14 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

   Κατάργηση όλων των ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ  και διατήρηση 7-8 το πολύ.
   Άμεσο κλείσιμο όλων των ζημιογόνων οργανισμών.
   Ψήφιση ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ με τον οποίο ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που χρωστάνε πάνω από 100.000 ευρώ ,θα καταδικάζονται σε ισόβια,εκτός και αν μέσα σε μια εβδομάδα το πολύ καταβάλλουν όλο το ποσό.
   Στις επόμενες εκλογές  200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
   Όλοι οι συνδικαλιστές στις δουλειές τους και προκαθοριζόμενη μικρή αμοιβή για την έξτρα απασχόλησή τους με τα συνδικαλιστικά.
   Τέρμα όλα τα extra προνόμια στους εργαζομένους σε ΔΕΗ ,ΟΤΕ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ.Λ.Π
   Τελεσίγραφο στις πολυεθνικές εταιρίες, ότι εάν δεν ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ τις τιμές με τις υπάρχουσες στη χώρα προελεύσεως τους θα ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ.
     Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑ με τα οποία θα μπορούσαν να μαζέψουν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.
    Αλλά είπαμε και στα επόμενα μέτρα τον Ιούνιο,θα κόψουν ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και θα καθαρίσουν.
   Υ.Γ Για τον Α.Σαμαρά δεν θέλω να γράψω κάτι ακόμα γιατί
         -Εν βρασμώ ψυχής μπορείς να γράψεις και μαλακίες.
         - Όταν απεκάλεσα σε σχόλιο μου τον ΣΑΜΑΡΑ,Αντωνάκη πριν 6 μήνες περίπου,ορισμένοι φίλοι από το εξωτερικό κυρίως προερχόμενοι και διαβιούντες,μου επιτέθηκαν γράφοντάς μου ότι ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟ της Ν.Δ., αποκαλώντας τον Πρόεδρο της Ν.Δ. τοιουτοτρόπως.
   .
  

Anonymous: Ποιες σελίδες χάκαραν σήμερα;

Συγκεκριμένα την  Combined Systems. Ενώ έριξαν και τη σελίδα της Sur-Tec, παράγει λογισμικό παρακολούθησης, της Thompson Handcuffs, παράγει χειροπέδες και της Penn Arms, που παράγει όπλα.

Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές θέλουν να στείλουν δική τους «τρόικα» στην Ελλάδα

Τη δική τους τρόικα θέλουν να στείλουν οι Σοσιαλιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με σκοπό να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις για το ελληνικό πρόβλημα ώστε να αναστραφεί η σοβαρή ύφεση που προκαλείται από τη σημερινή λιτότητα. Αυτό δήλωσε, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας Χάνες Σβόμποντα.

Λ. Κατσέλη: Το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος... ποιό; το πρώτο που ψήφισε ή το δεύτερο

«Εργαστήρι» για την «κατάρρευση του ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου και την παγίωση νεοφιλελεύθερων συνταγών που είναι ατελέσφορες», χαρακτηρίζει την Ελλάδα η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην υπουργός Εργασίας του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, υπογραμμίζοντας πως το νέο μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος.

Το υπουργείο θα χρηματοδοτήσει τις επιδιορθώσεις του Αττικόν και του Απόλλων

Με πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού πρόκειται να αποκατασταθεί το κτίριο της οδού Σταδίου 19-21 που στεγάζει τους κινηματογράφους Αττικόν και Απόλλων. Την ανακοίνωσε έκανε ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, ενημερώνοντας τα μέλη, ότι το ΥΠΠΟΤ θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη και την αποκατάσταση των ζημιών του διατηρητέου κτιρίου.

Άντε να δούμε αν θα υπάρξει νέος Καραμανλής

Ο Γκρούεφσκι στη σημερινή του συνάντηση με την Μέρκελ δήλωσε ότι η κυβέρνησή του σκοπεύει να υποβάλει νέα αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας, τον Μάιο στο Σικάγο...

Άντε να δούμε αν θα υπάρξει νέος Καραμανλής να τους πει ΟΧΙ

Οριζόντιες μειώσεις στις επικουρικές

«Ψαλίδι» σε οριζόντια κλίμακα 15% σε όλες τις επικουρικές συντάξεις από 200 έως 300 ευρώ και μείωση 20% από 300 ευρώ και πάνω, αναμένεται να εξαγγείλει ο υπουργός Εργασίας προκειμένου να εξασφαλιστούν τα 200 από τα 300 εκατ. ευρώ.

Π. Παναγιωτόπουλος: Προκαλούν εύλογη ανησυχία οι πληροφορίες του Σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων ΜΙΑ

«Προκαλούν εύλογη ανησυχία οι πληροφορίες του Σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων ΜΙΑ, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε να αποκαλεί πλέον την Σκοπιανή κοινότητα της χώρας “Μακεδονική” και όχι “Σλαβομακεδονική”, όρο που χρησιμοποιούσε από το 1994.

Γ. Μιχελάκης: Ευχαριστούμε τον κ. Παπουτσή για τον κόπο που έκανε

«Ευχαριστούμε τον κ. Παπουτσή για τον κόπο που έκανε να διαβιβάσει τις σχετικές ανακοινώσεις μας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ούτε καν, πως όφειλε να ζητήσει έρευνα της Δικαιοσύνης.

