12 Ιουνίου 2012

Ζεύγος γιατρών κακοποίησε σεξουαλικά την Μαρία Μενούνος

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εδώ και χρόνια δεν μπαίνει ποτέ σε γραφείο γιατρού αν δεν είναι μαζί της ο μόνιμος σύντροφός της. Λογικό, με βάση τις πικρές -κατά την ίδια- εμπειρίες που έχει.

Καλεσμένη του μέγα ραδιοφωνικού προβοκάτορα Χάουαρντ Στερν βρέθηκε χθες η γνωστή παρουσιάστρια. Εκεί που κατέληξε να αποκαλύπτει πράγματα που πολύ θα προτιμούσε να κρατήσει κρυφά.

Τι είπε ο ΓΑΠ στον Τσίπρα, όταν τον συνάντησε;

Δείτε τι τον παρακάλεσε:

Βαλλιανάτος: Έχει πει ένα κάρο μαλακί@@, αλλά σ' αυτό έχει δίκιο!

Μάλλον έχει δίκιο ο Βαλλιανάτος για τον Έλληνα:

Τελικά η Δούρου, σαν κλασική αριστερή, έχει λαδώσει για τα καλά το άντερό της από λεφτά του κράτους!!

Ιδού ο αντιπεριφερειάρχης της Ν.Δ. για τον οποίο εργαζόταν η κ. Δούρου!

Σας αποκαλύπτουμε τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη που εκλέχτηκε με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, για λογαριασμό του οποίου εργαζόταν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ρένα Δούρου. Είναι ο αντιπεριφερειάρχης...

Δ. Αβραμόπουλος: Δεν ισχύει ότι αυτοκίνητα συνεργατών μου παρκάρουν μπροστά στο Καλλιμάρμαρο-Το γραφείο μου διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ

[Δεν έχω πρόβλημα να κράξω τον οποιοδήποτε ή να του πω μπράβο, μιας και δεν έχω δεσμεύσεις... Γιαυτό παρόλο το κράξιμο τις προάλλες στον Αβραμόπουλο, τώρα πρέπει να του πω μπράβο που απάντησε άμεσα στον παραπληροφορημένο πολίτη. Και κάτι ακόμα: Όταν πολίτες συνομιλούν με πολιτικούς δεν χρειάζεται η παρέμβαση δικηγόρων ;)]

Αγαπητοί φίλοι,

Πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της σημερινής σας ανάρτησης και πέραν των όσων σας ανέφερε ήδη ο κ. Αδαμίδης (δείτε παρακάτω), θα ήθελα να σημειώσετε, ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια των δώδεκα χρόνων, που στεγάζεται στο σημείο αυτό το πολιτικό μου γραφείο, το οποίο διαθέτει...

"Μην αντιμετωπίζετε κα Μέρκελ με αδιαφορία την οργή των Ελλήνων"

Με ένα αιχμηρό άρθρο που αποτελεί και το πρωτοσέλιδο της ιταλικής εφημερίδας "Ιl Sole 24 Ore", η Ιταλία κουνάει το δάχτυλο στην Γερμανίδα Καγκελάριο, σε μία προσπάθεια να της επισημάνει το επείγον της κατάστασης και το πόσο γρήγορα πρέπει να κινηθεί, προκειμένου να βρεθεί λύση στην απειλή της οριστικής διάλυσης της ευρωζώνης.

Κοινή εμφάνιση Καραμανλή-Σαμαρά σε συνάντηση παλιών ΟΝΝΕΔιτών;

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣτον προεκλογικό αγώνα ρίχνονται οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες! Η «παλαιά φρουρά» δηλώνει, όπως πάντα, παρούσα και έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα. Οι ΟΝΝΕΔίτες ετοιμάζουν εκδήλωση την Πέμπτη το βράδυ στις 9, στο παλιό τους στέκι, το «Αχχίλειον» στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τιμήσουν τον ιστορικό τους Πρόεδρο Δημήτρη Τσιγγούνη.

EKTAKTO-ΒΙΝΤΕΟ! Πόλεμος μεταξύ Ρώσων και Πολωνών χούλιγκαν-Πυροβολισμοί Αστυνομίας-3 τραυματίες (βίντεο-φώτο)

Η αναμέτρηση, Πολωνία - Ρωσία, έχει χαρακτηριστεί η πιο επικίνδυνη στο Euro 2012 και αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως. Από το πρωί της Τρίτης χούλιγκανς των δύο χωρών όπου συναντηθούν στους δρόμους της Βαρσοβίας συγκρούονται και λίγο έλειψε το απόγευμα, λίγο πριν το ματς, να ξεφύγει η κατάσταση.

Ρέστης: "Βεβαίως να με φορολογήσει ο Τσίπρας... Αν με βρει...»

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του Bloomberg σχετικά με τη στάση των Ελλήνων εφοπλιστών ως προς την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ να τους φορολογήσει.
Ούτε λίγο ούτε πολύ το αμερικανικό πρακτορείο υποστηρίζει ότι οι εφοπλιστές ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα, σε περίπτωση που μια αριστερή κυβέρνηση προσπαθήσει να επιβάλλει φόρους.

