΚΑ

Οδηγίες για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ που θα συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2012 παρέχει εγκύκλιος του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα παρέχονται στοιχεία για τον προσδιορισμό της κλάσης υπολογισμού της σύνταξης, που απαιτούνται για να υπολογίσουν τη σύνταξή τους.

Γ. Μιχελάκης: Ο Παπαιωάννου παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ. Παπαϊωάννου, με έγγραφό του προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, θέτει θέμα απομάκρυνσης των Οικονομικών Εισαγγελέων κυρίων Πεπόνη και Μουζακίτη από τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος.

Oscar: 21 υποψηφιότητες για "Hugo" & "The Artist"

Oscar: 21 υποψηφιότητες για  Hugo  &  The Artist Συνολικά 21 υποψηφιότητες συγκεντρώνουν οι δύο ταινίες που φέτος ξεχωρίζουν στις λίστες των Όσκαρ, που είναι η βουβή ταινία "The Artist" με 10 και το "Hugo" του Μάρτιν Σκορσέζε με 11 υποψηφιότητες.

Απόψε κρατούμενος ο Φυντανίδης... μερική απόλαυση: Του ασκήθηκε ποινική δίωξη

Για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

Στο Αυτόφωρο θα οδηγηθεί αύριο (Τετάρτη) ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης που συνελήφθη το πρωί για οφειλές προς το Δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ.

Την Πέμπτη τα εισιτήρια του ματς ΠΑΟΚ - Ουντινέζε

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Ουντινέζε όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση του «δικέφαλου» του Βορρά. Η διάθεση θα γίνει σταδιακά με πρώτους να έχουν δικαίωμα να κλείσουν θέση στην Τούμπα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας... Διαβάστε αναλυτικά τις τιμές και την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στη “Θύρα 7” για τις προσαγωγές

[Η ανακοίνωση των επιστημόνων της Θ7 στο τέλος]

"Η Ελληνική Αστυνομία πιστή στο Σύνταγμα και στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτό εφαρμόζει απαρέγκλιτα τις βασικές συνταγματικές αρχές της ισονομίας και ισοπολιτείας χωρίς ουδεμία διάκριση.

Τριήμερη επίσκεψη Αντ. Σαμαρά στη Ρωσία

Την Τετάρτη στις 11:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Ιβανόφ, ενώ στις 15:00, θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Γερουσίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο Στις 17:00, θα επισκεφθεί το Ναό του Σωτήρος, ενώ την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, στις 18:00, θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όλα στημένα! Αφού έκαναν τη δουλειά τους, ο στόκος ζητάει την αντικατάσταση των Πεπόνη-Μουζακίτη

[Μην τσιμπάτε! Χθες ο Πεπονής αποφάσισε να αθωώσει με συνοπτικές διαδικασίες τον Αντρίκο Παπανδρέου για την υπόθεση των CDS, βάζοντάς την στο αρχείο... την υπόθεση του φουσκώματος του ελλείμματος την έστειλαν για ξέπλυμα στη Βουλή... οπότε εκτέλεσαν το έργο τους και φεύγουν σαν "ήρωες", γιατί στο μυαλό του κόσμου θα μείνει το καραγκιοζιλίκι ότι δέχονταν πιέσεις αλλά δεν υπέκυψαν]

Την αντικατάσταση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη ζητά ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου με το 5σέλιδο υπόμνημά του προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Αυστρία: «Θα κάνουμε τα πάντα να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη»

«Θέλουμε να αποτρέψουμε μια χρεοκοπία της Ελλάδας και να κάνουμε τα πάντα ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη», τόνισε ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν (φώτο), σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Βιέννη.

Δύο τέως υπουργοί διωκόμενοι για την έκρηξη στο Μαρί

Ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης άναψε σήμερα το «πράσινο φως» για ποινική δίωξη οκτώ ατόμων σχετικά με την φονική έκρηξη, τον περασμένο Ιούλιο, στην ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Μαρί, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.

