06 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Οξφόρδης φωτογραφίζεται γυμνή χωρίς να προκαλεί... πολύ

Γuμνές, αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό, αποφάσισαν να εμφανιστούν οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας Ράγκμπι του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT!! Μάκαρος μαστιγώνει ΣΥΡΙΖΑ: Είστε μόνοι σας στον κόσμο

«Ζητάτε τώρα κούρεμα... για να καταλάβω: Ήσασταν μαζί μας όταν το PSI μείωνε το χρέος;» και τέζα οι Λαφαζάνηδες...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014.

ΝΔ: Ζωή έχεις τη συμπαράστασή μας...

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου και Δ. Στρατούλη, οι οποίοι για άλλη μια φορά βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να υποστηρίξουν τους άπλυτους συλληφθέντες, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

BINTEO: Η Αθήνα όπως ήταν 40 χρόνια πριν

Αθήνα 40 χρόνια πριν. Όταν δεν υπήρχε νέφος, όταν δεν φοβόσουν να περπατήσεις βράδυ στην Ομόνοια, όταν στον Υμηττό υπήρχαν ακόμα χωράφια και μποστάνια και όταν έτρωγες σουβλάκι με 2 δραχμές.

ΦΩΤΟ-Όλοι στο Μουντιάλ μιλούν για την Φερνάντα Λίμα

Το απόγευμα έγινε η κλήρωση του Μουντιάλ της Βραζιλίας και στα social media είναι δεκάδες τα σχόλια για την εκρηκτική παρουσιάστρια, που έκλεψε την παράσταση από τον Πελέ, τον Ρονάλντο και τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο λόγος για την Φερνάντα Λίμα, η οποία...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρήγμα στη Χρυσή Αυγή! Σφαλιάρα Μπούκουρα σε Κασιδιάρη: Νομότυπες οι έρευνες-Τιμώ τους εισαγγελείς-Μόνο ο δικηγόρος μου με εκφράζει!

[Ενημέρωση: Με νεότερη ανακοίνωσή του ο Μπούκουρας προφανώς μετά από γκάζωμα λέει ότι δεν διαχωρίζει τη θέση του... αλλά ξανατονίζει "σέβομαι απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους"... δηλ. την ανεξάρτητη δικαιοσύνη ;)]

Με ανακοίνωσή του ο Σ. Μπούκουρας, με ανακοίνωση που γνωστοποίησε ο δικηγόρος του Α. Κούγιας, διαφοροποιείται πλήρως από τις δηλώσεις Κασιδιάρη και σημειώνει πως μόνο ο δικηγόρος του εκφράζει την υπερασπιστική γραμμή του και κανένας άλλος βουλευτής της Χ.Α.

ΒΙΝΤΕΟ- Αποκλειστικά στο ΕΣΥ οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ... αλλιώς σπιτάκι τους

Το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που αξιολόγησε τον ΕΟΠΥΥ πήρε στα χέρια του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στη Κυβέρνηση το σύνολο των γιατρών υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ να περάσουν στο ΕΣΥ.

Τι είπε ο Σαμαράς για τα μεγάλα έργα και το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό

Στο καφενείο της Βουλής εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Θανάση Μπούρα και τον στενό του συνεργάτη Νίκο Τσιούτσια και αμέσως δημιουργήθηκε πηγαδάκι με αρκετούς βουλευτές.

ΦΩΤΟ-Για πολλές ροχάλες: Το οργισμένο νιάτο του ΣΥΡΙΖΑ

Γελάει το ιντερνετ με την εμφάνιση της Γαϊτάνη

Πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να είναι πιο κοντά στους νέους. Να, όμως, που η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Γαϊτάνη, το πήρε κυριολεκτικά!

Επετειακός πετροπόλεμος και στα Εξάρχεια... εις μνήμη Γρηγορόπουλου

Κλεφτοπόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών είναι σε εξέλιξη στα στενά των Εξαρχείων αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες ατόμων πετούν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς που απαντούν με ρίψη χημικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Επετειακά καφριλίκια εις μνήμη Γρηγορόπουλου και στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια και ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας της ειρηνικής πορείας για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός.

