02 Δεκεμβρίου 2013

H ζωή πίσω από τη μπούργκα -Οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας φωτογραφίζονται σε πόζες που σκανδαλίζουν [εικόνες]

Το 2009 η Βρετανίδα φωτογράφος Ολιβια Αρθουρ κλήθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να μυήσει τις γυναίκες της χώρας στα μυστικά της φωτογραφίας. Εκείνη συμφώνησε με την προσδοκία ότι θα είχε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, να ζήσει και να γνωρίζει από κοντά τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από απρόσωπες μπούργκες.

ΡΙΖΟΣ: Κάνουμε 5 νέες απολύσεις σύμφωνα με τους νόμους του κράτους των πλουτοκρατών

Γράφει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:

Ακόμα πέντε νέες απολύσεις από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ-Τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι μαζί με το επιχειρησιακό τους σωματείο

Σε 5 νέες απολύσεις προχώρησε χτες η επιχείρηση κουφωμάτων «ΠΛΑΙΣΙΟ» στη Θεσσαλονίκη ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, προφασιζόμενηος την κρίση, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεσή της του, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που της του δίνουν οι νόμοι του κράτους των πλουτοκρατών να συνεχίσει τις απολύσεις. Και οι 5 απολυμένοι....

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο γέλιο με την βρομόστομη γιαγιά από το σίριαλ “Μπαμπά μην τρέχεις”!

Ότι και να πεις για να περιγράψεις αυτήν την γιαγιά είναι λίγο!
Οι ατάκες, τα “γαλλικά” της, το στύλ και ο τρόπος της είναι απλά ξεκαρδιστικά!

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις:Τι θα κάνουμε με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Δεν θα γίνει καμία απόλυση υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού του ΕΟΠΥΥ, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του STAR, ενώ σε ότι αφορά τους γιατρούς είπε ότι όσοι δεν ενταχθούν στο νέο σύστημα θα παίρνουν ουσιαστικά 2.000 ευρώ το μήνα. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί ένας μήνας περιθώριο από τη στιγμή που θα πάρει στα χέρια το πόρισμα για την αξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ.

Το μήνυμα του "αρχηγού" στον Βασιλόπουλο

Μέσω Facebook, ο Κώστας Βασιλειάδης έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για τον νέο σοβαρό τραυματισμό, που είχε σαν συνέπεια να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Βαγιαδολίδ.

Στουρνάρας: Νομοθετούμε μονομερώς για πλειστηριασμούς αν δεν υπάρχει συμφωνία με τρόικα έως τέλος του έτους

Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να νομοθετηθεί ακόμα και μονομερώς το νέο πλαίσιο που θα διέπει την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας (με τις όποιες προστασίες) έως το τέλος του έτους, εάν έως τότε δεν υπάρχει συμφωνία με την τρόικα, όπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου έλαβε μέρος στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ποινική δίωξη και προθεσμία αποχώρησης από την Ελλάδα στη μητέρα της 13χρονης που πέθανε από αναθυμιάσεις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ασκήθηκε στην τραγική μητέρα, που η κόρη της άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι. Η 54χρονη γυναίκα πρέπει σε 30 ημέρες να φύγει από την Ελλάδα.

Οι γνωστοί κορμοράνοι του ΣΥΡΙΖΑ: Παγώνει με απόφαση του ΣτΕ η κυνηγετική περίοδος!!

Παγώνει με προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας η κυνηγετική περίοδος. Με προσωρινή διαταγή η πρόεδρος το Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ Αγγελική Θεοφιλοπούλου απαγόρευσε σε πανελλαδικό επίπεδο το κυνήγι για όλα τα είδη των θηραμάτων.

Ο δημιουργός του Αστερίξ έκανε μήνυση στην κόρη του για «ψυχολογική βία»

Ο διάσημος δημιουργός κόμιξ, Άλμπερτ Ουντερζό, και εμπνευστής του Αστερίξ και των περιπέτειών του, έκανε αγωγή κατά της κόρης του και του συζύγου της για «ψυχολογική βία», σε συνέχεια πολυετούς δικαστικής διαμάχης.