"Καθαρά χέρια" από τον Καραμπέρη

Έτσι αποκαλούσε το ψηφοδέλτιό του ο εκβιαστής υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Βελόπουλου και του Καρατζαφέρη. Δείτε το φυλλάδιό του:

S&P: Σε «επιλεκτική χρεοκοπία» μετά την ολοκλήρωση του PSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters o οίκος Standard & Poor’s σκοπεύει να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας στο επίπεδο της επιλεκτικής χρεοκοπίας μόλις η Ελλάδα ολοκληρώσει την αναδιάρθρωση του χρέους της.

Reuters: Πιθανή η μη εθελοντική ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων

Ανοιχτό το ζήτημα του επιτοκίου για τα νέα ομόλογα, λέει ο Τσ. Νταλάρα.

Μετά τη χθεσινή απόρριψη της πρότασης των ιδιωτών πιστωτών της Ελλάδας για το PSI, η οποία αφορά ένα μέσο επιτόκιο στα επίπεδα του 4% για τα νέα ομόλογα που θα εκδώσει η χώρα για την ανταλλαγή τους με τα παλαιά, το πρακτορείο Reuters σημειώνει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι υπάρχουν ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που πλέον βλέπουν με θετικότερο μάτι την επιλογή της «μη εθελοντικής» ανταλλαγής ομολόγων.

Βίντεο: Λογική ηπορεία μας προς τον γκρεμό, αφού έχουν δικαίωμα λόγου οι προδότες

Βίντεο: Ο κινέζος ΘΑ μας σώσει, μην ανησυχείτε!

Δείτε πόσα ΘΑ μπορούσε να πει:

Τoo good to be true η ιστορία με τον Hawking;


Περίεργη ιστορία αυτή με τον Hawking!! Από τα σπάνια video που βρήκα όπου ακούμε τον ίδιο τον Stephen Hawking σε νεαρή ηλικία να προσπαθεί να μιλήσει. Μετά διαβάζω ότι κάποιος τύπος με 40 άτομα προσωπικό και μία εταιρία που παίζει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έδωσε στον Stephen μία συσκευή που «μεταφράζει» τη σκέψη του.

Άπαιχτος ο Χριστιανόπουλος: Έστειλε αδιάβαστους τους Καμπουράκη - Οικονομέα

Ο Θεσσαλονικιός ποιητής μιλώντας στην εκπομπή του Μέγκα για την άρνησή του να παραλάβει το βραβείο που ήθελε να του απονείμει το υπουργείο Πολιτισμού δήλωσε πως "έτσι είμαι εγώ λίγο στριμμένο άντερο κι όποιος γουστάρει. Όποιος δε γουστάρει από δω παν κι οι άλλοι". Όταν ο Γ.Οικονομέας του είπε "εμείς γουστάρουμε που προφανώς μας γουστάρετε και γι' αυτό βγήκατε στην εκπομπή μας" ο Ν.Χριστιανόπουλος άφησε "κάγκελο" τους παρουσιαστές λέγοντας πως...

Έφοδος ιταλικής αστυνομίας και στη Fitch

Εφοδο στα γραφεία του οίκου αξιολόγησης Fitch στο Μιλάνο έκανε σήμερα η δίωξη οικονομικού εγκλήματος της Ιταλίας ! 

Πηγή: Μ. Δεναξά

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ-Ψάχνουν τη γυναίκα του!

Έπειτα από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού για οικονομικά έτη έως το 2011, αποκαλύφθηκε ότι δεν απέδωσε ΦΠΑ, ύψους περίπου 300.000 ευρώ, ενώ του έχουν καταλογιστεί και σημαντικά πρόστιμα.

Βουλιάζει η ΑΕΚ (βίντεο)

Δείτε το:

Μιχελάκης για δηλώσεις Χρυσοχοίδη: "Θράσος, ανευθυνότητα και επικίνδυνες αντιλήψεις"

«Η δήλωση Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο, γιατί… “είχε άλλες υποχρεώσεις” και “δεν ήταν δουλειά του να το μελετήσει”, αποκαλύπτει θράσος, ανευθυνότητα και επικίνδυνες αντιλήψεις. Και προφανώς δεν ήταν η μόνη τέτοια περίπτωση.

Ισπανία: Πάλι δανείστηκε με χαμηλότερο επιτόκιο

Με μειωμένο κατά πολύ επιτόκιο το ισπανικό δημόσιο άντλησε σήμερα 2,51 δις ευρώ. Το επιτόκιο έπεσε από 2,435% στο 1,847% στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας και στο 1,285% από 1,735% στα 3μηνα γραμμάτια.

