19 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! 50 ετών είναι τα σαπάκια για τα οποία Τσίπρας-Καμμένος θα δώσουν 500 εκ $

Σύμφωνα με τα επίσημα serial numbers, δεν είναι 25 ετών, όπως λέει το υπουργείο, αλλά παραγωγής 1966-67! - Από το 2009 βρίσκονται εγκαταλειμμένα «χωρίς εργασίες μακράς αποθήκευσης»
Λάθος πληροφόρηση από το Πολεμικό Ναυτικό, βαριά αμέλεια ή εσκεμμένη παραπληροφόρηση; Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η κυβέρνηση εκτίμησε ότι τα αεροσκάφη P-3B που είχαν αποκτηθεί δωρεάν από τις ΗΠΑ «είναι σήμερα ηλικίας 25 ετών»;

ΗΠΑ: Ανησυχούμε για το νόμο που θα οδηγήσει σε αποφυλάκιση τρομοκρατών

Ο Σάββας Ξηρός καταδικάστηκε για πολλαπλές δολοφονίες, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει την ποινή του, όπως αυτή του επιβλήθηκε από το ελληνικό δικαστικό σύστημα, αναφέρεται στην ανακοίνωση αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Οι Ελληνες έκαναν βλακεία…

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ*

Οι υποψιασμένοι φιλίστορες, ιδιαίτερα όσοι αγαπούν να μελετούν την εποχή της Κατοχής και του Εμφυλίου, γνωρίζουν πως η διατύπωση «οι Ελληνες έκαναν βλακεία» ανήκει στον Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος τον Ιανουάριο του 1945 σε επικοινωνία που είχε με τον Βούλγαρο ηγέτη Δημητρώφ, με αυτά τα λόγια αποδοκίμασε την επιλογή των Ελλήνων συντρόφων του για ρήξη με την κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Γ. Παπανδρέου μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Ο Στάλιν είχε δίκιο.

Αποκάλυψη: Μυστικές επαφές Τσίπρα με Γιούνκερ, Λαγκάρντ και Ντράγκι για να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα

Μια αποκάλυψη κάνει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Frankfurter allgemeine zeitung, δημοσίευμα της οποίας κάνει λόγο για μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Τσίπρα, Γιούνκερ, Λαγκάρντ και Ντράγκι.

Πράκτορας της CIA ισχυρίζεται πως δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρόε

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η "εξομολόγηση" του συνταξιούχου

Μια μυστηριώδης «εξομολόγηση», συνταξιούχου πράκτορα της CIΑ έρχεται να αναζωπυρώσει τα σενάρια που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας για τον ανεξήγητο, κατά πολλούς, θάνατο της Μέριλιν Μονρόε. Το πιο...

Νέα φρίκη από το ISIS: Βίντεο 29 λεπτών με εκτελέσεις και αποκεφαλισμούς χριστιανών στη Λιβύη [εικόνες&βίντεο]

Στη Λιβύη μεταφέρεται σταδιακά το «θέατρο» της βαρβαρότητας του Ισλαμικού κράτους, καθώς, ισλαμιστική οργάνωση που είναι παρακλάδι του εκτέλεσε περίπου τριάντα χριστιανούς αιχμαλώτος.

Τελείωσε άδοξα η επανάσταση των δελφίνων

Η επανάσταση των δελφίνων στη Νέα Δημοκρατία τελείωσε άδοξα.

Ακόμα και ο Δένδιας επέστρεψε στην σκληρή καθημερινότητα αφού διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η ανατροπή Σαμαρά.

Ο διάδοχος του Τσακ Νόρις στο Μπόλιγουντ

Το Μπόλιγουντ μας έχει συνηθίσει στις σουρεαλιστικές σκηνές, τα πολύπλοκα χορευτικά και την υπερβολική υποκριτική. Το 2015 όμως μια νέα ταινία ονόματι «Aambala» έβαλε στο παιχνίδι και τα εφέ.

