24 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Οι σέξι γυναίκες των παικτων του τελικού Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Ο φετινός τελικός του τσάμπιονς λιγκ, που διεξάγεται αύριο στο Λονδίνο, αποτελεί γερμανική υπόθεση, καθώς θα τεθούν αντιμέτωπες η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ. Η σελίδα Talksport δημιούρησε ένα βίντεο με τις γυναίκες και συντρόφους των παικτών των δύο φιναλίστ. Όπως θα διαπιστώσετε οι περισσότερες είναι σέξι και εντυπωσιακές.

Βίντεο: 50 θεαματικές τούμπες, πολιτικών, καλλιτεχνών κ.λ.π.

Δείτε το βίντεο:

Αλαβάνος: "Απέτυχα με τον Αλέξη"... Δεν πειράζει ρε! Αφού πέτυχες σε όλα τ' άλλα, χαλάλι σου...

Με νέα παρέμβαση ο Αλέκος Αλαβάνος, αδειάζει οριστικά, τον Αλέξη Τσίπρα και την τακτική που ακολουθεί , δηλώνοντας με παρρησία πως απέτυχε στην πολιτική...ανατροφή του.

«Επιδήμια», «επιδημια»... 16 υποψήφιοι των Πανελλαδικών στο νοσοκομείο Γρεβενών δηλώνονας κρίση πανικού

«Επιδημία» άγχους έπεσε την Παρασκευή σε εξεταστικό κέντρο των Γρεβενών με 15 υποψηφίους των Πανελλαδικών από τους συνολικά 165 του συγκεκριμένου κέντρου να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης δηλώνοντας ότι παρουσιάζουν σημάδια «κρίσης πανικού».

Ο Γερμανός πρέσβης ψηφίζει Μπάγερν δαγκωτό

Γερμανική υπόθεση ο τελικός του Champions League. Βαυαροί και Βεστφαλοί ερίζουν για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες της Γερμανίας διχάζουν τους συμπατριώτες τους σε μία τιτανομαχία που αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

ΒΙΝΤΕΟ: Πιθανότατα την Δευτέρα στο Λονδίνο η ταφή του Τόμας


Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Δευτέρα, θα γίνει στο Λονδίνο η ταφή του Τόμας Πρωτόπαπα, μετά το «αντίο» που του είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκκλησία της Παναγίας Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι.

Έγκυος γυναίκα πέθανε στη γέννα και επανήλθε στη ζωή!

​Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία συνέβη στο Τέξας, όταν μια έγκυος καθηγήτρια που βρισκόταν στον 8ο μήνα, η Erica Nigrelli, ξαφνικά ενώ έκανε μάθημα κατέρρευσε μέσα στην τάξη και όλοι έτρεξαν να την βοηθήσουν!

Σεραφείμ: "Τάγμα του σατανισμού η Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα σφοδρή επίθεση του ποιμενάρχη στον Λαικό Σύνδεσμο

Σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».

Ξανθιά καλλονή γαλανομάτα η πρώην σύντροφος του δολοφόνου με τον μπαλτά που σκότωσε τον Βρετανό στρατιώτη [εικόνες]

Το προφίλ του Μάικλ Αντεομπολάτζο, ενός εκ των δολοφόνων που αποκεφάλισαν τον στρατιώτη Λι Ρίγκπι στο κέντρο του Λονδίνου, σκιαγραφεί η πρώην κοπέλα του, Τζάστιν Ρίγκντεν.

Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη;


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Αμήχανοι οι εγχώριοι φωταδιστές μπροστά στα γεγονότα του Λονδίνου, με τους παλαβούς ισλαμιστές – αποκεφαλιστές και τις συνεχιζόμενες ταραχές της Στοκχόλμης, όπου Ιρακινοί, Τούρκοι, Σομαλοί κι άλλα καλά παιδιά κάνουν θρύψαλλα την καλογυαλισμένη βιτρίνα του «σουηδικού μοντέλου».

Οι αριστεροι Active Member τα χωνουν στους ΣΥΡΙΖΑιους μετα απο ακυρωση εμφάνιση τους στη συναυλία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Φωτιές έχει ανάψει στο διαδίκτυο η απόφαση των Active Member να μην συμμετάσχουν που διοργανώνουν οι κάτοικοι στην Ιερισσό ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.