Βίντεο από το γιουχάρισμα στον Σημίτη στο Βερολίνο

Μα τι πράγμα είναι αυτό με τους ηγέτες μας; Όταν μιλάνε ξένες γλώσσες δεν κάνουν ούτε ένα σαρδάμ! Μιλάει ο Σημίτης, ελληνικά και κάνει δέκα σαρδάμ το λεπτό. Μιλάει Γερμανικά και πάει η γλώσσα του ροδάνι! Μιλάει ο Γιώργος Παπανδρέου ελληνικά και κάνει τις κάλπες, κάλτσες. Μιλάει Αγγλικά και τα λέει τελείως αξιόπουστα, χωρίς κανένα λάθος !
 Δείτε την παρέμβαση της ομάδας real democracy κατά την ομιλία Σημίτη:

Ο μεγάλος παίκτης Βιεϊρινια και ο τραυματισμός του Πορτογάλου

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Η περίπτωση τραυματισμού του Βιεϊρίνια φυσικά ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ άμεσα, καθώς εκτός του ότι πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ και έχει τις καλύτερες σχέσεις με όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια, υπάρχει και το θέμα...

Babis πόσα κιλά malak@@ είσαι;

[Τόσες μαλακί@@ συμπυκνωμένες σε μερικές παραγράφους δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσετε...]

Ταξικός λαϊκισμός

Tου Μπαμπη Παπαδημητριου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η πραγματική δύναμη του λαϊκισμού είναι ότι δεν αναγνωρίζει κανένα όριο στις δραστηριότητές του. Το βλέπουμε τις ημέρες αυτές. Το μέτωπο της δραχμής, με το οποίο συντάχθηκε το αρχικό κύμα λαϊκίστικης κριτικής του Πρώτου Μνημονίου, εξετέθη και ηττήθηκε στην κοινωνία. Αρχικώς υποχρεώθηκε σε δημόσια διόρθωση το καιροσκοπικό μερίδιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που έφτασαν σε σημείο να εκθέσουν την ηγεσία της παράταξης ως προς την ειλικρίνεια της ευρωπαϊκής επιλογής της.

Α. Σαμαράς: Εκλογές πριν τις 8 Απριλίου

Εκλογές το συντομότερο δυνατό, ζητά εκ νέου σε δηλώσεις του στο Reuters, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Όπως αναφέρει «απαιτούνται άμεσα εκλογές, πριν τις 8 Απριλίου».

Σιγά μην απαντήσει το ΠΑΜΕ για τις καταλήψεις και τις απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ (βίντεο)

Στη χθεσινή ανατροπή του πρετεντέρη η Μπακογιάννη ρώτησε την εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ αν προκαλούν ζημιά με το κλείσιμο λιμανιών ή την κατάληψη επιχειρήσεων και αν διαμαρτυρήθηκαν για τις απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ η οποία ως γνωστόν ανήκει στο ΚΚΕ.... απάντηση φυσικά δεν πήρε. Δείτε το βίντεο:

Αναστέλλεται η λειτουργία της ENERGA και της HELLAS POWER

Από σήμερα τα μεσάνυχτα οι πελάτες των δύο εταιρειών περνούν αυτόματα στη ΔΕΗ. Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και ο Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χαμός για τον Εφραίμ - "Εξομολογητήριο" ο...Κορυδαλλός

Ατελείωτες ουρές σχηματίζονται 3 φορές την εβδομάδα στο επισκεπτήριο του γέροντα Εφραίμ στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο πιο περιζήτητος κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού εξομολογεί τους πιστούς που τον επισκέπτονται από όλη την Ελλάδα.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ

Βίντεο με την απίστευτη δήλωση Χρυσοχοϊδη που δείχνει το πόσο καλλιεργημένο έχουν το αίσθημα της ατιμωρησίας!

