07 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αφού δεν υπάρχουν οργανωμένες δομές ψυχικής υγείας η Ραχήλ Μακρή συνεχίζει ελεύθερη: Να μου φέρουν αποδείξεις

Ρε Ραχήλ όλο ξεχνάω να σε ρωτήσω: Το στόμα γιατί το στραβώνεις όταν μιλάς; Για κοιταξέ το μήπως είναι ιδιοψυχαναγκαστική νεύρωση... δεν είναι κακό... είχα πχ κάποτε ένα γνωστό που όποτε έλεγε "αράπης" έβαζε το χέρι του στο στόμα να βγάλει μια τρίχα που νόμιζε ότι είχε κάτω απ' τη γλώσσα του...  δες το μήπως το στόμα στραβώνει κάθε φορά που λες πχ. τη λέξη "χούντα"... και γιαυτό είναι στραβό όλη την ώρα

Πάντως στον ΣΚΑΪ όπου πριν λίγο τους έβγαλε και τους 5 δημοσιογράφους "χουντικούς" (της έπεσε η μασέλα της ΣΥΡΙΖΑίας Καλογεροπούλου) αρνήθηκε να αποκαλύψει τι ψήφισε όσον αφορά την άρση ασυλίας των ΧΑυγιτών στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής

Για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τη μήνυση που κατέθεσε κατά της δημοσιογράφου Δέσποινας Κονταράκη μίλησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Επιβεβαιώνονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι που λέγαν ότι δεν θα'χουμε όφελος: Πρόσκληση ΤΑΡ σε ελληνικές εταιρείες για συνεργασία

Πρόσκληση σε περισσότερα από 25 περιφερειακά και τοπικά Τεχνικά και Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια στη Βόρειο Ελλάδα απηύθυνε ο Αγωγός Φυσικού Αερίου TAP σε συνεργασία με τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, και Δυτικής Μακεδονίας ζητώντας τη συνδρομή τους στην εξεύρεση εταιρειών που θα μπορούσαν δυνητικά να υποστηρίξουν την κατασκευή του TAP.

Αναστολή ρώσικης προπαγάνδας και σε Λετονία-Λιθουανία

Το Ταλίν έκρινε πως αρκετά προγράμματα των ρωσικών σταθμών αναφορικά με την κρίση στην Ουκρανία είναι μεροληπτικά υπέρ της Μόσχας και δεν συνάδουν με τα συμφέροντά του.

Την αναστολή μετάδοσης ρωσικών κρατικών τηλεοπτικών σταθμών στα εδάφη της αποφάσισε η Λετονία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Λιθουανίας, καθώς αναζωπυρώνεται η κρίση στην Ουκρανία.

Στο εδώλιο πάλι τα αλβανά ζώα που σκότωσαν στο ξύλο τον 7χρονο γιό τους

​Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης κάθισε ζευγάρι οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία, που κρίθηκε ένοχο για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του 7χρονου γιου του. Η υπόθεση του μικρού 'Τζίμη' αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2006 και είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Στα 833 ευρώ για οικογένεια με δύο παιδιά το κοινωνικό μέρισμα

Στα 500 ευρώ ανά άτομο, το οποίο αυξάνεται σε 833 ευρώ για οικογένεια με δύο παιδιά, ορίζεται το επίδομα από το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο θα καταβληθεί εφάπαξ εντός του Μαΐου.

Το επίδομα αφορά σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, υπερήλικες, μακροχρόνια άνεργους, ελεύθερους επαγγελματίες κ.λπ.

Εισαγγελική έρευνα και για τη φωτογραφία του υιού Μπαλτάκου στο γήπεδο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, που απεικονίζει το γιό του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου να κρατάει αναμμένο δαυλό σε γήπεδο.

Μαν. Κεφαλογιάννης: Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και στις ευρωεκλογές

«Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση της αντιπολίτευσης. Συντάσσεται με τη γραμμή της Χρυσής Αυγής;», αναφέρει χαρακτηριστικά στο naftemporiki.gr ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, στον απόηχο της υπόθεσης Μπαλτάκου. Ο ίδιος διαμηνύει ότι οι ευρωεκλογές δεν «βγάζουν» κυβέρνηση, αν και εκτιμά ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα.

