21 Οκτωβρίου 2013

Πανικός ΣΥΡΙΖΑ απ' το ξεβράκωμα Τσίπρα απ' τον Ζούλα: Η ΑΥΓΗ του επιτίθεται με ψέμματα

Πέρα από παπαρολογίες σε άρθρο της ΑΥΓΗΣ οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν το ψώνιο του Τσίπρα με τη λουσάτη ζωή, με το εξής ψέμα: "Δεν έβρισκε θέση σ δημόσιο βρεφονηπιακό σταθμό γιατί έχει υψηλό εισόδημα, δεν τον παίρναν στο σταθμό της Βουλής γιατί είναι μόνο για τα παιδιά των υπαλλήλων..." γιαυτό αναγκάστηκε με βαριά καρδιά να διαλέξει τον ακριβότερο ιδιωτικό σταθμό της χώρας... Φυσικά ο Ζούλας...

Η ΦΩΤΟ που ενώνει τα δύο άκρα

Την παρακάτω εικόνα, αν τη δείτε μόνη της θα πείτε:

Μμμμ... "πατριώτες του κώλου"

Αν όμως τη δείτε έτσι τι θα πείτε εκτός what the f@ck???

Άντε πάλι τα ίδια!! "Η εκτέλεση του Λάντεν ήταν "μαϊμού""

του Κώστα Μπετινάκη

Mία νέα διάσταση δίνει, στην πολυδιαφημισμένη επιχείρηση εξουδετέρωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο δρ Paul Craig Roberts ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο με τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για απάτη.

Ποιος να το φαντάζονταν!! "Oπλα και ναρκωτικά στον καταυλισμό που ζούσε η μικρή Μαρία"

Πρώτο θέμα και σήμερα στη βρετανική dailymail η υπόθεση της

Πρώτο θέμα και σήμερα είναι η υπόθεση της μικρής Μαρίας στη βρετανική dailymail. Στην ιστοσελίδα της δημοσίευσε σχεδόν αμέσως τα ονόματα του ζευγαριού που κατηγορούνται για την απαγωγή του κοριστιού.

Έλα ρε!! Δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα!! "Υπάλληλοι τσέπωναν λεφτά ΟΑΕΔ για δήθεν εκπαίδευση γιατρών"

Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διέταξε ο εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς μετά από επώνυμη καταγγελία που έκανε λόγο για "μαϊμού" εκπαίδευση γιατρών.

Επανέρχεται η ηρεμία στον πλανήτη: Μπορείτε να κάνετε πάλι Like στο Facebook

«Το πρόβλημα στο Facebook προέκυψε λόγω συντήρησης, αλλά τώρα είναι 100% έτοιμο», ανέφερε η εταιρεία σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε σήμερα, σχεδόν σε όλον τον κόσμο, και προβλημάτισε τους χρήστες του.

Απίστευτοι μαλάκ@ς οι αμερικάνοι! Διάλεξη για τη χρεοκοπία από το Γιώργο με είσοδο 400 δολάρια

Συνεχίζει το μαραθώνιο των διαλέξεων ο πρώην πρωθυπουργός με αμοιβή 40.000 δολάρια για κάθε του ομιλία

Στην αρχή της περασμένης βδομάδας κόντεψε να τρελάνει τους δημοσιογράφους του Bloomberg λέγοντας στον «αέρα» του αμερικανικού δημοσιογραφικού δικτύου ότι η καλύτερη λύση στο δημοσιονομικό χάος που έχει δημιουργηθεί είναι να δοθεί φωνή στους Αμερικάνους πολίτες προτείνοντας μάλιστα δημοψήφισμα!

Στο φως αδημοσίευτες επιστολές πολιτών προς τον Βασιλιά Κωνσταντίνο (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι σκίτσα του μεγάλου Μποσταντζόγλου, είναι πραγματικά γράμματα απλών Ελλήνων - «Μεγαλειόταται Βασιλεύ... Θα σας παρακαλούσα θερμός» και άλλα ανέκδοτα αρχεία του 20ου αιώνα, όπως ευχετήριες κάρτες, επιστολές και γράμματα που δείχνουν ότι το... ρουσφέτι στην Ελλάδα ήταν διαχρονικό - Η έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί Κέννεντυ στην οδό Μασσαλίας 22

Τζήμερος: Μπορούν να ζουν οι Ρομά στην πυκνοκατοικημένη Ευρώπη; Οχι βέβαια...