Οι σπονδές Τσίπρα στον κ. Λαφαζάνη…

Η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον κ. Τσίπρα για να «σκίσει τα μνημόνια» και όχι για να πισωγυρίσει τη χώρα σ’ ένα παλαιοαριστερό καθεστώς. Το είπε ξεκάθαρα και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούσης, με αφορμή το «αδιέξοδο» στην πολυήμερη κατάληψη της Πρυτανείας. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποφασίσει με ποιους θα πάει: «Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες;». Φοβάμαι πως συμβαίνει το εξής.

Εμείς και οι «άλλοι»

Θυμήθηκα από τα νιάτα μου ένα κρύο, μεταμοντέρνο ανέκδοτο: «Ενας ταλαίπωρος ταξιδευτής περικυκλώθηκε από δεκάδες άγριους ανθρώπους που κρατούσαν τεράστια και κοφτερά μαχαίρια. Του έθεσαν ένα κομβικό ερώτημα (ζωής ή θανάτου, όπως τον πληροφόρησαν). “Είσαι μαζί μας ή με τους άλλους;” Τρέμοντας αυτός ψέλλισε “μαζί σας, μαζί σας”. Και αυτοί, πριν τον αποκεφαλίσουν, απάντησαν “έχασες... είμαστε οι άλλοι”»!

Χανς Λέμπερ, ο Γερμανός γιατρός που έσωζε Ελληνες στη Μήλο της Κατοχής

Κυριακή 27 Απριλίου 1941 και τα γερμανικά στρατεύματα παρελαύνουν στην άδεια Αθήνα. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα για την περίοδο της Κατοχής πέφτεις πάνω στην ιστορία του χειρουργού Χανς Λέμπερ και έχεις να σκεφτείς ξανά τόσα πολλά.

Παραμύθι Λαφαζάνη τα 5 δις Πούτιν για τον "Turkish" Stream

Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Κυβέρνηση σημαίνει ευθύνη. Που μεταφράζεται σε γνώση, σοβαρότητα και ακρίβεια. Κάθε τι άλλο έχει συνέπειες καταλυτικές σε βάρος της χώρας που υφίσταται τέτοιου είδους ελαττωματικές κυβερνητικές συμπεριφορές.

Σλοβενία: Δεν είμαστε μαλάκες να δίνουμε στην Ελλάδα λεφτά για να δώσει αυξήσεις

Όπως γράφει η εφημερίδα Slovenia Times, «η έκθεσή μας στο ελληνικό χρέος είναι 2,7% του ΑΕΠ, έναν χρόνο μετά τη μείωση κατά 8% του ΑΕΠ μας, οπότε κι έπρεπε να κόψουμε τους μισθούς και να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά σε όλους τους τομείς»

Η Welt για τον "θαμμένο θησαυρό" της Μήλου - ΦΩΤΟ

«Που η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι πολύ πλούσια» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, σε δημοσίευμά της που αναφέρεται στον ορυκτό πλούτο της χώρας και συγκεκριμένα σε πετρώματα του νησιού της Μήλου.

ΕΠΙΚΟ!Έχουν εγγράψει 80 εκ απ' τη Siemens στη λίστα μεταρρυθμίσεων και η Ζωή λέει θα ακυρώσει τη συμφωνία

TΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προτίθεται να την καταγγείλει, αλλά το υπουργείο Οικονομικών τη «χρησιμοποιεί» στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές υποστηρίζοντας ότι θα εξασφαλίσει από τη συμφωνία με τη Siemens 80 εκατ. ευρώ για τη διαμόρφωση «του ενός λογισμικού» για τις κρατικές προμήθειες. Μια ενδελεχής έρευνα από την «Κ», ωστόσο, δείχνει ότι τα χρήματα της συμφωνίας απορροφούνται ήδη κανονικά και τακτικά σε μια σειρά τομέων...

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! Τον Καμμένο ντε!

Το απόγευμα της Παρασκευής, 17/4, κάλυπτα δημοσιογραφικά στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», τις συναντήσεις που είχε εκεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην Χρυσής Αυγής. Το πρωί είχε δει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.

