20 Μαρτίου 2013

Ομάδα ηλιθίων ξυλοκοπεί μέχρι λιποθυμίας δύο ιερόδουλες [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που πρόβαλε την Τρίτη τηλεοπτικό δίκτυο της Ταϊλάνδης και το οποίο έδειχνε μια ομάδα ανδρών να ξυλοφορτώνει δύο ιερόδουλες μέχρι του σημείου που έπεσαν λιπόθυμες στο έδαφος.

Το ξύλο της αρκούδας στην ουκρανική Βουλή (βίντεο)

Ηγέτης κυβερνώντος κόμματος επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του, μιλώντας στα ρωσικά. Αντέδρασαν βουλευτές του εθνικιστικού κόμματος, που απαίτησαν να μιλήσει στην ουκρανική γλώσσα και γρήγορα η αίθουσα του ουκρανικού κοινοβουλίου μετρατράπηκε σε ρινγκ.


4 σενάρια ενώ τα ΑΤΜ δεν δέχονται πλέον τις πιστωτικές κάρτες...

Ενώ πλέον δεν γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες στα υποκαταστήματα των τραπεζών στην Κύπρο, τα ATM αρχίζουν και στεγνώνουν από χρήματα και τα πρώτα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται στη αγορά με πολλές επιχειρήσεις να υπολειτουργούν και να δίνουν άδειες στο προσωπικό μέχρι να ανοίξουν (αν ανοίξουν) οι Τράπεζες, 4 νέα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι, σύμφωνα με το sigmalive.

Το πρώτο σενάριο

Αναστολή συντάξεων για όσους δεν απογράφηκαν ζήτησε ο Γιάννης Βρούτσης

Σε άμεση αναστολή καταβολής συντάξεων για εκείνους τους συνταξιούχους που δεν απογράφηκαν κατά τα έτη 2012 και 2013 ζητά με κατεπείγουσα εγκύκλιο ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.


Άρση ασυλίας για Πιπιλή και Κυριαζίδη

Η Ολομέλεια ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία επί σχετικών αιτήσεων της εισαγγελικής Αρχής, αποφάσισε την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και Δημήτρη Κυριαζίδη.


Όταν ο Αναστασιάδης την έπεφτε στον Σαμαρά για να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!

Πως αλλάζουν οι καιροί...

Κάποτε, όχι πολύ πιο παλιά από σήμερα, ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Κύπρο κι ο Αντώνης Σαμαράς έφερε την ανάλογη ιδιότητα στην Ελλάδα του Μνημονίου.


ΠΑΟΚ: Βούρκωσε ο Γκαρσία

Φανερά συγκινημένος ο ουρουγουανός μέσος Πάμπλο Γκαρσία αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο έμπειρος χαφ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι θα είναι πάντοτε οπαδός του Δικεφάλου, ενώ άφησε αιχμές για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας λέγοντας ότι «μου έλεγαν ψέματα».


Έχουμε χάσει κάτι γατάκια που πανηγύριζαν: "Ξαναγυρίζει στην Τρόικα για διαπραγματεύσεις η Κύπρος"!

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου στην Κύπρο, ενώ το πρωί ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα έχει νέα σύσκεψη με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.


Γελάει ο κόσμος: Ξέμεινε η λιμουζίνα του Ομπάμα - Αντί για βενζίνη έβαλαν... πετρέλαιο [εικόνες]

Με ευτράπελα ξεκίνησε η ιστορική επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο Ισραήλ, αφού λίγο μετά την άφιξή του, η πολυτελέστατη λιμουζίνα που είχε φέρει μαζί του από την Αμερική προκειμένου να μετακινείται με ασφάλεια στην περιοχή... ξέμεινε!

Το Voyager 1 βγήκε πλέον από το ηλιακό μας σύστημα μετά από δεκαετίες ταξιδιού στο διάστημα (βίντεο)

Το Voyager 1 βγήκε από το ηλιακό σύστημα πέρυσι σε απόσταση περίπου 18 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον ήλιο, αφήνοντας την επίδραση του ήλιου αφότου πέρασε χρόνια στην περιοχή που είναι γνωστή ως ηλιόσφαιρα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Geophysical Research Letters.