Κάθε σοβαρή κουβέντα για την πολιτική σχετικά με τους γύφτους, τσιγγάνους, ρομά, ή όπως αλλιώς θέλετε, πρέπει να ξεκινάει από το ερώτημα: είναι δυνατή η νομαδική ζωή στην πυκνοκατοικημένη Ευρώπη του 2013; Η απάντηση, προφανώς, είναι ΟΧΙ, γράφει ο Θάνος Τζήμερος σε ένα αιρετικό άρθρο στο marketnews.gr.

Έλα να βλέπω σβελτάδα απ' τη Βουλή: Αίτημα άρσης ασυλίας για τον Πάνο Καμμένο!

Στη Βουλή η δικογραφία για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Ενα ακόμη αίτημα για την άρση ασυλίας, αυτή τη φορά για τον Πάνο Καμμένο, διαβιβάστηκε στη Βουλή. Αφορά την υπόθεση των δηλώσεων του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον Χρήστο Πάχτα.

Παπαμιμίκος εναντίον Τσίπρα (αλλά όχι εναντίον ΚΚΕ-Παφίλη): "Μην τρελαθούμε κιόλας"...

[Ένα από τα εξτρεμιστικά κόμματα που στηρίζουν τον Τσίπρα για Πρόεδρο της Κομισιον είναι το Τσέχικο ΚΚ του οποίου η νεολαία είχε απαγορευθεί ως αντισυνταγματική μεταξύ 2006 και 2010 επειδή άκουσον άκουσον "προπαγάνδιζε την κολλεκτιβοποίηση των ιδιωτικών μέσων παραγωγής που αντίκειται στο Σύνταγμα της Τσεχίας"... δηλ. σε σχέση με τους δικούς μας ΚΚΕδες ήταν φλώροι... Εμείς εδώ...

«Ξηλώθηκαν» η προϊσταμένη και η διευθύντρια του ληξιαρχείου του δήμου Αθηναίων... ο Καμίνης όμως στη θέση του

Ραγδαία αύξηση του αριθμού των δηλώσεων ετεροχρονισμένων γεννήσεων επί εποχής Καμίνη ο οποίος για να εμπλέξει τον Κακλαμάνη έκανε έλεγχο από το 2008... τα στοιχεία όμως τον ξεφτίλισαν- Τα περισσότερα από τα παιδιά φαίνεται να έχουν γεννηθεί στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα

Στην απομάκρυνση της προϊσταμένης και της διευθύντριας του ληξιαρχείου του δήμου Αθηναίων προχώρησε ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία μετά τους ελέγχους στην υπηρεσία με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Ανακοίνωση ομάδας φάντασμα: Η ΔΑΠ μιμείται τη Χρυσή Αυγή

Το λες κι ανέκδοτο αυτό!! "Νεολαία ΠΑΣΟΚ"

Μια άκρως αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ που επιτίθεται στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στην ΟΝΝΕΔ για επιθέσεις που έγιναν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πράσινοι νεολαία χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως...

Αυτοί είναι οι γύφτοι που παρουσιάζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας-Κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν η 40χρονη και ο 39χρονος, που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Το ζευγάρι των Ρομά κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου και για υφαρπαγή εγγράφων.

Στην απολογία του...

Παγκόσμιο ταράκουλο!! Ιός δεν μας αφήνει να κάνουμε "Like" στο Facebook

Προβλήματα με τις δημοσιεύσεις σε όλο τον κόσμο - Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας - Το πρόβλημα έχει αποκτασταθεί

Ενας μυστηριώδης ιός φαίνεται ότι «χτύπησε» το Facebook τη Δευτέρα. Τα μέλη του μεγαλύτερου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι δεν δημοσιεύει post, σχόλια, φωτογραφίες, δεν μεταφέρει μηνύματα και δεν καταγράφει «Like».

