16 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΟΣ! Άδωνις: Προσέχετε πού βάζετε την ζπ@υτσα σας και την υπογραφή σας - Βίντεο

Πινγκ – πονγκ στη Βουλή. Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ζητάει από τα κόμματα να τοποθετηθούν αν θέλουν να υποχωρήσει η κυβέρνηση στις επιταγές του Σόιμπλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί να προσέχουν που βάζουν το... γενετήσιο όργανό τους και την υπογραφή τους, αναφερόμενος στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

ΝΤΑΞ! ΚΛΑΙΩ! Σόιμπλε: Αν σας δίνουν δάνειο Μόσχα ή Πεκίνο να το πάρετε

Ομιλία για το «σταυροδρόμι της Ευρώπης» πραγματοποιεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο πλαίσιο συνεδρίου του Ινστιτούτου Brookings στην Ουάσινγκτον και, όπως ήταν αναμενόμενο η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ιγνατίου: Κανείς δεν ξέρει - ούτε η πρεσβεία - που μένει ο Βαρουφάκης στην Ουάσιγκτον

Από την απόλυτη δημοσιότητα στην απόλυτη... κρυψίνοια. Ο λόγος για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο ίδιο του το σπίτι, ωστόσο δεν αποκαλύπτει πουθενά σε ποιο ξενοδοχείο διαμένει στην Ουάσιγκτον.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι τα σπάνε στα Εξάρχεια! αναρχοάπλυτοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό

- Εκτεταμένα επεισόδια στα Εξάρχεια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών
- Νωρίτερα, στα Προπύλαια κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν τον κλοιό να να πλησιάσουν την Πρυτανεία
- Απομακρύνονται οι διαδηλωτές κατά των μεταλλείων χρυσού - Ρίψεις κρότου λάμψης και χημικών από την αστυνομία

Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ! Η Κωνσταντοπούλου έριξε...πόρτα στους μεταλλωρύχους

Την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησαν να δουν εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Χαλκιδικής οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα, αλλά έφαγαν...πόρτα.

Άπλυτοι πήραν την κάμερα από το κράνος του αστυνομικού - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας "ΔΕΛΤΑ" που είχε τοποθετήσει μια μικρή κάμερα στο κράνος του, παγιδεύτηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές και ένας νεαρός κατάφερε με αστραπιαία κίνηση να του αφαιρέσει την κάμερα από το κράνος.

ΦΩΤΟ-Σεισμός 6,1 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Κρήτης

Σεισμός σημειώθηκε στις 9:07 αναολικά της Κρήτης μεταξύ Λασιθίου και Κάσου. Ο σεισμός είχε ένταση 6,1  Ρίχτερ και μετά από 7 λεπτά ακολούθησε μετασεισμός μεγέθους 3,9 Ρ:


Προσγείωση ελικοπτέρου πεζοναυτών σε... παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το  ελικόπτερο έπεσε στην άμμο λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, αλλά και τα αυτοκίνητα που ήταν σταθευμένα σε κοντινή απόσταση. Ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βαίνουν καλά στην υγεία τους, ωστόσο, πρόκειται για μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους λουόμενους.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Κακλαμάνης με την «πατσαβούρα» που φάγανε από τον Λευκό Οίκο

«Φάγαμε πατσαβούρα από τον Λευκό Οίκο» δήλωσε ο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στις ΗΠΑ.

ΟΥΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ! Ξυδάκης: Αύξηση της τιμής εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Αύξηση της τιμής των εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, κατάργηση της ελεύθερης ημέρας εισόδου για τους καλοκαιρινούς μήνες και καθιέρωση ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέχρι τον Ιούνιο είναι μερικά από τα μέτρα που πρόκειται να υλοποιήσει άμεσα το υπουργείο Πολιτισμού, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠ).