Δημοψήφισμα-απάντηση στην Αργεντινή προγραμματίζουν οι κάτοικοι στα Φώκλαντς

Η κυβέρνηση των Νήσων Φώκλαντς (όπως αποκαλούν τα νησιά οι Βρετανοί, Μαλβίνας για τους Αργεντινούς) ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει δημοψήφισμα για «το πολιτικό καθεστώς» των νησιών το πρώτο μισό του 2013.

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Στη φυλακή παραμένει η Βίκυ Σταμάτη. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, υιοθετώντας την εισήγηση του εισαγγελέα κ. Γιώργου Βούλγαρη απέρριψε την αίτηση της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου με την οποία ζητούσε να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτησή της με κατ' οίκον περιορισμό.

Αντίδραση ΝΔ για τις δηλώσεις Πετρόφ

Για δηλώσεις που κινούνται μεταξύ επικίνδυνου και γελοίου κάνει λόγο ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αποκαλούμενου Παγκόσμιου «Μακεδονικού» Κογκρέσου Τοντόρ Πετρόφ, ότι αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως "Μακεδονία" θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα διαλυθεί.

Επιστολή καίει τον ΓΑΠ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το παρακάτω κείμενο. «Χρεώνεται» ως επιστολή ενός πολύ στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου και απευθύνεται στους φίλους του ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται για ένα κείμενο , δέκα σημείων στα οποία ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου...

Ο Καμμένος έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του ΠΑΣΟΚ... εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όμως μην περιμένετε...

Υπέρ μίας κυβέρνησης στην οποία θα συμμετέχουν όλοι, τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Βόλο όπου και περιοδεύει, ο Πάνος Καμμένος, εκτίμησε πως η Ισπανία θα ενταχθεί σύντομα σε ένα Μνημόνιο παρόμοιο με της Ελλάδας.

Εκπληκτική δήλωση Τσίπρα για την Εθνική!!!

Με το κλείσιμο της διακαναλικής συνέντευξης ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε άλλη μια απάντηση που δεν μεταδώθηκε από την ΤιΒι. Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι η Εθνική χάνει στο 15 λεπτό με 2-0 από τους Τσέχους δήλωσε:

ΕΣΡ: Κανένα πρόβλημα με τη διαφήμιση της ΝΔ-Πόσο μαλάκ@@ είναι αυτός που προσέφυγε στο ΕΣΡ;;;

Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έκρινε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ, στην οποία προβάλλονται ανήλικα παιδιά σε σχολική αίθουσα.

Α. Σαμαράς: Δώδεκα μέτρα για την ασφάλεια (βίντεο)

Τα δώδεκα μέτρα που προτείνει η Νέα Δημοκρατία για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και κατά της παράνομης μετανάστευσης παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Τα μέτρα αυτά συνοψίζονται στους εξής τίτλους:

Επίθεση Μόντι στην Αυστριακή υπουργό Οικονομικών

Απαράδεκτα κρίνει ο πρωθυπουργός Μόντι τα σχόλια της Αυστριακής υπουργού Οικονομικών Φέκτερ περί προσφυγής της Ρώμης στα ευρωπαϊκά ταμεία.

Ο πρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Μάριο Μόντι χαρακτήρισε σήμερα...

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους: Μέρκελ: Υπό όρους η βοήθεια στις ισπανικές τράπεζες

Η οικονομική βοήθεια προς τις ισπανικές τράπεζες θα συνοδευτεί από όρους και θα απαιτηθεί αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα της χώρας, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ μιλώντας σε στελέχη του οικονομικού συμβουλίου της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU).

Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιατί να μας εμπιστευθεί ο πολίτης τη διακυβέρνηση της χώρας

Άρθρο της βουλευτού Α΄ Αθήνας Νέας Δημοκρατίας

Η χώρα βρίσκεται στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικά. Δύσκολη, γιατί εγείρονται εξαιρετικά πιεστικά αιτήματα για ριζικές μεταρρυθμίσεις που θα την απεγκλωβίσουν από τα αδιέξοδα του αναποτελεσματικού κράτους, της ασφυκτικής δημοσιονομικής κατάστασης, της μειωμένης παραγωγικότητας και της χαμένης αξιοπιστίας στις διεθνείς αγορές. Κρίσιμη, γιατί για πρώτη φορά είναι τόσο ξεκάθαρο, τι ακριβώς θα κρίνει η επιτυχία ή η αποτυχία σε όλα αυτά:

Βίντεο: Τσίπρας "λεφτά υπάρχουν" σε ρεσιτάλ παροχών: Θα σβήσω τα δάνεια προς τις Τράπεζες! Αυτός είσαι μεγάλε! Έπιασες τον παλμό του ΠΑΣΟΚου

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης, εξήγγειλε την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 752 ευρώ ανεξαρτήτου ηλικίας και για όλους. Το επίδομα ανεργίας επίσης θα είναι στα 461 ευρώ για διπλάσια όμως διάρκεια, δηλαδή για δύο χρόνια, ενώ έκανε λόγο για επαναφορά της μετενέργειας.

Χρ. Ζαχόπουλος: Μου έστειλαν την Τσέκου για να πλήξουν τον Καραμανλή

[Άλλο ένα "σκάνδαλο" δημιουργία ΠΑΣΟΚ για το οποίο σήμερα δεν ακούμε τίποτα... κατηγορούμενοι εκτός από την Τσέκου είναι και ο παχύδερμος Αναστασιάδης μαζί με τον δημοσιογράφο του κώλου Μακρυγιάννη... παρόλα αυτά το "σκάνδαλο" το σύστημα το χρεώνει στη ΝΔ!]
 