Από περικοπές συντάξεων τα εκκρεμή 300 ευρώ

Από την περικοπή των κύριων συντάξεων κατά 7% μεσοσταθμικα στο ΝΑΤ και κατά 20% για ποσά άνω των 1.300 ευρώ των κύριων συντάξεων σε ΔΕΚΟ και τράπεζες θα βρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες το κονδύλι των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

«Σπίτι μας η ΝΔ»

Μετανιωμένοι εμφανίζονται βουλευτές της ΝΔ που διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία λόγω του ότι καταψήφισαν το Μνημόνιο. Ο Θ.Λεονταρίδης, ο Τ. Καριπίδης από τις Σέρρες και ο Γ. Καρασμάνης από την Πέλλα όχι μόνο διέψευδαν στο εντευκτήριο ότι προσχωρούν σε νέο κόμμα αλλά ήταν έξαλλοι με τις φήμες που κυκλοφορούν και τους φέρουν ως συμμετέχοντες.

Με τηλεδιάσκεψη θα γίνει τελικά το Eurogroup μιας και δεν έχουμε πει που θα βρούμε τα 325 εκ

Η σύνοδος των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης (Eurogroup) που ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για την αποδέσμευση μιας νέας βοήθειας προς την Ελλάδα, αναβλήθηκε τελικά και θα πραγματοποιηθεί μια απλή τηλεφωνική διάσκεψη και η λήψη απόφασης άρα αναβάλλεται για τη Δευτέρα που είναι το προγραμματισμένο (αυτό ήταν έκτακτο).

Κουφάλες Ευρωπαίοι!!! Για τον Ραχόι σκέπτεστε κυρώσεις στον ΓΑΠ είπατε και μπράβο!

[Αυτή είναι η είδηση της ημέρας!!! Στους Ισπανούς που φούσκωσαν το έλλειμμα ετοιμάζουν κυρώσεις... σε εμάς που ΓΑΠ-ΠΑΠ το ξεχείλωσαν, όχι μόνο δεν είπαν τίποτα, αλλά και τώρα που το καταγγέλουν 17 μάρτυρες, όπως λέει η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή, λένε: "Δεν έγινε τίποτε παράτυπο"!!! Γιατί ρε μαλάκ@@ προστατεύετε το λαμόγιο;]

Ε.Ε.: Εξετάζει κυρώσεις κατά της κυβέρνησης Ραχόι για υπερτόνιση ελλείμματος

Αν και ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, η ΕΕ είναι πιθανό τον Μάιο να αναλάβει δράση εναντίον της κυβέρνησης της Ισπανίας --η οποία εξελέγη στα τέλη του 2011-- διότι...

Παρότρυνση Μέρκελ στον Γκρουέφσκι για συνομιλίες και συμβιβασμό με την Ελλάδα

Την κλασική δήλωση προτροπή προς τον Γκρουέφσκι να συνεχίσει τις συνομιλίες με την Ελλάδα και να βρει μια συμβιβαστική λύση, έκανε η Μέρκελ κατά τη συνάντησή της μαζί του στο Βερολίνο.

«Το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να διευθετηθεί. Για αυτό και εγώ...

Αδίκως κατηγορείται ο Α. Σαμαράς...

Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο (σχεδόν) μέρες από την Κυριακή που ομολογούσα ότι για πρώτη φορά δεν έχω σαφή άποψη ...και τόνιζα ότι ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν αποφασίζω ΕΓΩ για το μέλλον της χώρας...

Χρειάστηκε μεν ελάχιστος χρόνος για να σχηματίσω άποψη , αλλά φρόντισαν οι "φίλοι" και οι "εχθροί" της χώρας να βοηθήσουν σε αυτό...

Αποδεικνύεται πλέον ότι ο Σαμαράς προτίμησε να ΘΥΣΙΑΣΕΙ την προσωπική του επιτυχία , την εφήμερη δόξα του , τα ΩΣΑΝΝΑ που θα έψαλλαν ορισμένοι για λίγες ώρες , τα προσωρινά κομματικά κέρδη , μπροστά στο μελλοντικό ΚΕΡΔΟΣ της χώρας...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Έρχεται ταινία για τη 17 Νοέμβρη! ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ

Σε λίγο καιρό έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που αφηγείται την ιστορία της "17 Νοέμβρη" που δρούσε επί 27 χρόνια! Η ταινία που έχει τιτλο "17Ν ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΑΔΡΑΝΗΣ" δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι συντελεστές περιμένουν τις αρχές άνοιξης για να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Αποχωρεί από τη ΝΔ ο Γ. Μανώλης... δυστυχώς όμως σε λίγο θα μας ξανάρθει

Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Μανώλης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μανώλης αφήνει μάλιστα αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, δηλώνοντας ότι άλλαξε δρόμο και δεν έχει πλέον καμία διαφορά...

Συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο

Σύλληψη 84χρονου στο Κορωπί για χρέη προς το Δημόσιο

Έναν 84χρονο συνέλαβε η Οικονομική Αστυνομία στο Κορωπί, επειδή είχε ατομικά χρέη προς το Δημόσιο ύψους 307.775,76 ευρώ. Ο 84χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, είχε δημιουργήσει τα χρέη με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη εστιατορίου, το οποίο τώρα έχει πάψει να λειτουργεί.