ΒΙΝΤΕΟ-Διαμαντόπουλος: "Νεολαιίστικη εξέγερση" το πλιάτσικο αναρχικών και Πακιστανών το 2008

Ως "νεολαιίστικη εξέγερση" χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008, μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Χριστοδουλοπούλου έχει σχέδιο για τους μετανάστες... που δεν υπάρχουν

Τελικά, μετανάστες όχι μόνο υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και αυξάνονται. Γι αυτό η υπουργός Μετανάστευσης παρουσίασε στην ΚΕΔΕ το σχέδιο της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αύξηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών προς τη χώρα μας. Τι προβλέπεται

Ιταλία: Μουσουλμάνοι μετανάστες πέταξαν χριστιανούς στη θάλασσα

Νέα διάσταση αποκτά η τραγωδία που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες στη Μεσόγειο. Εν μέσω πληροφοριών για νέο ναυάγιο με περισσότερους από 40 νεκρούς, ανακοινώθηκε ότι 15 μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται προσωρινά στο Παλέρμο της Σικελίας, μετά από καταγγελίες ότι στη διάρκεια του διάπλου από τη Λιβύη προς την Κάτω Ιταλία πέταξαν στη θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους

«Θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη» λέει για τον Ξυδάκη ο Χατζάκης που απομακρύνεται με τροπολογία

Σε μια νέα κλιμάκωση της αντιπαράθεσής τους, απειλώντας πλέον να οδηγήσει τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη στα δικαστήρια, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου πέρασε στην αντεπίθεση μετά την ανακοίνωση ότι στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας περιλαμβάνεται και τροπολογία με την οποία λήγουν οι θητείες όλων των επικεφαλής των εκατοντάδων οργανισμών που εποπτεύονται από το υπουργείο - δηλαδή και η δική του.

ΝΔ: Ποιο πρωτογενές πλεόνασμα ρε καραγκιόζηδες; Αφού τον Μάρτιο φεσώσατε με 1,2 δις τους ιδιώτες!

Να εγκαταλείψει τη «δημιουργική ασάφεια», η οποία μόνο ωφέλιμη δεν είναι για τη χώρα και τους πολίτες της, καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ που επισημαίνει, με βάση τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015, ότι η δημόσια οικονομία παρουσιάζει τριγμούς αποσταθεροποίησης, ενώ το Κράτος έχει κηρύξει μερική εσωτερική στάση πληρωμών.

Διαψεύδει η οικ. Σ. Μπάγια: Ο σκύλος μας δεν έχει σχέση με την αιτία θανάτου-Ο εισαγγελέας νοσούσε από αναπλάσμωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του εισαγγελέα, Σωτήρη, Μπάγια, που πέθανε αιφνιδίως σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή, τα περισσότερα ΜΜΕ, πλην του zougla.gr, είχαν επιδοθεί σε μία μακρά σεναριολογία για τα αίτια του θανάτου. Τις τελευταίες ημέρες αναπαρήχθη η «είδηση» ότι ο θάνατός του οφείλεται σε τσίμπημα τσιμπουριού, γεγονός το οποίο διαψεύδει η οικογένεια.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ! TIME:Στις 100 προσωπικότητες ο Τσίπρας με τη μεγαλύτερη διεθνή επιρροή

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας περιλαμβάνεται στην ετήσια λίστα του περιοδικού TIME με τις 100 προσωπικότητες που διαθέτουν τη μεγαλύτερη επιρροή σε διεθνή κλίμακα το 2105.

Εκνευρισε την Ελεονόρα η ΣΥΡΙΖΑία πατσαβούρα από την Τήλο

Φαίνεται ότι υπάρχει ανάδρομος Ερμής στο κανάλι Epsilon, μετά τον καυγά την Έλενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη επεισοδιακό ήταν και το δελτίο ειδήσεων της Ελεονώρας Μελέτη.

Συνάντηση κλιμακίου της ΝΔ με εκπροσώπους των συγκεντρωμένων μεταλλωρύχων

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με εκπροσώπους των συγκεντρωμένων μεταλλωρύχων έξω από τη Βουλή.

Νέα κοροϊδία από Κυβέρνηση: Κανένας δεν θα χάσει τη δουλειά του

«Σεβόμαστε πλήρως τις ανησυχίες των εργαζομένων για τη δουλειά τους. Τους διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του», υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αφορμή την κινητοποίηση των εργαζομένων στα μεταλλεία Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα καταφέρεται εναντίον της Eldorado Gold, καθώς επίσης και μερίδας των ΜΜΕ.

ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η Λαγκάρντ: "Καλά ενημερωμένο το άρθρο των FT" (που διαψεύδει ο Μπαρούφας!)-Δεν σας συμφέρει να μην πληρώσετε τη δόση

Προειδοποίηση προς την Αθήνα να μην εξετάσει στάση πληρωμών στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απηύθυνε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Η ομιλία της Ντόρας για τον Παύλο Μπακογιάννη και τους άλλους νεκρούς της τρομοκρατίας

"Για μένα αγωνιστής ήταν ο Μπακογιάννης και όχι ο Ξηρός"

«Για μένα αγωνιστής ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης. Όχι ο Σάββας Ξηρός» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έδωσε προσωπικό τόνο στην ομιλία της επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο για τον διάλογο που έχει ανοίξει με τους τρομοκράτες.

ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Τα golden boys της κυβέρνησης!

Είναι νέοι, έχουν καλό κομματικό βιογραφικό και παίρνουν ακόμα καλύτερες αμοιβές απ'τα λεφτά μας

Ο χαρακτηρισμός «golden boys» στοιχειώνει μια ολόκληρη γενιά στελεχών που απασχολήθηκαν σε επιτελικές θέσεις του Δημοσίου κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και χαρακτηρίστηκαν από τη νεαρή τους ηλικία, τις υπερβολικά υψηλές αμοιβές τους και τα bonus που απολάμβαναν. Εξι χρόνια μετά, μια νέα γενιά στελεχών τοποθετείται στο Δημόσιο, με το νεαρό της ηλικίας τους να είναι το βασικό τους γνώρισμα και τις ολοκληρωμένες σπουδές τους το μεγάλο τους προσόν.

Συγκρούσεις στο κέντρο: Αντιεξουσιαστές έκαναν έφοδο στην Πρυτανεία [εικόνες & βίντεο]

Γενικευμένα επεισόδια με χρήση χημικών σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον χώρο έξω από τα Προπύλαια.

Πρωινή σύγκρουση στη Βουλή: Ολοι οι «καυτοί» διάλογοι μεταξύ Ζωής, Αδωνι, Βρούτση και Κουτσούκου

Κόντρα με το... καλημέρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είχε έντονη αντιπαράθεση με βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ολες οι κρίσιμες ημερομηνίες: Πόσα χρήματα χρειάζονται για μισθούς, συντάξεις και πληρωμές χρέους

Το τελεσίγραφο και ο λογαριασμός για την Ελλάδα μέχρι την 30η Ιουνίου. Μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες αναμένεται να βρεθεί η ελληνική κυβέρνηση μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς οι Ευρωπαίοι σκληραίνουν τη στάση τους, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; Τσίπρας: Διαφωνούμε σε εργασιακά, ασφαλιστικό, ΦΠΑ και δημόσια περιουσία

Μιλώντας στο Reuters, κατηγορεί τους Ευρωπαίους για «κακοφωνίες και αλλοπρόσαλλες διαρροές» και καλεί την ΕΕ να μην επιλέξει «τον δρόμο ενός ανήθικου και στυγνού χρηματοδοτικού εκβιασμού»

Το μαθηματικό πρόβλημα που έγινε viral: Πότε έχει γενέθλια η Σερίλ [βίντεο]

Το μαθηματικό πρόβλημα με τα γενέθλια της Σέριλ που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο μαθητική Ολυμπιάδας για μαθητές σχολείων από τη Σιγκαπούρη έχει απασχολήσει το ολόκληρο το διαδίκτυο.

Τα παραμύθια πλέον αρχίζουν να τελειώνουν

Στις δημοκρατίες ο λαός καθορίζει αυτός το μέλλον του, παίρνει αυτός την απόφαση για το ποιός θα ασκήσει την εξουσία. Κανονικά επιλέγει ανάμεσα σε διάφορες πολιτικές παρατάξεις με διαφορετικά προγράμματα και όποιο συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό επι του συνόλου των ψηφισάντων ασκεί την εξουσία εφαρμόζωντας το πρόγραμμα το οποίο η πλειοψηφία του λαού επέλεξε.

Έτσι έγινε και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.

Η συνέχεια στο nikolas5view.blogspot.de

Πώς ήταν η περιοχή της Τούμπας 100 χρόνια πριν (ΦΩΤΟ)

Πως ηταν η Τούμπα πριν γίνει προσφυγογειτονιά; Τι υπήρχε στην περιοχή που σήμερα απλώνονται οι πολυκατοικίες και το γήπεδο του ΠΑΟΚ; Οι φωτογραφίες που σε εκδόσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης και στο National Geographic δεν είναι πολλές αλλά μας δίνουν μια πλήρη εικόνα πως ήταν η Τούμπα πριν από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, το 1917 μετά την μεγάλη πυρκαγιά και το 1924.

BINTEO-Ο απόλυτος εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων - Έτσι θέλει τους Έλληνες Αξιωματικούς ο Καμμένος!