Την εκτίμησή του ότι δεν ήθελαν να πλήξουν τον ίδιο αλλά την τότε κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, εξέφρασε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος καταθέτοντας στη δίκη με βασική κατηγορούμενη την άλλοτε γραμματέα του και ερωτική του σύντροφο Εύη Τσέκου.

Στα 10,882 δισ ευρώ το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού


Στα 10,882 δισ ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2012 έναντι στόχου 12,896 δισ ευρώ. Το πρωτογενές έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού για την ίδια περίοδο ανήλθε σε 2,356 δισ ευρώ έναντι στόχου 4,234 δισ ευρώ.

Ο Αβραμόπουλος το ξέρει αυτό; Αν ισχύει θα κάνει κάτι;

Ενημέρωση: Ο Δ. Αβραμόπουλος διέψευσε την καταγγελία και λέει ότι το γραφείο του διαθέτει 3 θέσεις πάρκιγκ και φυσικά ουδέποτε ενόχλησε την Αστυνομία για να καταγγείλει πολίτες

[Σε ανεπτυγμένες χώρες ο πολίτης είναι ίσος με τον υπουργό... στην Ελλάδα ισχύει αυτό; Τουλάχιστον στα ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας. Γιατί οι πολιτικοί προκαλούν τη δυσφορία του όποιου πολίτη; Φαντάζομαι ότι ο λαλίστατος δικηγόρος θα σπεύσει να απαντήσει αν ισχύει ή όχι ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ανήκουν σε υπαλλήλους του γραφείου ή στη φρουρά Αβραμόπουλου... Αυτή τη φορά του θέτουμε κόσμια το παράπονο του πολίτη για να του απαντήσει]

Έξω απο το Καλλιμάρμαρο εννοείται πως απαγορεύεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων. Συνιστά παρανομία και προσβολή αρχαιολογικού χώρου. Κι όμως τα αυτοκίνητα του κ. Αβραμόπουλου των επιτελών και της φρουράς του...

Τέτοια μαλακ@@ όντως δεν την είχαμε ακούσει μέχρι τώρα!!

Δείτε τι έγραψε αμετανόητος ΠΑΣΟΚος στη σελίδα του ΓΑΠ στο Facebook:

Πάλι τρομοκρατεί και ψεύδεται ο Καμμένος: Θα μας πάρουν και τα σπίτια αν μείνουμε στο αγγλικό Δίκαιο. Διαβάστε γιατί λέει ψέμματα!

[Δεν θα ρωτήσουμε να μας πει μία (1) χώρα όπου έγινε αυτό γιατί δεν θα απαντήσει καθώς δεν υπάρχει καμία... ούτε θα ρωτήσουμε αν θα μας τα πάρουν και με την εισπρακτική εταιρία στην οποία, όπως αποκάλυψε ο Σ. Χίος, ήταν σύμβουλος επικοινωνίας ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ... θα τον ρωτήσουμε όμως να μας πει:

Αφού τα νέα ομόλογα (που εκδόθηκαν για το PSI) στο αγγλικό δίκαιο είναι ουσιαστικά "εγγυημένα", καθώς όπως λέει αν δεν πληρώσουμε θα μας πάρουν τα σπίτια, γιατί μόλις εμφανίστηκαν...

Κασσιδιάρης και Δούρου βγαίνουν ραντεβού σε καφετέρια...

Οπότε πάει ο σερβιτόρος και λέει: "Γεια σας τι θα πάρετε;"
Κασσιδιάρης: "Ένα Freddo cappuccino....

Οι αυριανές θερμοκρασίες σ' όλη τη χώρα: Κόλαση στην Αθήνα...

Δείτε το χάρτη της χώρας με τις θερμοκρασίες:

Ν. Χανιάς: «Εγώ πίστευα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θα πολιτευόμασταν διαφορετικά»

Πολιτικό θέμα έχει δημιουργηθεί από την επιστολή που έστειλε ο αποτυχών υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κ. Ν. Χανιάς, με την οποία χαρακτηρίζει «καταστροφική» την ενδεχόμενη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χανιάς με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, επιβεβαίωσε την ύπαξε της επιστολής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χανιά:  

Επικοινωνία Ραχόι – Σαμαρά για τις εξελίξεις στην ΕΕ

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά επικοινώνησε την Τρίτη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι. Συζήτησαν, σε πολύ καλό κλίμα, για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ευρώπη.

Οι εφοπλιστές απειλούν να «εγκαταλείψουν» την Ελλάδα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ο εφοπλιστικός κόσμος της Ελλάδας έχει βγάλει την περιουσία του στο εξωτερικό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Volkskrant με τίτλο: «Οι Έλληνες εφοπλιστές αποκρύπτουν την περιουσία τους ακόμη περισσότερο». Στην ίδια εφημερίδα, άρθρο γνώμης επισημαίνει ότι η φοροδιαφυγή δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

Περιοδεία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου

Στον νομό Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει, την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με τους πολίτες. Την αναγγελία της περιοδείας έκαναν ο πρόεδρος των οργανώσεων του κόμματος στον νομό, Δημήτρης Τσάμης και ο υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σε συζητήσεις με το Ταμείο Παρακαταθηκών για δάνειο η ΔΕΗ

Η ΔΕΗ εξετάζει όλες τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης και στα πλαίσια αυτά βρίσκεται σε συζητήσεις και με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, την Τρίτη, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε θέματα χρηματοδότησης και ρευστότητας της Επιχείρησης.