Να πως περιγράφουν οι ίδιοι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και την απόφασή τους να μην πάνει στη Χαλκιδική. Με τίτλο "To χρονικό μιας σκουριασμένης παρεξήγησης (με τίτλους)" εξηγούν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

Όχι ρε gamoto, έφυγε η ...Χιουρέμ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Θρήνος και οδυρμός στην Τουρκία μόλις έγινε γνωστό ότι η περίφημη Γερμανοτουρκάλα ηθοποιός, Meryem Uzerli, η γνωστή σαν Χιουρέμ, παράτησε σύξυλους τους Τούρκους στο εκατοστό επεισόδιο της περίφημης σειράς, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλόπρεπης» που κάνει θραύση και στην Ελλάδα και έφυγε...

Ο παγκόσμιος χάρτης των άθεων - Σε ποιες χώρες πιστεύουν περισσότερο και σε ποιες λιγότερο [εικόνα]

Εναν διαφορετικό παγκόσμιο χάρτη, που δείχνει τη σχέση του ανθρώπου με την πίστη κατάρτισε, κατόπιν έρευνας η Gallup International.

Οπως προκύπτει και από τον παρακάτω χάρτη (όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο περισσότεροι οι άθεοι) η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοίκων που δεν πιστεύουν στο Θεό είναι...

ΒΙΝΤΕΟ- «Μάχη» αστυνομικών με ληστή

[Φυσικα και το πιο εντυπωσιακο ειναι το καφριλικι μας: Οι περιεργοι αναμεσα στους αστυνομικους να εχου περικυκλωσει το ασθενοφορο, ενω η καμερα παραλιγο να μπει και μεσα... Συγκρινετε με αντιστοιχες εικονες απο πολιτισμενα κρατη...]

Ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Παγκράτι ανάμεσα σε έναν ληστή και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Μάλιστα μια από τις σφαίρες του κακοποιού σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο αστυνομικού.
Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Καποιο λαθος θα γινε! Για να ξαναδειτε το: Απολύθηκε οριστικά δάσκαλος που... εξαφάνισε 10.000 ευρώ

Την οριστική παύση ενός δασκάλου, ο οποίος ιδιοποιήθηκε το ποσό των 20.051 ευρώ από Σχολική Επιτροπή επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συγκεκριμένα, το Γ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε...

Πατρινιά διαιτητής καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από δυο συναδέλφους της: Με στρίμωξαν στο ασανσέρ

Με μηνύσεις απειλούν μια συνάδελφό τους δυο διαιτητές ύστερα από την καταγγελία που έκανε η γυναίκα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην οποία ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες την παρενόχλησαν σεξουαλικά.

ΒΙLD: Κάντε διακοπές στην Ελλάδα, είναι πιο φθηνά λόγω κρίσης

«Οι διακοπές είναι μικρότερες σε διάρκεια, το πορτοφόλι μας είναι πιο σταθερό. Άρα, αποτελούν οι χώρες της ΕΕ σε κρίση, όπως η Ισπανία και η Ελλάδα, καλούς προορισμούς για να κάνει κάποιος οικονομικές διακοπές;», αναρωτιέται η γερμανική Bild στο άρθρο της με πρωτότυπο τίτλο: «Εχει κάνει η κρίση του ευρώ φθηνότερες τις καλοκαιρινές διακοπές μου; - Περισσότερα αστέρια με λιγότερα χρήματα».

Τα 'χωσε στον Ευρωπαίο Επίτροπο η Παπακώστα

Με θέμα την Έκθεση του Επιτρόπου του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Νιλς Μούιζνιεκς, για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, καθώς και για την προστασία των ανήλικων παιδιών μεταναστών, συνεδρίασε, η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής, υπό την προεδρία της Κατερίνας Παπακώστα.

Μαγνητική καταιγίδα θα «σαρώσει» τη χώρα στις 28 Μαΐου - Ποιοι οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία

Σε κατάσταση επιφυλακής (έχει σημάνει «πορτοκαλί» συναγερμός, μια κλίμακα κάτω από τον «κόκκινο») βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές αλλά και οι επιστήμονες για τη μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «σαρώσει» την Ελλάδα στα τέλη Μαΐου, με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της 28ης του ίδιου μήνα.

ΦΩΤΟ: Δε σεβεται τους "επαναστατες" η σημερινη νεολαια...