ΒΙΝΤΕΟ: Τυχερή θεωρητικά κλήρωση για την εθνική-Όλο το πρόγραμμα

Η αντίδραση των διεθνών στην κλήρωση του Μουντιάλ-Σε ποια γήπεδα θα παίξει η Ελλάδα; 

Στον τρίτο όμιλο των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας κληρώθηκε η Εθνική Ελλάδος, μαζί με την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι λέει ο "κληρικός" που πόζαρε με γούνες και σκουλαρίκια

[Αυτός αλβανοφέρνει ή ιδέα μου είναι;;;]

Σάλο προκάλεσαν στους κόλπους της εκκλησίας δημοσιεύματα και φωτογραφίες κληρικού και συγκεκριμένα διακόνου, o οποίος ντυνόταν με γυναικεία ρούχα βαφόταν ως γυναίκα και φωτογραφιζόταν.

Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά: "Έγινε λάθος στη μετάφραση"

Δεν υπάρχει πρόθεση ή σχεδιασμός για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, τονίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συνέντευξη του υπουργού Γ.Στουρνάρα στη γαλλική εφημερίδα Liberation.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΔΙΚΟ! Βουλευτής για τα άδεια έδρανα: «Γιατί να βρισκόμαστε στη Βουλή για να ακούμε τη μπουρδολογία του καθενός;»

Ενοχλημένοι εμφανίζονται πολλοί βουλευτές για τα επικριτικά σχόλια πολλών ΜΜΕ όσον αφορά τα άδεια έδρανα στη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού.

Πατριώτες του κώλου ALERT!! ΒΙΝΤΕΟ-Οι ρώσοι αδελφοί μας έχουν βρει εξωγήινο!! Έχουν και βίντεο από τη νεκροψία του!

[Φυσικά και το βίντεο είναι μαϊμου!! Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις; Από το πόσο γρήγορα προχωράει η "αυτοψία" χωρίς να παίρνουν καμία φωτογραφία, από το ερασιτεχνικό μαχαιράκι αντί για νυστέρι, από το ότι το δέρμα δεν είναι συνδεμένο με τους υποκείμενους ιστούς αλλά ανοίγει σαν ζακέτα, από το ότι δήθεν υπήρχαν μπλε γάντια νιτριλίου το 1989 στη Σοβιετία, από το άγχος του σφάχτη να αποδείξει ότι είναι πραγματικός εξωγήινος όταν πιάνει με την πένσα το πλευρό και το κουνάει για να δούμε ότι είναι σκληρό σαν οστό; Ουφ βαρέθηκα να γράψω άλλα... Μπράβο στο protothema.gr που μας έκανε και γελάσαμε...]

Έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξή τους εδώ και δεκαετίες - Μάλιστα, φαίνεται να έχουν πραγματοποιήσει νεκροψία σε... σώμα εξωγήινου

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το voiceofrussia.com, οι Ρώσοι έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη εξωγήινων εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, έχουν προχωρήσει το... θέμα, πραγματοποιώντας νεκροψία σε έναν εξωγήινο.

Πρώην υπουργός ΝΔ εναντίον Στουρνάρα: Εχει ευθύνες για τη μη διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ

Ευθύνες για τη μη διερεύνηση της λίστας λαγκάρντ επέρριψε στον Γιάννη Στουρνάρα ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Διοικητικης Μεταρρύθμισης Μανούσος Βολουδάκης.

Έφαγε τη διαγραφή που τρώει κάθε χρόνο ο Κιουτσούκης

Στη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Κιουτσούκη προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Βίντεο: Ισραηλινοί κομάντο σώζουν 4χρονη σε 6 δευτερόλεπτα

Μόλις έξι δευτερόλεπτα χρειάστηκαν άνδρες των Ισραηλινών ειδικών δυνάμεων για να σώσουν μια 4χρονη από τον 30χρονο θείο της, που είχε κλειδωθεί στο διαμέρισμα των γονιών της στην πόλη Ashkelon.

ΒΙΝΤΕΟ: Το νησί των καταραμένων βρίσκεται στην Ιταλία

Διαβάστε την ιστορία της Poveglia. Ένα νησί, που μπορείς να το επισκεφθείς μόνο τη μέρα και μόνο αν πάρεις ειδική άδεια.

Η Poveglia είναι ένα απομονωμένο κομμάτι γης πολύ κοντά στη Βενετία. Το μικρό αυτό νησάκι δεν έχει ιδιοκτήτες και απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος.