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε προέρχεται από τα παρελκόμενα του γλεντιού προσωπικής προβολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου, την ημέρα της Λαμπρής στο Άλσος Στρατού στο Γουδί. Προφανώς κατόπιν υποδείξεως της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, Συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού παρουσιάζεται και αναφέρει στον υπερ-κομάντο υπουργό Π. Καμμένο τα κάτωθι:

Τρολάρισμα δίχως έλεος στον Νταβίντ Λουίζ (ΦΩΤΟ)

Ο Λουίς Σουάρεζ είχε κέφια χτες, και αυτό δεν ήταν καθόλου καλό για τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι προερχόμενος από τραυματισμό, και αποχώρησε έχοντας δεχθεί δύο ποδιές (σε ισάριθμα γκολ) από τον Ουρουγουανό.

Υπέρ του αγώνα των μεταλλωρύχων στις Σκουριές η ΟΑΚΚΕ: Να μπει τέλος στο σαμποτάζ των ρωσόφιλων φασιστών και να μη μείνει θαμμένος ο χρυσός

Τάσσεται στο πλευρό τους για την προσπάθειά τους να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους

Αναφανδόν υπέρ του αγώνα των μεταλλωρύχων από τις Σκουριές τάσσεται η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ.

ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Τι γυρεύει ο Παπανδρέου στον Τσίπρα

Αιφνιδιαστική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Εξερχόμενος, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε τη θέλησή του να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ και να γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ξεκίνησαν το 2009 και έμειναν στη μέση, όπως είπε.

ΝΔ: Η κυβέρνηση τροφοδοτεί «ανεξέλεγκτο ατύχημα» στις Σκουριές

Για "ασκήσεις ρεβανσισμού" στην υπόθεση των μεταλλείων Χαλκιδικής που αναπτύσσει "εμφυλιοπολεμικό κλίμα" και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια "ανθρώπινων ζωών" κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση.

Μπαλτάς στην Παιδεία: Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» -Οι πρυτάνεις θα ψηφίζονται από τους φοιτητές

Σαρωτικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης επιφέρει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο παρουσιάστηκε την Πέμπτη από την ηγεσία του υπουργείου.

Economist: Aν συμβεί το Grexit, υπάρχει κίνδυνος βίαιης λαϊκής αναταραχής στην Ελλάδα

Σε ένα άρθρο που περιλαμβάνει ακόμη και το ακραίο σενάριο μιας βίαιης λαϊκής αναταραχής στην Αθήνα και κύμα υποστήριξης προς τον πολιτικό εξτρεμισμό και τη Χρυσή Αυγή, σε περίπτωση που συμβεί το Grexit, το οικονομικό περιοδικό αναπτύσσει μια προβληματική γύρω από το μοίρα της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Τα ονόματα των δολοφονηθέντων από τη 17Ν ανέγνωσε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη

«Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση; Ότι είναι αγωνιστής; Σε τι; Κατά της δικτατορίας; Κατά του φασισμού; Των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;» είπε για τον Σάββα Ξηρό

Κικίλιας κατά Παρασκευόπουλου: Διδάσκετε την κοινωνία να βλέπει τον Ξηρό ως λαϊκό ήρωα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επέμεινε στο διάλογο με τους κουκουλοφόρους, αν είναι έτσι να αποφευχθεί η βία

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει το τέρας ότι οι λαθρομετανάστες «λιάζονται στις πλατείες»

«Μας χτυπάνε αλύπητα» υποστήριξε, ρίχνοντας ευθύνες στα ΜΜΕ - «Ας γίνω εγώ Ιφιγένεια, αλλά πρέπει να βρούμε λύση» - «Ελλάδα SOS, Ευρώπη SOS» είπε για το μεταναστευτικό, υποστηρίζοντας ότι «στα νησιά θα επικρατήσει χάος»

Eπιστροφή ... στο Καστελόριζο δείχνει η απόδοση των δεκαετών ομολόγων-Στις 3010 μβ τα cds-Κατάθλιψη απο την σύγκριση με Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία

Η αποτυχία στα κράτη ορίζεται και απο την πορεία των ομολόγων. Πριν απο λίγο, η ελληνική δεκαετία βρισκόταν με 12,8%  απόδοση ενω την ίδια ώρα η ιρλανδική δεκαετία κινούνταν με απόδοση 0,61%, το Πορτογαλικό δεκαετές σε 1,72%, το Ισπανικό σε 1,3% και το Ιταλικό σε 1,27%.