Βενεζουέλα τέλος! Τώρα Βολιβία: Ο Τσίπρας ονειρεύεται να γίνει… Μοράλες

Σε κινήσεις τύπου Βολιβίας καλεί ο Αλέξης Τσίπρας!

Οι Θεσσαλονικείς να στείλουν ένα καθαρό και σημαντικό πολιτικό μήνυμα ψηφίζοντας “όχι” στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στο άτυπο δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί στις 18 Μαΐου μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση που είχε με το συντονιστικό πολιτών και φορέων “SOSTE το Νερό”, στη συμπρωτεύουσα.

Γ.Γραμματικάκης: Θα συνεργαζόμουν με ΣΥΡΙΖΑ ή κεντροδεξιά

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ή την κεντροδεξιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος με Το Ποτάμι, Γιώργος  Γραμματικάκης, μιλώντας στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BINTEO: Γυμνή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, έκανε τούμπες για τους οδηγούς

Ω ρε φίλε τι τρέλα κυκλοφορεί τριγύρω μας!

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακή 6 Απριλίου δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι, λίγο πριν αναχωρήσουν για το ντέρμπι του Μονολόφου.

Πώς οι ξενοκίνητοι προβοκάτορες διέλυσαν μια χώρα: Φιλορώσοι διαδηλωτές ίδρυσαν τη «δημοκρατία του Ντονέτσκ»

Φιλο-ρώσοι διαδηλωτές που έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια στην επαρχία Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, κήρυξαν τη Δευτέρα τη δημιουργία μιας αυτονομιστικής δημοκρατίας του Ντονέτσκ, ζητώντας να γίνει δημοψήφισμα στις 11 Μαΐου για την εγκαθίδρυση «της λαϊκής δημοκρατίας του Ντονέτσκ».

«Μπήκαν μέσα» 220 εκατ. ευρώ 17 ΠΑΕ το 2013

Η Direction Business Reports και το www.businessnews.gr συνέλεξαν και επεξεργάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League για την περίοδο 2012/2013 (01/07/2012 έως 30/06/2013), κάνοντας την ανάλογη σύγκριση με τα αντίστοιχα στοιχεία που αφορούν στην περίοδο 2011/2012 (01/07/2011 έως 30/06/2012)

Αυτόφωρο για δημοσίευση ή αναπαραγωγή νέων «βίντεο Μπαλτάκου»!

Με αυτόφωρο απειλούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που επαναλάβουν τη χρήση προϊόντων υποκλοπής και μέσω αυτού ουσιαστικά «ασκήσουν μορφή βίας» με αποδέκτες πολιτικούς ή πολιτικά κόμματα.

Κλαίω!! Ο αχυράνθρωπος υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με Βαγγέλα και Πετράν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Ερυθρόλευκο χρώμα θα έχει, όπως όλα δείχνουν, η εκλογική μάχη του Μαΐου στον Πειραιά, καθώς, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πέτρο Κόκκαλη να κατεβαίνουν μαζί του ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μερκελιστής στην Κρήτη έσπασε κάθε ρεκόρ απάτης: 17 εκατ. ευρώ πρόστιμο για εικονικά τιμολόγια

Λαβράκι έβγαλαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Κρήτη, καθώς οι άνδρες του Σώματος «τσάκωσαν» ένα επιχειρηματία, ο οποίος έκοβε εικονικά τιμολόγια το συνολικό ύψος των οποίων αγγίζει 6 εκατ. ευρώ.

Μπαλτάκος:Επιθυμώ να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης-Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ

Την τιμωρία του Ηλία Κασιδιάρη ζήτησε ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους έξω από την εισαγγελία.

"Δεν γνώριζα ότι υπήρχε βιντεοσκόπηση . Πριν από περίπου έξι μήνες συναντηθήκαμε στο δικό μου γραφείο, δεν έγινε με μυστικότητα, η συνάντηση έγινε με ανοιχτές πόρτες" είπε ο κ. Μπαλτάκος, σημειώνοντας ότι η βιντεοσκόπηση έγινε από τον Κασιδιάρη.