Συνεχίζουν να γελάνε οι Ρώσοι με την Κύπρο

Ο Πούτιν καθ' οδο για επέμβαση στην Κύπρο:

Helloooo στόκοι: «Η λύση για την Κύπρο να μην βλάψει τις σχέσεις Ρωσίας-ΕΕ»

[... κι εγώ που νόμιζα όπως και οι πατριώτες του κ@λου ότι οι Ρώσοι θα έκαναν πόλεμο με τη Γερμανία!!! Κύριε ελέησον αυτούς που πιστεύουν ότι Γερμανία Ρωσία δεν τα είχαν κανονίσει πριν βγάλουν την Κύπρο στη σέντρα...]

O Ρώσος Πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι...

BINTEO - "Πάγωσε" η αγορά στην Κύπρο (καλά αυτά θα τα πούμε τις επόμενες μέρες)

"Πάγωσε" η αγορά στη Κύπρο, αφού τα ΑΤΜ στέγνωσαν και οι τράπεζες είναι κλειστές. Δεν υπάρχει ρευστό για ένα μπουκάλι γάλα ή βενζίνη, ενώ πολλά σούπερ μάρκετ δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες.


"Plan C" για την Κύπρο

Σύμφωνα με την Καθημερινή, αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο συζητείται η εναλλακτική πρόταση της Κύπρου, η οποία θα περιλαμβάνει κούρεμα, αν και σε μικρότερο ποσοστό, πέριξ του...

Την παρουσία μόνιμου στόλου έξω από την Κύπρο έχει διατάξει το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό

«Πέντε με έξι πολεμικά πλοία πρέπει να βρίσκονται σε μόνιμη βάση στη Μεσόγειο, τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα» ήταν τα λόγια του ναυάρχου Τσιρκόφ, τα οποία μετέφερε το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Zvezda πριν από τρεις ημέρες.


Κωνσταντοπούλου: Ποιος είναι ο πατέρας σου; - Μαρκογιαννάκης: Προσβάλλεις τη μνήμη των νεκρών γονέων μου

Στα... πρόθυρα εγκεφαλικού βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, καθώς η κόντρα του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου χτύπησε κόκκινο!

Οι φωνές ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής ενώ δημοσιογράφοι είδαν να ανοίγει ξαφνικά η πόρτα της επιτροπής, να βγαίνει έξω τρέμοντας ο κ. Μαρκογιαννάκης και να την κλείνει χτυπώντας τη με δύναμη.


Αύξηση εξαγωγών το 2012, αλλά ακόμη χαμηλά στη Ε.Ε.

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει στα “χνάρια” οικονομιών όπως η Σλοβακία, η Σλοβενία και η Εσθονία, των οποίων οι εξαγωγές ξεπερνούν το 70% του ΑΕΠ, τροφοδοτώντας την εθνική οικονομία των τριών χωρών, εκφράζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Δημήτρης Λακασάς.


Κύπρος: Κλειστές οι τράπεζες μέχρι την Τρίτη... κι εγώ που νόμιζα ότι αύριο θα έρθουν τα πακέτα απ' τη Ρωσία και θα ανοίξουν...

Οι τράπεζες θα παραμένουν κλειστές για άλλες δύο ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με διάταγμα της Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με το Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

  -  Γιατί οι Ρώσοι κάνουν τη πάπια μέχρι στιγμής ?
  -  Ο Πούτιν ενοχλήθηκε πραγματικά για το κούρεμα στις καταθέσεις πάνω από 100000 ευρώ?
  -  Γιατί είναι προδότης στην Ελλάδα όποιος έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό και δεν είναι προδότες (για τους Ρώσους) οι μεγιστάνες που είχαν τα χρήματά τους στην Κύπρο?

Στην προπόνηση οπαδοί του ΠΑΟΚ - πήραν στο κυνήγι τον Δώνη

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» φυγαδεύτηκε, με τον κόσμο να παίρνει στο... κυνήγι το αυτοκίνητο με τον προπονητή της ομάδας του.

Νο Γκαρσία, νο πάρ΄τη κι αυτή, πάρ΄τη και την άλλη!


Μετά το «αντίο» του Πάμπλο Γκαρσία, κανένας αντίπαλος δεν θα φοβάται την απειλή «γκολ και ξύλο». Κάποιοι εντός ΠΑΟΚ, ωστόσο, αν με τα νέα δεδομένα δεν πετύχουν το πρώτο (με την έννοια των στόχων), μάλλον θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το δεύτερο...