Το απίστευτο στην ιστορία δεν είναι ότι δεν τον διάβασε ο Χρυσοχοίδης... αυτό είναι γνωστό και το λέω και εκ πείρας: Η πλειοψηφία των βουλευτών όχι μόνο δεν ασχολείται να διαβάσει τους νόμους που ψηφίζουν, αλλά είναι ανενημέρωτη και για τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό όμως είναι γνωστό. Το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ είναι το θράσος με το οποίο μας το λέει ο Χρυσοχοίδης και η Κατσέλη!! Φανταστείτε τι αίσθηση ατιμωρησίας έχουν που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να πούνε ψέμματα ότι το διάβασαν αλλά δεν μπορούσαν να προβλέψουν την ύφεση πχ. Τίποτα! Μας γράφουν στα παπάρια τους!! Αυτό είναι το εκπλητκτικό που δείχνει πόσο μαλάκ@@ μας θεωρούν

Γιούνκερ: Στόχος ένα επιτόκιο κάτω του 3,5 %

Έντονες πιέσεις φέρεται να δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο χθεσινοβραδινό Eurogroup προκειμένου να ανταποκριθεί η Ελλάδα στις δεσμεύσεις της έναντι των εταίρων της και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί.

Βίντεο: Απίστευτο γκολ από 70 μέτρα

Τα πρωταθλήματα σε Ρωσία και Ουκρανία έχουν σταματήσει εξαιτίας του χειμώνα και όπως είναι λογικό οι ομάδες δίνουν φιλικά ματς για να κρατηθούν σε φόρμα.

Νέες συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

Πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αδέλφια , ηλικίας 74 και 77 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των...

Ευτυχώς, την αναδιάρθρωση του χρέους μας την αποφασίζει η Μέρκελ

Της Ζέζας Ζήκου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Βεβαίως, και προτιμώ η Ελλάδα να ήταν μια φερέγγυα χώρα, την οποία να εμπιστεύονται οι δανειστές της και τα ομόλογά της να διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Αυτό επιβάλλει η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία της χώρας. Αλλά αυτοί που ακόμη αρκετοί από εσάς υπερασπίζετε, μας οδήγησαν στην ταπείνωση. Τώρα περιμένουμε να κλείσει το θέμα του PSI, αλλά με βαρύ τίμημα.

Πρόστιμο μαμούθ στα Carrefour-Mαρινόπουλος για επικίνδυνα τρόφιμα!

Πρόστιμο ύψους € 500.000 επιβλήθηκε μετά από εισήγηση του Δ.Σ. του ΕΦΕΤ και υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού σε βάρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour-Mαρινόπουλος. Ο ΕΦΕΤ επέβαλε το πρόστιμο εξαιτίας των επανειλημμένων υποτροπών της εταιρείας στην κατοχή και διακίνηση μη ασφαλών - ακατάλληλων τροφίμων! Μάλιστα, ο ΕΦΕΤ κάνει λόγο για μη συμμόρφωση της εταιρίας με τους προηγούμενους ελέγχους.

Δεν ισχύει η θεωρία του ντόμινο;

Γερμανοί ερευνητές από το Ινστιτούτο Διεθνούς Οικονομίας του Κιέλου υποστηρίζουν ότι με βάση τα οικονομικά δεδομένα δεν ισχύει η θεωρία του ντόμινο στην Ευρωζώνη.

Ρε τον άχρηστο τον Καραμανλή!!! Πειραιάς: Ο μεγαλύτερος σταθμός κοντέινερ της COSCO στην Ευρώπη (βίντεο)

Ο μεγαλύτερος σταθμός εμπορευματο-κιβωτίων της κινεζικής εταιρείας COSCO στην Ευρώπη κατέστη ο Πειραιάς και ο δεύτερος σημαντικότερος μεταξύ των υπερπόντιων σταθμών που ελέγχει η κινεζική εταιρεία.

Καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας

Καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας
Ξεκινούν να καταθέτουν τις επόμενες ημέρες οι μάρτυρες κατηγορίας για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιασμού και τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης. Τα φερόμενα ως θύματα των εκβιαστών αναμένεται να δώσουν κρίσιμες για την υπόθεση λεπτομέρεις για τους τρόπους δράσης του κυκλώματος.


Σε ανήλικους ανήκουν τα δύο πτώματα στο Λαγκαδά!

Εντοπίστηκαν τυχαία από περαστικό, το πρωί του Σαββάτου, σε αγροτική περιοχή του χωριού Ανάληψη...