Αυτή είναι η παλαιότερη φωτογραφία της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο, η παλαιότερη φωτογραφία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στις 11 Απριλίου, στο πλαίσιο της έκθεσης του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης στην Βίλα Καπανζτή. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το ...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ! Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέρα μιας ηλικίας: «Θα συνεχίσω τις αγωγές-Έχω εμπιστοσύνη στην κατοχική δικαιοσύνη και την κατοχική Αστυνομία του προσκυνημένου Δένδια»

Μακρή: "Απειλείται η ζωή μου"... μην ανησυχείς και δεν υπάρχει τόσο μαλάκ@ς στον πλανήτη που να ασχοληθεί μαζί σου...
Από κοντά και ο δικομανής αρχιρουφιάνος Πάνος Καμμένος που απειλεί όποιον έχει αντίθετη άποψη

«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά της σε δημοσιογράφους, βάσει της οποία συνελήφθη και η αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Τύπου.

Μοιράζει εγκεφαλικά η Νίνα Αγκντάλ -Η ολόγυμνη φωτογραφία της από δωμάτιο ξενοδοχείου [εικόνα]

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται (μάλλον) ο άγγελος της Victoria Secret, Νίνα Αγκντάλ. Όχι με μαγιό ή εσώρουχα αυτή τη φορά, αλλά εντελώς γυμνή.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Φαήλος με την Αλ Σαλέχ: Θέλετε και μια πίτσα να σας στείλουμε; Καφέ;

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στην χθεσινή πρωινή εκπομπή του Mega το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης και η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Πώς ακυρώνεται κατάσχεση της εφορίας (Πολύτιμος Οδηγός για να πάρετε πίσω τα χρήματα σας)

​Δυνατότητα να πάρουν πίσω από την εφορία χρήματα τα οποία τους έχουν κατασχεθεί στα χέρια τρίτων δίνει το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιο που εξέδωσε και απέστειλε σε όλες τις εφορίες.

Αφού ξέρει ότι τα ζώα θα τον ψηφίσουν κάνει τον άνετο: Ο Μπουτάρης βαθμολόγησε τον εαυτό του με «5,5-6» για όσα πέτυχε στη θητεία του

«Έχουμε προβάδισμα όχι μόνο δημοσκοπικό, αλλά ουσιαστικό, γιατί κάνουμε πραγματική δουλειά» και δεσμεύθηκε: «Δεν θα τον διαλύσουμε τον Δήμο, ενώ θα τρέχουν και οι προεκλογικές υποχρεώσεις»

Αυτοκριτική για το έργο του στο Δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο  Γιάννης Μπουτάρης, βαθμολογώντας τον εαυτό του με «5,5-6»  για να δείξει ότι «παρά το έργο που πραγματοποιήθηκε δεν ολοκληρώθηκαν ορισμένα πράγματα στην πρώτη θητεία του».

Ε, όχι να προκαλεί και το ΠΑΣΟΚ

[E όχι και να βγούν από πάνω οι συνεργάτες των ληστών του δημοσίου!!]

Η συνεργασια Βενιζέλου - Μπαλτάκου, οι συνεργάτες του Άκη και η ξεχασμένη Εξεταστική Επιτροπή

Μήπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρέπει να κοιταχτεί καλύτερα στον καθρέφτη και πριν μιλήσει να ψάξει το κόμμα του, αντί να κάνει λόγο για «ακροδεξιούς θύλακες» στην κυβέρνηση. Εάν υπήρχαν, που δεν υπάρχουν, τώρα τους ανακάλυψε ο υπερασπιστής του προοδευτικού πόλου (αυτό είπε την περασμένη Παρασκευή, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό); Και γιατί δεν το έλεγε τόσο καιρό;

Σπηλιωτόπουλος προς Καμίνη: Αντέχει η Αθήνα τζαμί;

Ερίζουν για το δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο υποψήφιος της ΝΔ, εάν εκλεγεί δήμαρχος...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διένεξη μεταξύ των υποψηφίων για τη δημαρχία της Αθήνας, μετά την προαναγγελία του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι, σε περίπτωση που αναδειχθεί στο δημαρχιακό θώκο, θα κάνει δημοψήφισμα για το τζαμί στην Αθήνα.