Φώτο: Χαιρετάει ναζιστικά! Έπρεπε να του είχαμε κόψει το ποδόσφαιρο!!!

Αναγνωρίζετε το 19χρονο φαντάρο που χαιρετάει ναζιστικά;

Ποια η διαφορά Ελλάδας Κύπρου;

Και φυσικά η διαφορά δεν είναι ότι εμείς πήραμε 110 δις κι αυτοί χρειάζονται 18, όπως λένε οι αφελείς, αν και τα 18 δις είναι υπέρογκο για αυτούς καθώς ισούται με το ΑΕΠ τους. Αφού αποκαταστήσουμε την αλήθεια που λέει ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 5,8 δις ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και όχι να μην μπει.... να πούμε και ότι η πραγματική διαφορά μας είναι τα δημοσιονομικά στοιχεία τα οποία δεν δικαιολογούν προσφυγή της Κύπρου στο μηχανισμό στήριξης:

Μ' αυτή τη φώτο της Κύπρου γελάνε οι Ρώσοι στο ιντερνετ

[Αν ήταν φώτο των ναζί θα κάναμε μια επανάσταση... τώρα όμως μπορούμε να γελάσουμε και μείς...]

Αυτό προσπαθούν οι "πατριώτες" χειροκροτητές και πουλημένα τομάρια...
Αυτή την εικόνα πουλάνε:

Άκαρπες οι πρώτες επαφές Κύπρου-Ρωσίας-Μη συμφωνία ακόμα και για το παλιό δάνειο... πόσο μάλλον για το καινούργιο για νέα δανειακή σύμβαση

Άκαρπες αποδεικνύονται έως τώρα οι επαφές μεταξύ του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλη Σαρρή, και του ρώσου Ομολόγου του, Άντον Σιλουάνοφ, για την παραχώρηση νέου δανείου από την πλευρά της Μόσχας προς τη Λευκωσία.


Kορυφαίος τίτλος στο Reuters: Καλωσήρθαν τα «Eninboro allo Economics»!

Mε την ειδησεογραφία που αφορά στις κυπριακές εξελίξεις να κυριαρχεί στα διεθνή μέσα, το brekingviews του Reuters φιλοξενεί άρθρο με τον ευφάνταστο τίτλο που παραπέμπει στην κυπριακή φράση «εν ημπορώ άλλο».


Τα τελευταία νέα από τις συζητήσεις Κύπρου-Ρωσίας: Ξεβρακώθηκε αλλά δεν έσκυψε ακόμα

Όλα τα παρακάτω δεν τα ζητάει ο μπαμπούλας η τρόικα, αλλά η φίλη Ρωσία που βοηθάει για την ψυχή της μάνας του Πούτιν....

Ο Πρώτος Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής της Κρατικής Ομοσπονδιακής Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ω τον μπαγάσα τίτλο που έχει...) Μιχαήλ Εμελιάνοφ με επιστολή του προς τον Γιώργο Λιλλήκα αναφέρει ότι  πρόταση  Λιλλήκα για συνεργασία με τη Ρωσία και παροχή ρωσικής βοήθειας, ενδέχεται να αποτελέσει βάση για διαπραγμάτευση με την κυπριακή Κυβέρνηση.Ο Γιώργος Λιλλήκας ενημερώνει για αυτή την εξέλιξη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η πρόταση Λιλλήκα προβλέπει κανονικό ξεβράκωμα ή αυτό που οι πατριώτες του κώλου το λένε "ξεπούλημα" δηλ. ...

Ζητάει και τα ρέστα η Μ. Παντελή... το Νο1 στη λίστα Λαγκάρντ

Η γυναίκα που εμφανίζεται να είναι η διαχειρίστρια των 550 εκ. δολαρίων που εμφανίζεται στη λίστα ξέσπασε κατά του Παπακωνσταντίνου και δημοσιογράφων που την συκοφαντούν

Το κατώφλι της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής πέρασε σήμερα το πρωί η Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας φαίνεται στο λογαριασμό των 550 εκατομμυρίων δολαρίων στη λίστα Λαγκάρντ ως διαχειρίστριας του λογαριασμού.