Η έρευνα του ιατροδικαστή, αποκάλυψε τα χειρότερα...
Ότι δηλαδή, ο άνδρας και η γυναίκα που βρέθηκαν θαμμένοι κάτω από μπάζα σε ρέμα, ήταν ανήλικοι. Δύο νέοι άνθρωποι που κάποιος ή κάποιοι θέλησαν να βγάλουν από τη μέση.

Έρχεται νέα κακοκαιρία... λόγω "υπερθέρμανσης" του πλανήτη

Βροχερό είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα Τρίτη 24/01 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με το meteo.gr χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας ενώ θα χιονίσει και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο άνω των 600 μέτρων.

Το "μακελειό" του Λοβέρδου δεν αποβλέπει στην υπεράσπιση του ΓΑΠ

«Οποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει (τον Γιώργο Παπανδρέου) με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα φέρει μακελειό», είπε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Mike: «Δεν διάβασα το μνημόνιο!!!».... και γιατί ρε γαμημέ@@ άντρα το υπέγραψες;

Δείτε το βίντεο εδώ
[Τα ίδια είπε και η Κατσέλη χθες στον Πρετεντέρη: "Το μνημόνιο μας ήρθε έτοιμο ένα Σάββατο πρωί, το είδα για 3 ώρες και δεν πρόλαβα να το διαβάσω εις βάθος"... γαμώ την τρέλα μου!! Υπουργοί λένε ότι δεν διάβασαν το κείμενο που μας γάμη@@ και δεν παραιτούνται!!! Δεν τους ζητάει κανείς να παραιτηθούν!!! Που ζούμε ρε γμτ!]

«Δεν διάβασα το μνημόνιο». Αυτό δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.

Νεύρα για τον ολυμπιακό Ο Χατζηνικολής... Για τα cds όμως την πάπια (βίντεο)

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου έχουμε ξαναγράψει επανειλημμένα ότι ανεβάζει ένταση μονάχα εκεί που μπορεί και δεν δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα.

Καταγγέλλοντας επί 20 λεπτά το Ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο ημίωρο της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Πολλά νεύρα με τον Σ.Πηλάβιο και τους διαιτητές των χτεσινών αγώνων!

Ο πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει τις ειδικές αποστολές του στην Αθήνα

ΤΖΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ο πρώην αρχιπράκτορας της CIA, που αποκάλυψε τα βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο, μιλάει για τις ειδικές αποστολές του στην Αθήνα, που είχαν σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη τρομοκρατών

Συνέντευξη στον Μιχάλη Ιγνατίου

Η οργάνωση «17 Ν» δεν έχει εξαρθρωθεί, ενώ και τα μέλη του «ΕΛΑ» είναι ακόμα ελεύθερα. Ο ισχυρισμός ανήκει στον πρώην πράκτορα της CIA Τζον Κυριάκου, ο οποίος είχε σταλεί από την ηγεσία της υπηρεσίας στην Αθήνα μαζί με άλλους συναδέλφους του, έχοντας ως αποκλειστική αποστολή το κυνηγητό και τη σύλληψη των Ελλήνων τρομοκρατών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος του 21ου αιώνα



1989

Μόλις έχει οριστικοποιηθεί η παραπομπή του Δ. Τσοβόλα (γνωστού και ως “δώστα όλα¨) στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ένα σκάνδακο σύλληψης και εκτέλεσης του προϊσταμένου του Τσοβόλα, Α. Παπανδρέου. Στα τότε γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν μαζευτεί καμμια εκατοστή κομματόσκυλα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Τσοβόλα. Ξαφνικά, οι κάμερες πέφτουν πάνω σε κάποιον που ανοίγει γρήγορα δρόμο ανάμεσα στο πλήθος και φτάνει μπροστά στην κεντρική είσοδο των γραφείων. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα πέφτουν πάνω του και οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να δουν σε ζωντανή σύνδεση μια από τις κορυφαίες στιγμές της νεώτερης ιστορίας του Πασοκιστάν:

Πλήττει τη Γη η ισχυρότερη ηλιακή έκρηξη από το 2005

Η πιο ισχυρή ηλιακή έκρηξη από το 2005 έχει ξεκινήσει να πλήττει τη Γη, βομβαρδίζοντας τον πλανήτη μας με μαγνητικά σωματίδια που είναι δυνατόν να προκαλέσουν διαταραχές στις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, ανακοίνωσαν σήμερα οι αμερικανικές αρχές.