Ευτυχώς που μας άνοιξε τα μάτια ο Δένδιας: Προσέχετε τους γύφτους! Έχουν ροπή στην παραβατικότητα

Τα υψηλά ποσοστά παραβατικότητας σε οικισμούς των Ρομά, καταδεικνύουν στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, στις 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

ΒΙΝΤΕΟ: Επικός Πλεύρης vs Super Γύφτος

Και στη μέση ο βλάκας ο Καψής:

Ο χαρακτήρας μας ανάλογα με την ώρα που γεννηθήκαμε

Πήξαμε στα πολιτικά!! :)

Η ώρα γέννησής μας είναι σημαντική, αφού προσδιορίζει την προσωπικότητά μας, τις επιδιώξεις μας, τους στόχους μας και κατά κάποιον τρόπο την τύχη μας. Τι συμπεράσματα προέκυψαν από αυτήν την ενδιαφέρουσα έρευνα; Αν έχετε γεννηθεί από τις 00.00 τα μεσάνυχτα έως τις 12.00 το μεσημέρι: Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παίρνουν την ζωή τους στα χέρια τους.

Τουρκία: Οι μεγάλες ήττες στην εξωτερική πολιτική

Ποιοι παράγοντες αναγκάζουν την Τουρκία σε πιο μετριοπαθή εξωτερική πολιτική. Οι «ήττες» σε Αίγυπτο, Ιράκ, Συρία και Λωρίδα της Γάζας. Οι στόχοι της γείτονος και οι θεμελιώδεις διαφωνίες με τις ΗΠΑ. Το τρίγωνο Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ.

Στο Διάστημα το «όπλο» της Γης κατά των αστεροειδών

Η Γη θα αποκτήσει σύντομα το πρώτο σύστημα προειδοποίησης για αστεροειδείς που πλησιάζουν επικίνδυνα κοντά στον πλανήτη μας. Μέχρι τώρα, αυτοί οι αστεροειδείς είναι κρυμμένοι από τα τηλεσκόπια επειδή βρίσκονται κοντά στον ήλιο.

ΦΩΤΟ: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ίδιες απόψεις

Γιατί τσιρίζουν όταν τους λένε ότι είναι "άκρο"; Δείτε τους να χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς σύνθημα:

Κοίτα (τελικά) ποιοι μιλάνε

Θα είχε πλάκα, θα ήταν απλά για τη γενική χλεύη, αν αυτός ο συρφετός από στελεχάρες της Κουμουνδούρου και βαθυστόχαστους αναλυτές του τάλαρου δεν εκπροσωπούσε έναν θεσμό: την αξιωματική αντιπολίτευση. Η θεωρία των δύο άκρων, που δεν είναι θεωρία αλλά καραμπινάτη επί δεκαετίες πραγματικότητα, είναι σαν σφυράκι που τους χτύπησε στο γόνατο. Ή, μάλλον, σαν βαριοπούλα, αν κρίνω από την υστερική και λυσσαλέα αντίδραση. Ακόμη χοροπηδάνε βουλευτές, στελέχη και οι αγέρωχοι δημοσιογραφούντες του Λόχου Ψυχολογικού Πολέμου του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/Και ποιος ξέρει τι άλλο. Και ξέρετε τι χτυπάει πάντα νεύρο:

Μεσημέρι ώρα για Kunst... με λίγη ποίηση

Ιερωτικόν
Ιππαετός

Ένα αγγείο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κενόν εντός του. Λάδι και νερό
κρασί και μύρο
εξωτερικά οι παραστάσεις. Το μη χρηστικό. Ισότιμης αξίας με το εντός
σαν ψυχή ή ασυνείδητο

Σπηλιές με το βαθύ το σκότος και τη φιγούρα τη θολή να δείχνεται και να
μην είναι
βίσονες και ώχρα στους τοίχους παλάμες αιώνων

ΣΥΡΙΖΑίος δηλώνει ο δράστης του 5πλού φονικού στην Κύπρο!!

Ο μακελάρης της Κύπρου που έλεγαν πως είναι αντιεξουσιαστής τελικά είναι κατά δήλωση του....Συριζαίος!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;;;; ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕΧΡΙ ΚΥΠΡΟ!!!!