Ο Δένδιας απέστειλε αναφορά στην εισαγγελέα Κουτζαμάνη για τα βίντεο της Χρυσής Αυγής - Ζητά την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης



Ο κ. Δένδιας ζητά από την εισαγγελέα Kουτζαμάνη να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για την προστασία του δημόσιου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού

Αναφορά με δημοσιεύματα σχετικά με τα βίντεο που φέρεται να κατέχουν μέλη της Χρυσής Αυγής απέστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Νέο κρούσμα με ζώο! Ρουμάνος προσπάθησε να σφάξει φρουρό στις φυλακές Τρικάλων

Επίθεση κρατουμένου ρουμανικής καταγωγής σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Τρικάλων σημειώθηκε και λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Μεγαλώνει το σχολικό έτος -Θα ξεκινάει νωρίτερα και θα κοπούν αργίες

Νωρίτερα θα κάθονται πλέον στα θρανία οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού το πρώτο κουδούνι αναμένεται θα χτυπήσει στις 5 Σεπτεμβρίου από τη νέα χρονιά και όχι στις 11, όπως ίσχυε εδώ και πάρα πολλά έτη.

Πώς θα χωριζόταν η Ευρώπη με βάση το φαγητό των λαών, τα ποτά που πίνουν και άλλα 18 τρελά πράγματα [εικόνες]

Eχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν χωρισμένη η Ευρώπη αν η ήπειρος κοβόταν στη μέση ή στα τρία, ανάλογα με τα στερεότυπα που υπάρχουν για κάθε χώρα; Με βάση το ποτό που προτιμούν, το ποιοι λαοί θεωρούνται μοντέρνοι και ποιοι παλαιομοδίτες και άλλα παρόμοια; Ενας καθηγητής ιστορίας-γραφίστας ανέλαβε το... δύσκολο αυτό έργο.

Aγνώριστη πρώην Σταρ Ελλάς-Με τατουάζ και ξυρισμένο κεφάλι τρέχει με αντιασφυξιογόνες μάσκες στις πορείες [εικόνες]

Μια από τις πιο γλυκιές και προσιτές Μις Ελλάς ήταν η Δήμητρα Αιγινίτη, η οποία δεν έδωσε ποτέ τροφή για σχόλια με την προσωπική της ζωή.

Για πρώτη φορά βγήκε στη δημοσιότητα η σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Για τον οποίο χάραξε σε τατουάζ χαμηλά στο πόδι της το γράμμα «Z». Ενας έρωτας που είχε άδοξο τέλος και το μόνο που άφησε ήταν το αρχικό του ονόματος του ποδοσφαιριστή χαραγμένο πάνω της.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Γερμανία χαιρετίζει την επικείμενη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Θετικά σχολιάζουν οι Γερμανοί την επικείμενη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Όπως λένε, είναι το επιστέγασμα μίας μεγάλης προσπάθειας που έχει κάνει η χώρα, για να ξεπεράσει την κρίση.

Μπράβο Αντώνη που έφαγες τον Φαήλο... αλλά γιατί μόνο μισό χατίρι; Αυτοπαραιτήσου κι εσύ για να τους το κάνεις ολόκληρο!

Γελάει όλη η αριστερά με τον πανικό του Μαξίμου που αποδέχεται ουσιαστικά τις κατηγορίες ΣΥΡΙΖα και του γελοίου Ανδρουλάκη, για ακροδεξιούς θύλακες κ.λπ. μαλ@κίες... Πάντως να χετε υπόψη σας όπως έγραψε και κάποιος: Αν είναι να ψηφίσουμε λαπάδες και φλώρους ψηφίζουμε κατευθείαν τους ορίτζιναλ σαν τη Δράση, το Ποτάμι ή την Ελιά καλύτερα...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ανακοίνωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις ενστάσεις που είχαν εκφραστεί για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του. 

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.