Μετά από κάθε συνάντηση, ο αρχηγός κόμματος έκανε μια δήλωση στη κάμερα (της ΝΕΡΙΤ), και απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Όταν έκανε τη δική του δήλωση ο Υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), Πάνος Καμμένος, του υπέβαλα την ακόλουθη ερώτηση:

Τα πεσκέσια του Πούτιν και των BRICS

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ο ειρωνικός τρόπος με τον οποίο ο κ. Σόιμπλε αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναζητήσει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία, την Κίνα, τις ΗΠΑ προκάλεσε εντύπωση στην ομήγυρη. Γιατί προφανώς αποκαλύπτει ότι ο κ. Σόιμπλε ή είχε πιαστεί αδιάβαστος ή κάτι παραπάνω από τους θνητούς Ελληνες γνώριζε.

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο κόσμος με τους ξυπόλυτους μπλοφαδόρους

Σκίτσο της Η. Μακρή στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Μακρή: "Να δω πόσο καιρό θα λέτε ηλιθιότητες"

Για ηλιθιότητες ανθρωποφάγων, έκανε λόγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ραχήλ Μακρή. Ο λόγος της επίθεσης της, ήταν για τα σχόλια που δέχθηκε από τη φωτογράφιση που πραγματοποίησε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα έγραψε:

ΝΔ: Παραμένουμε στο σημείο μηδέν δύο μήνες μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου

Επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη εξαπολύει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Καραγκούνης

Στο σημείο μηδέν εξακολουθούμε να βρισκόμαστε δύο μήνες μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου", όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία.

Ποιος να το φανταζόταν! Η Ρένα του Τσάβες θαυμάζει τις κορνίζες στο Λευκό Οίκο

[Πάλι καλά που προειδοποίησε τα κομμούνια της για να μην πάθουν κανα έμφραγμα....]

Η Δούρου αποκαλύπτει – Ποιος στρογγυλοκάθισε στο οβάλ γραφείο ενώ έλειπε ο Ομπάμα;

Η Ρένα Δούρου ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μία φωτογραφία με πολύ…

Και ο Τσίπρας έχει τον… Μπαλτάκο του αλλά οι δημοσιοκάφροι ασχολούνται με τα 5 δις του Πούτιν

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα προ ημερών με τον Κινέζο πρωθυπουργό είχε ονοματεπώνυμο. Αυτό του Σπύρου Σαγιά, που είναι ο αρχιτέκτονας των σχέσεων που αναπτύσσει η κινεζική πλευρά με τη χώρα μας. Εξάλλου, δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως, αμέσως μετά τις εκλογές, ο πρώτος επισκέπτης του νέου ενοίκου στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο Κινέζος πρέσβης στη χώρα μας.

Πώς ο Κομπότης του Λεβαδειακού έστησε άσο ημίχρονο, διπλό τελικό και διαιτητής ζητάει χαρτζιλίκι για να στήσει αγώνα

Προφανώς και το "Λ." είναι Λεβαδειακός και το "Ι.Κ." είναι Ιωάννης Κομπότης... δηλ ο Μαρινάκης των μικρών ομάδων...

Το στήσιμο αγώνα του 2011 σε επίπεδο Football League ανάμεσα στους προέδρους των δύο ομάδων περιγράφεται στην πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Π. Πούλιου που απηύθυνε κατηγορίες σε 93 πρόσωπα για την υπόθεση των «στημένων αγώνων» της περιόδου 2008-2011 προς το Συμβούλιο Εφετών.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Οι μαλ@κες του Λαφαζάνη είχαν προγραμματίσει άρθρο για ΣΟΚ και ΔΕΟΣ δανειστών απ'τα 5 δις του Πούτιν, που εμφανίστηκε μετά τη διάψευση...

