21 Μαρτίου 2012

Καλά είναι σοβαροί στην ΕΛΑΣ; Είναι αυτές φώτο για αναγνώριση κάφρων; "Δημοσίευση 21 φωτογραφιών από τα επεισόδια του ΟΑΚΑ"

[Καλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Είναι δυνατόν να αναγνωρίσεις κάφρο όταν τον τραβάς από τα 150 μέτρα και την ώρα που έχει γυρισμένη την πλάτη;;; Υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστεί πρόσωπο στη διπλανή φώτο; Κάπου διάβασα ότι η Αστυνομία λέει πως είναι χαλασμένες οι κάμερες στο ΟΑΚΑ ή σε αλλά γήπεδα και δεν έχει στοιχεία για σύλληψη υπόπτων!!! Καλά πλάκα μας κάνουν; Δεν μπορούν να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και κάποιος από τη διμοιρία να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες όλους τους μαλάκες... Καλά δεν έχουν πάει σε κανένα ξένο γήπεδο να δούνε πως οι Αστυνομικοί τραβάνε βίντεο από φιλάθλους στην εξέδρα;]

Σε συνέχεια της από 19-03-2012 Ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Α.Κ.Α...

Βίντεο του ισλαμιστή δολοφόνου της Τουλούζης

Δείτε τον να κάνει μαγκιές με μια BMW!!

Η Τζούλια γυμνή... ξανά (φώτο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει να προκαλεί και μετά τα βίντεο πονρό αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική αρένα, διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Όλα αυτά τα λέει σε ελληνικό ανδρικό περιοδικό για το οποίο φωτογραφήθηκε γυμνή για άλλη μία φορά. Η ξανθιά πορνοστάρ αποκαλύπτει στο περιοδικό, ότι το κόμμα της θα ονομάζεται...

Απαραίτητη η αυτοδυναμία της ΝΔ, είπε σε προεκλογική ομιλία ο Σταύρος Δήμας

«Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι απαραίτητη για να μπορέσει να κυβερνηθεί αποτελεσματικά η χώρα και να αποφευχθούν μικροσυμβιβασμοί, δεδομένου ότι από την επομένη των εκλογών μας περιμένει μεγάλη δουλειά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Σόιμπλε: Ας αφήσουμε την Ελλάδα ήσυχη

Επικέντρωση τώρα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, υλοποίηση των συμφωνηθέντων και όχι συμβουλές για ημερομηνία εκλογών και εξοπλισμούς είναι τα μηνύματα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
“Θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στην Ελλάδα, στην ελληνική οικονομία και στις χρηματαγορές να προχωρήσουν στη βάση αυτών που έχει συμφωνηθεί”, είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του μεσοπρόθεσμου κρατικού προϋπολογισμού ως το 2016.

Ο Φίγκο κρίθηκε... φοροφίγκο από το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας

Το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ για απλήρωτους φόρους καλείται να πληρώσει στην ισπανική κυβέρνηση ο Λουίς Φίγκο, όπως αποφάσισε δικαστήριο της χώρας. Πρόκειται για εισοδήματα που ο Πορτογάλος σταρ απέκρυψε από το διάστημα που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, από το 1995 μέχρι το 2000. Ο Φίγκο είχε ασκήσει προσφυγή, η οποία σήμερα απορρίφθηκε.

Ντ.Mπακογιάννη: «Ξέρουν μόνο να φορολογούν τον λαό»

«Ποιος εγγυάται ότι θα ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε, ή, έστω, ότι δεν θα μας ταράξουν πάλι στους φόρους, όταν απ’ τη μια μεριά έχουμε «τους επτά της καταστροφής» κι απ’ την άλλη το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που λένε ότι θέλουν να αντιμετωπίσουν την κρίση και να μείνουμε στο ευρώ και την ενωμένη Ευρώπη, αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να φορολογούν αγρίως τον λαό;»

Φωτογραφίες του ισλαμιστή δολοφόνου της Τουλούζης... τι κρίμα που δεν ήταν ακροδεξιός!

Δείτε τις φώτο και τη σελίδα του στο Facebook:

Μούγγα οι "πατριώτες" του κώλου: O Βορίδης "τελείωσε" την πλαστή ιστοσελίδα του αεροδρομίου Μακεδονία


Η γνωστή ιστοσελίδα http://www.thessalonikiairport.gr/ που δεν ήταν η επίσημη του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, μας άφησε χρόνους.
Με απόφαση της ΕΕΤΤ, διεγράφη από τον ελληνικο hostmaster.
Καιρός ήταν.
Και ώρα να φτιάξετε μια αξιοπρεπή επίσημη ιστοσελίδα.
Εύγε Μάκη Βορίδη ! Επιτέλους ένας..