ΦΩΤΟ: Η κατάρρευση φέρνει νεύρα Πρόεδρε... τι απάντησε ο Καμμένος στον Παπαδόπουλο

Τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος στον Ανδρέα Παπαδόπουλο, σχετικά με την αναφορά του τελευταίου στους «χρυσαυγίτες με πολιτικά» βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.

Νέα επίθεση Ιωαννίδη σε Τζιτζικώστα

Αφορμή αυτή τη φορά το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης
 
Μετά την ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην ημερίδα για το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στην οποία ανακοίνωσε ότι το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης των εγκαταστάσεων του Ο.Λ.Θ., ο Συνδυασμός "Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια" του Γιάννη Ιωαννίδη εξαπέλυσε νέα επίθεση σε βάρος του Περιφερειάρχη, με την οποία σημειώνει τα εξής:

Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του νέου "Στην υγειά μας"

Νέα εκπομπή στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση!

Η νέα μουσική εκπομπή θα ονομάζεται "Πάντα θα ανταμώνουμε" και θα είναι το νέο "Στην υγειά μας". Η πρεμιέρα θα γίνει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στις 19 Απριλίου.

Δείτε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Mr Bean! (ΦΩΤΟ)

Όλοι μας έχουμε απολαύσει τον Mr Bean σε διάφορες περιπέτειες μέσα από ταινίες και την πασίγνωστη σειρά ενώ πολλές από αυτές τις περιπέτειες περιλαμβάνουν και το μικρό κίτρινο Mini που δεν αποχωριζόταν ποτέ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Συμψηφισμός χρεών ΦΠΑ και κατάργηση προστίμων μη καταβολής ΦΠΑ σε όσους το κράτος χρωστούσε ΦΠΑ

Τη διαδικασία συμψηφισμού χρεών μεταξύ επιχειρήσεων και ελληνικού δημοσίου ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που επισκέφτηκε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Στη σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό, συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, καθώς και οι Φ.Σαχινίδης και Χρ. Πρωτόπαππας.

Βρούτσης: Τάση ανάκαμψης στην αγορά εργασίας-14.567 περισσότερες θέσεις μισθωτής εργασίας

Περισσότερες, κατά 14.567 θέσεις μισθωτής εργασίας, ήταν οι προσλήψεις από τις απολύσεις κατά τον μήνα Μάρτιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη», του υπουργείου Εργασίας.

Άδωνις ξεφτιλίζει Σκουρλέτη: Πόσο ψεύτης μπορείτε να είστε


Με χαρακτηρισμούς και αιχμές σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ένα tweet του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος έκανε αναφορά σε μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά τον θάνατο μιας 40χρονης.

Έντονο το αθλητικό στοιχείο στον συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα ονόματα του συνδυασμού που θα στελεχώσουν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του zouglaport γνωστά ονόματα αθλητισμού θα είναι στο ψηφοδέλτιο.

«Δεν είμαι με τον Κασιδιάρη»

«Δεν αντέχω άλλο να με βαράνε. Σκέφτομαι σοβαρά να κινηθώ νομικά», δηλώνει στο «S» η Δήμητρα Αλεξανδράκη..

Αστραψε και βρόντηξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Κασιδιάρη. Η πρώην παίκτρια του «Next Τop Μodel» ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς της «χρέωσαν» μια τέτοια σχέση, ενώ σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων.
Πριν από λίγες μέρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Εκθεση Γούνας, ενώ τον επόμενο μήνα θα ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες της για το εξωτερικό. 

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεβράκωμα Τσουκαλά από Φαίλο: Θέλετε τη ΧΑ στο πεζοδρόμιο για να μας κόβει ψήφους

Έντονη αντιπαράθεσε ξέσπασε μεταξύ του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Φαήλου Κρανιδιώτη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΦΩΤΟ: Έλα ρε κρυόκωλε που κάνεις και τον ερωτύλο! "Το ερωτικό μήνυμα πασίγνωστου δημοσιογράφου στην σύζυγό του"

Αυτός είναι έρωτας! Δείτε τι έγραψε για την γυναίκα της ζωής του!