Δηλαδή τώρα σε απολογία για πενταπλό φονικό, να βάζεις μπροστά τα κομματικά σου, δεν μπορεί να είναι απλώς ηλιθιότητα.

Βάλε και τρεις τέσσερις παρακολουθήσεις, να δεις πως κουμπώνει “εγκληματική οργάνωση”… πάρτι θα κάνουν στο Μαξίμου.

Διαβάστε την απίστευτη απολογία του ενός εκ των δύο φερόμενων ως δραστών του φονικού στην Αγ. Νάπα.

Λάρνακα: Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που συνεδριάζει στη Λάρνακα η δίκη των δύο Ελλήνων Δημήτρη...

Γκοοοοοοοοοολ ο Πούτσι! Μυθική περιγραφή σε αγώνα της Καλαμάτας (VIDEO)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ζει με το δικό του τρόπο τους αγώνες της Καλαμάτας και στο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ.

Απολαύστε την περιγραφή

5-6 ετών η μικρή Μαρία έδειξε η οδοντιατρική εξέταση-Τι υποστηρίζει ο γύφτος

Μεταξύ πέντε με έξι ετών και όχι τέσσερα, όπως ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις, είναι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Φάρσαλα, σύμφωνα με την οδοντιατρική εξέταση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.


Πολύ γέλιο ο Παναγιώταρος που απειλεί...

Ένα αινιγματικό tweet ανήρτησε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος προειδοποιεί με αποκαλύψεις.

Στο tweet ο κ. Παναγιώταρος έγραψε:

Χαμένος στο άγχος του ο Βενιζέλος

Ξεσπά με μπαράζ συνεντεύξεων προκειμένου να ανακτήσει την... κυριαρχία του

Συνέντευξη Τύπου ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος που επιχειρεί για άλλη μια φορά να βγει μπροστά ξεδιπλώνοντας το επικοινωνιακό του χάρισμα σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Επαναληπτική εξέταση DNA ζητά το ζευγάρι που υποστηρίζει πως η μικρή Μαρία είναι κόρη του (ΦΩΤΟ)

Τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν πως δεν είναι αυτοί οι γονείς του τετράχρονου αγγέλου

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 4χρονης Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, συγκλονίζουν, πραγματοποιείται από τις αρχές αγώνας για να βρεθούν οι πραγματικοί γονείς της.

O Χρύσανθος Λαζαρίδης εξηγεί ποιοι μάζεψαν τους μπαχαλάκηδες που έκαιγαν κάθε τόσο την Αθήνα

Που είναι οι μπαχαλάκηδες της Αθήνας; Ποια η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπoυργού και βουλευτής Επικρατείας δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα με αφορμή και την καταγγελία του Αλέξη Τσίπρα εναντίον της κυβέρνησης και στενών συνεργατών του ότι αναπτύσσουν τη θεωρία των δύο άκρων.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Σε ebra;io δισεκατομμυριούχο, μέσω Εθνικής, τα ακίνητα του δημοσίου

Η Εθνική Πανγαία, την οποία μαζί με την Eurobank Properties ανακήρυξε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, ως πλειοδότριες εταιρείες στον διαγωνισμό για την πώληση και μίσθωση για τα επόμενα είκοσι χρόνια 28 ακινήτων του Δημοσίου, θα μεταβιβαστεί σε fund που ελέγχεται από τον Beny Steinmetz, τον πλουσιότερο άνθρωπο στο Ισραήλ.

Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν «πατριωτικό κόμμα» στα δεξιά της ΝΔ

[Το μόνο για το οποίο πρέπει να είναι σίγουροι στο Μαξίμου είναι ότι ακόμα και αν διαλυθεί ή απαγορευθεί η ΧΑ θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα καλύψει το κενό... όσο η κατάσταση παραμένει ως έχει σε οικονομικά και λάθρο...]