Νέες προκλήσεις από τα Σκόπια

Προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του «Παγκόσμιου Μακεδονικού» Κογκρέσου, στις οποίες κάνει λόγο ακόμη και για «διάλυση της Ελλάδας».

Σε εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», ο οποίος μιλώντας στο επονομαζόμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα διαλυθεί.

Παπαδάκης: Ευχομαι να είστε πρόεδρος Βενιζέλος: Εύχομαι να έχετε εκπομπή (βίντεο)

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έγινε ένας διάλογος ανάμεσα στους δύο με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και χιουμοριστική διάθεση.

«Η λύση για την Ελλάδα βρίσκεται μέσα στην Ευρώπη» είπε ο Αντώνης Σαμαράς

Την ανάγκη διασφάλισης της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε στο Επιμελητήριο Χαλκίδας με επιχειρηματίες και τοπικούς παράγοντες.

Κατάθεση Γ. Μιχελάκη για την υπόθεση του αναρχοφασίστα του ΣΥΡΙΖΑ, Αμυρά

Τα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει η ΝΔ για την υπόθεση του Ιφικράτη Αμυρά, που αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, κατέθεσε στον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος κλήθηκε ως πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση.

Π.Ψωμιάδης: Ξεκλείδωσαν τον Αντώνη από τον Σαμαρά

"Κλειδωμένο" μέσα στο ..."κοστούμι" του Σαμαρά ήταν ο ...Αντώνης σύμφωνα με τον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Π.Ψωμιάδη που προτρέπει τον πρόεδρο του κόμματος να είναι πιο απλός. Μιλώντας για την περιοδεία του σε Πιερία, Πέλλα και Ημαθία δήλωσε πως "βγήκε ο Αντώνης από τον Σαμαρά....

Η σημερινή ευχή του BBC: Μακάρι να κερδίσουν οι αριστεροί να βγάλουν την Ελλάδα απ' το ευρώ

Με αυτό τον τίτλο το BBC προαναγγέλλει την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Θα είναι η δραχμή εκείνη που θα επιστρέψει; Ή θα ονομαστεί αλλιώς ο... διάδοχος του ευρω; Πόσο εύκολο είναι να τυπωθεί νέο χρήμα; Πόσο καιρό χρειάζεται και ποια είναι η διαδικασία; Το BBC δίνει τις απαντήσεις.

«Η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα μπορεί να σημαίνει ότι η χώρα θα φύγει οριστικά από την ευρωζώνη. Αν αυτό συμβεί, πως θα γίνει η εισαγωγή του νέου νομίσματος;» ξεκινά το κείμενο του BBC και στη συνέχεια εξηγεί τη διαδικασία που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση για να επαναφέρει στους Έλληνες τη δραχμή!

«Οι Έλληνες ψηφοφόροι μπορεί να παραδώσουν την εξουσία σε αντιμνημονιακά κόμματα, που θέλουν να καταργήσουν τη συμφωνία διάσωσης, η οποία διασφαλίζει την καταβολή ζωτικής σημασίας κεφαλαίων για την Ελλάδα.

Αυτό, θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά σε μια πιθανή έξοδο από το ευρώ. Οπότε, πως θα μπορούσε ένα νέο νόμισμα όπως η δραχμή να επανέλθει;

Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να παράξει αρκετά χαρτονομίσματα για να αντικαταστήσει αυτά που χρησιμοποιούνται τώρα στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αποτρέψει συνωστισμό στις τράπεζες.

Θα πρέπει (το νέο νόμισμα) να μπει σε μια αργία και να υπάρξει μια ενδιάμεση φάση ανάμεσα στα δυο νομίσματα.

Οι προετοιμασίες θα ήταν ιδανικό να γίνουν μυστικά», λέει ο Τζόναθαν Λόινες, επικεφαλής οικονομολόγος του Capitan Economics στην Ευρώπη.

«Αν η Ελλάδα πρόκειται να αλλάξει νόμισμα, θα πρέπει να επιβληθούν κάποιοι έλεγχοι κεφαλαίων, από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις συγκεκριμένων ποσών, έτσι μπορεί να διατηρηθεί μια τάξη και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες.

Μετά, θα υπάρξει μια κάποιου είδους αργία για το δημόσιο, κατά την οποία οι τράπεζες και οι αγορές θα είναι κλειστές. Θα προηγηθεί μια περίοδος πριν από το νέο νόμισμα, κατά την οποία οι Έλληνες θα μπορούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά ή με μικρής αξίας ευρώ έως ότου το νέο νόμισμα να είναι διαθέσιμο».

Σε κάποιο σημείο και αφού τα... παλιά ευρώ έχουν αντικατασταθεί από το νέο νόμισμα, οι έλεγχοι στις τράπεζες θα πρέπει να αρθούν και να γίνει σημαντική υποτίμηση του νομίσματος που θα διαδεχτεί το ευρώ.

Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, χρειάζεται προετοιμασία. «Πρέπει να σκεφτείτε την προετοιμασία ειδικού χαρτιού για τα τραπεζογραμμάτια, που να ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασφαλείας, το σχεδιασμό τους και τελικά την εκτύπωση. Δε μπορεί να γίνει σε μια νύχτα», τόνισε από την πλευρά του ο διευθυντής μάρκετινγκ της De La Rue, Ρομπ Χάτσινσον.

Αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει τις εικασίες πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει καταρτίσει σχέδιο για την παραγωγή νέας δραχμής. Εξήγησε όμως ότι η όλη διαδικασία θα χρειαστεί μήνες.

Τελικά, όμως, πόσο... νέο μπορεί να είναι το καινούργιο νόμισμα της Ελλάδας; Όλοι συζητούν για τη δραχμή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά τα ίδια χαρτονομίσματα; «Τα περισσότερα έχουν καεί» λέει ο Τόμας Χόκενχουλ του Βρετανικού Μουσείου.

«Αν οι αρχικές πλάκες εκτύπωσης της δραχμής υπήρχαν ακόμα, θα μπορούσε να είναι απλή διαδικασία να αλλάξουν οι ημερομηνίες και να χρησιμοποιηθεί η ίδια μηχανή», λέει. Όσο για τα νομίσματα; Μάλλον περνούν στη λήθη: το κόστος για την παραγωγή νομισμάτων είναι μεγαλύτερο από να εκτυπωθούν χαρτονομίσματα εξαιτίας του μετάλλου», λέει ο κ. Χόκενχουλ.

 iefimerida.gr

Μέχρι τέλος Ιουνίου υπογράφουν μνημόνιο οι Ισπανοί και μην ακούτε τις μαλακ@@ των "έγκυρων" ΑΕροψεκασμένων που μιλούσαν για CDS 1 τρις...

[Μόνο στον πειραγμένο τους εγκέφαλο είναι δυνατόν να πάρουν οι Ισπανοί 100 δις (ή 125 όπως γράφτηκε χθες) χωρίς να υπογράψουν και χωρίς καμία υποχρέωση... ότι βέβαια έχουν πάρει ήδη μέτρα 50 δις σημαίνει βέβαια ότι το μνημόνιο που θα υπογράψουν θα είναι light αλλά δεν θα είναι light επειδή...

Αυτοί είναι οι σχιζοφρενείς bodybuilders-δολοφόνοι βρεφών του Ασαντ [εικόνες]

Φουλ στα στεροειδή και με τατού του Σύριου προέδρου στα μπράτσα τους, τα μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης Shahiba (που σημαίνει φαντάσματα) λυμαίνονται πόλεις και χωριά κόβοντας τον λαιμό βρεφών μπροστά στις μητέρες του και ξεκληρίζοντας ολόκληρα χωριά.

ΟΝΝΕΔ: Το μόνο “αγοραίο” είναι η πολιτική τους

Είναι πάντα ευχάριστο, όταν ακόμα και την τελευταία στιγμή οι αρνητές του διαλόγου και οπαδοί της τυφλής βίας θέλουν να επιστρατεύσουν το διάλογο και τη λογική. Δυστυχώς όμως αυτή η διάθεση είναι προσχηματική. Μιλούν για καταστροφολογία αυτοί που μέχρι χθες κατέστρεφαν και έκαιγαν με κράνη και μολότοφ, έχοντας ήδη μάλλον ξεκινήσει τα αντάρτικα πόλεων.

Ο Μπένυ έβαλε τον Γερανίδη για να προωθήσει τα παιδιά του Άκη;

Πυρ και μανία είναι ο Βενιζέλος με τον πρώην βουλευτή και στενό του συνεργάτη Βασίλη Γερανίδη, για τη δουλειά του στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Όταν τοποθέτησε τον παντελώς άγνωστο πρώην βουλευτή από τη Θεσσαλονίκη, επικεφαλής της επιτροπής συγκρότησης των ψηφοδελτίων,πολλοί αναρωτήθηκαν ενθυμούμενοι τον Παρασκευά Αυγερινό στην αντίστοιχη θέση, «ποιος είναι αυτός» ;

Ευρέθη ο "Παρίων" χαμπουργκεράς

Εξαφανισμένος, μετά την μεγάλη πολιτική ήττα που υπέστη στις εκλογές του Μαΐου, επανήλθε χθες με μια μεγαλόπνοη ανακοίνωση, ο πρώην δήμαρχος Παρίων κ. Ραγκούσης.

Η συνέχεια στο parospress.blogspot.gr

Καταγγελία ΣΟΚ!! Γκόμενα εκβιάζει γκόμενο ότι αν δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα του κάτσει!! Αίσχος

[Το τι μαλακίες γράφουν οι γελοίοι της αριστεράς δεν περιγράφεται, γι αυτό και ο τίτλος...]

Διαβάστε τι παπαριές γράφουν αριστεροί προβοκάτορες στην Πάτρα.

Διαβάστε πως τους ξεβρακώνει το online-pressblog.blogspot.gr

Ρουμπινί: Δώστε κουπόνια 1.000 ευρώ στους Γερμανούς για διακοπές στη Ελλάδα

«Εάν η Ελλάδα αφεθεί χωρίς στήριξη θα καταρρεύσει η Ευρωζώνη», τονίζει ο διάσημος αμερικανός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί στη γερμανική εφημερίδα «Bild -Zeitung».