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Βουλή οι μεταλλωρύχοι-ΣΥΡΙΖαία τους αποκάλεσε «κωλόβλαχους»... της απάντησαν στο ίδιο στύλ

O μεταλλωρύχος Άδωνις…

Μετά τη δυναμική παρουσία τους έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, περίπου 7000 μεταλλωρύχοι ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή και το Σύνταγμα, με μοναδικό τους σύνθημα να μην κλείσουν τα μεταλλεία της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές και προστεθούν τα ονόματά τους στο μακρύ κατάλογο των ανέργων.

Αρχίζει ο διάλογος ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ για την εκκλησιαστική περιουσία - Επιστολή Τσίπρα σε Ιερώνυμο

Την επιστολή του πρωθυπουργού στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έδωσε στην δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με την οποία αφού του εύχεται για το Πάσχα του ανακοινώνει ότι θα αρχίσει ο διάλογος για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

«Οι καθαρίστριες ήταν αγωνίστριες, ενώ οι μεταλλωρύχοι… ενεργούμενα και προκλητικοί;»

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Πάσχος Μανδραβέλης σχολίασε την αντιμετώπιση των καθαριστριών από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε σύγκριση με την επικριτική διάθεση έναντι των μεταλλωρύχων.

ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Στο μικροσκόπιο 5.500 ύποπτες συντάξεις χηρείας

«Yποπτο δείγμα» 5.500 συντάξεων χηρείας εξετάζει το ΙΚΑ προκειμένου να διαπιστώσει αν και για πόσο διάστημα καταβάλλονται παράνομα συντάξεις είτε σε άγαμες θυγατέρες που έχουν τελέσει γάμο, είτε σε χήρους και χήρες που έχουν ξαναπαντρευτεί.

Ελληνική ταβέρνα ανοίγει μέλος των Abba στη Σουηδία

Το θρυλικό συγκρότημα των Abba έχει αφήσει πολλές επιτυχίες σε fans, αλλά και πιο νέους ανθρώπους που σίγουρα θα έχουν χορέψει στους ήχους του "Dancing Queen", του "Waterloo" ή του "Gimmie". Η σουηδική μπάντα έχει εμπνεύσει τη συγγραφή ενός από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, από το οποίο ξεπήδησε και το φιλμ 'Μάμα μία' με την ανεπανάληπτη Μέριλ Στριπ στα καταγάλανα νερά των Βόρειων Σποράδων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΛΕΜΕ! Μάρδας: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην ΤτΕ τα αποθεματικά όλων των δημόσιων φορέων

Και την ίδια στιγμή λέει ότι τα έσοδα τον Μάρτιο ήταν 1 δις παραπάνω!! Αφού ξέρει ότι απευθύνεται σε γίδια λέει ότι θέλει...

Ανοικτό το ενδεχόμενο υποχρεωτικής μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων φορέων της γενικής κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να συναφθούν πράξεις ρέπος για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών του Δημοσίου άφησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Γεωργιάδης: Αυτοί που μας κυβερνούν έχουν παντελή άγνοια κινδύνου

Στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ! Η Ζωούλα καθυστέρησε μία ώρα να πάει στη συνεδρίαση και μόλις έφτασε τη διέκοψε-Ποιο ποίημα της αφιέρωσε ο Άδωνις

Κακός χαμός έγινε σήμερα στη Βουλή, καθώς μόλις έφτασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Ολομέλειας για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ', αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Η Ελλάδα «έφαγε» πόρτα από το ΔΝΤ -Ζήτησε να καθυστερήσει τη δόση του Μαΐου

Καλά είναι τόσο μαλάκ@ς που νόμιζαν ότι το ΔΝΤ, θα τους κάνει αβάντα για να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τους Ευρωπαίους!

Οι Έλληνες αξιωματούχοι προσπάθησαν, μέσω μιας άτυπης προσέγγισης, να ζητήσουν από το ΔΝΤ να καθυστερήσουν την αποπληρωμή των δανείων τους, αλλά τελικά πήραν αρνητική απάντηση και αμέσως ανέκρουσαν πρύμναν. Σε αυτή την αποκάλυψη προχωρούν οι Financial Times, λέγοντας πως αυτή η κίνηση δείχνει την επισφαλή κατάσταση των οικονομικών της χώρας.