Ποιητικός οίστρος της Καθημερινή για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής... χωρίς λαυράκι όμως

Αποκαλυπτική και απολύτως παραστατική είναι η περιγραφή της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο και την οποία κατέγραψε η δημοσιογράφος της Καθημερινής Λίνα Γιάνναρου.


Στουρνάρας: 140 εκατ. ευρώ απέδωσαν οι τράπεζες στο δημόσιο τη τελευταία τριετία

Το ποσό των 140 εκατ. ευρώ απέδωσαν οι τράπεζες στο Ελληνικό Δημόσιο, την τελευταία τριετία, βάσει των διατάξεων του Νομοθετικού Διατάγματος 1195/1942, σύμφωνα με τις οποίες η τράπεζα αποδίδει στον αρμόδιο Οικονομικό Έφορο, κάθε οικονομικό έτος, τα παραγραφόμενα χρηματικά ποσά και τίτλους που δεν αναζητήθηκαν από τους δικαιούχους.


Ρωσικά ΜΜΕ: "Η Κύπρος ίσως αναγκαστεί σε ξεπούλημα"... Δεν πειράζει! Αυτό είναι καλό ξεπούλημα

«Η Κύπρος ίσως αναγκασθεί να προβεί σε ξεπούλημα μερικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων σε ξένους επενδυτές, εάν η χώρα αποτύχει να συμφωνήσει με το Eurogroup, μια σύμβαση διάσωσης» γράφει η εφημερίδα «Βέντομοστ» στη σημερινή της έκδοση.


Γελάει ο κόσμος με τον Αβραμόπουλο που πήγε με τη γυναίκα στη Ρώμη για να φωτογραφηθεί με τον Πάπα...

Την ώρα που η Ελλάδα και η Κύπρος ζουν δύσκολες στιγμές εξαιτίας του αδιεξόδου στο ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος έβγαζε φωτογραφίες με τον Πάπα, θυμίζοντας αθηναϊκή οπερέτα, επισημαίνουν τα Νέα.


Aποκάλυψη του κ@λου: Ποιοι ειδοποιήθηκαν με e-mail στις 8 Μαρτίου να μεταφέρουν καταθέσεις από την Κύπρο στη Μάλτα [έγγραφο]

[Τι ποιοι ειδοποιήθηκαν βρε παπάρες που το ξερε όλη η Κύπρος και η Ευρώπη ότι συζητιόταν κούρεμα στις καταθέσεις; Γιατί έκανε εξάλλου τις καθησυχαστικές δηλώσεις ο Αναστασιάδης την περασμένη βδομάδα;]

Ενα e- mail με το οποίο εταιρεία νομικής και φοροτεχνικής κάλυψης πρότεινε σε συγκεκριμένες εταιρείες να μεταφέρουν καταθέσεις σε τράπεζες της Μάλτας αποκαλύπτει σήμερα η Ελευθεροτυπία (σπουδαία αποκάλυψη).

Μην τσιμπάτε... Μπλοφάρουν-Άσμουσεν: Μπορούμε να προσφέρουμε ρευστότητα μόνο σε φερέγγυες τράπεζες... για μαλάκ@ς ψάξτε αλλού

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διαθέσει ρευστότητα μόνο σε φερέγγυες τράπεζες, διαμήνυσε ο μέλος του το μέλος της ΕΚΤ Γιόρκ Ασμουσεν.


Ο Πούτιν αρνήθηκε να δει τον Σαρρή-Καμία συμφωνία με Ρωσία ούτε καν για το παλιό δάνειο (βίντεο)

Πριν από λίγο ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών, Μ. Σαρρή η οποία επρόκειτο να δοθεί σε ανταποκριτές ρωσικών, διεθνών, ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης στην κυπριακή Πρεσβεία τη Μόσχα.


Με υπό πτώχευση ικέτη, παρομοιάζει τον Μ. Σαρρή ο ΥΠΟΙΚ της Μάλτας... μη χαίρεσαι γιατί έρχεται και η σειρά του δικού σου πλυντηρίου

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναξιοπρεπές από την εικόνα ενός προσώπου σε πτώχευση που ικετεύει για βοήθεια». Με αυτά τα λόγια ξεκινάει άρθρο του υπουργού Οικονομικών της Μάλτας, Edward Scicluna στην εφημερίδα «Times of Malta» αναφερόμενος στον Κύπριο ΥΠΟΙΚ, Μιχάλη Σαρρή.