Άλλοι 5 γιατροί "στη φάκα";


Άλλοι 5 γιατροί  στη φάκα ;
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση των επίορκων γιατρών στο ΙΚΑ του Ηρακλείου, καθώς οι ελεγκτές εντόπισαν και άλλους πέντε να έχουν χορηγήσει χιλιάδες αναρρωτικές άδειες τα τελευταία χρόνια.

Κλιμάκιο του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας γύρισε από την Κρήτη με στοιχεία-φωτιά για τη δράση του κυκλώματος, ενώ το ΣΔΟΕ θα περάσει από κόσκινο τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Ο Μουάμπα νεκρός για 78 λεπτά», αποκάλυψε ο γιατρός της Μπόλτον

Σε αποκάλυψη συγκλονιστικών λεπτομερειών σχετικά με τις πρώτες στιγμές της μεταφοράς του Φαμπρίς Μουάμπα από το γήπεδο στο νοσοκομείο, προχώρησε ο γιατρός της Μπόλτον, Τζόναθαν Τόμπιν, ο οποίος την Τετάρτη δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν κλινικά νεκρός για 78 λεπτά και ότι χρειάστηκαν 15 ηλεκτροσόκ με απινιδωτή για να αρχίσει η καρδιά του να χτυπά ξανά.

Οχυρωμένος στο σπίτι του, πάνοπλος και αμετανόητος ο εκτελεστής της Τουλούζης

Σε θρίλερ διαρκείας έχει εξελιχθεί η επιχείρησης σύλληψης του δολοφόνου της Τουλούζης, με τις αστυνομικές δυνάμεις να παραμένουν παραταγμένες έξω από την κατοικία του 23χρονου Γάλλου αλγερινής καταγωγής Μοχάμεντ Μέραχ στο κέντρο της πόλης. Οι εισαγγελείς δηλώνουν ότι ο 23χρονος -που είναι οχυρωμένος στο διαμέρισμά του διαθέτοντας ένα πραγματικό οπλοστάσιο- αφήνει να εννοηθεί ότι θα παραδοθεί στις Αρχές το βράδυ.

Ο Γιώργος στην Τουρκία, παραμονές της Εθνικής Επετείου

Παραμονές 25ης Μαρτίου θα βρεθεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο κ. Παπανδρέου θα βρεθεί στην γείτονα χώρα από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου. Εκεί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdogan, αλλά επίσης θα έχει συνάντηση και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο.

Δημοσκόπηση VPRC: ΝΔ 22,5%, ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ 12,5%

Με διαφορά 10% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΚΚΕ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Τελικά έκανα λάθος!!!! Η Μίκα μίλησε στη Βουλή, πχ 1 (μια) φορά το 2010!!!!

Όπως μου επισημαίνει ο γνωστός ηλίθιος κουμμουνιστοκαμμένος που σχολιάζει τελευταία η Μίκα Ιατρίδη έχει μιλήσει στη Βουλή!!! Μιλάμε για άθλο πραγματικό!!! Μία ολόκληρη ομιλία το 2010!!! Μένω άφωνος! Ιδού οι ομιλίες της όπως εμφανίζονται στη σελίδα της από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011:

Άρχισε το μαγείρεμα των αριθμών: Μείωση επιστροφής φόρων + Μείωσ ΠΔΕ = Πρωτογενές πλεόνασμα

[(Διαβάστε τον πίνακα εδώ για συγκρίσεις με το 2011 μιας και στη ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ τις αποφεύγει]

Σε 495 εκατ. ευρώ ανήλθε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2012 έναντι στόχου 897 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με στα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Το πρωτογενές πλεόνασμα για το ίδιο διάστημα διαμορφώθηκε στα 367 εκατ. ευρώ έναντι στόχου 22 εκατ. ευρώ.

Μούγγα οι πατριώτες του κώλου για τη χθεσινή διαφήμιση της "πραμάτειας στην Κων/πολη... δεν είναι δα και ναζί οι Τούρκοι"


[Μούγγα οι πατριώτες του κώλου... Χουριέτ: «Οι Έλληνες καλωσορίζουν τους Τούρκους επενδυτές»... «πουλάνε το 1/3 της ελληνικής γης» αναφέρει ψευδώς (αντί για 3% που είναι το σωστό) η εφημερίδα, αλλά δεν πειράζει μωρέ, δεν το έγραψε δα και η φυλλάδα η Bild... οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας και κάνουν κάθε βράδυ τη μισή Ελλάδα να κλαίει...]
Εντονες αντιδράσεις του ΤΑΙΠΕΔ για το «λάθος»

Οι ελληνικές αρχές βλέπουν την Τουρκία «ως ένα ισχυρό αντίπαλο δέος στους επενδυτές από τη Δύση» αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet με θέμα την πώληση περιουσιακών στοιχείων σε ξένους επενδυτές.