Japonica: “Θα τρίβετε τα μάτια σας σε πέντε χρόνια με την Ελλάδα”

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τον Paul B. Kazarian, ιδρυτή και CEO, της Japonica Partners. “Θα τρίβετε τα μάτια σας σε πέντε χρόνια με την Ελλάδα”, ανέφερε σε συνέντευξή του στον Alpha ο κ. Kazarian που τόνισε σίγουρος ότι η Japonica δεν θα χάσει τα χρήματα της επένδυσής της.

Διευκρινίσεις για τα γενόσημα φάρμακα και τη χρήση τους

Με αφορμή τις πρόσφατες αμφισβητήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αντιγράφων ή γενοσήμων φαρμάκων, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας διευκρινίζει τα παρακάτω, μέσω των απαντήσεων σε πέντε βασικά ερωτήματα που ενδεχομένως θέτουν οι πολίτες:

1. Τι είναι τα γενόσημα φάρμακα (ή αντίγραφα), πώς και πού παράγονται;

Αυτή τη φωτο διάλεξε από την Ελλάδα το Reuters

Με την έλευση του Δεκεμβρίου, αρχίζουν πάντα οι ανασκοπήσεις της χρονιάς. Το 2013 είχε πολλά που θα μείνουν αξέχαστα. Τραγωδίες που έδειξαν για μία ακόμη φορά την αδυναμία του ανθρώπου μπροστά στη φύση, τρομοκρατικά χτυπήματα και αναταραχές σε πολλές χώρες, μεταξύ πολλών άλλων πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων. Το Reuters έδωσε εικόνα σε όλα αυτά, διαλέγοντας τις 93 κορυφαίες φωτογραφίες της χρονιάς, ανάμεσά τους και μία ελληνική.

Πολλά γέλια!! Χταπόδι με κεφάλι ανθρώπου -Σάλος στη Μαλαισία [εικόνα+βίντεο]

Στην Μαλαισία ένας ψαράς έπιασε ένα χταπόδι το οπoίο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο με όσα είχε πιάσει μέχρι τότε στην ζωή του. Η έκπληξη του ήταν τεράστια όταν είδε ότι το κεφάλι του χταποδιού είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Τώρα είναι αργά Αρβανιτόπουλε: Στο Πειθαρχικό παραπέμπεται με απόφαση υπουργού ο Πελεγρίνης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, για παράβαση καθήκοντος, παραπέμπεται ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή του ο υπουργός Παιδείας. Σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτόπουλο, ο χρόνος επαρκεί για να μη χαθεί το εξάμηνο στο ΕΚΠΑ, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν μαθήματα το καλοκαίρι.

BINTEO Σοκ: Χτυπούν μέχρι λιποθυμίας κοπέλα σε λεωφορείο

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία του Λονδίνου την επίθεση που είχε δεχθεί νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο από ομάδα ανδρών.

Κεδίκογλου: «Η καπηλεία μίας τραγωδίας δεν έχει θέση στην πολιτική ζωή»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη για τις δικές του σκοπιμότητες.

Τι έγινε κύριε καθηγητή μου;

Τι περιμένεις κύριε καθηγητα για να αποκεφάλισεις τους υπαίτιους του αδιεξόδου στο ΕΚΠΑ;
Ξεκίνα απο το εσωτερικό σου με τον στρατηγό της επικοινωνίας....

Φαήλος: Ο ελέφαντας δεν κρύβεται...

Ξέρετε γιατί οι πρόγονοί μας μιλούσαν τόσο πολύ για το μέτρο; Γιατί ήταν αυτό που έλειπε και σε κείνους. Από την εποχή της τυραννίδας και την κλασική εποχή έως σήμερα τα πάθη μας ήταν μεγάλα. Η έλλειψη μέτρου και η παθιασμένη μας φύση μάς οδήγησαν σε μεγάλα επιτεύγματα, αλλά και στο να κόψουμε ο ένας το λαρρύγγι του άλλου, ουκ ολίγες φορές, όταν η αμετροέπειά μας ερχόταν να δέσει με τη δημαγωγία και την ανομία. Τη δε ανομία τα προγόνια μας τη θεωρούσαν από τις χειρότερες συμφορές, γιατί αυτή φέρνει όλες τις υπόλοιπες.