Ντροπη ρε να αμαυρωνετε το χωμα που απελευθερωσε το ΕΑΜ:

Με το εγχειρίδιο του Goebbels, «Το μικρό Αλφαβητάρι του εθνικοσοσιαλΗστή» διαλεγουν τις φωτο στην ΑΥΓΗ

Με το εγχειρίδιο του Dr. Joseph Goebbels, «Der Angriff-Das kleine ABC des Nationalsozialisten» δηλ. «Η Επίθεση - Το μικρό Αλφαβητάρι του εθνικοσοσιαλΗστή» στο χέρι, φαίνεται ότι διαλεξαν κι αυτή τη φώτο του Σαμαρά:

Περί θεωρίας και πρακτικής

της Σώτης Τριανταφύλλου

H πρόσφατη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Σλαβόι Ζίζεκ, που προκάλεσε τη σπασμωδική αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας (η «ανακοίνωση» περί γκούλαγκ ήταν μάλλον άτοπη), δίνει τροφή για σκέψη γύρω από τις ιδεολογικές συγγένειες και τα πολιτικά ήθη της ελληνικής Αριστεράς. Γιατί η Αριστερά συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο δεκαπεντάχρονο που κάνει τα πάντα για να προκαλέσει αποπληξία στους μπαμπάδες;

Παπαγεωργόπουλος: «Τρεις μήνες στα κάτεργα χωρίς λόγο»

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν από τον εγκλεισμό του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στις φυλακές των Διαβατών και με νέα, σημερινή, επιστολή του κάνει λόγο για «το άκρον άωτον της αδικίας».

ΞΕΦΤΙΛΑ!! Πριν λιγους μηνες ο Ρουπακιωτης απαντουσε στη Βουλη οτι ειναι επαρκες το νομικο πλαισιο για την καταπολεμηση του ρατσισμου

Στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για την προστασία του ανθρώπου και της προσωπικότητάς του και για την ποινική καταστολή των φυλετικών, εθνοτικών και θρησκευτικών διακρίσεων, είχε αναφερθεί διεξοδικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις αρχές του 2013. Το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση 24 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη διεθνή κατακραυγή για τις συνθήκες υποδοχής μεταναστών στην Ελλάδα.

Ανατροπη στο πολιτικο σκηνικο!! Η Διαμαντοπούλου κάνει ....κόμμα!

Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.

Νέα στοιχεία για Παπακωνσταντίνου

Οργιάζουν οι φήμες στο ΣΔΟΕ και στα ανακριτικά γραφεία

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η ειδηση ότι στα χέρια του Γρ. Πεπόνη περιήλθε έκθεση του ΣΔΟΕ στην οποία καταγράφονται περίεργες τραπεζικές κινήσεις της οικογένειας Παπακωνσταντίνου , ύψους 1,5 εκατ ευρώ.

Οι πέντε πιο διάσημοι Γερμανοί στον κόσμο προβλέπουν το αποτέλεσμα του αυριανού «εμφυλίου» στο Γουέμπλεϊ

Για την έκβαση της αναμέτρησης μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ ρωτήθηκαν επιφανείς Γερμανοί από τον πολιτικό και τον αθλητικό κόσμο. Με δηλώσεις τους στην εφημερίδα Augsburger Allgemeine οι επώνυμοι Γερμανοί έδωσαν τη δική τους απάντηση στο καυτό ερώτημα που απασχολεί όλη τη χώρα αλλά και τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο, ποια ομάδα θα στεφθεί «βασίλισσα της Ευρώπης».

Μαρκογιαννάκης: Η Κωνσταντοπούλου αποπροσανατολίζει συστηματικά

Τον ισχυρισμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί απόρριψης του αιτήματος να κληθεί εκ νέου στην Προανακριτική ο πρέσβης Χαλαστάνης, διαψεύδει ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Σχολείο θα γίνει ξανά η Βίλα Αμαλία

Οι μαθητές θα επιστρέψουν στις αίθουσες της Βίλα Αμαλία. Γιατί το περιβόητο κτίριο θα φιλοξενήσει ξανά σχολείο, 40 χρόνια έπειτα από την τελευταία φορά που ίσχυε αυτό. Πριν από λίγες ημέρες ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη μετατροπή του διατηρητέου κτιρίου - το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών – σε σχολείο.

Αυτές είναι οι τρεις ηρωίδες του Λονδίνου που αψήφησαν τους μακελάρηδες [εικόνα]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία από τη σφαγή του στρατιώτη στο Λονδίνο, στην οποία απεικονίζεται η δραματική κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία. Το πτώμα του άτυχου στρατιώτη είναι στη μέση του δρόμου μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στο βάθος φαίνεται η Ινγκριντ Λογιάου Κένετ, η οποία έσπευσε πρώτη να δει αν είναι ζωντανό το θύμα της επίθεσης, στη συνέχεια προσπάθησε να ηρεμήσει και τους δράστες και τους ζήτησε να αφήσουν τα όπλα τους.