Θεσσαλονίκη: Δύο ακόμα συλλήψεις επιχειρηματιών, για χρέη στο δημόσιο


ΔΑΚΕ: «Φτάνει πια η τρομοκρατία»

Φωτογραφίζοντας τον Πρόεδρο της ΝΔ για την στάση που τήρησε κατά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ν. Κιουτσούκης τονίζει με νόημα πως ο λαός δεν ξεχνά:

Δείτε φώτο από τη φονική φοτοβολίδα που παρολίγο να σκοτώσει τον Αστυνομικό

Είναι οι φωτογραφίες, που απεικονίζουν φωτοβολίδα να έχει διαπεράσει προστατευτικό εξοπλισμό αστυνομικού από τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα. Η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε με ειδική συσκευή, κατά τη διάρκεια των επιθέσεων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, προχθές (12-02-2012) το απόγευμα στον περίβολο της Βουλής:

Ποιος πούστ@@ του κοψε τα χάπια; Μίκης: Η πατρίδα μου είναι θύμα διεθνούς συνωμοσίας

«Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση.

Η ελληνική πολιτική ηγεσία αντιμέτωπη με την πραγματικότητα


image

του Γιώργου Καισάριου

Η καθυστέρηση που βλέπετε τόσες μέρες όσον αφορά το μνημόνιο κτλ, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ελληνική πολιτική ηγεσία έχει έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι διάφορες παροχές που λάμβαναν τόσα χρόνια πολλοί δημόσιο, ΔΕΚΟ και λοιποί ευγενείς κλάδοι, ήταν με δανεικά.

Ζαππειο ΙΙ vs Μνημονιο ΙΙ ή Αντώνης vs…Σαμαρά ή…τα χάπια μου….!



Το Ζάππειο Ι & ΙΙ εκτός από όμορφη εκδήλωση, ήταν και μια άριστη οικονομική Πρόταση για έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά απορούσα γιατί δεν το κάνει σημαία ενεργοποιώντας όλη την κοινωνία.

Τελικά όχι μόνο δεν το στήριξε, αλλά ψήφισε τα ακριβώς αντίθετα!
Τον απειλούν να κάνουν την Ελλάδα όπως το 2008; Δεν θα τον στηρίξουμε όπως εδώ και δύο χρόνια;

Το "ναι σε όλα" του Καραμανλή

Οι απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία από την ψηφοφορία του psi ήταν δεδομένες. Κάποιοι δεν θα άντεχαν το βάρος της ευθύνης, κάποιοι είχαν ήδη επιλέξει διαφορετικά στρατόπεδα, ενώ άλλοι μπροστά στον ορατό κίνδυνο να αποχαιρετήσουν οριστικά τα βουλευτικά έδρανα έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί.

Πύραυλος ΠΑΣΟΚ: Στο 6,8% η ύφεση του 2011

Στο 6,8% έκατσε η μπίλια της μείωσης του ΑΕΠ για όλη τη χρονιά του 2011... Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως η ύφεση το 4ο τρίμηνο του 2011 ήταν 7%... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ και μην αγχώνεστε... θα μας λύσουν τα προβλήματα οι αντιστασιακοί με αναλυτικές προτάσεις του στύλ "διατροφική επάρκεια" και όποιος κατάλαβε τι σημαίνει αυτό...

Η δικαιοσύνη είναι Ολυμπιακός!

Ερωτική σχέση με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως έχει ο Ολυμπιακός αφού οι Πειραιώτες πήραν δίκαια αυτό που άξιζαν μέσα στη Ρωσία... Και τώρα επιστροφή στη ζέστη...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Στην Επιτροπή Θεσμών ο φάκελος για τις καταγγελίες Πεπόνη-Μουζακίτη

Στα χέρια του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάση Τσούρα, βρίσκεται πλέον ο φάκελος της εξέτασης που διενήργησε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής, για τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.

Frankfurter Allgemeine Zeitung: «Τέρμα το γκάζι με "νεκρά"» στην Ελλάδα

«Τέρμα γκάζι με "νεκρά"», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος σχολίου της Frankfurter Allgemeine Zeitung, στο οποίο εκτιμάται ότι η ψήφιση των μέτρων από την ελληνική βουλή δεν είναι τίποτα συγκρινόμενη με τη διαδικασία εφαρμογής των όσων προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Βουλγαρία: Δεν θα επικυρώσει την συνθήκη ACTA κατά της πειρατείας

Η Βουλγαρία δεν θα επικυρώσει τη διεθνή συνθήκη ACTA κατά της πειρατείας, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού της χώρας Τράιτσο Τράικοφ.

Οι αρμόδιες αρχές της Βουλγαρίας υπέγραψαν την εμπορική συμφωνία καταπολέμησης της παραποίησης στις 26 Ιανουαρίου και επρόκειτο να τη θέσουν προς επικύρωση από το κοινοβούλιο της χώρας.

Μέλμπεργκ: Ρούμπιν - Ολυμπιακός 5-1 :) (βίντεο γκολ και φάσεις)

Το γκολ του Φουστέρ (70')

ΝΔ: Νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και τομεάρχες

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, και ο βουλευτής Χίου, Κώστας Μουσουρούλης, ορίστηκαν νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ με απόφαση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ορίζονται νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, τομεάρχες και επικεφαλής γραμματειών, οι παρακάτω βουλευτές:

Εισαγγελική έρευνα για τους εκβιασμούς καταστηματαρχών του κέντρου

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες καταστηματαρχών του κέντρου της Αθήνας ότι δέχθηκαν εκβιασμούς να καταβάλουν χρήματα ώστε να αποφύγουν τους βανδαλισμούς, διατάχθηκε από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ελένη Ράικου.

Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ ζητάει και πάλι να ακουστεί

Αίτημα προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου, ζητώντας και πάλι να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργεί ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, για τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Βάζουν ένα δισ. οι τραπεζίτες για τις εγγυήσεις της Φινλανδίας

Σε περίπτωση που εγκριθεί το δεύτερο πακέτο διάσωσης της οικονομίας από το Eurogroup στην αυριανή του συνεδρίαση -παρά τις επιφυλάξεις που διατυπώνουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ακόμα και μετά την ψήφιση του Μνημονίου από την ελληνική Βουλή- θα ενεργοποιηθεί και η διαδικασία υλοποίησης του PSI+ το οποίο θα εγκριθεί ταυτόχρονα με το νέο δάνειο.

Süddeutsche Zeitung: Σεβασμός στο Ελληνικό κοινοβούλιο

H Süddeutsche Zeitung του Μονάχου εξαίρει τη σημασία της ψήφισης του νέου μνημονίου από το ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο, όπως τονίζει, αξίζει το διεθνή σεβασμό: «Η απόφαση των 199 βουλευτών, υπό το βάρος του κακού κλίματος στο εσωτερικό και της επώδυνης πίεσης κυρίως από τη Γερμανία, θα καταστήσει επιτέλους εφικτό το δεύτερο πακέτο διάσωσης. (…)

Πιέσεις, εκβιασμοί αλλά και πλήρης δικαίωση Σαμαρά

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει σήμερα ότι «η καχύποπτη Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ζητήσει από τους ηγέτες των δύο κομμάτων που έμειναν να στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου να δώσουν γραπτές δεσμεύσεις ώς την Τετάρτη ότι οι αποφάσεις για περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και θέσεις εργασίας θα εφαρμοστούν και μετά τις εκλογές που προγραμματίζονται για τον Απρίλιο».

Μάρτιν Σουλτς: «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως αναπτυξιακό και επενδυτικό πρόγραμμα»

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου σε γερμανική εφημερίδα, τονίζοντας ότι «πρέπει να δοθεί στον πληθυσμό πραγματική προοπτική για το μέλλον».

Πακέτο ανάπτυξης και επενδύσεων πρέπει να δοθεί επειγόντως στην Ελλάδα, επικουρικά προς τα μέτρα λιτότητας, τονίζει μιλώντας στην εφημερίδα «Rheinische Post» ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και προειδοποιεί ότι...

Επίσκεψη Α. Σαμαρά στους τραυματίες αστυνομικούς

Τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια της Κυριακής, στο κέντρο της Αθήνας, επισκέπτεται αυτή την ώρα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ρέππας: Μειώθηκαν οι ειδικοί Σύμβουλοι του ΓΑΠ, επί Παπαδήμου

Όχι μόνο δεν υπάρχει επιπλέον δαπάνη του κρατικού προϋπολογισμού για το σύνολο των θέσεων των υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, αλλά υπάρχει και σημαντική μείωση των θέσεων σε σχέση με το παρελθόν, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας.

Δύο εκατ. πήραν οι Δήμοι για τις φωτοτυπίες των σχολικών βιβλίων

Δύο εκατομμύρια ευρώ κατανεμήθηκαν στους δήμους για την κάλυψη της δαπάνης των φωτοτυπιών των σχολικών βιβλίων, όπως επιβεβαιώνεται από έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών, Τάσου Γιαννίτση, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

«ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ» ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ Η ΝΟΜΙΚΗ!

Το «καταργημένο» άσυλο εξακολουθεί να υπάρχει!Είναι κοινό μυστικό, ότι οι «κουκουλοφόροι» που ξεκίνησαν χθες τα επεισόδια έξω από τη βουλή –για να δώσουν τη σκυτάλη στα ΜΑΤ να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να αδειάσει την πλατεία από τον κόσμο- και που εν συνεχεία κατέκαψαν την Αθήνα –για να δώσουν τη σκυτάλη στην κατοχική συγκυβέρνηση να βάλει το δίλημμα ή εμείς ή το χάος- είχαν σα «στρατηγείο» τους τη Νομική, την οποία είχαν καταλάβει προ ημερών. Αυτό το εγνώριζαν όλοι, φυσικά και οι αρχές, που δεν έπραξαν απολύτως τίποτα!

Η συνέχεια στο xryshaygh.wordpress.com

Στο νοσοκομείο ο Μέλμπεργκ. Δεν θυμάται ποιος είναι!

[Περαστικά του... γιατί δεν είμαστε και κάφροι και δεν δίνει ποτέ δικαίωμα]

Σε νοσοκομείο της Ρωσίας μεταφέρεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού δεν θυμάται ποιος είναι και που βρίσκεται.

Χ. Ζώης: Ο δρόμος του “Όχι” είναι αχαρτογράφητος... αλλά εγώ έχω πυξίδα και θα σας σώσω

[Όσοι ψάχνετε για την αντιπρόταση του Ζώη, μην κάνετε τον κόπο να συνεχίσετε το διάβασμα... δεν υπάρχει.]