Ένα πολύ τρυφερό μήνυμα έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου και προκάλεσε την ευχάριστη έκπληξη όλων των διαδικτυακών του φίλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Κατώτερος των περιστάσεων ο Μπαλτάκος

Κατώτερο των περιστάσεων χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τον τέως Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι η προειδοποίηση του Πρωθυπουργού ήταν σαφής: Όποιος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, φεύγει από την κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδόπουλος: Χρυσαυγίτες με πολιτικά οι ΑΕροψεκασμένοι

Βέβαια κι αυτός ο καραγκιόζης δεν έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον Σημίτη...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις που διατηρεί με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά καταλογίζει ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση για...

ΕΠΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ! Yποψήφιος ευρωβουλευτής στη Θράκη βγάζει λόγο μόνος του, σε άδεια πλατεία [βίντεο]

Ενας νέος συνδυασμός διεκδικεί την είσοδο του στην ευρωβουλή και έτσι οργάνωσε την καθιερωμένη προεκλογική του εκδήλωση, το πρωί της Κυριακής, που δεν διέφερε σε τίποτα από αυτές των άλλων γνωστών κομμάτων.

Τα υποψήφια ονόματα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές-Καθηγητάδες εξαργυρώνουν τις "αντικειμενικές απόψεις" τους

Επί ποδός εκλογών είναι το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επικύρωση του ευρωψηφοδελτίου και την δημοσίευση της ευρωδιακήρυξης που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 12 και 13 Απριλίου.

Δείτε ποιους πασίγνωστους δημοσιογράφο και εκδότη έχει μηνύσει ακόμα το σούργελο η Ραχήλ

Με μήνυση και ενεργοποίηση του πλέον ακραίου μέτρου, αυτού της σύλληψης δημοσιογράφων στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αντέδρασε χθες στη δημοσιογραφική κριτική η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

ΒΙΝΤΕΟ-Κονταράκη: Ήταν άρθρο γνώμης και όχι ρεπορτάζ. Έγραψα απλά μία άποψη

Η δημοσιογράφος του «Ελεύθερου Τύπου» Δέσποινα Κονταράκη η οποία το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη μέσα στα γραφεία της εφημερίδας, μετά από μήνυση που υπέβαλε, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι αυτό που έγραψε αποτελούσε άρθρο γνώμης και όχι ρεπορτάζ.

Παπαχρήστος: Επιτροπή Λογοκρισίας των ΑΝΕΛ, με Ραχήλ, Καπερνάρο και πρόεδρο τον Καμμένο

Η… αγάπη του Γιώργου Παπαχρήστου για τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι γνωστή, καθώς ο καλός δημοσιογράφος έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα μηνύσεις και δικαστικές διώξεις από την πλευρά του κόμματος των ΑΝΕΛ.

Απίστευτο ρεντίκολο ο Μητσάρας: Όταν ο Λαλιώτης ανακοίνωνε την υποψηφιότητα της Παπαδημούλαινας...

Όπως θα διαβάσατε χθες η σύζυγος Παπαδημούλη είναι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, όπου μένει ο Παπαδημούλης, όπως αρμόζει σε έναν εκατομμυριούχο... Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι το 2002 στις δημοτικές εκλογές η εν λόγω κυρία Σουμπασάκη, ήταν πάλι υποψήφια και απολάμβανε της στήριξης του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη... μάλιστα την υποψήφιότητά της είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κ. Λαλιώτης... Ευτυχώς δηλ. που ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΦΩΤΟ: Πάλι ρόμπα οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τα πανηγύρια έγιναν κατήφεια αφού η 40χρονη δεν πέθανε λόγω φτώχειας και κρίσης όπως θα ήθελαν οι αδίστακτοι

Εδώ και 2 χρόνια αναπαράγουν συνεχώς ψευδείς ειδήσεις, είτε για 5.000-6.000 αυτοκτονίες, είτε για παιδιά που λυποθυμούν λόγω πείνας στο σχολείο, είτε για τους φοιτητές στη Λάρισα που πέθαναν λόγω μαγγαλιού και ο πατέρας του ενός δήλωσε ότι είχαν πετρέλαιο.... τελευταία σπέκουλα έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, ο ίδιος ο Σκουρλέτης, η επίσημη ιστοσελίδα της και από κοντά το δημοσιογραφικό σούργελο του MEGA, Μαρία Δεναξά, αποδίδοντας τον θάνατο 40χρονης στη Μυτιλήνη στη φτώχεια που προκάλεσε το μνημόνιο και δεν της επέτρεψε να αγοράσει φάρμακα...