Το απίστευτο φυσικό φαινόμενο που συνέβη την Παρασκευή στο Γκραν Κάνυον σάστισε τις ΗΠΑ [εικόνες]

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο το οποίο έγινε κάτι... παραπάνω από ορατό στο μεγαλύτερο φαράγγι του κόσμου, το Γκραν Κάνυον, σάστισε τους επιστήμονες και τους παρευρισκόμενους τουρίστες, με τις εντυπωσιακές διαστάσεις του.

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΗ είναι η 23χρονη σύντροφος του Paul Walker! Ήταν μαζί εφτά ολόκληρα χρόνια

​Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται η επί εφτά χρόνια σύντροφος του Paul Walker, μετά τον τραγικό θάνατο του 40χρονου πρωταγωνιστή του «Fast&the Furious».

ΦΩΤΟ-Επική αφίσα φίλων του ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε τι λέει αλλά προπάντων που είναι κολλημένη... Τυχαίο;

Η ατάκα μπορεί να μπει χαλαρά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, "λεφτά υπάρχουν" όπως του ΓΑΠ... το σημείο που είναι κολλημένη είναι ενδεικτικό του περιεχομένου:

Αυτός είναι ο γελοίος μυστικός κωδικός για τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ που ίσχυε μέχρι το 1977

Καθημερινά ακούμε πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε πολύπλοκους κωδικούς με αριθμούς και γράμματα προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα στο διαδίκτυο. Ωστόσο πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα ο κωδικός για την ασφάλεια των πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι το 1977 και είναι πραγματικά αστείος.

Η Strategic Air Command που είχε αναλάβει την φύλαξη των πυρηνικών είχε επιλέξει ως κωδικό το...

ΦΩΤΟ: Τα τουρκικά MME «κάλυψαν» το μπούστο της Ολγας Κεφαλογιάννη!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση «ενδυματολογικής λογοκρισίας» προχώρησαν οι τούρκικες εφημερίδες, αλλοιώνοντας τις φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ελληνίδας υπουργού τουρισμού και εμφανίζοντάς την με σεμνό πουκάμισο και μαντήλα!

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Να λήξουν την απεργία οι γιατροί

Κάλεσμα προς τους απεργούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ απευθύνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για άμεσο τερματισμό των κινητοποιήσεων τους. Ο υπουργός Υγείας ζητά από τους γιατρούς να υπάρξει διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές προς το συμφέρον των πολιτών, τους οποίους δεν εξυπηρετεί η κόντρα υπουργείου-ιατρών.

Χαιρετίσματα στον Αρβανιτόπουλο: Νέα απεργία αποφάσισαν οι διοικητικοί του ΕΜΠ

Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν τη Δευτέρα οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Κομμώτρια κούρευε γυμνή... συνελήφθη όμως γιατί δεν είχε άδεια

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μία κομμώτρια στο Κολοράντο, η οποία είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανδρών, καθώς κούρευε και χτένιζε γυμνή. Ωστόσο, το αδίκημα που την οδήγησε στις χειροπέδες δεν ήταν ο πρωτότυπος και συνάμα προκλητικό της τρόπος να ασκεί το επάγγελμά της, αλλά η στέρηση άδειας.

Είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ηλίθιε. Και δεν είναι αριστερός…

Γάντι ταιριάζει ο «κόκκινος» Νίκος Μπογιόπουλος στο πολυσυλλεκτικό προφίλ του Real FM, σε ρόλο σχολιαστή. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναδεικνύεται σε μέγιστο παίκτη και ο ραδιοφωνικός του σταθμός σε «κανάλι υποδοχής» όλων των εκπροσώπων των κομματικών φυλών του Ισραήλ.