Η μεγάλη οικογένεια του Δημοσίου

Tης Μαριας Κατσουνακη

Αντιγράφουμε την είδηση: «Επτά δισ. ευρώ δαπανήθηκαν από το 1996 έως σήμερα για συστήματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο Δημόσιο, εκ των οποίων τα περισσότερα είτε δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ είτε είναι πλέον ξεπερασμένα σύμφωνα με τον υφυπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παντελή Τζωρτζάκη».

H Βενετία βυθίζεται ταχύτερα, παίρνει κλίση προς τα ανατολικά

Η «βύθιση» της Βενετίας συνεχίζεται σύμφωνα με δορυφορικές μετρήσεις. Νέα στοιχεία Αμερικανών και Ιταλών επιστημόνων δείχνουν ότι αν και αργός, ο ρυθμός της όλης διαδικασίας έχει μάλλον επιταχυνθεί.

5,9 δις ευρώ η οικογενειακή περιουσία του Σίλβιο!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ακριβώς 48,18 εκατομμύρια ευρώ εισόδημα το 2011, περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με στοιχεία για τα εισοδήματα των πολιτικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ιταλική βουλή.

Θα σοβαρευτούνε επιτέλους οι ΝΔίτες βουλευτές;

Μέχρι πότε θα προβάλουν τους χειρότερους υβριστές της ΝΔ και της πολιτικής της; Είναι δυνατόν ο Ν. Νικολόπουλος να μας προτείνει να δούμε στην ΤιΒι τον

Μιχελάκης: Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός-Εκλογές στις 29 Aπριλίου ή 6 Μαΐου

«Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μιλήσει ο λαός. Οι εκλογές -και το τονίζω- πρέπει να γίνουν άμεσα. Η 29η Απριλίου ή, το πολύ, η 6η Μαΐου καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις. Η άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι θέμα συνέπειας, αλλά και Δημοκρατίας», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μιχελάκης συμπλήρωσε λέγοντας:

Η απόλυτη γελοία: Κατσέλη κατηγορεί τον Προβόπουλο ότι δεν προέβλεψε το κλείσιμο των αγορών... και η ίδια που παραδέχεται ότι δεν το είδε, θέλει να μας κυβερνήσει!!!


Η «Κοινωνική Συμφωνία» έχει πολύ συγκεκριμένες προτάσεις ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου το δίδυμο της συμφοράς... τις οποίες όμως δεν παρουσιάζει... μάλλον είναι τόσο τέλειες που φοβάται μη τις κλέψουν οι αμερικάνοι και λύσουν τα προβλήματά τους... μιλάμε για μεγάλους καραγκιόζηδες!

Επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλου εξαπέλυσαν πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» κυρία Λούκα Κατσέλη και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κ. Χάρης Καστανίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

Αποχώρηση Κουρουμπλή - Παπαδημούλη από την Εξεταστική

Την αποχώρησή τους από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έλλειμμα του 2009 ανακοίνωσαν οι βουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Χρήστο Πρωτόπαπα.

Καλά σε πιστεύουμε! «Δεν αποδέχομαι το αποτέλεσμα του ελέγχου ντόπινγκ» δήλωσε ο Βεζυρίδης

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης με επίσημη δήλωσή του τόνισε ότι δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος από τον έλεγχο ντόπινγκ, το οποίο δείχνει ότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 26 Φεβρουαρίου 2012.

Το πιασε το νόημα ο βλάχος... λές Μερκελ και αθωώνεσαι-Παπ: «Η Μέρκελ επέμενε για τη συμμετοχή του ΔΝΤ»... οπότε τι να έκανε ο άνθρωπος, υπέκυψε

[Τις μαλακί@@ που λένε οι πατριώτες του κώλου θα τις βρούνε πολύ σύντομα μπροστά τους και όχι μόνο με το πέο@ στον τουρισμό το καλοκαίρι (το οποίο θα πληρώσουμε όλοι μιας και τα έσοδα θα λείπουν από τον προυπολογισμό της χώρας): Ήδη ο Παπακωνσταντίνου μετά το στρίμωγμα για το φούσκωμα του ελλείμματος το οποίο δεν μπορεί να φορτώσει στη Μέρκελ (αν και κάποιοι ηλίθιοι το έχουν πει και αυτό!), προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του στο ότι η Ελλάδα βρέθηκε μέσα σε 2 μήνες εκτός αγορών και στο ΔΝΤ... 