Τι ΠΙΤΣΟΣ και μαλακί@ς τούμπανα: 78,2 δις δολάρια επενδύθηκαν από την Κύπρο στη Ρωσία το 2011

Το σχεδιαζόμενο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο προκάλεσε την αγανάκτηση τoυ Κρεμλίνου και των Ρώσων ολιγαρχών, οι οποίοι καλούνται να συμβάλλουν με ποσοστό των καταθέσεών τους στην οικονομική διάσωση της Κύπρου. Η ρωσική ηγεσία είναι αγανακτισμένη. «Άδικη, ερασιτεχνική και επικίνδυνη», χαρακτήρισε την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν την απόφαση για κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο. Στον απόηχο της απόφασης οι δύο κορυφαίες ρωσικές τράπεζες, VTB και Sberbank, είδαν τη μετοχή τους να πέφτει κατά 5% στο χρηματιστήριο της Μόσχας.


Αν είναι έτσι ΜΠΡΑΒΟ του! Μετά την παρέμβαση Λυκουρέντζου ανοίγει σήμερα το «Αγία Σοφία»

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της Παιδοκαρδιοχειρουργικής

Με δύο χειρουργεία επαναλειτουργεί σήμερα η Παιδοκαρδιοχειρουργική κλινική των Παίδων που την τελευταία διετία παρέμενε κλειστή.

Σύλληψη απόστρατου αστυνομικού με 12 κιλά ηρωίνη... Δεν τρέχει κάστανο! Θα συνεχίσουμε να τον πληρώνουμε...

Απόστρατος αστυνομικός συνελήφθη, τα μεσάνυχτα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του 12 κιλά ηρωίνη με προορισμό την Ιταλία. Τα ναρκωτικά ήταν σε 22 συσκευασίες, μέσα σε κρύπτη, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ-μπαγκάζ.


74χρονο ζώο ασέλγησε σε βάρος 9χρονης

Στη σύλληψη ηλικιωμένου στην Καλλονή της Λέσβου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.

Ο 74χρονος συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Καλλονή της Λέσβου...

Η Κύπρος ζήτησε δάνειο 5 δις ευρώ από την Μόσχα

Δάνειο από την Ρωσία ύψους πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ έχει ζητήσει η Κύπρος όπως μεταδίδει το Reuters, μετά και την απόρριψη του «κουρέματος» των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.


Τουρκικό σκάφος κάνει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Η Τουρκία έβγαλε ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο, προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνες σε χώρο που βρίσκεται εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.


Σοκ (πρέπει να κάνουμε τους έκπληκτους)! Ο Μπουτάρης τάιζε αστέγους με κρέας αλόγου;

Τάιζε ο Μπουτάρης τους αστέγους με κρέας αλόγου; Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη έπειτα από δημοσίευμα που αναφέρει ότι εντοπίστηκαν θετικά δείγματα ως προς την παρουσία DNA αλόγου σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια εταιρείας που ύστερα από διαγωνισμό της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου της πόλης ανέλαβε την προμήθεια παροχής συσσιτίου σε απόρους, αστέγους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες.


NYT: Σχέδιο (έλα μωρή αρρώστια) Gazprom για διάσωση Κύπρου με αντάλλαγμα το φυσικό αέριο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times, η κίνηση της Gazprom συνδέεται με το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ανεξάρτητης βιομηχανίας φυσικού αερίου στην Κύπρο, η οποία θα μπορούσε να υποσκάψει την κυριαρχία της ρωσικής εταιρείας στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Χρυσόστομος για τα πανηγύρια: Δίνουμε την εκκλησιαστική περιουσία (με το αζημίωτο), δώστε μας ομόλογα φυσικού αερίου (βίντεο)