Δείτε τι έγραψαν με μεγάλη τους ευχαρίστηση αυτοί που οι θάνατοι τρέφουν τη ματαιοδοξία τους

Ελεύθεροι οι διαβόητοι κατάδικοι των ‘90s

«Γιατί αποφυλακίστηκε;» αναρωτήθηκε με τρεμάμενη φωνή ο Τάκης Λιάγκος στο άκουσμα της είδησης για την αποφυλάκιση του Μάνου Δημητροκάλη. Ο αδελφός της Γαρυφαλλιάς Γιούργα, της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τους «σατανιστές της Παλλήνης», δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ένας εκ των δολοφόνων της αδελφής του κυκλοφορεί ελεύθερος. «Δεν έχω να πω τίποτα. Να πάτε στον υπουργό Δικαιοσύνης» είπε, φανερά οργισμένος στον Ελεύθερο Τύπο.

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ

Σπάνιο βίντεο με τη Μάχη των Οχυρών στη Γραμμή Μεταξά.

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, στο ημερολόγιό του, στις 8 Απρ. 1941, δύο ημέρες μετά την γερμανική επίθεση: «Προχωρούμε αργά στην Ελλάδα... Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχηταί...

Φθηναίνουν τα ακριβά Ι.Χ.-Η μείωση των τεκμηρίων δίνει 500-1.000 ευρώ «δώρο» σε όσους πάρουν πίσω τις πινακίδες που κατέθεσαν

Γκάζι για να προλάβει τις εκλογές πατάει η κυβέρνηση, η οποία ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στη φορολογία των Ι.Χ., με πρώτη και καλύτερη τη μείωση των φόρων πολυτελείας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Απευθύνεται κυρίως σε πάνω από 100.000 οδηγούς που κατέθεσαν πινακίδες για μεγάλου κυβισμού οχήματα ή ενδιαφέρονται να αγοράσουν τέτοιο αλλά αναβάλλουν την απόφασή τους από τον φόβο των τεκμηρίων και της βαριάς φορολογίας και τους οποίους επιχειρεί να δελεάσει με μια ελάφρυνση 500-1.000 ευρώ ετησίως σε σχέση με ό,τι ισχύει σήμερα.

Ο ΓΑΠ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το μακρύ χέρι της Χρυσής Αυγής

Κοινή συνισταμένη των σεναρίων αποσταθεροποίησης ο Παπανδρέου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με μακρύ χέρι τη Χ.Α.! Με αμέριστη επικοινωνιακή υποστήριξη από τους μπροστινούς και φανερούς του γνωστού λόμπι της δραχμής... Κουρή και Τράγκα.

Επειδή στην Ελλάδα ξεχνάμε πολύ γρήγορα, και επειδή βλέπουμε πολύ στατικά τα γεγονότα, θυμηθείτε ακριβώς πριν μια εβδομάδα την προηγούμενη απόπειρα αποσταθεροποίησης της χώρας:

«Ο Σουμάχερ έχει οπτική επαφή»

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 48 ώρες από το πρώτο αισιόδοξο ανακοινωθέν της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ για την πορεία της υγείας του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις και ο ευρωπαϊκός Τύπος, επιβεβαιώνει την αισιοδοξία που πλέον υπάρχει.

Ελεύθερη η δημοσιογράφος του ΕΤ που συνελήφθη μετά από μήνυση του σούργελου Ραχήλ Μακρή

Ελεύθερη αφέθηκε χθες βράδυ, η δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου και Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη, η οποία νωρίς το απόγευμα, είχε συληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, η οποία θεώρησε ότι θίγεται από δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας.

Αναταραχή στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής για τις ενέργειες Κασιδιάρη

Καχυποψία και ερωτήματα προκαλεί στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής το… timing που επέλεξε ο Ηλίας Κασιδιάρης να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο της μυστικής συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.