Ο δρόμος του «όχι» είναι αχαρτογράφητος αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στην Ευρώπη, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Ζώης, που διεγράφη από τη ΝΔ μετά τη στάση του να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Λαθρόζώο: ''Toν κλειδώσαμε σε ένα δωμάτιο και τον βιάζαμε''!

Ένας από τους δράστες επιβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου, τους ισχυρισμούς του 13χρονου παιδιού...

Την ετυμηγορία του δικαστηρίου περιμένει ο Πακιστανός που κάθισε νωρίτερα στο εδώλιο κατηγορούμενος για το βιασμό και τη ληστεία σε βάρος 13χρονου, με τον οποίο (καθώς και με άλλα άτομα, επίσης) συγκατοικούσαν στο Τυμπάκι.

Κόμμα ιδρύει και ο Καμμένος... έχει επαφές με τους 21 διαγραφέντες βουλευτές τον εξής ένα: Χ. Ζώη

Μόνο ένας βουλευτής από τους 21 διαγραφέντες έχει περάσει στο πλευρό του Πάνου καμμένου, από τους 21 που διεγράφησαν προχθές. Κρούσεις έγιναν σε πολλούς αλλά μόνο ο Χ. Ζώης έχει περάσει τη μάντρα και είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και οι δυό τους...

Φθηνότερη η άντληση 1,3 δισ. ευρώ από 3μηνα ΕΓΔ, με 4,6%

Το ποσό του 1,3 δισ. ευρώ κατάφερε να αντλήσει σήμερα το ελληνικό Δημόσιο με τη δημοπρασία 3μηνων ΕΓΔ, και μάλιστα με μειωμένο επιτόκιο στο 4,61%. Η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή καθώς ανήλθε στα 2,7 δισ. ευρώ, όπως ανέφερε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Η ΝΔ ζητά απόδοση ευθυνών για τους βανδαλισμούς

Να αποδοθούν άμεσα ευθύνες για τα όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το βράδυ ζητά η ΝΔ, η οποία καλεί τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και- κυρίως- γιατί δεν εφαρμόστηκε ο νόμος περί ασύλου, που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή.

«Η Ελλάδα θα λάβει το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας»

Αισιόδοξη για την Ελλάδα είναι η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας, Μαρία Φέκτερ, ότι θα λάβει το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο "Bloomderg", η κ. Φέκτερ δήλωσε ότι...

Spiegel: Το σχέδιο Β περιλαμβάνει χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης

Η χρεοκοπία της Ευρωζώνης είναι σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel το Plan B για την Ελλάδα, το οποίο αναζητούν διακαώς Βρυξέλλες στο Βερολίνο.

«Αν καταρρεύσει η Ελλάδα δεν πρέπει να συμβεί αυτό εξαιτίας της Γερμανίας» ανέφερε την περασμένη Παρασκευή σε σύνοδο των εκπροσώπων του κόμματος ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τι προβλέπει το επόμενο Μνημόνιο

Tου Σεραφειμ Kωνσταντινιδη
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ορισμένοι νομίζουν ότι η προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή συμβολίζει το τέλος της περιόδου αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης, ενώ στην πραγματικότητα είναι η αφετηρία της. Αν οι προχθεσινές ρυθμίσεις ψηφίζονταν πριν από δύο χρόνια ενδεχομένως η κατάσταση θα ήταν καλύτερη σήμερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βρέθηκε η λύση, απλά διευκολύνεται η εφαρμογή του επόμενου Μνημονίου…

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι από καιρό ακυβέρνητη

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκηςσημειώνει ότι για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση Παπαδήμου, η χώρα πρέπει να κυβερνάται και προτείνει βαθύ ανασχηματισμό και νέα ολιγομελή κυβέρνηση από πολιτικούς και τεχνοκράτες.

Π. Καψής: Από δαπάνες των υπουργείων θα κοπούν τα 325 εκατ. ευρώ

Από δαπάνες υπουργείων θα κοπούν τα 325 εκατ. ευρώ, για τα οποία υπάρχει η εκκρεμότητα στη νέα δανειακή σύμβαση, όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Μυτιληναίος: Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο αλλά πρώτα είμαι έλληνας και μετά επιχειρηματίας....

Αίσθηση αν όχι σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση του Ευάγγελου Μυτιληναίου ότι «η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο». Η δήλωση αυτή έγινε από τον επιχειρηματία σε συνέντευξή του στο Bloomberg και, όπως είναι φυσικό, έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αφού έχει αναπαραχθεί από μεγάλα διεθνή δίκτυα.

Και που 'σαι ακόμα: -7% η "ανάπτυξη" το 4ο τρίμηνο του 2011

Συρρίκνωση κατά 7% σημείωσε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε σταθερές τιμές 2005, κατά το 4 ο τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το 4 ο τρίμηνο του 2010.

Αχαϊα: Καταγγέλλει πολιτικούς για σεξουαλική παρενόχληση!