ΦΩΤΟ: Τα είδε όλα ο Πατριάρχης! Τον προσκύνησε η Όλγα με το μπούστο έξω

Και ενώ νωρίτερα στην επίσκεψή της στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η Ολγα Κεφαλογιάννη είχε εμφανιστεί ντυμένη σύμφωνα με το πρωτόκολλο μια μάλλον απρόσμενη συνατησή της με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο αργότερα, την ανάγκασε να προσκυνήσει εκθέτοντας το μπούστο της περισσότερο απ' ότι περίμενε και ήλπιζε.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγγελοπούλου : “Τι να έκανα; Να βγω στο Σύνταγμα να φωνάζω "είμαι καλή πάρτε με";”

‘Εγινε η “σκύλα” των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ  να “βγάλει” από την χώρα μας, αντίθετα η οικογένεια έβαλε πολλά χρήματα . Στο τέλος όμως δεν  ήθελε κανένας να την χρησιμοποιήσει. Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε ακόμη και για τον Αντώνη Σαμαρά στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΙΚ κατά την παρουσίαση του βιβλίου της στην Κύπρο

Με πόσο αίμα ακόμα θα βάψει τα χέρια της η Μέρκελ;; "Φοροδιαφυγή 13.500 € σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα"

Πόσο θα τραβήξει ακόμα αυτή η δουλειά με τα πιόνια των δοσίλογων να συλλαμβάνουν θύμματα φοροφυγάδες;; Άκου εκεί να συλληφθεί ο αλβανός υπεύθυνος και να καταζητείται η 80 αχυράνθρωπος ιδιοκτήτρια!! Που ζούμε;; Χούντα έχουμε;;

Φοροδιαφυγή ύψους 13.578 ευρώ, από μη έκδοση αποδείξεων, διαπιστώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, στη διάρκεια ελέγχων της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Συγκεκριμένα, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις...

Θα γελάσουν και τα τσιμέντα!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΑΤΡΟΥ κάνει επιτροπή «σοφών» με Κιμούλη και Μικρούτσικο... θα τη λένε «επιτροπή πολιτισμικής ανόρθωσης»

Προσωπικότητες ευρείας αποδοχής σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ να ενσωματώσει σε ειδικές θεματικές επιτροπές για την επεξεργασία ενός διαφορετικού πολιτιστικού μοντέλου. Στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα είναι η συγκρότηση πέντε επιτροπών «Σοφών» στις οποίες θα συμμετέχουν και άτομα εκτός  ΣΥΡΙΖΑ (λέμε και καμιά μαλακί@....) προκειμένου να ξεκινήσει η επεξεργασία του κυβερνητικού προγράμματος (σαν το γεφύρι της Άρτας ένα πράμα το "πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ").

Αυτές είναι οι top μετοχές στην Ελλάδα, σύμφωνα με την HSBC

Ενώ το Χρηματιστήριο ξεπέρασε τις 1.200 μονάδες, η HSBC επανερχόμενη στην κάλυψη των ελληνικών μετοχών, θεωρεί ότι οι τράπεζες έχουν αποτιμήσει πλήρως, προς το παρόν, το ελκυστικό story ανάκαμψης και το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται στον κλάδο της κατανάλωσης.

H Κάλλας στα μπουζούκια -Οταν άκουγε Μανώλη Χιώτη-Μαίρη Λίντα μαζί με την Γκρέις Κέλυ [εικόνες]

Η Κάλλας ήξερε και να περνάει καλά. Τον Σεπτέμβριο του 1961 ο Ρενιέ του Μονακό με την σύζυγό του την πανέμορφη Γκρέις Κέλι, φτάνουν στην Ελλάδα φιλοξενούμενοι του Ωνάση και της Μαρίας Κάλλας. Η Γκρέης εκφράζει επιθυμία να πάνε στα μπουζούκια και κλείνουν τραπέζι στην «Σπηλιά του Παρασκευά».

Στα υψηλότερα επίπεδα από τα τέλη του 2009 βρέθηκε η ελληνική μεταποίηση το Νοέμβριο

Με το μικρότερο ρυθμό των τελευταίων 4 ετών συρρικνώθηκε η μεταποιητική δραστηριότητα στην Ελλάδα το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα της Markit ο Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) αυξήθηκε στις 49,2 μονάδες τον Νοέμβριο από τις 47,3 μονάδες τον Οκτώβριο. Αν και ο δείκτης...