[Τα σκέφτονται πριν τα πούνε ή έχει θολώσει το μυαλό τους να σκέφτονται όλη μέρα τη Μέρκελ; Μπράβο στον Αρχιεπίσκοπο που δίνει την περιουσία έστω και αν ζητάει ανταλλάγματα αλλά μιλάμε για πρόταση για τα πανηγύρια: Ο αρχιεπίσκοπος δίνει την περιουσία στο κράτος αντί για ομολόγων προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να σωθούν οι τράπεζες... το κράτος πρέπει να πουλήσει την περιουσία για να πάρει στα χέρια του χρήματα να τα χώσει στις τράπεζες... ας πούμε ότι καταφέρνει να πουλήσει τα ακίνητα με κλειστές τις τράπεζες... πόσο καιρό θα πάρει αυτή η διαδικασία; 15 μέρες ή 15 μήνες; 

Οι τρεις τρόποι που μας κλέβει η Μέρκελ στα πρατήρια

Με τεχνάσματα, αλλά και με τη χρήση της τεχνολογίας επιτήδειοι - αντιεπαγγελματίες πρατηριούχοι βρίσκουν τρόπους να κλέβουν τους οδηγούς και να τους βάζουν λιγότερη βενζίνη στα ρεζερβουάρ από αυτή που έχουν πληρώσει.

Οι τρόποι που έχουν βρει όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Τα Νέα» είναι τρεις:


Τα Νέα σε Τσίπρα: Είναι ο ασκός όχι οι ασκοί Αλέξη – άνοιξε και κανένα βιβλίο

Στον πειρασμό να στείλει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα λεξικό για να μάθει «τις έννοιες που χρησιμοποιεί χωρίς να γνωρίζει», δηλώνει ότι μπαίνει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας τα Να ο Γιώργος Παπαχρήστος. Αφορμή για το σημερινό σχόλιο είναι η φράση του Αλέξη Τσίπρα πως η απόφαση του Eurogroup ανοίγει «τους ασκούς του Αιόλου».


Μην τσιμπάτε! Μπλοφάρουν λέει ο Αλέξης-Χάσικος: Οι 2 τράπεζες μπορεί να μην ξανανοίξουν (βίντεο)

Δείτε το βίντεο να γελάσετε με τις αντιδράσεις των ηλιθίων της Αθήνας που νόμιζαν ότι οι Ευρωπαίοι είναι ηλίθιοι: "μα αυτό κ. υπουργέ είναι δραματικό"...

Δήλωση-σοκ του υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου, Σ, Χάσικου, ο οποίος δήλωσε ότι η τρόικα δεν δέχεται το σχέδιο Β' της Κύπρου, αλλά και ότι δύο τράπεζες ίσως να μην ξανανοίξουν.

Χάρρυ Κλυνν: Κάποτε γελάγαμε με το χιούμορ του... τώρα γελάμε με την ξεφτίλα του που αποτυπώνεται σε μία φώτο

Δείτε πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος που πάσχει από μανία καταδίωξης μιας και νομίζει ότι η Μέρκελ κοιμάται και ξυπνάει σκεπτόμενη πως θα καταστρέψει την Ελλάδα.... Δείτε πόσο χυδαία απαντάει σε μια γυναίκα:

Αυτό στην Ελλάδα ρίχνει χαλαρά την κυβέρνηση: "Οι Ελβετοί υπάλληλοι θα καθαρίζουν μόνοι τα γραφεία τους"

Για λόγους οικονομίας εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι στη Γενεύη θα υποχρεώνονται στο εξής να. . . σκουπίζουν οι ίδιοι το χώρο εργασίας τους και να αδειάζουν τα καλάθια των αχρήστων, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του τμήματος πολεοδομίας της πόλης.


Μακράν η πιο σοβαρή πρόταση: Ψέμματα, αλήθειες και ποια η λύση

Του Κώστα Ντάλτα

 Τα τελευταία 24ωρα φτάσαμε στην κορύφωση του δράματος με τον κωδικό: "Κυπριακή κρίση". Το 24Η ανοίγει τον φάκελο και σας παραθέτει αναλυτικά τους μύθους και τις πραγματικότητες που ακούστηκαν, τα λάθη που έγιναν και παρουσιάζει ποια λύση θα μπορούσε να εφαρμοστεί, έστω και την ύστατη ώρα.

1. Επρεπε να φύγει ο Πρόεδρος από το Eurogroup = Μύθος

Δημοσκόπηση Marc: Δημοφιλέστερος ο Σαμαράς αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψηφαλάκια

Συνεχίζεται η αμφίρροπη μάχη της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με την Κουμουνδούρου να έχει πάρει πλέον ελαφρύ προβάδισμα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ALPHA, Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου έρχεται πρώτος με ποσοστό...