Theo Alexander: «Δεν ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!»

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην μένει στην Ελλάδα και να έχει μετακομίσει στο Χόλιγουντ αλλά συνεχίζει να αγαπά και να υπερασπίζεται τη χώρα μας ενάντια σε όλους όσοι θέλουν να απαξιώσουν την ιστορία μας και τον ελληνικό Πολιτισμό. Ο λόγος για τον ηθοποιό Τheo Alexander ή αλλιώς Θοδωρή Ζουμπουλίδη που έχει λάβει μέρος και πρωταγωνιστήσει σε αμερικάνικες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το «True Blood».

Και δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας

Δύο μαθητές έχουν προσβληθεί από μηνιγγίτιδα τις τελευταίες ημέρες στην Αττική. Το πρώτο κρούσμα αφορά μαθητή του 1ου Λυκείου Πετρούπολης, που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε!!! Συνελήφθη σπείρα εμπορίας ναρκωτικών... αποτελούνταν από Συνδεσμίτες του Ολυμπιακού...

- Ο ένας είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία Φιλόπουλου αλλά είχε αθωωθεί
- 4 οι συλληφθέντες, όλοι συνδεσμίτες του ΟΣΦΠ (όχι ότι στις υπόλοιπες ομάδες δεν υπάρχουν τέτοιοι)

Διεύρυνση του ομοσπονδιακού ελλείμματος της Γερμανίας



Το γερμανικό υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα τροποποιημένο σχέδιο προϋπολογισμού για το 2012, το οποίο αντανακλά την υψηλότερη του αναμενομένου συμβολή του Βερολίνου προς τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς αρωγής το τρέχον οικονομικό έτος, καθώς και το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013.

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την 25η Μαρτίου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο για όλους από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στους επισκέπτες, στην Αίθουσα του Παρθενώνα, την εκπληκτική βόρεια μετόπη αρ. 32, η οποία...

ΝΔ: Οι βαρύγδουπες δηλώσεις για “πράσινη ανάπτυξη” μας τελείωσαν άδοξα

Οι βαρύγδουπες δηλώσεις για “πράσινη ανάπτυξη”, που για δυο χρόνια ακούγαμε συστηματικά από τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά και η δημιουργία προσμονής και προσδοκίας για πρόσθετα εισοδήματα στους αγρότες μας, με την εγκατάσταση αγροτικών φωτοβολταικών μονάδων, αποδεικνύονται ανακόλουθες και παραπλανητικές.

Σε ισχύ η αναθεώρηση για τα μειονοτικά σχολεία της Τουρκίας

Τέθηκε σε ισχύ στην Τουρκία η αναθεωρημένη μορφή του Κανονισμού Ιδιωτικών Σχολών, από τον οποίο αφαιρέθηκε η διάταξη ότι στα μειονοτικά σχολεία (ελληνικά, αρμενικά και εβραϊκά) μπορούν να σπουδάζουν μόνο μαθητές των μειονοτήτων, γεγονός που ερμηνεύεται ως παροχή δικαιώματος σε μαθητές με ξένη υπηκοότητα, να σπουδάζουν στα σχολεία αυτά.

Ακόμα και οι άνθρωποι των γραμμάτων είναι μαλάκ@@

Όταν ακούς για πορεία ποιητών και λογοτεχνών, εντάξει σου ακούγεται περίεργο, αλλά περιμένεις να δεις κάτι διαφορετικό!

Αντ' αυτού μία από τα ίδια:

Νεκρός εργάτης σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από δεξαμενή εργοστασίου, όπου είχε εγκλωβιστεί, εργάτης ηλικίας, 41 ετών, στην Α' Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.Π.Ε) του Βόλου. Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο.

Η αφίσα που έπρεπε να υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, αλλά υπάρχει στη Βοστώνη !

Δείτε την στο taxalia.blogspot.com

Φυλακισμένος στο Αφγανιστάν ήταν ο ύποπτος της Τουλούζης!!!

Τρύπια όλα τα συστήματα ασφαλείας!!! Οι μαλάκ@@ εμάς ξέρουν να βάζουν να βγάζουμε μέχρι και τις ζώνες από τα παντελόνια μας όταν ταξιδεύουμε και οι τρομοκράτες Ταλιμπάν πηγαινοέρχονται ανενόχλητοι!!!