Σόιμπλε: «Η Ελλάδα αξίζει το σεβασμό για τις επιτυχίες της» -Τα εγκώμια του σκληροπυρηνικού Γερμανού

Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό για τις επιτυχίες της. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις, η ευρωζώνη δεν κατέρρευσε, υπογραμμίζει σε άρθρο του στην Süddeutsche Zeitung ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά [εικόνα]

Στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκεται ο 33χρονος Αλβανός Arti Janca που δολοφόνησε άγρια με τρεις μαχαιριές την άτυχη 43χρονη επιχειρηματία από την Πάτρα Ναταλία Βουτσινά και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Οι νέες τιμές των διοδίων: Που αυξάνονται και που μειώνονται

Η επανέναρξη των εργασιών στους οδικούς άξονες θα φέρει και σημαντικές αλλαγές στις τιμές των διοδίων. Οι τροποποιημένες συμβάσεις παραχώρησης των τεσσάρων έργων (Μαλιακός-Κλειδί (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου), Λαμία-Καρδίτσα-Τρίκαλα-Γιάννενα (Κεντρική Οδός), Αντίρριο-Γιάννενα (Ιόνια Οδός) και Ελευσίνα- Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος – Τσακώνα (Ολυμπία Οδός) προβλέπουν αύξηση αναπροσαρμογή των τελών διέλευσης που τοποθετείται χρονικά από την αρχή του χρόνου. Όπως γράφει και το capital.gr οι τιμές στα διόδια διαμορφώνονται ανάλογα με τους οδικούς άξονες. Συγκεκριμένα:

Γελάει ο Καραμανλής για τα σενάρια των Ψυχάρηδων που τον εμφανίζουν να εμπλέκεται σε αποφάσεις Σαμαρά (ΑΡΘΡΟ ΕΘΝΟΣ)

Την έντονη δυσφορία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή προκαλούν σενάρια τα οποία τον εμφανίζουν να εμπλέκεται ενεργά σε πολιτικές διεργασίες και δη σε κινήσεις και επιλογές που είναι αποκλειστική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά.

Εννοείται ότι και στο Μαξίμου γελάνε καθώς...

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Πρωτόπαπα-Δρίτσα για τους πλειστηριασμούς

«Ακόμα και εάν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς, προαναγγέλλω ότι η ελληνική κυβέρνηση –από ό,τι ξέρω- προτίθεται να φέρει μονομερή νόμο στη Βουλή για την παράταση της προστασίας με τον τρόπο που πρέπει να γίνει» τόνισε ο Χρήστος Πρωτόπαπας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

ΦΩΤΟ-Δεν θα τον αναγνωρίσετε αυτόν τον πολιτικό!

Εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του έχει πραγματοποιήσει ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας...

ΦΩΤΟ: Ο μπάρμπα Φώτης ρίχνει ζειμπεκιές... και να κι οι «24.000 αυτοκτονίες» και να και η «φτώχεια»

Χαλαρός και κεφάτος όσο ποτέ ο πρόεδρος του ΔΗΜΑΡ βρέθηκε σε ταβέρνα στα Τρίκαλα μετά από πολιτική ομιλία και δεν αντιστάθηκε στο κάλεσμα των τραγουδιών του Τσιτσάνη: Σηκώθηκε και άρχισε τις γυροβολιές.

Αν είναι δυνατόν!! Η ΕΠΟ επιβεβαιώνει τις υποψίες για στημένο αγώνα του ΠΑΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής επιβεβαιώνει την είδηση για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται μόνο για υποψίες μίας εταιρείας και τίποτα παραπάνω...

«Ο φάκελος μας έχει έρθει εδώ και πέντε ημέρες, από την περασμένη Τετάρτη. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφτασε στις 10 το πρωί και στις 12 είχε ήδη φτάσει τόσο στον Υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και στη Σούπερ Λιγκ, καθώς φυσικά και στον εισαγγελέα», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ για το τι ακριβώς σημαίνει το «ύποπτο για χειραγώγηση», είναι ξεκάθαρος:

Πρετεντέρης: Η αποστασία είναι αλητεία

Σκληρές εκφράσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ο Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό άρθρο του στα “Νέα”, με αφορμή το… προσκλητήριο αποστασίας από την πλευρά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνολικά για την αντιπολιτευτική τακτική που έχει επιλέξει να ακολουθεί η Κουμουνδούρου.