Για «σοκ και δέος στους θεσμούς από τον αγωγό ρευστότητας του ρωσικού φυσικού αερίου» κάνει λόγο η Αριστερή Πλατφόρμα μέσω του ιστότοπου της iskra.gr... αφού η Ρωσία είχε διαψεύσει το ενδεχόμενο... προφανώς το άρθρο είχε γραφτεί και προγραμματιστεί να εμφανιστεί αυτόματα και γιαυτό έγιναν ρόμπα

Παρότι το άρθρο αναρτήθηκε το Σάββατο το βράδυ, δηλαδή μετά την κατηγορηματική διάψευση από τη Μόσχα του δημοσιεύματος του Spiegel, η συνιστώσα, χωρίς να κάνει αναφορά στη διάψευση της Ρωσίας, υποστηρίζει ότι...

Ρωσία: Ξεκίνησαν οι παραδώσεις των «σούπερ» MiG-31BM

Τα πρώτα 24 εκσυγχρονισμένα μαχητικά MiG-31BM παραδόθηκαν στη Ρωσική αεροπορία. Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ, τουλάχιστον 12-13 εκσυγχρονισμένα μαχητικά του τύπου θα παραδίδονται κάθε χρόνο.

Λατρεύει τον Σέξπιρ, έχει πτυχίο Αρχαιολογίας και είναι η Πλωτάρχης Αργυρίδη του Ναυτικού της Αυστραλίας!

Μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων της ελληνικής ιστοσελίδας της Αυστραλίας «neoskosmos», θα γνωρίσουμε μια συναρπαστική γυναίκα και τη μόνη Κυπριακής καταγωγής αξιωματικό του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού της Αυστραλίας, πλωτάρχη Άντρια Αργυρίδη.

Μοντέλο Λούλα εισηγούνται στον Τσίπρα

Λίγοι βλέπουν ρήξη, οι πολλοί θέλουν λύση-έντιμο συμβιβασμό, αλλά όχι άτακτη υποχώρηση. «Τεντώνουν το σκοινί» και οι έξω και οι μέσα. Η ρητορική για δημοψήφισμα ή εκλογές και η πίεση στον Τσίπρα να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Γελάει η Bild με τον Τσίπρα: Τώρα ικετεύει ακόμη και την εκκλησία

Τα ειρωνικά της βέλη εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα η Bild.

Αυτή τη φορά η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο για το θέμα της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, σχολιάζοντας το θέμα με το δικό της πάντα τρόπο.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΙΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ! Δύο υποθέσεις - «βόμβα» στoν Άρειο Πάγο

Και δεν πιστεύω να μη σεβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα... που επεδίωκε! Μην ακούσω καμιά μαλ@κία...

Η πρώτη υπόθεση που θα εκδικαστεί στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αφορά το αποκαλούμενο «χαράτσι» της ΔΕΗ που πληρώσαμε ως έκτακτο τέλος-φόρο (ΕΕΤΗΔΕ) για τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα τη διετία 2011-’12, που όμως επαναλήφθηκε και την επόμενη χρονιά (2013) ελαφρά μειωμένο κατά 10% ως ΕΕΤΑ, παραμένοντας στην ουσία ενσωματωμένο και στο πλαίσιο του νεότερου φόρου για τα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ).

Η εβδομάδα «φωτιά» -2,1 δισ. σε επτά ημέρες πρέπει να πληρώσει το Δημόσιο

Περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια, μέσα σε επτά ημέρες, καλείται να καταβάλει το ελληνικό Δημόσιο, ξεκινώντας από τις 24 Απριλίου.

Ε ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΪΜΟΥ! Ρωμανιάς: Κατώτατη ΚΥΡΙΑ σύνταξη στα 320 ευρώ ζητούν οι δανειστές-Γελάει ο Βρούτσης: Πρώτη φορά αριστερά και πρώτη φορά ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις

Αυτός ο φωστήρας ο Ρωμανιάς γιατί δεν τους λέει αυτό που μας έλεγε πριν κανα μήνα αλλά το έχει καταπιεί τώρα; Ότι "οι αναλογιστικές μελέτες είναι στημένες από τους δράκουλες της ΝΔ που αρέσκονται να αφήνουν γερόντια χωρίς σύνταξη"; Ή μήπως αυτό:  "Τα ταμεία έχουν περιουσία να ανταπεξέλθουν"! Ή έστω το άλλο που έλεγε πριν λίγες μέρες: "Έχουμε ρευστότητα μέχρι το 2017"...

Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιβεβαίωσε πληροφορίες ότι τα τεχνικά κλιμάκια ζήτησαν τη δραστική περικοπή των κατώτατων συντάξεων που ανέρχονται σε 487 ευρώ, ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στο ύψος των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβάλει οι συνταξιούχοι

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Καθηγήτρια από Συριά: «Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει και να φιλοξενήσει μετανάστες»

«Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει και να φιλοξενήσει μετανάστες» - «Εδώ οι συνθήκες είναι πολύ κακές ακόμη και για τους ίδιους τους Έλληνες» λέει στο protothema.gr - Διαβάστε την ιστορία της

Γελάει κι ο Τατσόπουλος με Χατζηνικολάου: «Χοντράνθρωποι» οι Ρώσοι! Ήταν ανάγκη να…

Με ειρωνική διάθεση σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος την διάψευση, της απίστευτα γελοίας είδησης Χατζινικολάου, πως οι Ρώσοι θα προσφέρουν στην Ελλάδα 5 δισεκατομμύρια Ευρώ ως προκαταβολή για τη συμμετοχή της χώρας στον αγωγό της Τουρκίας.

Ο Άδωνις γελάει με τη Ρένα... Σκαιγουόκερ και τα μέχρι τώρα ψέμματα ΣΥΡΙΖΑ!

Την  Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το ταξίδι της στις ΗΠΑ σχολιάζει στο Twitter o πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για την Αυτοκρατορία που αντεπιτίθεται χρησιμοποιώντας μάλιστα και πρόσωπα- ρόλους από την ταινία  «Ο πόλεμος των Άστρων…»

Ξεβράκωμα Νίκου Παππά από το “Βήμα”: Έταξε στους πάντες και τώρα έχει χάσει τη μπάλα

Σκληρή επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπολύει το “Βήμα της Κυριακής” μέσω του “Βηματοδότη”, αποκαλύπτοντας προεκλογικές συναντήσεις του με όλη τη διαπλοκή... και για να το λέει το ΒΗΜΑ που προεκλογικά έκανε ξαφνική κ@λοτούμπα και στήριξε ΣΥΡΙΖΑ κάτι θα ξέρει αφού έχει ιδία πείρα...

Πιο συγκεκριμένα, στον “Βηματοδότη” αναφέρονται τα εξής:

Της κοντής ψ@λής της φταίν οι τρίχες και του Χατζηνικολάου... ο τελειωμένος Μουρούτης

Μιλάει και κρίνει ο άνθρωπος που έγνεφε καταφατικά όταν ο Τσίπρας του έλεγε: "Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μη δεχθεί την προσφορά μου η Μέρκελ"

Και φυσικά πάλι του φταίει ο Μουρούτης του Νικολάκη για τη ρομπιά που έφαγε με τα δήθεν 5 δις των Ρώσων... 

Ο επίσημος παπαγάλος του ΣΥΡΙΖΑ (είναι πολλά τα λεφτά Νίκο...) πέταξε στον αέρα ότι του είπαν να διαδώσει οι ΣΥΡΙΖΑίοι και ενοχλείται που γελάει μαζί του όλο το διαδίκτυο! Προσπαθώντας δε να δημιουργήσει εντυπώσεις χρησιμοποιεί και την τακτική του εκβιαστή φίλου του...

Γελάει ο Βρούτσης με τα 5 δισ. του Χατζηνικολάου: Μας τα έδιναν και δεν τα θέλαμε!