Όπως δήλωσε ο Διεθυντής φυλακών της Κανταχάρ ο ύποπτος,  Mohammed Merah, για τις δολοφονίες στη Γαλλία ήταν...

Προεκλογικά σενάρια για επανεξέταση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στη βενζίνη

Την επανεξέταση του ειδικού φόρου κατανάλωσης που επιβάλλεται στη βενζίνη φαίνεται να εξετάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται «Το Βήμα», στα σενάρια που επεξεργάζεται η γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης υπογραμμίζεται ότι...

Έχουν μείνει στην εποχή της Αυτοκρατορίας... Προστασία των Φώκλαντς με κάθε κόστος επιθυμεί η συντριπτική πλειονότητα των Βρετανών

Λίγες εβδομάδες μένουν για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την εισβολή της Χούντας της Αργεντινής στα Νησιά Φώκλαντς (Μαλβίνας-δείτε γράφημα στο τέλος) και μια έρευνα της κοινής γνώμης στη Βρετανία δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί την προστασία των Νησιών «με κάθε κόστος».

Ανακοινώθηκε το όνομα του ντοπέ παίκτη του ΟΦΗ. Ποιος είναι;

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο...

Αφιερωμένο σε ηλίθιους "πατριώτες" του κώλου που κοιτάζονται στον καθρέφτη και βλέπουν τη Μέρκελ: "4 δισ. ευρώ για επιδόματα-μαϊμού"

Περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ευρώ έχει χάσει το ελληνικό Δημόσιο από τα δεκάδες χιλιάδες προνοιακά επιδόματα-μαϊμού που εισέπρατταν πολίτες χωρίς να τα δικαιούνται, τους συνταξιούχους-μαϊμού, τους ασφαλισμένους-φαντάσματα αλλά και από τις σπατάλες στον χώρο του φαρμάκου. Μόνο τα ασφαλιστικά ταμεία, από πλαστά επιδόματα (σαν αυτά που εξέδιδαν στο ΙΚΑ Καλλιθέας) και τις συντάξεις-μαϊμού, έχουν χάσει πάνω από 2,5 δισ. ευρώ! Η λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων έχει προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις και οι αποκαλύψεις βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Πάτε καλά ρε μαλάκ@@; "Αλεξίσφαιρα γιλέκα αγόρασε το Ι.Κ.Α"!!


Το βουλιαγμένο Ι.Κ.Α πλήρωσε 23.707.50 για αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων με τα οποία θα εφοδιάσει μάλλον τους γιατρούς του, αφού η αγανάκτηση των πολιτών έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αγορά.

Βίντεο από την στιγμή του σεισμού και τις καταστροφές που προκάλεσε στο Μεξικό

Δείτε το:

Εξαφανίστηκαν τα νεράτζια από το κέντρο της Αθήνας ενόψει 25ης Μαρτίου! (video)

- 'Ολη νύχτα υπάλληλοι του δήμου μαζεύουν νεράτζια
- Μόνο στο "άβατο" της Βουλής έχουν οι νερατζιές... νεράτζια

Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη. Ακουγόταν πολύ τραβηγμένο. Στο κέντρο, μαγαζάτορες και κάτοικοι έλεγαν ότι συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τις βραδυνές ώρες αφαιρούσαν από τις νερατζιές, όπου υπάρχουν, γύρω από το Σύνταγμα, του καρπούς.

Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονη με γρίπη - 29 άτομα σε Εντατικές... ο Αβραμόπουλος φταίει

Βαριά περιστατικά γρίπης αφήνει κατά την υποχώρησή του το εφετινό κύμα της εποχικής γρίπης. Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων  και Πρόληψης  Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της γρίπης και άλλοι  29 άνθρωποι νοσηλεύονται σήμερα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε νοσοκομεία όλης της  χώρας σε σοβαρότατη κατάσταση λόγω των επιπλοκών που παρουσίασαν μετά τη νόσησή τους με τη γρίπη.

Θύελλα αντιδράσεων για ομιλία Στρος Καν

Ανάστατο είναι το Ευρωκοινοβούλιο, λόγω της πρόσκλησης του Ντομινίκ Στρος Καν να μιλήσει ενώπιον του σώματος, με θέμα την οικονομία. Η ομιλία του Στρος Καν έχει προγραμματιστεί λίγες μόλις ημέρες μετά την επεισοδιακή ομιλία του, στο πανεπιστήμιο του Cambridge.