Στο παρελθόν είχε γίνει ερωτικός στόχος για έναν πολιτικό. Εδώ και μερικούς μήνες βρήκε και πάλι... τον μπελά της από άλλον πολιτικό! Ο λόγος για μία γραμματέα δημόσιας υπηρεσίας, η οποία χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αφορμή «πληρώνει» την σέξι εμφάνισή της, δεχόμενη κάθε φορά... την παρενόχληση από τον εκάστοτε πολιτικό προϊστάμενό της!

ΝΔ: Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας

Η ψηφοφορία στη Βουλή δεν θεσμοθέτησε την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Η ψηφισθείσα διατύπωση δεν προδικάζει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο:

Απόσπασμα παραρτήματος μνημονίου συνεννόησης:
«2.3 Φορολογική πολιτική

Επαφές με διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ αποκαλύπτει η Ντ.Μπακογιάννη

Επαφές με βουλευτές που διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, επειδή καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο, αποκάλυψε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Βεβαίως έχω έρθει» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη, απαντώντας στο ερώτημα εάν έχει έρθει σε επαφή με κάποιους από τους διαγραφέντες, προκειμένου να προσχωρήσουν στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Στον «αέρα» η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Οι ευρωπαίοι διαπραγματευτές δεν έχουν ακόμη αποκρυσταλλώσει τα βασικά στοιχεία της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου μείωσης του χρέους σε βιώσιμα επίπεδα.
 
Σύμφωνα με την Wall Street Journal μετά τη ψήφιση του Μνημονίου από την ελληνική Βουλή το ενδιαφέρον έχει μετατοπισθεί στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, ενόψει της αυριανής συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Προσκλητήριο ενότητας στη ΝΔ από τον Κώστα Μαρκόπουλο

Να ενώσει την παράταξη καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο διαγραφείς από το κόμμα βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος. «Ένωσε την παράταξη Αντώνη και πάμε να πάρουμε την χώρα στην πλάτη μας», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Κίνα: Διπλασιάζεται ο αμυντικός προϋπολογισμός

Ο αμυντικός προϋπολογισμός της Κίνας θα διπλασιασθεί μέχρι το 2015 υπερβαίνοντας τις αμυντικές δαπάνες όλων μαζί των μεγάλων δυνάμεων της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού, σύμφωνα με το αμερικανικό ερευνητικό ινστιτούτο IHS.

 Ο αμυντικός προϋπολογισμός, ο οποίος ανερχόταν σε 119,8 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο, θα φθάσει...

Η στιγμή της εκκένωσης του Αττικόν – VIDEO

Κυριακή βράδυ, το κέντρο της Αθήνας παραδομένο ήδη στις φλόγες. Στον κινηματογράφο Αττικόν, που βρέθηκε στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων με τις μολότοφ, υπάρχει κόσμος. Η φωτιά ξεσπά. Ακούγονται από παντού σειρήνες. Ευτυχώς, κάποιος προειδοποιεί: «σιγά παιδιά! Υπάρχει κόσμος! Έλατε, βγείτε!».

Ένα email στον Σαμαρά

κ. Σαμαρά,

Κανονικά θα έπρεπε να είχα στείλει την επιστολή αυτή από τον Νοέμβριο όταν κι έκανες την συγκυβέρνηση αλλά τότε απεφάσισα να παραμείνω ψύχραιμος. Σήμερα όμως δεν απομένει κάτι άλλο πια.

Ας ξεκινήσω με το ποιος είμαι γιατί σιγά μην θυμάσαι. Με λένε Ηλιόπουλο Θωμά και ήμουν μέχρι χτες μέλος του κόμματος σου. Τον Οκτώβριο του 2009, μια περίοδο που μετά την συντριπτική ήττα των εκλογών, όλοι ήταν με την Ντόρα, εγώ μαζί με άλλους 28 οννεδίτες με επικεφαλής τον Κώστα Χατζή υπογράψαμε ένα κείμενο με τίτλο ‘‘ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ’’. Μας απείλησαν, μας λοιδόρησαν, μας κυνήγησαν γιατί τολμήσαμε να εκδηλώσουμε την στήριξη μας σε σένα και δεν δεχτήκαμε να γίνουμε υποτελείς του συστήματος της μαφίας Μητσοτάκη. Εμείς όμως δώσαμε με πείσμα και αυταπάρνηση τον καλό αγώνα. Πολλοί από αυτούς που μας κυνήγησαν τότε, βρίσκονται σήμερα δίπλα σου, σε εκλεκτές κομματικές θέσεις.

Η συνέχεια στο rizospastikhdexia.blogspot.com

«Είναι ο Καραμανλής προδότης κι εσείς οι πατριώτες ... Ρε μαλ…ες τι πάτε να κάνετε;»

Πολύ τεντωμένα τα νεύρα στους κόλπους των βουλευτών της ΝΔ προχθες το βράδυ. Ανάλογη ένταση επικρατούσε στο γραφείο του Καραμανλή στη Βουλή όπου ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθούσε να μεταπείσει αρκετούς βουλευτές να αλλάξουν την απόφαση τους και να υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.
Ένας από τους...

Αποκάλυψη ΣΟΚ της Κανέλη: "Πόσους άνδρες είχα; Κανέναν!... Άρα είμαι ανέραστη"... τόσο πλεονασματικός είναι ο προυπολογισμός

Χθες στο MEGA, στον Ντερμπεντέρη ήταν η Κανέλλη (στη φώτο η Κανέλλη τη δεκαετία του 70 σαν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην τοπική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αγ. Θωμά φορώντας καρτελάκι της ΝΔ...). Κάποια στιγμή του λέει του Οικονόμου:

Πόσα είναι τα έξοδα του προϋπολογισμού; 52 δις! Πόσα είναι τα έσοδα; 54 δις!