Ειρωνικό είναι το tweet του πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση σχετικά με τη διάψευση των Ρώσων πως προσέφεραν στην Ελλάδα πέντε δισεκατομμύρια ως προκαταβολή για τη συμμετοχή της χώρας στον τουρκικό αγωγό.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΗΠΩΣ; Γιατί η βόμβα της χρεοκοπίας θα σκάσει στα χέρια του Τσίπρα

Του Γιάννη Βούλγαρη

Στο άρθρο αυτό δεν θα βρείτε καμία «έκκληση» στον κ. Τσίπρα «να παρέμβει επιτέλους» (ΔΕ: σαν αυτές που κάνει σήμερα από τη φυλλάδα του ο γελοίος Χατζηνικολάου), «να αποφασίσει επιτέλους» ποιον δρόμο κρίνει ότι η χώρα πρέπει να τραβήξει. Οσο αυξάνει η βουβή απόγνωση για την αβεβαιότητα και την προϊούσα οικονομική καταστροφή της χώρας τόσο αυξάνουν και οι «εκκλήσεις».
Η εξέλιξη δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας ούτε μπορεί...

Δύο αντίθετες «πραγματικότητες» στο ίδιο κόμμα...

Εντάξει όμως παιδιά να κάνουμε και καμιά αντιπολίτευση... και εκτός από την Ντόρα όλα τα σούργελα που γκρινιάζουν (Δένδιας, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης) είναι εξαφανισμένα...

• «Υπάρχει κάποια λαϊκή απαίτηση για να αναλάβει την προεδρία η Ντόρα ή η Μαριέττα; Κάποιοι ζουν στον μικρόκοσμό τους ενώ οι πολίτες καίγονται από τις κυβερνητικές επιλογές».

• «Η εμπειρία από τις επαφές με τους πολίτες ήταν οδυνηρή. Δεν ακούν τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά. Αν δεν αλλάξουμε τώρα, θα έχουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ».

Οι δύο αυτές «πραγματικότητες» (ενίοτε σε πείσμα της πραγματικότητας) αντιπαρατίθενται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σχεδόν τρεις μήνες μετά τις κάλπες οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ! Με τον …καύσωνα η τροπολογία – δωράκι στους εγχώριους φαρμακοβιομήχανους

Το πράσινο φως απ’ τον Κουρουμπλή πήραν οι Έλληνες Φαρμακοβιομήχανοι για την κατάθεση τροπολογίας που θα καθιστά απαγορευτική την εισαγωγή γενόσημων φαρμάκων από ασιατικές και άλλες χώρες.

Από τα όμορφα λόγια του Ομπάμα για τον Αλέξη στο διάβημα του Λευκού Οίκου για τον Ξηρό

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο Λευκός Οίκος και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών συνεχίζουν την προσπάθεια για να πείσουν τους Ευρωπαίους να είναι πιο διαλλακτικοί στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, αλλά –την ίδια στιγμή- άρχισαν να χάνουν και οι ίδιοι την υπομονή τους. Για την αποτυχία συμφωνίας κατηγορούν και τις δύο πλευρές, στρέφοντας τα βέλη τους περισσότερο προς τους αδυνάτους, που είναι η ελληνική κυβέρνηση. Ομιλούν δε για «κακουχίες που περιμένουν τον ελληνικό λαό».

Μυστήριο: Τι είναι αυτό που σκότωσε τον εισαγγελέα Μπάγια-Είχε αναλάβει σημαντική απόρρητη υπόθεση λέει η γυναίκα του!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στις 5 Απριλίου, έσκασε ως «βόμβα» η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του εισαγγελέα Εφετών, Σωτήρη Μπάγια, στα 58 του χρόνια, από σπάνια ίωση.

Εργατολόγος που δεν θέλει να πληρώσει πρόστιμο 2 εκ: Δεν είναι κακό να κάνει δημοψήφισμα ο Τσίπρας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για δημοψήφισμα άφησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν κακό.

Η Παναρίτη υποψήφια για εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Το ενδεχόμενο να είναι η Έλενα Παναρίτη η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καταγράφει το “Πρώτο Θέμα”, σε σχετικό ρεπορτάζ του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ! "Είναι κλόουν που παίζει τον υπ Οικονομικών"

Βαρύ χαρακτηρισμό κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εκτόξευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέροντας πως «είναι κλόουν που παίζει τον υπουργό Οικονομικών».

ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΣΟ ΔΙΣ!! Ομολογία-βόμβα της Lockheed στοιχειοθετεί ειδικό δικαστήριο για Τσίπρα-Καμμένο!