Κατά της επαναφοράς των ελέγχων στις χώρες Σένγκεν Κομισιόν και ΕΚ

Την αντίθεσή τους στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για επαναφορά των εσωτερικών ελέγχων στα σύνορα των χωρών της Συμφωνίας Σένγκεν, εξέφρασαν με τον πλέον σαφή τρόπο Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι δυνατόν κόμματα που ευαγγελίζονται το νέο να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ εν γνώση τους και να βρωμίζουν τον τόπο με αφίσες-Δριμύ κατηγορώ Δημιουργίας ξανά για παράνομη αφισοκόλληση

Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και Ανεξάρτητους Ελληνες, η Δημιουργία ξανά, καλώντας μάλιστα τις δημοτικές αρχές να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.


Δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Αντλήθηκαν 1,625 δισ. ευρώ από τα εξάμηνα έντοκα - Στο 4,73% το επιτόκιο

Αρχίζουν οι εργασίες επισκευής στη κατοικία του Κεμάλ Ατατούρκ

Σύμφωνα με το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, το σχέδιο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 5 μήνες, οι εργασίες στο σπίτι του Ατατούρκ γίνονται υπό την αιγίδα...

Προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Συνεχίζει ο Αντώνης Σαμαράς την απορρόφηση στελεχών από τη «Δεξιά πολυκατοικία». Σε ένα ακόμη χτύπημα στο κόμμα Καμμένου προχώρησε χθες και ανακοίνωσε την προσχώρηση του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Χάρη Αηδονόπουλου, μια προσχώρηση που άναψε φωτιές και καταγγελίες από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων 1 δισ. για δάνεια σε ελληνικές επιχειρήσεις

Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα διοχετευτεί μέχρι το τέλος του 2013, μέσω τραπεζών, για τη δανειοδότηση ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποφάσισε να ανοίξει τη σχετική «κάνουλα», όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Στουρνάρας.

Πέθανε ο θρύλος της πυγμαχίας Τεόφιλο Στίβενσον

Ο μεγαλύτερος πυγμάχος που ανέδειξε η Κούβα ο Τεόφιλο Στίβενσον πέθανε σε ηλικία 60 ετών. Η αιτία του θανάτου σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κούβας είναι καρδιακή προσβολή, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Κι άλλος υποψήφιος έφυγε από τους ΑΕροψεκασμένους

Σε καταγγελία της λίστας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων των εκλογών της 17ης Ιουνίου στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησε ο τέως βουλευτής (σ.σ. της ΝΔ), κ. Θ. Σ. Χούτας, ο οποίος συνιστά παράλληλα την υποστήριξη στις επικείμενες εκλογές του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Ο τέως βουλευτής...

Θριάμβευσαν στο Λονδίνο τα επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών

Νικήτρια με διαφορά αναδείχθηκε η ομάδα που υποστήριξε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα σε αγώνα επιχειρηματολογίας που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.

Στο debate του οργανισμού Intelligence Squared με θέμα την επιστροφή των Γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο παρατάχθηκαν από τη μία πλευρά...

Η συνέχεια στο εξαιρετικό parthenon-sculptures.blogspot.com

Διάψευση light από την Κομισιόν για τα σχέδια Grexit

Σε... light διάψευση του τηλεγραφήματος του Reuters σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζονται στην ευρωζώνη σχέδια ενόψει ενδεχόμενης αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη προχώρησε εκπρόσωπος της Κομισιόν. Ερωτηθείς σχετικά από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή του τέτοια σχέδια, ενώ πρόσθεσε πως όσα αναφέρονται στο τηλεγράφημα του φαίνονται αναληθή.

FTD: Ο δημαγωγός Τσίπρας μας εκβιάζει

Άρθρο γνώμης του Horst von Buttlar που δημοσιεύεται στους Financial Times Deutschland με τίτλο «Ευχαριστούμε πολύ για τον εκβιασμό» σημειώνει ότι με αφορμή της ελληνικές εκλογές η Ευρώπη πρέπει να αποφασίσει κατά πόσον θα επιτρέψει να την εκβιάσουν. Ο «ριζοσπάστης αριστερός Αλέξης Τσίπρας διευκολύνει την αναζήτηση εξόδου από το αδιέξοδο», σημειώνει.

Επιμένει η Lagarde: "Οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους"... βουρ στο Facebook της πατριώτες

Είναι αναγκαίο οι Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους για να ανακάμψει η χώρα, επανέλαβε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde, επισημαίνοντας ότι «η πληρωμή των φόρων από τους πολίτες είναι αναγκαία για την ανάκαμψη οποιασδήποτε χώρας. Της Ελλάδας, όπως και των άλλων χωρών».

Ο Κουτρουμάνης, λες και ήταν ΥΠΟΙΚ, χάρισε το φόρο σε αποζημιώσεις golden boys με νόμο της τελευταίας στιγμήςουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Ο Γ. Κουτρουμάνης, λίγο πριν φύγει από το Υπουργείο "Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης", έκανε προεκλογικό φορολογικό (!) δωράκι στα Golden Boys των ΔΕΚΟ... Λένε ότι η ανώτατη φορολογική Διοίκηση στο ΥΠ. ΟΙΚ, δεν είχε πάρει μυρωδιά για την αλλαγή και την πληροφορήθηκε μετά από σχετικό ερώτημα του ΟΛΠ !...