Γιώργος Δρακούλης (Πρ.ΟΝΝΕΔ Αχαΐας): Η πολιτική λιτότητας έφερε την τάξη των «νεοάστεγων»

Η ραγδαία αύξηση των αστέγων μέχρι  και ολόκληρων οικογενειών στην χώρα μας που προσπαθούν χωρίς καμία κρατική αρωγή να επιβιώσουν, είναι μια από τις συνέπειες των αδιέξοδων πολιτικών. Ακόμα και στην πόλη της Πάτρας πλέον βλέπουμε σε κεντρικούς δρόμους άστεγους, περιθωριοποιημένους από την πολιτεία, χωρίς καμία μέριμνα από την Δημοτική Αρχή που θα έπρεπε να έχει φροντίσει για τις ανάλογες υποδομές για την περίθαλψή τους.

PSI. Και μετά ; Σιωπή ;

Βασίλειος Μπαλάφας
Μέλος Π.Ε. Ν.Δ.

Για ακόμα μια εβδομάδα η χώρα κινήθηκε στους ρυθμούς του «εξαιρετικά επείγοντος», του «κρίσιμου» και του «πυκνού», σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών, κ. Βενιζέλου, στη Βουλή. Τίποτα νεότερο επί της ουσίας, καθώς η πεζοπορία στο σκοτάδι συνεχίζεται. Για τους ιθύνοντες κάθε εβδομάδα έχει ίσως ένα νέο «κρίσιμο» πολιτικοοικονομικό ζήτημα, για τους πολίτες όμως η καθημερινότητα είναι μονότονα άγρια, ασφυκτικά δύσκολη, με διαρκώς εντεινόμενη ανησυχία.

Πρωταθλήτρια στα έξοδα λόμπινγκ η Google

Σχεδόν τριπλασιάστηκε το ποσό που έδωσε η Google για λομπινγκ,το οποίο έφτασε στα 3,76 εκ δολ. Η μεγάλη αύξηση οφείλεται στο ότι έδωσε πολλά χρήματα ώστε να ανακόψει την ψήφιση των νόμων εναντίον της πειρατείας και υπερ των πνευματικών δικαιωμάτων(SOPA και PIPA).

Μία συγκλονιστικὴ παραίτησις!

Μία παραίτησις ποὺ ὅμοιά της δὲν ἔχουμε ξανασυναντήσει! Ποὺ ἐμένα προσωπικῶς μὲ κάνει νὰ αἰσθάνομαι ἰδιαιτέρως ὑπερήφανη, διότι αὐτὸ τὸ κορίτσι τυγχάνει καὶ φίλη μου. Διότι ἀκόμη ὑπάρχουν ὑπερήφανοι ἄνθρωποι! Διότι ἀκόμη ὑπάρχουν Ἥρωες καὶ Ἡρωΐδες! Μία παραίτησις πλήρης ἀξιοπρεπείας, ἀπὸ ἕναν ἄνθρωπο ποὺ ἀλυχτᾶ ἡ καρδιά του γιὰ ἐλευθερία!!

Της κοντής ψωλ@@ της φταίνε οι τρίχες... και της Αννούλας οι δικαστές

Διαμαντοπούλου για την αποστολή της δικογραφίας για τα CDS στη Βουλή:
«Επειδή η ίδια έχω υποστεί τι σημαίνει μη σωστή λειτουργία της Δικαιοσύνης με το τεράστιο θέμα των σχολικών βιβλίων, επειδή βλέπω ότι αυτά που γίνονται και με τον τρόπο που γίνονται από τους συγκεκριμένους εισαγγελείς, κρύβουν από νομική ιδεοληψία έως πολιτικό παιχνίδι, θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι εισαγγελείς» 