Ναι λέει και ο άσχετος ο Οικονόμου οπότε πετάγεται η Κανέλλη και του απαντάει:

Άρα είναι πλεονασματικός!

Ξέχασε να συμπληρώσει:

Προς Καραμανλικότερους βουλευτές του Κώστα Καραμανλή...

Μια απορία έχω να εκφράσω ως απλός πολίτης: δηλαδή αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές και προσφάτως διεγραφέντες βουλευτές από τη ΝΔ, σεις που είπατε το ΟΧΙ στη νέα δανειακή σύμβαση και σηκώσατε το λάβαρο της αντίστασης κατά των Γερμανών 'κατακτητών' όπως λέτε πολλοί από εσάς, εσείς λοιπόν είστε οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που γνωρίζουν το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και του ΕΘΝΟΥΣ, ενώ...

Το ανέκδοτο του Καρατζαφέρη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (πόλυ γέλιο)

Εχει χώρο ένα ανέκδοτο στην πιό κρίσιμη, για την πορεία της χώρας, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών; Μη βιαστείτε να πείτε όχι, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης το απετόλμησε τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς σηκώθηκε να φύγει από την αίθουσα, συγκρουόμενος σφοδρότατα με τον Βενιζέλο. Η κίνησή του αποδείχθηκε καταλυτική. Αποφόρτισε την κατάσταση που μύριζε «μπαρούτι».
Τι ανέκδοτο είπε;

Lambsdorff (Πρόεδρος γερμανών φιλελευθέρων στην ευρωβουλή): «Κάθε τουρίστας είναι μια βοήθεια για την Ελλάδα»

Ο Ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων Alexander Graf Lambsdorff προτρέπει του Γερμανούς να κάνουν συχνότερα διακοπές στην Ελλάδα. «Όποιος σκεπτόταν να κάνει διακοπές στην Ελλάδα πρέπει τώρα να το κάνει. Κάθε τουρίστας βοηθάει τη χώρα» δήλωσε στο "Hamburger Abendblatt".

Γάλλοι πολιτικοί αλληλέγγυοι στην Ελλάδα

Ορισμένοι από τους υποψηφίους στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του Απριλίου 2012 εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τους Έλληνες, την επομένη των μαζικών διαδηλώσεων στη χώρα κατά του νέου σχεδίου λιτότητας.

Ο υποψήφιος του Αριστερού Μετώπου, σχηματισμού που συστεγάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα με άλλες δυνάμεις, Ζαν-Λικ Μελενσόν, διαδήλωσε επικεφαλής 500 ατόμων μπροστά από την πρεσβεία της Ελλάδος, στην λεωφόρο Ιενά, σε μία από τις πιο εκλεκτές περιοχές στο Παρίσι, στο 16ο διαμέρισμα.

Συνάντηση Μέρκελ- Γκρουέφσκι στο Βερολίνο

Το Βερολίνο θα επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, προκειμένου να έχει συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας 'Αγκελα Μέρκελ.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσει, σύμφωνα με αναφορές του Τύπου των Σκοπίων, η ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και οι παράμετροι που την επηρεάζουν, με κυριότερη αυτή που αφορά την εκκρεμότητα της ονομασίας.

Καθησυχάζουν οι σεισμολόγοι για τον σεισμό κοντά στην Χαλκιδική

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο σεισμολόγος Κώστας Παπαζάχος, σημείωσε ότι πρόκειται για γνωστό, μικρό ρήγμα της περιοχής, που έχει συνεχόμενη μικροσεισμική δραστηριότητα. Ο κ. Παπαζάχος εμφανίστηκε καθησυχαστικός και σημείωσε ότι οι σεισμολόγοι παρακολουθούν τον σεισμό, που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Αυτή είναι η διαφορά-Σόιμπλε: Σήμερα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για αποτυχία της Ελλάδας

[Τη βλέπετε τη διαφορά με το 2010; Ο ποιητής λέει ότι αλλιώς μπορούσαμε να εκβιάσουμε το 2010 και αλλιώς τώρα. Αν το κάνουμε τώρα μπορεί να φάμε και κλωτσιά από ΕΕ. Αυτή είναι η διαφορά με το 2010 που λέει ο Σαμαράς. Αυτό κατάφερε ο Γιωργάκης: Να τους δώσει χρόνο να προετοιμαστούν ώστε σήμερα να μας λένε "χρεοκοπήστε... στα παπάρια μας"]

Καλύτερα προετοιμασμένες για μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας είναι σήμερα από ό,τι πριν από δύο χρόνια η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Αμασία»: Η νέα υπερήπειρος θα δημιουργηθεί σε 50 με 200 εκ. χρόνια

Μία ενιαία ήπειρος θα είναι σε 50 με 200 εκατομμύρια χρόνια η Αμερική και η Ευρασία, σύμφωνα με γεωλόγους του πανεπιστημίου του Yale, οι οποίοι βάφτισαν την υπερήπειρο «Αμασία» Η ένωση, σύμφωνα με τους επιστήμονες, θα πραγματοποιηθεί στο Βόρειο Πόλο.