«Η φοβερή και τρομερή Χρυσή Αυγή -ως οργάνωση κι όχι ως ιδεολογία ριζωμένη στην κοινωνία- τείνει να διαλυθεί. Ο αρχηγός και οι περισσότεροι μπράβοι του είναι στη φυλακή και θα πάνε κι άλλοι εκεί. Όσοι απέμειναν έγιναν αρσακειάδες στη Βουλή. Οι τοπικές οργανώσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, ενώ τα μέλη της κρύβονται μη τυχόν και τους δει κανένα μάτι. Τρόμαξαν, λούφαξαν και έντρομοι δεν συγκεντρώνονται ούτε έξω από τη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση» γράφει το...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχελάκης δήλωνε ότι ο Βενιζέλος ήταν βασικός συνήγορος του Τσοχατζόπουλου

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύουν από την Κουμουνδούρου με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να υπενθυμίζουν πως ο κ. Μιχελάκης τον Απρίλιο του 2012 ως εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωνε για την υπόθεση των TOR M1 πως ο κ. Βενιζέλος υπήρξε βασικός συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου και πως «είναι άλλωστε ο ίδιος που το 2010 αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου για τα υποβρύχια αποδεχόμενος ακόμα επαχθέστερους όρους».

Περιφερόμενος βρυκόλακας

[Τον Βύρωνα τον έχουμε υποστηρίξει πολύ ειδικά στο περιστατικό της ζαρντινιέρας αλλά τελευταία έχει γεράσει και του βγαίνει σε ασυναρτησία... χώρια την περσινή αηδία του με το διορισμό της κόρης του στη Βουλή σαν Πρόεδρος μιας μέρας... Στις επόμενες εκλογές, τον στέλνουμε σπιτάκι του για να ξεκουραστεί και να λαϊκίζει στο καφενείο της γειτονιάς του...]

Είναι δύσκολο να διαχειριστείς την… αφάνεια. Να μη συζητά ο κόσμος για σένα, να μη σε παίζουν τα κανάλια, να θεωρείσαι “τελειωμένος”.

Και το κυριότερο: Να μην έχεις την πολιτική δύναμη να διορίζεις και κανένα παιδί σου ή κανέναν ψηφοφόρο σου σε βάρος όλων των υπολοίπων.

Eurostat: Στο 156,9% του ΑΕΠ το ελληνικό δημόσιο χρέος το 2012

Tο έλλειμμα διαμορφώθηκε στο 9%, χαμηλότερο του 9,5% που ήταν το έλλειμμα το 2011

Πρωταθλήτρια χρέους η Ελλάδα στην ευρωζώνη με 156,9% του ΑΕΠ το 2012, ενώ όσον αφορά το έλλειμμα ήταν το δεύτερο υψηλότερο τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην ΕΕ, στο 9%.

Ασημακοπούλου: Κόμματα του περιθωρίου βλέπουν σαν εκφραστή τους τον Τσίπρα

Σκληρή κριτική της εκπροσώπου της ΝΔ για την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν και τα ακροαριστερά κόμματα που τον στηρίζουν

Με μια πολύ σκληρή δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ κυρία Άννα Ασημακοπούλου σχολίασε την υποψηφιότητα Τσίπρα για την Κομισιόν.

Θυμήθηκε τα νιάτα του με τα γκομενάκια ο Πρόεδρος: «Μαζί σου Πόπη και το λίγο είναι πολύ»

Το κοπλιμέντο του Καρατζαφέρη που ... πάγωσε την Τσαπανίδου και η ατάκα «Αν ο Σαμαράς αλλάξει πολιτική, εγώ θα σφουγγαρίσω τις σκάλες του Μαξίμου »

Επιστρέφει στην πολιτική σκηνή, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό δριμύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η εμφάνισή του πριν από λίγο στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ... χαρακτηριστική των προθέσεών του.

Και η γύρφτισσα μπορεί να βγάλει ξανθό παιδί... λένε οι γύφτισσες

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση της 4χρονης Μαρίας και η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μεγάλη επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στο Ζεφύρι, μία τσιγγάνα από την περιοχή πλησίασε τις τηλεοπτικές κάμερες κρατώντας στην αγκαλιά της ένα κατάξανθο κοριτσάκι.