Τι λες μωρή πατσαβούρα; Οι δικαστές φταίνε που είσαι άχρηστη; Όπως μας έλεγες τον Σεπτέμβριο οι δικαστές καθυστέρησαν 2 μήνες να σου στείλουν την απόρριψη της ανάθεση της εκτύπωσης των βιβλίων... Εσύ μέχρι τώρα έχεις καθυστερήσει τα βιβλία 4 ολόκληρους μήνες... Τι εισαγγελείς και παπαριές μας τσαμπουνάς;

Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA στο σκαμνί για αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών σε δημοσιογράφους

Πρώην στέλεχος της CIA κατηγορείται ότι αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες σε δημοσιογράφους, όπως τα ονόματα άλλων πρακτόρων, καθώς και στοιχεία για την ανάκριση ενός μέλους της Αλ Κάιντα, όπως έγινε γνωστό σήμερα από το υπουργείο Δικαιοσύνης στην Ουάσινγκτον.

Σκόπια: «Όχι» σε αλλαγή του ονόματος για διεθνή χρήση από το 59%

Μόλις το 37% των Σκοπιανών τάσσεται υπέρ της αλλαγής του ονόματος της χώρας για διεθνή χρήση με στόχο την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ το 59% των Σκοπιανών τάσσεται κατά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID).

Ο δρόμος προς την δουλεία

Το “Heritage foundation”, αλλά και άλλα think tanks όπως το Fraser Institute του Καναδά, έχουν έναν δείκτη που τον ονομάζουν δείκτη οικονομικής ελευθερίας. Η Ελλάδα είναι 119η στην γενική κατάταξη αυτού του δείκτη. Η αξιολόγηση που μας δίνει το Heritage foundation, είναι χώρα κυρίως μη ελεύθερη (mostly not free). Είμαστε πίσω από χώρες όπως Νιγηρία (116), Ινδονησία (115), Τανζανία (110), Νικαράγουα (101), Αίγυπτο (100), Αζερμπαϊτζάν (91).

Η συνέχεια στο market-talk.net

Αυθεντικό Gallup για τον υποψήφιο Πρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων

Δείτε το:

Κινέζος:"Μόνο από τις ρίζες του ΠΑΣΟΚ νέο κόμμα"

Τροφή για συζητήσεις στο εσωτερικό της Ελλάδας αναμένεται να δώσει η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην εκδήλωση του Ινστιτούτου «Heinrich Böll» των Πρασίνων, στο Βερολίνο, σχετικά με την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου κόμματος.

Τελικά ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος πολιτικός που κυκλοφορεί ανενόχλητος ,Τυχαίο δεν νομίζω

Στη γη του Κολοκοτρώνη ο Καραμανλής


Στα δύσβατα αλλά γραφικά μονοπάτια της ορεινής Γορτυνίας περπάτησε το τριήμερο που μας πέρασε ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγος του Νατάσα. Όλες τις ημέρες, έμεινε σε ξενώνα της Ζάτουνας και ήταν φιλοξενούμενος του γιατρού Λάκη Μπιτούνη.Την Παρασκευή πήγε με τη σύζυγό του και άλλα άτομα που ήταν στην παρέα τους...

Ποινικό αδίκημα η άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων στη Γαλλία. Σοκ στην Άγκυρα

Σοκ στην Άγκυρα καθώς η Γαλλική Γερουσία αποδέχθηκε το νομό που απαγορεύει την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, ένας νόμος που αντιδρά έντονα η Τουρκία.

Τελειώνετε με τα μυξοκλάματα για τον Μπουτάρη

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι αυτός που είναι. Δεν θα αλλάξει στα 70 του. Έχει καταστήσει σαφές, ότι λατρεύει να πηγαίνει κόντρα στο υποτιθέμενο συλλογικό εθνικό υποσυνείδητο. Δεν γουστάρει τα "έθνη", δεν γουστάρει να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, δεν πιστεύει ότι η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε, του αρέσει να τη λέει Selenik, πιστεύει ότι οι Τούρκοι ήταν ευεργέτες μας, ότι εμείς ενοχλούμε τους Σκοπιανούς που είναι φίλοι μας και πρέπει να στήσουμε κώλο για να τους πάρουμε τα λεφτά τους, πιστεύει ότι μια αρχιτεκτονική έκθεση είναι σημαντικότερη από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, ότι μια παρέλαση ομοφυλόφιλων είναι σημαντικότερη από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου κ.λ.π.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com