Süddeutsche Zeitung: Αλλη χώρα με το Μνημόνιο η Ελλάδα -Δεν υπάρχει πλέον ατιμωρησία

Για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το φαινόμενο της ατιμωρησίας στη χώρα το οποίο τείνει να εξαλειφθεί αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung σε δημοσίευμα της, η οποία αναφέρει ότι αυτό είναι ένα «καλό σημάδι», ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως οι Ελληνες «κουράστηκαν να διαμαρτύρονται».

Και «ποτοαπαγόρευση» ψήφισε η τουρκική Βουλή

Αυστηρούς περιορισμούς στην πώληση, τη διαφήμιση και την κατανάλωση αλκοόλ περιλαμβάνει νόμος που ψηφίστηκε την Πέμπτη το βράδυ στην τουρκική εθνοσυνέλευση.

Θα απαγορεύεται οποιαδήποτε διαφήμιση αλκοολούχων, ενώ επάνω στα μπουκάλια που περιέχουν αλκοολούχα ποτά εγχώριας παραγωγής ή εισαγωγής θα υπάρχει επιγραφή στην οποία θα αναφέρονται οι βλαβερές συνέπειες, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα πακέτα από τα τσιγάρα.

Δούρου: "Τώρα ανακάλυψαν ότι επαρκεί ο νόμος;"... ενω εσυ τωρα ανακαλυψες οτι δεν επαρκει... ΦΩΤΟ

...ενω το Δεκεμβριο του 2011 επαρκουσε το νομικο πλαισιο και ο εκπροσωπος σας καταψηφιζε το "αντιρατσιστικο" του Μ. Παπαιωαννου στην επιτροπη της Βουλης...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Συμπατριωτης του Καρχιμακη καταδικάστηκε για βιασμό κατσίκας... Τυχαιο;

Μια περίεργη υπόθεση βιασμού εκδικάστηκε πριν λίγες μέρες σε επαρχιακό δικαστήριο της Κρήτης, όπου κατηγορούμενος ήταν ένας 25χρονος και θύμα του… η κατσίκα του γείτονα.

Ο Ζιζεκ εβαλε νεα αφισα στο προσκεφαλι του

Δειτε ποιους:

Αποχώρησε από τη δίκη ο Ακης

Η παρουσία μου εάν είναι μόνο ρόλος θεατή, δεν είναι αναγκαία. Εάν ασχοληθούμε με θέματα ουσίας θα είμαι εδώ. Στο μεταξύ θα απόσχω. Ως διαμαρτυρία, δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απόρριψη του αιτήματος των συνηγόρων υπεράσπισης για άμεση κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και των μελών του ΚΥΣΕΑ, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Εντός στόχων οι εισπράξεις φορολογικών εσόδων το α' τετράμηνο του '13

Συγκεκριμένα και με βάση τα οριστικά στοιχεία του τετραμήνου, οι εισπράξεις είχαν ως εξής:

- για το πρώτο τρίμηνο του 2013 έπρεπε να εισπραχθούν από τις ΔΟΥ, βάσει στοχοθεσίας, 6,20 δισ. Ευρώ, ενώ εισπράχθηκαν 6,21 δισ. ευρώ, ήτοι 0,1% υπερκάλυψη του τεθέντος στόχου.

ΒΙΝΤΕΟ: Αεροπλάνο της British Airways έπιασε φωτιά στον αέρα

Έκλεισαν και οι δύο διάδρομοι προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Χίθροου λόγω αναγκαστικής προσγείωσης αεροσκάφους της British Airways.

Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροσκάφος.

Βορίδης: Έχουμε αντιρατσιστικό νόμο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο εγκέλαδος τρομοκρατεί τη Ρωσία

Σαν …βάρκες ταλαντεύονται το λεωφορείο και ένα ΙΧ στη Μόσχα από τον ισχυρότατο σεισμό 8,2 Ρίχτερ που έπληξε νωρίτερα τη Ρωσία, στη θάλασσα του Okhotsk στα ανοικτά της χερσονήσου Καμτσάτκα.