Βίντεο: Παίκτης πανηγύρισε γκολ που έφαγε η ομάδα του... γιατί άραγε ;)

Το παιχνίδι της Κορίνθιανς με την ουραγό στο πρωτάθλημα Παουλίστα, Κομέρσιαλ, ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, όμως από όλα τα τέρματα που μπήκαν ένα κέντρισε το ενδιαφέρον.Η Κορίνθιανς ισοφάρισε με πέναλτι, όμως όπως φαίνεται από το ριπλέι ένας ποδοσφαιριστής της Κομέρσιαλ το πανηγυρίζει!

Ρισκάρει τη ζωή του Παναγόπουλος: Συνάντηση Μέρκελ με ΓΣΕΕ... μπορεί να τους ψεκάσει και αφού τους ψήσει να τους φάει!

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και γίνεται μετά από σχετική πρωτοβουλία των γερμανικών συνδικάτων DGB. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ που θα συναντηθεί με τους ηγέτες όλων των κομμάτων της γερμανικής βουλής.

Μη μόνιμο μέλος της IEF η Ελλάδα

Ως μη μόνιμο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Διεθνούς Ενεργειακού Φόρουμ (International Energy Forum IEF), επελέγη η Ελλάδα, για την τριετία 2012-2014, με απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού που κοινοποιήθηκε σήμερα στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Από τους "ναζί" καλύτεροι θα είναι: Τουρκικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον για δραστηριοποίηση στην Ελλάδα

Τούρκοι επιχειρηματίες από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κοτζάελι, μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές πόλεις της Τουρκίας, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Ελλάδα για να έχουν επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες και ελληνικές εταιρείες σε κάθε κλάδο της οικονομίας, που επιθυμούν να συνάψουν συνεργασίες.

Ποιοι διαγραφέντες βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπερψήφισαν την κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης

«Ναι» στην κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης είπαν, στη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής, αρκετοί από τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, γεγονός που εν όψει εκλογών ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή τους.

Αυτός πρέπει να είναι ναζί: Γούσταρε τη μητριά του και είναι και λίγο αδερφή

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει ότι ένιωσε σεξουαλική έλξη για τη μητριά του!

Ο ίδιος λέει ότι η φύση ήταν ...απλόχερη μαζί του και πως όλοι οι άνθρωποι είναι bisexual!

O λόγος για τον...

Στο μυαλό του Σίλα : Ο σοφός λαός λαοπλανάται;

Δείτε τον:

Δημόσιο: Πανάκριβη μηχανοργάνωση χωρίς αντίκρισμα

[Φυσικά όλοι αντιλαμβανόμαστε ποιος είναι ο λόγος που λαμόγια υπάλληλοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν τα συστήματα μηχανοργάνωσης...]

Άγνοια, αδιαφορία, αντίδραση, είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο δημόσιο, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Παντελής Τζωρτζάκης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα, από το 1996 έως σήμερα δαπανήθηκαν επτά δισ. ευρώ για συστήματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο δημόσιο.

Μιλάμε για το απόλυτο νταβατζιλίκι: Οι ΗΠΑ "επιτρέπουν" σε 11 χώρες (και την Ελλάδα) να συνεχίσουν να εισάγουν ιρανικό πτρέλαιο!!

Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε χθες, σε στυλ σερίφη που κάνει ότι γουστάρει, ότι οι ΗΠΑ θα εξαιρέσουν 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ιαπωνίας, από τις νέες κυρώσεις που επιβάλλονται κατά οικονομικών θεσμών που εισάγουν ιρανικό πετρέλαιο.

Ο Βρετανός που δεν είδε μιζέρια, αλλά αλληλεγγύη

«Σ’ευχαριστούμε που βγάζεις προς τα έξω αυτή την καλή πλευρά της Ελλάδας». Πολλά τέτοια μηνύματα έλαβε τις προηγούμενες ημέρες στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο ο ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας «Guardian» Τζον Χένλει.

Η ΝΔ για τα επιδόματα μαϊμού


Η έστω και καθυστερημένη απογραφή των δικαιούχων προνοιακών και κοινωνικών επιδομάτων επιβεβαιώνει, όχι μόνο τη διείσδυση της διαφθοράς και στον ευαίσθητό χώρο της κοινωνικής πρόνοιας, αλλά και τη στρεβλή λειτουργία του συστήματος κατανομής των επιδοματικών παροχών. 

Προσοχή πατριώτες του κώλου: "Γερμανική βοήθεια στην υγεία"... έτσι του λένε τώρα τους φούρνους οι ναζί!