ΒΙΝΤΕΟ: Επειδή είμαι αντικειμενικός πάρτε και κάτι επικό για Ολυμπιακό

[Δεν πιστεύω να γέλασε κανείς με το "αντικειμενικός"!! :))]

Ποιο ιστορικό κατόρθωμα έκανε η θρυλική ομάδα του Ολυμπιακού, σαν σήμερα πριν 26 χρόνια, στις 6 Δεκεμβρίου 1987:

Δείτε:

Άντε ρε Αλέξη σκίσε τα μνημόνια να τελειώσει το κυνήγι των μεροκαματιάρηδων! ΣΔΟΕ: Αγρότης με 12, εκ και κόρη προέδρου (Μάκαρου;) με 1 εκ καταθέσεις

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των ελέγχων και ερευνών για την πάταξη του Οικονομικού Εγκλήματος, διαπίστωσε και απέστειλε τις σχετικές εκθέσεις ελέγχου στον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα, στις αρμόδιες ΔΟΥ και στα Τελωνεία, με σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και αδήλωτων εισοδημάτων.

Ενδεικτικά παρατίθενται μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

ΦΩΤΟ: Aθήνα 1920 -Γυναίκες πλένουν ρούχα στο ποτάμι, παιδιά παίζουν στις λάσπες στην Πλάκα -Η Ελλάδα της καλοπέρασης σε σχέση... με τη "φτώχεια" που έφεραν τα μνημόνια

Επί 30 χρόνια ο Μπουασονά φωτογράφιζε την Ελλάδα μαζί με τον συνοδοιπόρο του Ντανιέλ Μπο-Μποβί, πρύτανη της Σχολής Καλών Τεχνών της Γενεύης. Μας άφησε έτσι πολύτιμες εικόνες από μια Αθήνα που είναι σήμερα άγνωστη σε πολλούς: μια πρωτεύουσα με ποτάμια, χωματόδρομους, νεοκλασικά αρχοντόσπιτα και φτωχικά λασπόσπιτα.

Ο κ. Τσίπρας, παγκόσμιος thinker!

Λευτέρης Κουσούλης

Η είδηση έχει κατά κόρον γραφτεί. Και προκαλεί θυμηδία. Θυμηδία και ιλαρότητα. Ο κ. Τσίπρας κατατάσσεται στους “100 παγκόσμιους διανοητές” του Foreign Policy.

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς πώς οι αναγνώστες του περιοδικού, με ποια κριτήρια και ποιες σκέψεις, ανακηρύσσουν τον κ. Τσίπρα παγκόσμιο διανοητή. Ίσως αυτοί να ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς τους γηγενείς. Ίσως πάλι...

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ραχήλ την έπεσε και στην κακομοίρα τη Διονυσία...

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής.

Η κ. Μακρή επιτέθηκε στην κ. Αυγερινοπούλου, που...

Στουρνάρας: Ο ρόλος μου δεν είναι να είμαι ευχάριστος

Με στόχο να κλείσουν τα προαπαιτούμενα μέχρι το Eurogroup τη Δευτέρας κινείται η κυβέρνηση.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, που συναντήθηκε το μεσημέι με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξέφρασε την εκτίμηση ότι...

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την τιμή του φυσικού αερίου

Θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα μεταξύ ΔΕΠΑ-Gazprom από τις διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν σχετικά με την τιμή προμήθειας φυσικού αερίου στη χώρα μας.

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα: Πώς να δικαιολογήσετε τα τεκμήρια διαβίωσης ή πως να ξεπλύνετε μαύρο χρήμα ;)

Δέκα κινήσεις για χαμηλότερη φορολογία

Οι έξυπνες κινήσεις αποδεικνύονται σωτήριες για τα τεκμήρια διαβίωσης, καθώς όσοι καταφέρουν να τα δικαιολογήσουν, δεν θα φορολογηθούν με βάση το υψηλότερο ποσό του τεκμαρτού εισοδήματος, αλλά με βάση το χαμηλότερο του δηλωθέντος εισοδήματος.

Επιστρέφει ο "γίγαντας"

Ο πρώην πρόεδρος Σαρκοζί ετοιμάζει νέο κόμμα

Έντονες είναι οι αναφορές στον γαλλικό τύπο ότι ο Νικολά Σαρκοζί , ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή. Χαρακτηριστικό είναι πως στελέχη του κόμματος του Ζαν-Λουί Μπορλό, το οποίο ίδρυσε πριν από ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2012), μετά...

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Στουρνάρας περιμένει τα δώρα της Μέρκελ... αλλα προαναγγέλλει και κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ σε αγρότες και νησιά

​Αισιόδοξος πως οι εταίροι της Ελλάδας θα την βοηθήσουν να μειώσει το χρέος που κατέχει, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation ο Γιάννης Στουρνάρας.