Επικη απόφαση αθώωσης: "Έβρισκα τη σύνταξη την νεκρής μάνας μου στο λογαριασμό και την έπαιρνα... το ΙΚΑ φταίει"

Τα λόγια περιττεύουν για τους δικαστές που έβγαλαν τέτοια απόφαση και το μήνυμα που περνάνε στα λαμογια

Απόφαση – σταθμός στην ιστορία… λήψης παράνομων συντάξεων, προχώρησε το δικαστήριο των Τρικάλων, το οποίο «ρίχνει» αποκλειστικά την ευθύνη στο ΙΚΑ και όχι σε αυτόν που πήρε τα χρήματα!

Τα 10 συγκλονιστικά δευτερόλεπτα της επίθεσης στο Λονδίνο [βίντεο]


Το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος. Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.

«Εως εδώ» φώναξε η «σιωπηρή πλειοψηφία» της Χαλκιδικής


Του Σταυρου Τζιμα

Η άλλη «πλευρά του φεγγαριού», αυτή που στην υπόθεση της διένεξης για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική υποστηρίζει ότι αποτελεί τη «σιωπηρή πλειοψηφία», περνάει στην επικοινωνιακή αντεπίθεση. Χθες στην Αρναία, όπου έχει μετακομίσει προσωρινά η έδρα του δήμου καθώς το δημαρχείο στην Ιερισσό έχει πυρποληθεί, οι πρόεδροι δέκα χωριών γύρω από τα μεταλλεία, εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων στις στοές και ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, περιέγραψαν με δραματικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή. «Εως εδώ, η υπομονή μας έχει φτάσει στα όριά της», διακήρυξαν. «Αν εκραγούμε, και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, θα δει ο κόσμος τι σημαίνει οργή της σιωπηλής πλειοψηφίας», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Στρατωνίου, Νίκος Ζαγοράκης.

ΒΙΝΤΕΟ: Ξερει απ' τον εαυτον του ο Χαικαλης... οταν μιλαει για βληματα

Ευτυχως μεγαλε γιατι αλλιως δεν υπηρχε τροπος να μπεις στη Βουλη:

Zορζ Μουστακί: Ο πολίτης της Μεσογείου που επέλεξε να γίνει Ελληνας χάρη στον Μάνο Χατζιδάκι [εικόνες]

Ο σημαντικός συνθέτης, που τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει από την Εντίθ Πιαφ και την Δαλιδά μέχρι την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, αν και είχε ελληνικές ρίζες, επέλεξε συνειδητά να καταγραφεί ως Ελληνας στη δεκαετία του '60 χάρη στον Μάνο Χατζιδάκι.

Οι υπερβολικοί φόροι στο ΙΧ ήταν ουσιαστικά δασμοί για να μειωθουν οι εισαγωγές τους και το ελλειμμα εμπορικού ισοζυγίου

Του Σπύρου Δημητρέλη

Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο τετράμηνο του έτους έχουν πολλές αρνητικές ειδήσεις όσον αφορά το σκέλος των εσόδων. Υστέρηση στα έσοδα από το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, μειωμένα έσοδα από τους φόρους κατανάλωσης καυσίμων και μείωση ακόμη και στις εισπράξεις από τους φόρους στα τσιγάρα. Υπάρχει και άλλη μια που δεν πήρε πολύ φώς από τη δημοσιότητα. Είναι οι εισπράξεις από τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων.

ΦΩΤΟ: Γελαει ο κοσμος με τον Προεδρο του «Greek Spray Party» και τις συναντησεις με τον CEO της Loreal και τη Lady Gaga

«Ενώ ο εγχώριος Τύπος απέκρυψε την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Ουάσινγκτον, τα διεθνή ΜΜΕ διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να παρουσιάσουν την είδηση», γράφει χρήστης του twitter και παρουσιάζει ένα απολαυστικό photoshop.

Στην ιστοσελίδα του CNN, λοιπόν, σε πρώτο πλάνο ο Πάνος Καμμένος θα εμφανιζόταν να περιποιείται τον Τέρενς Κουίκ, όταν δέχθηκε επίθεση με δακρυγόνα σε διαδήλωση, υπό τον τίτλο...

Οι Ρώσοι βλέπουν και τη... μικρή ΔΕΗ

[Κι οι Γερμανοι κυριε; Αυτοι δεν θα μας επαιρναν τις επιχειρησεις μας και τα σπιτια μας;]

Φαίνεται ότι αυτό που έλειπε ήταν να γίνει η ...αρχή. Όλα τα υπόλοιπα, δείχνουν να ακολουθούν περίπου ως φυσική ροή των πραγμάτων. Ο λόγος αφορά για το ενεργειακό ενδιαφέρον των Ρώσων στην Ελλάδα.