«Έκλεψε τον εγκέφαλο του Τζον Κένεντι»

Για κλοπή του εγκεφάλου του δολοφονηθέντος προέδρου από τον μικρότερο αδερφό του Ρόμπερτ, κάνει λόγο ο συγγραφέας Τζέιμς Σουάνσον, στο βιβλίο του "End of Days: The Assassination of John F Kennedy" που αναφέρεται στη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Τι είπαν οι γύφτοι στον ανακριτή

Αίτημα να βρεθεί ο Βούλγαρος "μεσολαβητής" κατέθεσε το ζευγάρι των Ρομά

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν γύρω στις 12 το μεσημέρι οι δύο τσιγγάνοι που εμφανίζονταν ως γονείς της 4χρονης Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Στα παπάρια των Πελεγρίνηδων: "Πάνω από 17.000 φοιτητές ζητούν anoixtessxoles.gr"

Αν εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Πελεγρίνη μπορεί και να ανοίξουν...

Σε απόγνωση φαίνεται πως βρίσκονται χιλιάδες φοιτητές που εδώ και έξι εβδομάδες βλέπουν κλειστές τις πόρτες των Πανεπιστημίων, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των διοικητικών υπαλλήλων. Την τραγική, όπως χαρακτηρίζουν πολλοί, κατάσταση αποδεικνύει η έκκληση πάνω από 17.000 φοιτητών για άνοιγμα των Ανώτατων Ιδρυμάτων μέσω της συλλογής υπογραφών στο Διαδίκτυο που δημιούργησε η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ.

Μπαλτάκος: Εμείς (με συμπεριφορές δεκαετιών) φέραμε την τρόικα, εμείς θα τη διώξουμε…


Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στον ΒΗΜΑ FM για την τρόικα, τις πιέσεις προς την κυβέρνηση για νέα μέτρα, το ενδεχόμενο εκλογών και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Μπαλτάκος

ΒΙΝΤΕΟ-Συλλήψεις στο Ζεφύρι

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αστυνομίας στο Ζεφύρι. Πριν από λίγο, όπως μετέδωσε νωρίτερα το Star, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας, προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων που είχε εκδοθεί ένταλμα για ληστείες σε ΑΤΜ.

Ρόδος: Σαμπάνια με... χρυσάφι - Η παραγωγή, οι εξαγωγές και η τιμή της!

Τρώγεται ο χρυσός; H απάντηση είναι ναι. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει γίνει της μόδας, αφού διεθνείς σεφ προσθέτουν φύλλα χρυσού στις δημιουργίες τους. Εδώ και αρκετούς αιώνες, εξάλλου, ο χρυσός χρησιμοποιείται ευρέως στην ποτοποιία και τη ζαχαροπλαστική της Ευρώπης, ενώ ήδη από την αρχαιότητα είναι γνωστές τόσο η θεραπευτική όσο και η αντιγηραντική δράση του και γενικά οι ευεργετικές ιδιότητές του.

Γελάει ο Άδωνις με του δουλευταρά Μπογιόπουλο που έχει δουλέψει σε οικοδομή, μεταλλουργείο, καμίνι χάλυβα και ορυχείο

[Δεν υπάρχει πιο επικό από το να σου λέει ένας άνθρωπος που από 15 χρονών τον ζει η ΚΝΕ και το ΚΚΕ (πριν τον πετάξουν στα σκουπίδια) και που δεν έχει κάνει καμία δουλειά, ότι πρέπει να πας να δουλέψεις σε ορυχείο ή μεταλλείο, όταν αυτός δεν έχει περάσει ούτε απ' έξω!! Σημειώστε ότι ο Άδωνις όπως έχει πει έχασε σαν έφηβος και τους δύο γενείς του και αναγκάστηκε να δουλεύει σε βιβλιοπωλείο προκειμένου να ζει και τα αδέρφια του.
Εννοείται βέβαια ότι ο σταλινικός Μπογιόπουλος...

Φήμες για αγορά του “Ελεύθερου Τύπου” από Μελισσανίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το greektv-com.blogspot.gr, ο γνωστός εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης, στα χέρια του οποίου πέρασε ο ΟΠΑΠ μετά την πρόσφατη ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού, είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για εμπλοκή στη μετοχική σύνθεση του “Ελεύθερου Τύπου”.

Η νέα ζωή της 4χρονης Μαρίας: Πιο ήρεμη και πρόθυμη να μάθει νέα πράγματα

Ήρεμη είναι πλέον η μικρή Μαρία, το 4χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα και πλέον έχει μεταφερθεί σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και συνεργάτη του «Χαμόγελου του Παιδιού» κύριο Αλεβίζο που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Μαρία....