Μια νεκρή από πλημμύρες στο Άργος και ένα νεκρό κορίτσι από μαγκάλι στη Θεσσαλονίκη! ΒΙΝΤΕΟ

Το χρονικό της τραγωδίας στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης παρουσίασε η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, εδώ και 2,5 μήνες το σπίτι όπου διέμεναν το 13χρονο κοριτσάκι και η 54χρονη άνεργη μητέρα του, δεν είχε ρεύμα.

Ο Ελληνας που γύρισε από τους -80 βαθμούς Κελσίου -Ποιός είναι ο Ευάγγελος Καϊμακάμης [εικόνα]

Για δώδεκα μήνες, ήταν ο μοναδικός Ελληνας κάτοικος του Νότιου Πόλου! Ο πνευμονολόγος Ευάγγελος Καϊμακάμης ήταν ο πρώτος Ελληνας που συμμετείχε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της ESA, της Ευρωπαϊκής Αεροδιαστημικής Υπηρεσίας, στη βάση Κονκόρντια της Ανταρκτικής.

ΨΕΥΤΙΚΟ το προφίλ της 15χρονης κόρης του Paul Walker στο Facebook

Το γύρο του κόσμου και των ΜΜΕ, έκανε χθες η είδηση για το συγκινητικό αντίο της 15χρονης κόρης του Paul Walker, μέσω… Facebook.

Όπως γράφτηκε, η Meadow Walker, φερόταν να....

ΦΩΤΟ για γέλια: Πολύ Καμμένο βλέπουν στο Αγρίνιο... βρήκαν και θραύσματα μετεωρίτη

[Ναι ρε! Έπεσε το κομμάτι του μετεωρίτη με μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα ταχύτητα στο έδαφος, άκουσαν και έκρηξη... αλλά το γρασίδι δίπλα απ' το σωρό είναι άθικτο... πείτε κατεθείαν ότι ψηφίζετε Καμμένο και αφήστε τα σάπια]

Θραύσματα από κομμάτι του μετεωρίτη που διέσχισε τον ουρανό της δυτικής Ελλάδας το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, έπεσαν σε κεντρικό σημείο των Καλυβίων Αγρινίουαχαχαχα.

ΦΩΤΟ-ΑΨΟΓΑ!! Εστεμμένη του Playboy έγινε δεκανέας του Ελληνικού Στρατού [εικόνες]

Διαταγές από την ομορφότερη και πιο σέξι δεκανέα του Ελληνικού Στρατού παίρνουν εδώ και λίγο καιρό οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών που φιλοξενείται στο Κέντρο Εκπαίδευση Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα. Ο λόγος για τη Δήμητρα Καραούζα, η οποία είχε κερδίσει το 2004 τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate και πλέον ακολουθεί μια τελείως διαφορετική καριέρα.

Στα παπάρια του το κλειστό παν/μιο! ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πελεγρίνης παίζει θέατρο μπροστά σε 50 (!) θεατές στο Παρίσι, τυλιγμένος με ένα κόκκινο σεντόνι...

Την ώρα που στα ελληνικά πανεπιστήμια επικρατεί χάος και οι φοιτητές είναι στα κάγκελα αφού βλέπουν το εξάμηνο να χάνεται ο πρύτανης του Καποδιστριακού βρέθηκε στο Παρίσι προκειμένου να ανεβάσει το μονόπρακτο θεατρικό του «Ιουλιανός».

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το δυστύχημα: ΤΡΑΓΙΚΟ: Ο 8χρονος γιος του κολλητού, του Paul Walker, προσπάθησε να τους σώσει!

Μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου του Roger Rodas το αυτοκίνητο εξερράγη και ο Paul Walker μαζί με τον οδηγό και φίλο του βρήκαν φρικτό θάνατο. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι θα καθυστερήσει η νεκροψία καθώς οι σοροί δεν αναγνωρίζονται και θα πρέπει να γίνει οδοντιατρική ανάλυση!

«Ο Παπανδρέου ιδρώνει, μπερδεύει τα λόγια του και μετά καταρρέει»

Καρέ - καρέ το χρονικό του εξευτελισμού και της πτώσης του Γιώργου Παπανδρέου τη δραματική νύχτα της 3ης Νοεμβρίου 2011, όπως καταγράφεται σε δύο βιβλία

Θα έσπαγε ταμεία αν γινόταν ταινία το πολιτικό θρίλερ με τίτλο «Ελληνικό δράμα στις Κάννες» που εκτυλίχθηκε στην ομώνυμη Μέκκα του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, ισχυρίζονται όσοι έχουν γνώση του παρασκηνίου που εξελίχθηκε πριν από δύο χρόνια στο γαλλικό θέρετρο, όπου συνεδρίαζαν οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων χωρών του πλανήτη και γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους της πρωθυπουργίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Φάγανε καλά οι Μπομπολαίοι: Οι σήραγγες των Τεμπών το ακριβότερο έργο της Ευρώπης

Οι σήραγγες των Τεμπών αποτελούν το ακριβότερο έργο στην Ευρώπη, ενώ "τσιμπημένες" εμφανίζονται οι τιμές για τα έργα και στους άλλους τρεις αυτοκινητόδρομους, βάσει των στοιχείων που δίνει το υπουργείο Υποδομών.

Εγκαθίσταται στο Ραδιομέγαρο η Κρατική Ραδιοφωνία

Εγκαθίσταται σταδιακά στο Ραδιομέγαρο η μεταβατική ΔΤ/ΕΔΡ, έναν μήνα αφότου αυτό πέρασε ξανά σε κρατικό έλεγχο και 6 μήνες μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ. Από εκεί, θα εκπέμψει το σύνολο των μεταβατικών κρατικών ραδιοσταθμών, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι τρεις:

Ρύθμιση-ανάσα φέρνει ο Βρούτσης για τα Ταμεία -Ποιοι ασφαλισμένοι θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους [λίστα]

Ευνοϊκή ρύθμιση για εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις με οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία προβλέπει τροπολογία την οποία αναμένεται να καταθέσει τον επόμενο μήνα ο Γιάννης Βρούτσης, στην οποία επισημαίνεται πως δεν θα απαιτείται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα ως προϋπόθεση για να υπαχθούν ο επαγγελματίας και η επιχείρηση στη ρύθμιση, όρος που υπάρχει στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και αποκλείει χιλιάδες οφειλέτες.

Μαρία Κάλλας: Η Google τιμά τη μεγάλη ελληνίδα ντίβα της όπερας

Tο σημερινό doodle της Google τιμά την μεγάλη ελληνίδα υψίφωνο της όπερας, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από τη γέννησή της - Δείτε βίντεο με τις ερμηνείες της

Η Μαρία Κάλλας (Μαρία Άννα Σοφία Καικιλία Καλογεροπούλου) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 2 Δεκεμβρίου 1923 και πέθανε στο Παρίσι στις 16 Σεπτεμβρίου 1977.

Έρχεται διάσπαση στη ΔΗΜΑΡ

Διάσπαση της ΔΗΜΑΡ βλέπει η εφημερίδα " Το Άρθρο" καθώς σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι το συνέδριο του κόμματος που ανοίγει τις πόρτες του στις 12 Δεκέμβρη θα αναδειχθεί σε τρομερά επίπονη διαδικασία για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη αφού το μισό και πλέον στελεχειακό δυναμικό του κόμματος ουδέποτε "χώνεψε" την κρίση ανευθυνότητας και την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο .logiastarata.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Πιλότος του κ@λου της Turkish Airlines προσπαθεί να προσγειώσει Boeing 737 και αναγκάζεται να απογειωθεί ξανά