Πηγε ο γκαντεμης ο Πανος και κατέρρευσε γεφυρα στις ΗΠΑ

Τμήμα μιας γέφυρας αυτοκινητόδρομου τεσσάρων λωρίδων πάνω από ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σηάτλ κατέρρευσε χθες Πέμπτη με αποτέλεσμα οχήματα και άνθρωποι να πέσουν στα παγωμένα νερά, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το photoshop έκανε παιδικό παιχνίδι... ακατάλληλο

Τα λάθη από επαγγελματίες χρήστες του Photoshop δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν.

Αυτή τη φορά το λάθος έγινε σε συσκευασία παιδικής πισίνας γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση πολλών γονέων.

Στην Αντίπαρο τον Ιούνιο ο Τομ Χανκς με τον Μπρους Σπρίνγκστιν – Ο διάλογος Ελληνίδας συζύγου εφοπλιστή με τον ροκ σταρ

Φυσικά και αυτό το καλοκαίρι ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον θα βρεθούν στο εξοχικό τους σπίτι στην Αντίπαρο, μαζί με συγγενείς και φίλους, ανάμεσα στους οποίους και ο «Born in the USA» Μπρους Σπρίνγκστιν, όπως γράφει η Σίβυλλα.

Ιερώνυμος αδειάζει Μανιτάκη: Εγώ δεν χρησιμοποιώ κρατικό αυτοκίνητο

Την άμεση αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκάλεσε το έγγραφο προς την Βουλή, από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, σύμφωνα με το οποίο ενημέρωνε για το ποια δημόσια πρόσωπα κάνουν χρήση κρατικού οχήματος. Ανάμεσα σε αυτά που ήταν στην λίστα βρισκόταν και το όνομα του Αρχιεπισκόπου.

H Aυγή επιτίθεται στον Πάγκαλο: Είναι σκοταδόψυχος, μισάνθρωπος, κυνικός και φασίστας

Μια πολύ σκληρή επίθεση στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο κάνει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή, με αφορμή και την πρόσφατη δήλωσή του να πάει ο Αλέξης Τσίπρας φυλακή.

Γράφει η Αυγή:

Economist: Η Ελλάδα τα κατάφερε καλύτερα απ’ ότι αναμένονταν

Νέα εύσημα για την Ελλάδα από τον Economist που σε άρθρο του εξαίρει τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο, δίνει την αρνητική πλευρά της κρίσης για τους Έλληνες που υποφέρουν.

ΦΩΤΟ: Σάλος στην Τουρκία από φώτο του Κεμάλ! Τελικά ήταν ή δεν ήταν gay; (ρητορική ερώτηση... και βέβαια ήταν)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μια τουρκική ιστοσελίδα και δείχνει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας σε μια χαρακτηριστική σκηνή σε κάποια πλαζ να κοιτάζει σε στάση που δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήταν και... πολύ άντρας.

Ερώτηση στη Βουλή για τη σχέση αντιρρησιών συνείδησης και κατηγορουμένων για τρομοκρατία

Τον τερματισμό της ιδιότυπης ασυλίας που απολαμβάνει μικρή μερίδα πολιτών, με το πρόσχημα του αντιρρησία συνείδησης, ζητά ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ιωάννης Καράμπελας με ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Με φανέλες της Μπάγερν ευχήθηκε καλή επιτυχία η Φιλαρμονική του Μονάχου (BINTEO)

Εναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» η φιλαρμονική ορχήστρα του Μονάχου στη Μπαγερν για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στο γήπεδο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

«Ρουφιάνα, θα πουλήσεις τα παιδιά σου, τη μάνα σου, τον πατέρα σου, ο Μάρκος Καραμπέρης δεν χάνει τα λεφτά του»

Ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον Μάρκο Καραμπέρη ήταν η κατάθεση που έδωσε μιας μάρτυρας κατά τη διάρκεια της δίκης για το κύκλωμα των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, αφού, ανάμεσα σε άλλα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος την απειλούσε λέγοντας πως αν χρειαστεί θα πρέπει να πουλήσει ακόμη και τα παιδιά της και την οικογένειά της για να τον πληρώσει.