O 22χρονος Τζίμας Πτολεμαίος από την Λούτσα της Πρέβεζας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το Παλάτι της Κίρκης [βίντεο]

Ο κ. Τζίμας ο οποίος ξεκίνησε την έρευνά του σε ηλικία 18 ετών, σήμερα, είναι πλέον σίγουρος ότι έχει βρει το παλάτι της Κίρκης, εκεί απ όπου ξεκίνησε ο Οδυσσέας για το νεκρομαντείο.

Από την Αννα στην Μαντλίν: Πως θα είναι σήμερα τα πέντε παιδιά, των οποίων οι εξαφανίσεις συγκλόνισαν [εικόνες]

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση της 4χρονης Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φαρσαλα αμέσως ξεκίνησε μία παγκόσμια κινητοποίηση για τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών της, ενώ την ίδια ώρα ήρθαν και πάλι στο φως οι εξαφανίσεις παιδιών που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στα Χανιά η θαλαμηγός "Eclipse" του Αμπράμοβιτς - Ποιοί είναι οι επιβάτες (φωτο)

Στα ανοιχτά του Ενετικού λιμένα των Χανίων, έχει "δέσει" η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Ρομάν Αμπράμοβιτς "Eclipse".

Το πλωτό παλάτι, έφτασε στα Χανιά σήμερα το πρωί προερχόμενο απο την Κάρπαθο, και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, επιβάτες είναι τρία από τα έξι παιδιά του Ρώσου μεγιστάνα, ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι δεν επέλεξε να συμμετέχει στη μίνι - κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

ALERT! ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΖΟΜΠI! Φραγκίσκα: Όλα καλά εδώ στη Βόρεια Κορέα. Υπάρχουν τα πάντα... κάτι σαν τον Κατοχή στην Ελλάδα...

["Υπάρχουν τα πάντα αν και 5 φορές πιο ακριβά... μας κόβουν νερό και ηλεκτρικό κάθε μέρα.. μόνο το 7% έχει θέρμανση" αλλά όλα καλά, μας λέει η γνωστή σταλινικιά Φραγκίσκα Μεγαλούδη... Η απορία μου είναι: Της είπε κανείς ότι στην Κατοχή του 40 δεν έβρισκες τα πάντα αν πλήρωνες 5 φορές πάνω απ' την αξία τους; Ας της το πει κάποιος για να μην ξεφτιλίζεται άλλο η υπάλληλος θέλει να μας πει ότι ζει τη ζωή του μέσου Βορειοκορεάτη της επαρχίας, ενώ ο άντρας της είναι υπάλληλος του ΟΗΕ και είχε το προνόμιο να του δώσουν σπίτι μονο με πρόβλημα στα υδραυλικά και τιγκα στην κατσαρίδα...]

Η εικόνα που έχουν οι δυτικοί για τη Βόρεια Κορέα είναι «στρεβλωμένη», υποστηρίζει η Φραγκίσκα Μεγαλούδη, η Ελληνίδα που ζει στην απομονωμένη αυτή χώρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Μεγαλούδη είναι κατηγορηματική.

Μετά τις απαγωγές των τσιγγάνων αλλάζει ο τρόπος καταχώρησης των νεογέννητων

Θα απαιτείται πιστοποιητικό εξέτασης DNA αν το παιδί γεννηθεί εκτός νοσοκομείου

Νέο τρόπο καταχώρησης των γεννήσεων με εξέταση DNA, αν γεννηθεί το παιδί εκτός νοσοκομείου, προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος, με αφορμή την υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Δημοσκόπηση στην Κύπρο: Τι πιστεύουν οι πολίτες για το ΕΛΑΜ και τη ΧΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ανησυχία των πολιτών για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και τη διασύνδεση της με το ΕΛΑΜ αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας PRIME, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα και σ’ αυτή κλήθηκαν ν’ απαντήσουν 800 άτομα.

Μύλος ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ-Επιμένουν οι Λαφαζάνηδες να μην κοπούν τα λεφτά στη ΧΑ!