Το παρακάτω βίντεο είναι από το αεροδρόμιο της Μάλαγα στις 30 Νοεμβρίου 2013. Ο πιλότος προσπαθεί να προσγειώσει το τούρκικο Boeing 737-900 το οποίο αφού χοροπηδά 2 φορές στο διάδρομο συνεχίζει με την ουρά να γλύφει το έδαφος και με υψωμένο το ρύγχος οπότε και αναγκάζεται να ξανααπογειωθεί.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Χώνει καθημερινά ο Τέρενς στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους που ετοιμάζουν συνεργασία

Νέα επίθεση του Τέρενς Κουίκ χθες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή βίντεο που του θύμισε κάποιος στο twitter. Το βίντεο ήταν από ομιλία του Κουράκη, του ΣΥΡΙΖΑ, στις αρχές του χρόνου σε εκκλησιαστική ημερίδα (Εκκλησία και Αριστερά νομίζω λεγόταν η εκδήλωση), ο οποίος ζήτησε να να μπει έξτρα φόρος στους χριστιανούς για να χρηματοδοτείται η εκκλησία. Με αφορμή τη δήλωση Κουράκη ο Τέρενς Κουίκ επανέλαβε για άλλη μια φορά τη διαφωνία του με τον ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας χαρακτηριστικά:

Αλήθειες, ψέματα και εκλογές

Του Στέφανου Κασιμάτη

Οσο και αν σοκάρομαι εγώ ο ίδιος που το λέω, ναι, ο αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος μερικές φορές έχει δίκιο. Είχε δίκιο, συγκεκριμένα, στην πρόσφατη διαμάχη σχετικά με τις «προσβλητικές» δηλώσεις της Γκαμπριέλε Τσίμερ (Γερμανίδα κομμουνίστρια, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και φίλη του ΣΥΡΙΖΑ). Ο αντιπρόεδρος κατηγορήθηκε από τους συριζαίους ότι διοχέτευσε παραποιημένες τις δηλώσεις της Γερμανίδας, στο υπουργικό συμβούλιο που έγινε με τη συμμετοχή της Διάσκεψης των Προέδρων της Ευρωβουλής, προκειμένου –τι άλλο;– να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομως, αν κάποιος επλήγη τελικά από την υπόθεση είναι ο μύθος περί αλληλεγγύης των λαών, που διακινεί η απροσάρμοστη Αριστερά, αυτή που βρίσκεται διαρκώς σε εμπόλεμη κατάσταση με την πραγματικότητα.

Πατριώτες του κώλου ALERT! Μειώθηκε κι άλλο η πρόγνωση για το απόθεμα ΦΑ στο οικόπεδο Αφροδίτη στην Κύπρο

[Αααα ισραηλινές εταιρίες έκαναν την πρόγνωση.... Μμμμ δάκτυλος της Μοσσάντ και της Μπίλντεμπεργκ είναι, μη μασάτε...]

Στα 4.1 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια προσδιορίζουν,τα αποθέματα φυσικού αερίου, οι ισραηλινές εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία εξόρυξης, στο κυπριακό "οικόπεδο" Αφροδίτη.Όπως μεταδόθηκε το βράδυ, από το κρατικό Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου...

Ο γιος του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας και "πολέμιος" του Αναστασιάδη, κερδίζει τη μάχη για την ηγεσία του ΔΗΚΟ

Ο γιος του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας Παπαδόπουλος, φαίνεται πως είναι αυτός που κερδίζει τη μάχη για να αναλάβει την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) στην Κύπρο.

Βόμβα στο ελληνικό πρωτάθλημα με ύποπτο για στήσιμο, ματς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;;; Διαψεύδει ο ΠΑΟ (τι να κάνει; να επιβεβαίωνε, θα πει κάποιος;)...


[Βέβαια το ότι την είδηση τη βγάζει η ιστοσελίδα του Μαρινάκη μας κάνει λίγο επιφυλακτικούς... μιας και η ιστοσελίδα του Γιαννακόπουλου το αμφισβητεί...]

Κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με ειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ, ο αγώνας πρωταθλήματος της 12ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα πού έγινε στη Λεωφόρο και έληξε με 3-1 υπέρ της γηπεδούχου, είναι...