Επική κωλοτούμπα Μπένυ για Στουρνάρα: Εντάξει μωρέ, ένα αστείο είπαμε... αλλά βγήκε λίγο μαλακί@

Η παρεξήγηση (αν κανείς μπορεί να την εκλάβει έτσι) ανάμεσα στον κ. Ευ. Βενιζέλο και στον κ. Ι. Στουρνάρα λύθηκε στα… όρθια έξω από τα γραφεία της Κομισιόν.

Ορισμένοι υπουργοί (δεν πρόκειται να αποκαλύψω ονόματα) όταν είδαν τους κκ. Βενιζέλο και...

«Μητέρα της Δημοκρατίας», αποκαλούσε την Ελλάδα ο Μαντέλα – Τι λέει ο Έλληνας στενός συνεργάτης του

Ο Νέλσον Μαντέλα έλεγε συχνά ότι «η Ελλάδα είναι μητέρα της δημοκρατίας και θα ήθελε η Νότια Αφρική να γίνει μια από τις νέες θυγατέρες της» λέει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο 87χρονος Γιώργος Μπίζος, ο πιο στενός φίλος, συνεργάτης και δικηγόρος του Νέλσονα Μαντέλα, ο πιο τακτικός επισκέπτης του στα 27 χρόνια της φυλάκισής του.

Ρε Αλέξη σκίσε το γαμημένο το μνημόνιο μπας κι αγοράσουμε κανα BMW: Αυξημένες πωλήσεις κατά 30% τον Νοέμβριο!

Αύξηση 29,3%, την πρώτη μετά από χρόνια, σημείωσε η κυκλοφορία νέων αυτοκινήτων τον Νοέμβριο καθώς κυκλοφόρησαν 7.177 για πρώτη φορά, έναντι 5.551 που είχαν κυκλοφορήσει τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Επετειακές ψιλοφάπες, όχι κάτι το ιδιαίτερο, στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 14:00 στα Προπύλαια κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου όταν ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι βρίσκονταν στην οδό Κοραή.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και στη συνέχεια περικύκλωσαν την συγκεκριμένη ομάδα στα σκαλιά του κτηρίου του Πανεπιστημίου.

Δεν τα βρίσκουν… ούτε μεταξύ τους οι γιατροί

Ούτε… μεταξύ τους δεν μπορούν να τα βρούν οι συνδικαλιστές του ιατρικού χώρου, όπως φάνηκε από όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στη Συγγρού, στο πλαίσιο της μαραθώνιας συνεδρίασης του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη και του Αντώνη Μπέζα.

Η Μέρκελ ψωνίζει και στο σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Ξεκλέβοντας χρόνο από το βαρύ πρόγραμμά της, η Γερμανίδα καγκελάριος πήγε για ψώνια του σπιτιού σε κατάστημα του Βερολίνου. Η γερμανική εφημερίδα "Bild" παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της την "σιδηρά κυρία" της Γερμανίας να κάνει τα ψώνια της, σαν μία κλασική νοικοκυρά, και εν συνεχεία να πληρώνει τον λογαριασμό στο ταμείο. Έξω από το κατάστημα των "Galeries Lafayette" στην γερμανική πρωτεύουσα την περίμενε ο σωματοφύλακάς της για να την βοηθήσει με τα ψώνια.

Οταν ο «Ελληνας» Φερνάντο Σάντος συνάντησε τον «Αυστραλό» Αγγελο Ποστέκογλου

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Ελλάδας θα είναι αξιόμαχη και δεν θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για τουρισμό εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος παραμονές της κλήρωσης για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο άγνωστος Paul Walker: αγόρασε βέρες σε ζευγάρι που δεν είχε χρήματα

Το μεγαλείο της ψυχής του έδειξε ο Paul Walker λίγο καιρό πριν φύγει από την ζωή, μέσα στη φλεγόμενη Porsche: όπως έγινε γνωστό, είχε αγοράσει τις βέρες σε ένα ζευγάρι που δεν γνώριζε, προκειμένου να τους βοηθήσει!

Εμπόδια από την Κομισιόν στην πώληση της ΔΕΣΦΑ!

Nέα εμπόδια θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ολοκλήρωση της πώλησης του ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη Socar, ζητώντας ως προαπαιτούμενο την υπογραφή διακυβερνητικής συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Αζερμπαϊτζάν (!),όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Ημερησία.