Τεχνική βοήθεια στο υπουργείο Υγείας, σε θέματα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κλειστών Ενοποιημένων Νοσηλίων, θα δώσουν οι Γερμανοί και, για το λόγο αυτό, οι δύο πλευρές θα υπογράψουν ένα μικρό μνημόνιο για την υγεία, όπως δήλωσε η επικεφαλής της Task Force για την Ελλάδα στην Ε.Ε., Georgette Lalis, μιλώντας χθες σε συνέδριο των Financial Times για την υγεία.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε παίκτης του ΟΦΗ

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (1-1) στις 26 Φεβρουαρίου.

Προς κατάργηση 2.174 υπηρεσιών του Δημοσίου


Καταλυτικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, με την κατάργηση 2.174 υπηρεσιών, επιφέρει νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Αφορά 11 υπουργεία. Από τις καταργούμενες οργανικές μονάδες οι 280 διέθεταν μόνο προϊσταμένους.

Επιτέλους ξαναέγιναν ΠΑΣΟΚ οι Κουρήδες


Κέρδη 6 μονάδων, βλέπει η ΑΥΡΙΑΝΗ για το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Βενιζέλου και η ΑΥΡΙΑΝΗ κάνει μια ακόμη στροφή, όπως και το "αντιμνημονιακό" ΚΟΝΤΡΑ, που απέλυσε τον Χίο (έφυγε κι ο Κουικ) και έγινε συστημικό και ...

Υπ. Υποδομών και Μεταφορών: Αλλάζει την Κυριακή η ώρα... ε αφού το λέει το Υπ. έτσι θα είναι!

Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου το μέτρο εφαρμογής της θερινής ώρας. Στις 3 τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να ρυθμιστούν μία ώρα μπροστά (04:00 πμ). Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012.

Γαλλία: «Σήμερα θα παραδοθεί» ο ύποπτος-Ανακοινώθηκε το όνομά του

Ο ύποπτος, Mohammed Merah, 24 ετών, για τις δολοφονίες τεσσάρων ανθρώπων σε εβραϊκό σχολείο στην Τουλούζη που έχει οχυρωθεί σε σπίτι στην πόλη, δήλωσε στους διαπραγματευτές της αστυνομίας ότι θα παραδοθεί αργότερα σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης ανακοινώνεται νέος υπουργός Οικονομικών

Ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο διάδοχος του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από ώρα σε ώρα, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί ότι η ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια θα πραγματοποιηθεί στις 14:45 το μεσημέρι.

Τελικά δεν θα είναι ο Γιαννίτσης ΥΠΟΙΚ;

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το σενάριο ότι ο Γιαννίτσης δεν ενδιαφέρεται να είναι ΥΠΟΙΚ και στη θέση του Υπουργού θα αναβαθμιστεί ο Φ. Σαχινίδης.
Πάντως όποιος και αν είναι θα είναι διακοσμητικός μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές

"Γουστάρω την Τούμπα!"

Οι εξομολογήσεις του Τάσου Κάκου για το γήπεδο που του αρέσει να παίζει, για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που του έμεινε χαραγμένο στην μνήμη και το λάθος του όταν δεν απέβαλλε τον Γκαρσία. Μεταξύ άλλων ο Κερκυραίος διαιτητής είπε στην ιστοσελίδα "Sentragoal.gr":

Φόρος σε καταθέσεις άγγλων στην Ελβετία... Άλλο ένα πρόβλημα που "έλυσε" για την Ελλάδα ο Μπένυ

[Πριν από μήνες φαντάζομαι θα θυμάστε τους τίτλους και τις δηλώσεις Βενιζέλου και Σαχινίδη: "Είμαστε σε καλό δρόμο", "Λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία", "Έτοιμη η συμφωνία", "Πέφτουν οι υπογραφές", "Θέμα λίγων ημερών η συμφωνία", "Είμαστε στην τελική ευθεία"... μόνο που η ευθεία αποδείχθηκε πολύ... μα πάρα πολύ μακριά και ατελείωτη. Όπως είχαμε γράψει από τότε, τίποτα δεν ήταν έτοιμο και τίποτα δεν βρισκόταν στην τελική ευθεία όπως αποδεικνύεται σήμερα που το θέμα της φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία, έχει μπει στο ψυγείο και έχει ξεχαστεί]

ΣΥΜΦΩΝΙΑ για τη φορολόγηση των καταθέσεων Βρετανών πολιτών που διαθέτουν λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες, υπέγραψαν χθες Βρετανία και Ελβετία, κίνηση που αποτελεί ένα ακόμη «πλήγμα» για το άλλοτε «σκληρό» απόρρητο του ελβετικού χρηματοοικονομικού κλάδου.