Να που πάνε τα λεφτά και οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα και περίθαλψη:

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ο Ραγκούσης-Νταλάρας

Παρασκηνιακή θύελλα ξεσήκωσε στο ΠΑΣΟΚ το μήνυμα που έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους εσωκομματικούς του αντιπάλους ότι δεν θα δεχθεί αμφισβήτηση μετά τις εκλογές και ότι προετοιμάζεται να αλλάξει δομές και πρόσωπα.

Είναι στημένη η δουλειά...

Του Γιώργου Καισάριου

Έκπληκτος καθημερινά ανακαλύπτω ότι, όλο και περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας έχουν αντίληψη για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όταν αρχίσω κάποια κουβέντα με κάποιον, για τους λόγους που φτάσαμε εδώ, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι περίπου: Μας θέλουν νεκρούς. Κάποιος θέλει το κακό μας. Αυτοί το έκαναν. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα κτλ.

Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβέρνησουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!

Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας

[Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά. Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Άδωνις Γεωργιάδης.."H βία της Χρυσής Αυγής είναι λιγότερη από της άκρας Αριστεράς"! [Βίντεο]

O υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η βία της Χρυσής Αυγής είναι αναλογικά μικρότερη με τη βία της άκρας Αριστεράς.

“Η τρομοκρατία στην Ελλάδα ξεκινά από την άκρα Αριστερά”, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, ωστόσο τόνισε ότι η βία δεν έχει χρώμα.

Δείτε το βίντεο:

Μια μαρτυρία_καταγγελία απο συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου (Πολύ καλό διαβλαστε το)

Είναι περίπου 9. προχωρούμε μέσα στο πλήθος του κόσμου και κάπου στο σημείο του ηχολήπτη βρίσκουμε τη θέση μας. Έχοντας την προσοχή μας στις μύτες τών ποδιών μας, μη και μας πατήσει κανείς τα ποδαράκια, έχει κόσμο, έτσι κάνεις σε συναυλία οταν φόρας πέδιλα, προσέχεις τα δαχτυλάκια σου_ βλέπουμε κάτι χαρτάκια, φέιγ βολάν απο το γαλλικό feuilles volants, που γράφουν "τρομοκράτες τα κράτη των λαών, λευτερία στους αντάρτες των πόλεων που έχουν τα όπλα". 

Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!-

Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο «Δραχμαγεδδών» και η λογική του «γαία πυρί μειχθήτω»


Γράφει η Αθηνά Τραχήλη, υπ. βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ.

Το δημαγωγικό κρεσέντο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι φανερό πλέον, παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Επί μακρόν και με ένταση ο επικεφαλής του υποσχόταν τα πάντα στους πάντες, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει.

Σημάδια κόπωσης δείχνει, όμως, και εκείνο το μέρος της κοινής γνώμης που αφέθηκε ευχάριστα στις υπερφίαλες προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Τσίπρα και σήμερα αναθεωρεί την στάση της κατανοώντας ότι η πολιτική του πρόταση μας οδηγεί κατ’ ευθείαν σ’ αυτό που οι «Sunday Times» εύστοχα χαρακτήρισαν ως «δραχμαγεδδώνα».

Δηλαδή, μια λαίλαπα που δεν θα σαρώσει απλά την οικονομία μας αλλά θα τσακίσει κάθε νοικοκυριό, καταδικάζοντας την χώρα μας και τις επόμενες γενιές σε απόλυτη φτώχεια, με μόνη εξαίρεση όσους έχουν προσδεθεί στο «άρμα της δραχμής», δηλαδή όσους μετέφεραν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό και περιμένουν, με την έξοδο μας απ’ το ευρώ, να τις «εξαργυρώσουν» στο πολλαπλάσιο.

Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων φαίνεται ότι έχει κατανοήσει τι σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Εξ ου και τα συντριπτικά ποσοστά υπέρ του ευρώ (σταθερά πάνω από 80%) που κατέγραψαν όλες οι δημοσκοπήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι «δεν έχω τι άλλο να χάσω, ας επιστρέψουμε στη δραχμή μήπως αλλάξουν τα πράγματα». Αγνοούν, φυσικά, ότι επιστροφή στη δραχμή θα είχε τις εξής άμεσες συνέπειες:

-Εξευτελιστικοί μισθοί, μικρή αγοραστική δύναμη.

-Διπλασιασμός της ανεργίας καθώς μεγάλες επιχειρήσεις θα εγκαταλείψουν μέσα σε λίγες εβδομάδες την χώρα.

-Μείωση κατά 50%, τουλάχιστον, της αξίας της ακίνητης περιουσίας.

-Έλλειψη σε καύσιμα, φάρμακα και σε πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης που σήμερα εισάγονται απ’ το εξωτερικό. (π.χ. Τα νοσοκομεία μας μέσα σε μια νύχτα θα παρουσίαζαν τρομερή έλλειψη υλικών)

-Πληθωρισμός που θα εξανεμίζει αμέσως το εισόδημα των εργαζομένων.