Τα καινούργια φανάρια της Αττικής θα έχουν χρονόμετρο και θα είναι φωτεινότερα

Για χρόνια ήταν απλώς ένας... Σταμάτης και ένας Γρηγόρης που εναλλάσσονταν διαδοχικά. Κάποιες άλλες φορές ήταν βουβοί καθώς τα φανάρια είχαν χαλάσει. Σίγουρα, πάντως, θαμποί αφού με τα χρόνια έχασαν τη λάμψη τους.

Οι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά… είκοσι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί της αμερικανικής τηλεόρασης σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes».

Την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε η...

Προφυλακίστηκαν δύο για τον βιασμό της τενίστριας

Την αποφυλάκιση των τριών εκ των πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Αμερικανίδας τενίστριας, κατά τη διάρκεια ξέφρενου πάρτι σε ξενοδοχείο στον Μαραθώνα, ζητεί ο εισαγγελέας με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΒΙΝΤΕΟ: Επεσε η πρώτη μολότοφ και οι πρώτες μπουνιές σε «μπάτσο» στη μνήμη του Γρηγορόπουλου

Συγκεντρωμένοι μαθητές στο Αιγάλεω που έκαναν πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω και κάποιος εξ αυτών (άγνωστο αν είναι μαθητής) φέρεται να πέταξε βόμβα μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα.

Ιστορικές φωτογραφίες που σημάδεψαν την ανθρώπινη μοίρα - Μια καταγραφή «γροθιά» στο στομάχι [εικόνες]

Όταν το 1911 ο Αμερικανός εκδότης Άρθουρ Μπρίσμπειν είπε τη γνωστή φράση «μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις» κατάφερε α σφραγίσει το μέλλον της φωτογραφίας.

Γελάει ο Κασιμάτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κατεβάσει στο Δήμο Αθήνας την «αγέλαστο πέτρα της Αριστεράς»

Εξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και ενώ πλησιάζει η ώρα για την ανακοίνωση των ονομάτων που θα εκπροσωπήσουν τα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να βλέπει στην θέση την Σοφία Σακοράφα, την αγέλαστο πέτρα της Αριστεράς όπως γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης στην Καθημερινή.

Ο γνωστός ως Φαληρεύς, γράφει μεταξύ άλλων υπό τον τίτλο Η (κατ)αγέλαστος πέτρα :

Νίκος Ρωμανός: Ο τρομοκράτης της πούτσ@ς φίλος του Γρηγορόπουλου-Ποια η δράση του μετά τη δολοφονία

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μπορεί να ισχυριστούν πολλοί πως τους άλλαξε τη ζωή. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το ισχυριστεί σε τέτοιο βαθμό όσο ο Νίκος Ρωμανός, ο επιστήθιος φίλος του αδικοχαμένου νεαρού, ο οποίος είδε τον 15χρονο να ξεψυχα στα χέρια του. Σήμερα ο Ρωμανός κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ποιος ήταν ο Άγιος Νικόλαος που τιμάμε σήμερα;

Ο Άγιος Νικόλαος (270 - 6 Δεκεμβρίου 343) είναι άγιος της Ανατολικής Ορθόδοξης, αλλά και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Έζησε τον 4ο αιώνα μ.Χ. στα Μύρα της Λυκίας.

Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε το 270 μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας, από γονείς ευσεβείς και πλουσίους και έτυχε επιμελημένης μόρφωσης.

Σγουρός: Η Αττική παράγει μόνο μετανάστες, αλλά αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια

Σάλος έχει ξεσπάσει στους υποκριτές της αριστεράς από την περιγραφή της πραγματικότητας από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ο οποίος δήλωσε πως η Αττική παράγει μόνο μετανάστες.

Απαπαπα!! Ανδρέας Πετρουλάκης: Δεν θα χαραμίσω το σκίτσο μου για τη Ραχήλ Μακρή

Δοκιμάζει τα σκίτσα του πριν τα ολοκληρώσει, όπως ο Τσιτσάνης πριν εκδώσει τα τραγούδια του τα δοκίμαζε στα πόδια κάποιου Μιχάλη. Ο Ανδρέας Πετρουλάκης, ο εμβληματικός γελοιογράφος των οδυνηρών καιρών που ζούμε εξηγεί γιατί ο Βενιζέλος εμφανίζεται όλο και λιγότερο τα σκίτσα του, τις μοναδικές αρετές του Παπανδρέου και του Σημίτη, τις προσδοκίες (γελοιογραφικά βεβαίως) για τον «νεαρό Τσίπρα», γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι αδύναμη και για ποιο λόγο δεν θα χαράμιζε ένα σκίτσο του για την Ραχήλ Μακρή.