Οι χειρισμοί της ηγεσίας δεν συναντούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ απόλυτη ανταπόκριση

Χωρίς ομόφωνη απόφαση για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη ρύθμιση, που συζητείται την Τρίτη στη Βουλή περί της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, έληξαν οι εργασίες της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Βίντεο με τη μικρή «Μαρία» στον καταυλισμό των τσιγγάνων

Η ιστορία της «Μαρίας», η οποία βρέθηκε πριν από τέσσερις ημέρες από αστυνομικούς σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας, απασχολεί εκτός από τα εγχώρια και τα ξένα ΜΜΕ, και κυρίως τα βρετανικά, τα οποία παραλληλίζουν την ιστορία της με εκείνες των Μπεν και της Μαντλίν.

ΦΩΤΟ: Όλο το πρόβλημα της χώρας σε μια εικόνα

Δείτε το:

Τα πήρε πίσω η Ξουλίδου των ΑΕροψεκασμένων: Είπα ψέμματα, ο Χατζηνικολάου δεν πήρε 1 εκ ευρώ

[Τελικά ο Χατζηνικολάου πήρε μόνο 127.000 για την έκδοση του βιβλίου αλλά για μένα αυτό δεν είναι το θέμα.... Εγώ έγραψα από χθες (αυτό ήταν στον τίτλο της ανάρτησης και μ' αυτό ξεκίνησα το σχόλιό μου) και ο Νίκος Χατζηνικολάου μου παρεξηγήθηκε: Το θέμα δεν είναι τόσο πόσα πήρε (τελικά πήρε 127.000 μετά από 4 χρόνια) αλλά πότε αποφασίστηκε να τα πάρει!! Στην ερώτησή της η ΑΕροψεκασμένη έλεγε ότι η απόφαση να αναλάβει την έκδοση ενός βιβλίου και ο Χατζηνικολάου μέσω του εκδοτικού οίκου Real Media πάρθηκε από το ΔΣ του ΟΕΔΒ στις 7 Οκτωβρίου 2009 δηλ. μόλις 3 μέρες μετά την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία. Στην χθεσινοβραδινή  ανακοίνωσή της με την οποία λέει ότι είπε ψέμματα για το ποσό αλλά στα ψιλά γράμματα μιλάει για...

Ποιο είναι το πολιτικό μέλλον της Ελλάδος; - Πρωταγωνιστής η ΝΔ, δευτεραγωνιστής ο ΣΥΡΙΖΑ και τριταγωνιστής η Χρυσή Αυγή – Σε ρόλο κομπάρσου το ΠΑΣΟΚ

Ποιο θα είναι το πολιτικό μέλλον της Ελλάδος;Το ερώτημα αυτό βρίσκεται στην επικαιρότητα με αφορμή την εκλογολογία που έχει κυριαρχήσει εσχάτως.Εκτιμούμε ότι κανείς δεν επιθυμεί να αυτοκτονήσει άρα το σενάριο των πρόωρων εκλογών μπορεί να χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτικό ατού, μπορεί να θεωρείται ένα σενάριο αλλά πρόωρες εκλογές δεν θα υπάρξουν ενόψει μάλιστα και της ανάληψης της προεδρίας από την Ελλάδα….

Εξαρθρώθηκε φάμπρικα "μαϊμού" αναπήρων στον Πειραιά

Μία ολόκληρη φάμπρικα με βεβαιώσεις «μαϊμού» για αναπηρία, με στόχο την είσπραξη προνοιακών επιδομάτων αποκαλύφθηκε στον Πειραιά. «Επιχείρηση» από την οποία οι εμπλεκόμενοι εξασφάλιζαν περίπου 3.840 ευρώ ετησίως, κατά μέσο όρο.

Οχτώ οικογένειες ελπίζουν πως η Μαρία είναι το δικό τους παιδί που χάθηκε

Η ανακάλυψη της 4χρονης Μαρίας στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα ξετυλίγει το κουβάρι σε ένα διεθνές κύκλωμα αγοραπωλησίας. Αυτό θεωρούν οι αστυνομικοί, που ξανανοίγουν τους φακέλους οχτώ εξαφανισμένων παιδιών από όλο τον κόσμο, που μοιάζουν με το κοριτσάκι.