-Δραματική μείωση, με πραγματικούς όρους, των συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων.

-Κατάρρευση του ασφαλιστικού και τραπεζικού συστήματος.

-Μέσα σε λίγες μέρες το εξωτερικό χρέος θα εκτιναχθεί σε ασύλληπτα ύψη. Θα υποχρεωθούμε σε άτακτη χρεοκοπία. Για δεκαετίες η Ελλάδα δεν θα μπορεί να βγει στις αγορές. Θα είναι μια χώρα αναξιόπιστη και ανυπόληπτη. Ο λαός της θα βυθιστεί σε πρωτοφανή εξαθλίωση.

- Η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε διεθνή απομόνωση, θα χάσει πολύτιμους συμμάχους, γεγονός καθόλου ευκαταφρόνητο την στιγμή που όλα τα εθνικά μας ζητήματα είναι «ανοικτά».

Η λογική του «γαία πυρί μειχθήτω» είναι ασόβαρη και παιδαριώδης. Μόνη ασφαλής επιλογή είναι η πάση θυσία παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

http://www.patrastimes.gr/arthrografia.php?arid=240

Ομολογία Αμυρά! Υπάρχουν πολλοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύουν τα ίδια!

Δείτε στο 4ο λεπτό της συνέντευξης!

Καταγγελία βόμβα του Χίου: Ο Κουίκ ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας σε εισπρακτική εταιρία!!! (βίντεο)

Ο μέγας "ιδεολόγος" Τέρενς, που το 2008 εισέπραξε από τη ΝΔ 56.000 ευρώ σαν αργόμισθος διευθυντής του ανύπαρκτου Agrochannel, ήταν, πριν αναλάβει εκπρόσωπος των ΑΕροψεκασμένων, υπεύθυνος επικοινωνίας σε εισπρακτική εταιρία, από τις γνωστές που αναλαμβάνουν να συλλέγουν το αίμα το οποίο πίνουν οι τραπεζίτες, όπως λένε οι ΑΕροψεκασμένοι. Η συγκεριμένη καταγγελία ξέφυγε στον Χίο πάνω σε ένα καυγά με τον Χήτο, όταν ο τελευταίος το κατηγόρησε σαν Χρυσαυγίτη. Δείτε το βίντεο με το ξεκίνημα του καυγά και τη βόμβα που πέταξε ο Χίος μετά από 2 λεπτά:

Ι. Βρούτσης (ΝΔ): Θα καταργήσουμε το χαράτσι, δεν αυξάνουμε φορολογία, αυξάνουμε το αφορολόγητο

Συνέντευξη στην Εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» 11.6.2012

1. Θα συμφωνήσετε με την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και των φοροαπαλλαγών όπως επιτάσσει το Μνημόνιο;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις, τα στοιχήματα και οι προβλέψεις για το ποιό κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όλη η Ελλάδα δεν έχει άλλο θέμα συζήτησης. Θα κερδίσει η Ν.Δ. ή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας θα πάρει την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως; Όπου και να πας το πρώτο πράγμα που με ρωτάνε είναι «τι έχεις;». Και δεν αφορά η ερώτηση την υγεία μου, αλλά τι καινούργιο γκάλοπ, έχω.

ΣΥΡΙΖΑ: Oύτε ένα ευρώ στο Νότο (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας)

Ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Παρασκευόπουλος, στην εκπομπή της ΝΕΤ “Εκλογές 2012”, (11/06/2012), αναφερόμενος στο σύνθημα “ούτε ένα ευρώ στο Νότο”, δήλωσε ότι επιμένουν στην καταγγελία της σύμβασης, ότι δεν θέλουμε ευρωπαϊκή βοήθεια και ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω τα λεφτά.

Τελική ευθεία

Μόλις μια εβδομάδα απέμεινε για τις εθνικές εκλογές. Τα 3 τελευταία χρόνια ο πολιτικός χρόνος έγινε τόσο συμπιεσμένος που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να «χωνέψει» όλα όσα έχουν συμβεί. Η Ελλάδα είδε μπροστά της ξαφνικά, σαν τοίχο που ξεφυτρώνει κινηματογραφικά στη μέση αυτοκινητοδρόμου μεγάλων ταχυτήτων, όλα εκείνα που για χρόνια κάποιοι ψιθύριζαν μεταξύ τους, άλλοι τα φώναζαν και τα υπερθεμάτιζαν, μερικοί τα έκρυβαν κάτω από το χαλί γιατί έτσι βόλευε και ορισμένοι τα αγνοούσαν γιατί απλώς ποτέ δεν έτυχε να τους απασχολήσουν.

Η συνέχεια στο vbalafas.blogspot.gr

Νέο μυστικό γκάλοπ: Ισοπαλία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, σε ελεύθερη πτώση ο Καμμένος, πέφτει η Χρυσή Αυγή, στη Βουλή ο ΛΑΟΣ!

Μονοψήφιο το ΠΑΣΟΚ!

Ακόμη μία δημοσκόπηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece έχει πραγματοποιηθεί από μεγάλο πανεπιστήμιο, φέρνει τα πάνω κάτω, στα μικρά κόμματα, με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να είναι σχεδόν ισόπαλοι! Αναλυτικά...