Παράταση του 13% στην εστίαση αποφασίζει η κυβέρνηση

Στην παράταση ισχύος του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ 13% στην εστίαση ακόμα και χωρίς την προηγούμενη έγκριση της τρόικας είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», εάν έως τότε δεν έχει βρεθεί συμβιβασμός με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Τι θα επιφέρει ο flat tax στην Ελλάδα

Του Σπύρου Δημητρέλη

Περισσότερος φόρος για τα μεσαία εισοδήματα, μεγάλη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τους μισθωτούς με υψηλό εισόδημα και απλοποίηση που βοηθά στην παραγωγικότητα και τις επενδύσεις. Αυτά θα ήταν τα αποτελέσματα της εφαρμογής γραμμικού συντελεστή (flat tax) στην Ελλάδα στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

ΦΩΤΟ: Ο Μανιάτης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε στη Βουλή για τον προυπολογισμό... Δεν το πιστεύετε; Δείτε φώτο

Έπηξε στους γαύρους στο Μαξίμου και τους πουλάνε εκδούλευση από τη ΔΤ...

Ένα λάθος στο super σε βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης...μετέφερε τον αρχηγό του Ολυμπιακού Γιάννη Μανιάτη από τους αγωνιστικούς χώρους στο...βήμα της Βουλής. Ο εικονιζόμενος που αναφέρεται σαν "Μανιάτης" είναι φυσικά...

Αν βαρεθήκατε τον ΡΙΖΟ, η “Aυγή” βγάζει ανάλογο γέλιο

Στη Βενεζουέλα, όπου οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση είναι καθημερινή υπόθεση, σημειώθηκε μπλακ άουτ τη Δευτέρα το βράδυ, την ώρα ακριβώς που ο γραφικός διάδοχος του Τσάβες, φορώντας την καλή φόρμα του (γιατί δεν κυκλοφορεί με τίποτε άλλο ―μόνο φόρμες), απηύθυνε διάγγελμα προς το έθνος μέσω των ΜΜΕ, ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Aνατριχιαστικές εκτελέσεις και βιασμούς Ελληνοκυπρίων αποκαλύπτει Τουρκοκύπριος

Συγκλονιστικές περιγραφές εν ψυχρώ εκτελέσεων Ελληνοκυπρίων από Τούρκους  και βιασμούς γυναικών περιγράφει σ΄ ένα συγκλονιστικό κείμενό του Τουρκοκύπριος εκδότης - δημοσιογράφος.

Ο Σενέρ Λεβέντ που εκδίδει στα κατεχόμενα την εφημερίδα AFRIKA δημοσιεύει ένα άρθρο στο οποίο περιλαμβάνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες .

Το κείμενό του όπως έχει μεταφραστεί από τα tourkikanea.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Δραγασάκης στον Γιακουμάτο: «Είστε τόσο γλαφυρός αλλά…»-Τι είπε ο Γιακουμάτος και ενοχλήθηκε ο Δραγασάκης

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης γελώντας με τα σχόλια του βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, σχολίασε «Πάντα γλαφυρός ο κύριος Γιακουμάτος, πάντως συμφωνήσατε με...

Δημοσκόπηση PULSE: 2,5% πίσω η ΝΔ... Μια χαρά! Πέρσι ήταν 4,5% πίσω

Το 33% των πολιτών θεωρεί ότι θα χρειαστούν πάνω από 10 χρόνια για να ανακάμψει η οικονομία – Το 51% φοβάται κούρεμα καταθέσεων

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 25% με αναγωγή έναντι 22,5% της ΝΔ δίνει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που διεξήχθη για το www.bankingnews.gr.

Τα "δώρα" του Ριμπολόβλεφ στους Λευκαδίτες

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε να δείξει την ικανοποίησή του για την μέχρι σήμερα "συνεργασία" με τους τοπικούς φορείς και το δήμο Λευκάδας. Ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ αποφάσισε να κάνει "ακριβά" δώρα στους κατοίκους του πανέμορφου νησιού.

Tάιμ άουτ και στο ποδόσφαιρο -Θα εφαρμοστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Είναι μεν ο βασιλιάς των αθλημάτων, αλλά φαίνεται πως έχει να... ζηλέψει από άλλα. Κάπως έτσι, πλέον θα υπάρχουν τάιμ άουτ και στο ποδόσφαιρο. Η ιδέα του Τσεζάρε Πραντέλι ενθουσίασε τη FIFA, που αποδέχθηκε την πρόταση και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.