Θα… «βρέχει» μέτρα μέχρι τις αρχές Μαρτίου

Με ρυθμούς πολυβόλου δοκιμάζει να εφαρμόσει τα νέα μέτρα η κυβέρνηση, που δίνει βάρος στην ταχεία εφαρμογή του PSI και στην εκταμίευση του δανείου. Ενδεικτικό της κρισιμότητας των ημερών και του πόσο πιεστικά είναι τα χρονοδιαγράμματα είναι και το ότι όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν μελετήθηκαν διεξοδικά στη συνάντηση που είχαν, το βράδυ της Δευτέρας στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Γαλάζιες» διεργασίες από τους «21» - Επίδειξη πυγμής από Σαμαρά

«Αν δεν υπήρχε κομματική πειθαρχία δεν θα ψήφιζαν ούτε δέκα» λένε οι διαγραφέντες της ΝΔ. Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση τους με τον Αντ. Σαμαρά που ξεκινά περιοδείες και «επιτίθεται» στη δεξαμενή του ΛΑΟΣ.

Κερδοσκοπικό παιχνίδι με τις τιμές των ομολόγων

Θολό φαίνεται να είναι το τοπίο όσον αφορά στις τελικές προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το κούρεμα των ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους φυσικά πρόσωπα.

Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνουν ότι στην διαδικασία του «κουρέματος» θα μπουν όσοι ιδιώτες έχουν ελληνικά ομόλογα άξιας άνω των 100.000 ευρώ και όχι όσοι έχουν ομόλογα άξιας κάτω των 100.000 ευρώ χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι ακόμα επίσημο.

Σεισμός 5,1 ρίχτερ στην Χαλκιδική

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3.34 τα ξημερώματα από απόσταση 243 χλμ. βόρεια της Αθήνας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 24 χλμ. δυτικά της χερσονήσου του Άθω, στην Χαλκιδική.

Ιδού η ΛΟΓΙΚΗ Γερμανία: «Αν ήμουν Έλληνας»…!!!

Εκπληκτικό άρθρο του Gabor Steingart, αρχισυντάκτη της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt». Το εξαίρετο αυτό δημοσίευμα πιστώνεται στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:

Όταν σ’ έχουν προσκαλέσει στον τόπο τους οι φίλοι σου, θα ήθελες φεύγοντας να μπορέσεις να πεις ότι «ήταν πολύ όμορφα» και πως εντυπωσιάστηκες απ’ όσα είδες. Δυστυχώς, για τα είκοσι μέλη της ερευνητικής ομάδας της Handlesblatt που επισκέφτηκαν την Ελλάδα προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες γύρω από το επίκεντρο της κρίσης, στάθηκε αδύνατο να κοιτάξουν πίσω κατά τρόπο ευχάριστο.

Παραπομπή σε δίκη για γερμανό αξιωματικό για τη «σφαγή της Κεφαλονιάς»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», η εισαγγελία της Ρώμης, ετοιμάζεται να ζητήσει την παραπομπή σε δίκη Γερμανού στρατιωτικού που φέρεται να έχει προταρχικό ρόλο στην σφαγή Ιταλών στρατιωτών στην Κεφαλονιά, το 1943.

Κ. Μητσοτάκης: Να πληρώνονται οι βουλευτές με τον κατώτατο μισθό

"Κυρία Πρόεδρε, εγώ εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για το εάν η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας θα βελτιωθεί με μισθολογική μείωση στον ιδιωτικό τομέα. Θα πρέπει πάνω στον ιδιωτικό τομέα να πατήσουμε για να ανακάμψει αυτή η χώρα. Κοινωνικές συμμαχίες τις οποίες κάθε κυβέρνηση χρειάζεται πρέπει να τις στήσει με το ιδιωτικό τομέα.

Μπακογιάννη εναντίον indymedia για την κατάληψη στη Νομική (βίντεο)

«Αν δεν καταλάβει ο κ. Πρύτανης ότι έχει ευθύνες, και αν δεν καταλάβει ο κ. Παπουτσής και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο την κατάσταση, η Αθήνα θα ξανακαεί».

Επιτέλους η Moodys τόλμησε να ακουμπίσει λίγο την Μ. Βρετανία (Υποβάθμιση Ιταλίας Πορτογαλίας)

Την πιστοληπτική ικανότητα της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Αυστρίας (Α3) σχεδιάζει να υποβαθμίσει ο οίκος αξιολόγησης Moody's, επικαλούμενος την κρίση της ευρωζώνης.

Ρε ξεφτυλισμένο παχύδερμο γιατί δεν λες με ποιον έπαιζε τένις ο Παπακωνσταντίνου;


Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του φίλου μας του Θέμου στο Πρώτο θέμα σίγουρα το είδατε όλοι, την φωτογραφία και το ρεπορτάζ ότι την ώρα της κρίσιμης συνεδρίασης του eurogroup ο ανεπάγγελτος κος Παπακωσταντίνου έπαιζε τένις την είδαμε και την διαβάσαμε,τον αντίπαλο του Παπακωσταντίνου δεν μας είπατε όμως ρε παλουκάρια.

Θέλετε να μάθετε τον αντίπαλο;

Αντίπαλος του καταστροφέα της Ελλάδας ήταν ο....