Πάλι στην Αθήνα ο Α. Μίλερ της Gazprom

[Άντε μωρή αρρώστια Gazprom, να φέρεις καμιά χορηγία στον ΠΑΟΚ να σφίξουν λίγο οι κ@λοι...]

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη θα έχει αύριο ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διοικούσας επιτροπής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom Αλεξέι Μίλερ.


Μέχρι και οι Ούγγροι μαφιόζοι είχαν 1 δις σε κυπριακές τράπεζες!

Το συνολικό ποσό των καταθέσεων Ούγγρων πολιτών και επιχειρήσεων σε κυπριακές τράπεζες ανερχόταν, στα τέλη του 2011, στα 918 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας ΜΝΒ, τα οποία επικαλείται σε σημερινό δημοσίευμά της η ουγγρική εφημερίδα Nepszabadsag.

Νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο ...Λαζόπουλος!

Για δέκα λεπτά αβάνταρε ξανά τις θέσεις της Κουμουνδούρου

Κατήχηση made in ...Κουμονδούρου ξαναείδαμε στον Αλ Τσαντίρι του Λάκη, όπου ο "Ρομπέν των φτωχών" προπαγάνδιζε για σχεδόν δέκα συνεχόμενα λεπτά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: Για να μη ξεχνιόμαστε: Σ' αυτή την πολιτική είπαν όχι χθες οι Κύπριοι

Από 20.000 Ευρώ και άνω, σε όλες τις καταθέσεις θα επιβληθεί υποχρεωτικό δάνειο, αρχόμενο από 100 Ευρώ μηνιαίως Δηλ. 1.200 Ευρώ ετησίως =

Οι επόμενες κινήσεις Αναστασιάδη - Τα σενάρια: Πετσόκομμα Κυπρίων μόνο κ' ασφαλιστικών Ταμείων ή "ξεπούλημα" στους Ρώσους

[Δύο τα σενάρια: Το ένα προβλέπει ότι παίρνουν σειρά οι Κύπριοι μόνο και τα ασφαλιστικά τους Ταμεία... το άλλο προβλέπει "ξεπούλημα" στους Ρώσους αλλά αυτό είναι καλό ξεπούλημα σύμφωνα με τους πατριώτες του κώλου]

Τον απόλυτο σεβασμό του στην απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων, εξέφρασε μετά από την ψηφοφορία, ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σε γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Αναστασιάδης για το βράδυ της Τρίτης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή διοικητών τραπεζών και οικονομικών παραγόντων.

Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα;


Γράφει η Μαριέττα Μπακαλοπούλου

Οι εξελίξεις τρέχουν τόσο για την Ελλάδα, όσο για την Κύπρο αλλά και για τις χώρες της Ευρωζώνης. Ένα δημοκρατικό πολίτευμα που απειλείται καθημερινά με διάφορους τρόπους.

Ιστορικά, το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν τα κατάλοιπα της βασιλείας, του νεποτισμού και της οικονομικο-κοινωνικής στατικής κατάστασης, διαμέσου...

Κλήση 22 υπόπτων για τις Σκουριές

Σε 22 υπόπτους για την επίθεση στις Σκουριές κατέληξαν οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες.

Ήδη όλοι, κάτοικοι της Ιερισσού και της Μ.Παναγιάς, έλαβαν κλήση, σύμφωνα με την οποία καλούνται...

Για μισή ώρα τα είπαν Πούτιν – Αναστασιάδης

Ημίωρη τηλεφωνική συνομιλία είχε στις 8:30μμ της Τρίτης ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Διεξήχθη μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.


Σόιμπλε: Λυπάμαι για την απόφαση των Κυπρίων - Πρέπει να κατηγορούν μόνο τον εαυτό τους

Τη λύπη του για την απόφαση της κυπριακής Βουλής να καταψηφίσει το νομοσχέδιο δανεισμού από την ΕΚΤ-ΕΕ-ΔΝΤ με την προϋπόθεση της υποβολής φόρου στις καταθέσεις εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και ότι η Κύπρος δεν πρέπει να κατηγορεί κανέναν άλλον, εκτός από τον εαυτό της.