Δεν συμφέρει την Ελλάδα η συμφωνία των $ 500 εκατ. για τα αεροπλάνα, που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ, έπειτα από εισήγηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας - Διαβάστε το έγγραφο-ντοκουμέντο που υπογράφει ο αντιπρόεδρος της προμηθεύτριας εταιρείας

Ενα έγγραφο-βόμβα, που δημιουργεί μείζον ζήτημα δημοσίου συμφέροντος για τη σκοπιμότητα της απόφασης να εκταμιευτούν σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης 500 εκατ. δολάρια για εκσυγχρονισμό έως πέντε... μουσειακών αεροσκαφών τύπου P-3B, αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ».

Αποστολή της NASA θα… αυτοκτονήσει στον Ερμή!

Θα τερματιστεί στο τέλος του μήνα πέφτοντας πάνω στον πλανήτη

​Πέφτοντας πάνω στον Ερμή θα… αυτοκτονήσει το σκάφος «Messenger», έπειτα από τέσσερα χρόνια σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη!

Εξαλλοι οι Αμερικανοί με την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού

Ιδιαίτερη φαίνεται ότι είναι η ενόχληση των Αμερικανών με την πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης να περάσει από τη Βουλή διάταξη στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ', η οποία επιτρέπει την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ! ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ! Καταυλισμός προσφύγων η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου (Φωτογραφίες)

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα ν
ησιά του ανατολικού Αιγαίου από την αυξανόμενη εισροή μεταναστών ολοένα και διογκώνονται.

Η εικόνα που επικρατεί το τελευταίο 24ωρο στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Χίου προκαλεί αποτροπιασμό.

Οι Κυβερνητικοί μιλούν για «πτώση της Κυβέρνησης της Αριστεράς»!

Μην είστε άπιστοι Θωμάδες, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι λεφτά υπάρχουν.

Το είπε ο Ομπάμα: «ο Βαρουφάκης μας έφερε λεφτά».

Το δήλωσε ο Λαφαζάνης. Τα ρούβλια θα πέσουν βροχή. Θα φτιάξουμε από αγωγούς μέχρι πρωτοχριστιανικές κατακόμβες και ένα άγαλμα του Λένιν.

Πορτοσάλτε: Η κυβέρνηση φροντίζει να μη χτυπήσει η κρίση τη Lockheed

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε μέσω Twitter τα ποσά που δαπανά η κυβέρνηση για τα εξοπλιστικά.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έγραψε ένα tweet γεμάτο ειρωνία για τις σχετικές αποφάσεις της κυβέρνησης και...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! «Ξέρεις από ποδήλατο;» Οι …στραβοπεταλιές του Ερντογάν! (BINTEO)

Έκλεψε την παράσταση ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε «χάπενινγκ» προβολής του ποδηλατικού γύρου της Τουρκίας,  με την …αδεξιότητα του στο ποδήλατο, καθώς έχασε τον έλεγχο και λίγο έλειψε....

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ! Σχέδιο για φόρο πολυτελείας ακριβών διακοπών

Στο τραπέζι των συζητήσεων της Αθήνας με τους εταίρους της έχει πέσει η πιθανότητα -σύμφωνα με το MEGA- επιβολής ενός νέου φόρου ειδικά σε εκείνους που πηγαίνουν σε πολύ ακριβά νησιά και διαμένουν σε πανάκριβα καταλύματα.

Μετά την "ηλιοθεραπεία" οι μετανάστες θα στρώσουν να κοιμηθούν στις πλατείες

Τους ζαλίζει ο ήλιος μωρέ γιαυτό παίρνουν έναν υπνάκο στην πλατεία αλλιώς θα πήγαιναν στα σπίτια τους που σύμφωνα με την Χριστοδουλοπούλου έχουν

Στην πλατεία Κλαυθμώνος αλλά και στην Ομόνοια βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου δεκάδες μετανάστες, καθώς το πρωί έφτασαν νέες καραβιες από τα νησιά του Αιγαίου.