2.000.000 ευρώ (προεκλογικά) σε ΜΚΟ για την ... προστασία του καταναλωτή!

Μήπως να τα δίνανε σε καναν φτωχό άνθρωπο καλύτερα να πάρει κανα πακέτο μακαρόνια;
Στον ρυθμό των λοιπών κυβερνήσεων στις οποίες έχουμε μάθει, συνεχίζει και η κυβέρνηση Παπαδήμου, που αποδεικνύει ότι αποτελεί καθαρόαιμη συνέχεια του μεταπολιτευτικού συστήματος.

Η ΝΔ μπλοκάρει τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση των υπουργείων

Προσπάθεια να «παγώσει» η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις σαρωτικές αλλαγές στα υπουργεία φαίνεται ότι καταβάλλει η ΝΔ. Το νομοσχέδιο έχει ήδη κατατεθεί από την κυβέρνηση, ωστόσο κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ ζητούν αλλαγές και διευκρινίσεις.

Στη ΔΗΜΑΡ έξι διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ

Την εισήγηση του προέδρου της Φώτη Κουβέλη για την διεύρυνση του κόμματος με την ένταξη των ανεξάρτητων βουλευτών Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη, Γιώργου Παπαμανώλη και Οδυσσέα Βουδούρη, υιοθέτησε αργά χθες το βράδυ της Τρίτης, με ευρεία πλειοψηφία, η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.  Η ένταξη των προαναφερθέντων στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Ρύθμιση για αμοιβές εκατομμυρίων ευρώ σε αντιπροσώπους και IIF

Ρύθμιση που ορίζει αμοιβή μέχρι 4 εκατ. ευρώ στους αντιπροσώπους ολοκλήρωσης συναλλαγής (closing agents) που συμμετείχαν στο PSI καθώς και ποσού μέχρι 3,4 εκατ. ευρώ στο...

Τι άλλο θα σκεφτούν πια για να μας ξεφτιλίσουν;; Ναζί Tour Οperators διαφημίζουν την Ελλάδα!!!

Διαφημιστική καμπάνια στην Γερμανία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, άρχισαν έξι μεγάλοι γερμανικοί Tour Οperators, με κεντρικό μήνυμα «για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη».

Γιαννίτσης ο νέος ΥΠΟΙΚ

Γιαννίτσης νέος Τσάρος Οικονομίας και Υπουργός Εσωτερικών ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γιώργος Καλαμιδας

Τουλούζη: Ταμπουρωμένος ο φερόμενος δράστης, συνελήφθη ο αδελφός του

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για την επιχείρηση επίλεκτης ομάδας της γαλλικής αστυνομίας σε μονοκατοικία στην Τουλούζη.

Νωρίτερα το πρακτορείο Ρόιτερς μετέδωσε ότι συνελήφθη συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στη Τουλούζη ο νεαρός που φαίνεται ότι συνδέεται με το μακελειό στο εβραϊκό σχολείο της πόλης και τις δολοφονίες στρατιωτών πριν από μερικές ημέρες στην κοντινή περιοχή Μοντομπάν.

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε επαγγελματικό Λύκειο στο Αιγάλεω

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 16χρονο μαθητή Δευτέρας Λυκείου στο 1ο επαγγελματικό Λύκειο στο Αιγάλεω. Νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής -προληπτικά- σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Τζάννειο, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αισιόδοξος ο δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, για το μέλλον της Ελλάδας

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και θα συνεχίσει να προσφέρει στην παγκόσμια κληρονομιά, εξέφρασε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει στη δημαρχιακή κατοικία, για να τιμήσει την εθνική επέτειο του Ελληνισμού της 25ης Μαρτίου.

Πρωί-πρωί γέλιο-Αλαφούζος: "Υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν"... και τι περιμένουν;

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στην εφημερίδα Goal News για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως αν ξεκαθαρίσουν 2-3 πράγματα, τότε ο δρόμος για να υπάρξει περαιτέρω βοήθεια είναι ανοιχτός.

Διάσωση Γερμανίδας από Super Puma της ΠΑ.Βίντεο

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της νήσου Ρόδου, με σκοπό τη μεταφορά Γερμανίδας υπηκόου, εβδομήντα τριών ετών, με πρόβλημα υγείας, από το κρουαζιερόπλοιο «Costa Magnifica», το οποίο έπλεε 130 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του νησιού. Η ασθενής, διακομίστηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο της Ρόδου στις 13:40. Δείτε το βίντεο