12 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ-ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ-Έριξε το instagram η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη με ολόγυμνη selfie

Όχι σαν τις αξύριστες τις ΣΥΡΙΖΑίες...

Με εσώρουχα και χωρίς, η Ελλη Παπαγγελή γνωστή σε όλους όχι μόνο ως σ@ξι ΟΝΝΕΔίτισσα ξαναχτυπά, αλλά και για τις απόψεις της για το Πολυτεχνείο και άλλα ζητήματα που  φρικάρουν τους ΣΥΡΙΖΑίους και τους φλώρους της ΝΔ σαν τον Ιωαννίδη και τον Παπαμιμίκο.

Τι απαντά στην κριτική η υποψήφια του Καμμένου για τον ΕΦΕΤ, που βλέπει κουνούπια με μικροκάμερες

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε με αφορμή ορισμένα post της στο λογαριασμό της στο Facebook, έδωσε η Φωτεινή Αθανασοπούλου, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ μετά την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Πρόταση Πανούση: Η ΕΛ.ΑΣ χρειάζεται ραδιοφωνικό σταθμό – Να λέγεται «μπλε φίλος»

Μια απίστευτη πρόταση κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, εκφράζοντας την επιθυμία να αποκτήσει η Ελληνική Αστυνομία δικό της ραδιοφωνικό σταθμό, το όνομα το οποίου μάλιστα θα μπορούσε να είναι «ο μπλε φίλος».

TZAMΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! Δεν ψήφισαν οι ΑΝ.ΕΛ. την τροπολογία για το τζαμί... η οποία πέρασε

Έτσι καταψηφίζω κι εγώ...

Καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την τροπολογία με την οποία ενεργοποιούνται οι διαδικασίες για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ποιο σοβαρός φαινόσουν στα 18-Δεν θα γίνεις ποτέ Καραμανλής

Μια συνέντευξη που - όπως είπε - είχε παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν μαθητής, διάβασε από το βήμα της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ποια εφημερίδα μπήκε ο Βούτσης στο Κυβερνητικό Συμβούλιο; (ΦΩΤΟ)

Είναι η εφημερίδα που έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή αυτές τις ημέρες με την υπόθεση του επίμαχου email που όπως υποστηρίζει εστάλη από το γραφείο του Διοικητή με αποδεκτές συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης  και στόχο να πλήξει την κυβέρνηση.

Κασιδιάρης: Ποιον υπουργό αποκάλεσε ποιητή του …αιδοίου!

Πρόσεχε όμως Ηλία τι λες γιατί ο αρχηγός θα σε κάνει νταντα! Πριν 15 μέρες μίλαγε στη Βουλή με θαυμασμό για τη νέα κυβέρνηση και την αξιοπρέπεια που χάρισε στους Έλληνες, οπότε πρέπει να τα στρογγυλεύεις λίγο

«Από ποιητής του αιδοίου κύριε υπουργέ σήμερα είστε εδώ για να νομοθετείτε σε βάρος της ελληνικής Παιδείας»

Το παράδειγμα της «ΧΑΪΝΤΙ και του αλκομόλογου» που χρησιμοποίησε ο Βουλγαράκης

Εξήγηση στην οικονομική κρίση μέσω ενός απλού παραδείγματος θέλησε να δώσει μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο ο Γιώργος Βουλγαράκης. Ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε το παράδειγμα της «ΧΑΪΝΤΙ», η οποία είναι ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στο Βερολίνο. Μάλιστα ο κ. Βουλγαράκης τονίζει πως είναι «Μια εξήγηση για την οικονομική κρίση που μπορούμε όλοι να καταλάβουμε !»

Τι ζήτησε από τον Καραμανλή η Ντόρα και τι της απάντησε αυτός

Και ενώ στη Βουλή συζητούσαν το νομοσχέδιο για την Παιδεία, ξαφνικά η πρώην υπουργός της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη διέσχισε την αίθουσα του Κοινοβουλίου και… πήρε τον δρόμο για τα ορεινά της Βουλής. Ο λόγος της μετακίνησης της κ. Μπακογιάννη;

Και επίσημα Τσακνής-Ταγματάρχης στην ΕΡΤ-Τον πούλο οι ΣΥΡΙΖΑίοι δημοσιοκάφροι

[Να θυμίσουμε ότι οι αργόσχολοι Κυρίτση, Καβαδία, Τριανταφυλλίδης έστειλαν επιστολή σε Παππά-Τσίπρα και ζητούσαν να μην τοποθετήσουν τον Ταγματάρχη Διευθ.Σύμβουλο αλλά πρφανώς να αποφασίζει καμιά λαϊκή συνέλευση για τα θέματα της ΕΡΤ]

Ανακοινώθηκαν επισήμως από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.

Πως ο Ortega της Zara εκθρόνισε τον Μεξικανό Slim και έγινε ο τρίτος πλουσιότερος στον κόσμο

«Τα ενδύματα κέρδισαν τις τηλεπικοινωνίες. Και η Ευρώπη τη Λατινική Αμερική». Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το γεγονός ότι ο ιδρυτής των γνωστών καταστημάτων Zara, Amancio Ortega είναι πλέον ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, καθώς ξεπέρασε τον Μεξικανό βαρόνο των τηλεπικοινωνιών Carlos Slim.

Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ! Δικηγόρος παιδοκτόνου: Το σπίτι δεν είχε κουζίνα – Δεν έβρασε το παιδί... απλά το τεμάχισε

Πόσο μαλ@κες μπορεί να γίνουν οι δικηγόροι πάνω στο "καθήκον";

«Φωτιά» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Αννυς βάζει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, μιλώντας για την υπόθεση.

ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΥΤΟ! Παγώνει το δημοψήφισμα η κυβέρνηση - Ξεκινά μαραθώνιο για συμφωνία το Μάιο

[Φυσικά ζήσαμε άλλη μια μεγάλη στιγμή διαπραγμάτευσης... απειλούσαν με δημοψήφισμα και ο Σόιμπλε τρόμαξε τόσο πολύ που τους προέτρεψε να το κάνουν... και μουγγάθηκαν]

Παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες η πιθανότητα δημοψηφίσματος φαίνεται πως απομακρύνεται, όπως προέκυψε και από τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωση Σαββίδη ο οποίος έκραξε τα ζώα της ΝΔ που τον κορόϊδευαν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα γραφεία της εφορίας στα οποία βρέθηκε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να καταθέσει το αποδεικτικό της μεταφοράς των χρημάτων, με τα οποία ξεχρέωσε η ομάδα το ελληνικό δημόσιο.

ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΨΗ EUROGROUP: Οι Ρώσοι δεν έχουν ιδέα για επίσκεψη Τσίπρα στη Ρωσία

[Τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν την μαϊμού είδηση ενόψη Eurogroup... και απ΄' ότι φάνηκε οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν... μάλιστα ο Σόιμπλε τρόμαξε τόσο πολύ που τους κάλεσε να κάνουν δημοψήφισμα]

Δεν επιβεβαιώνει ακόμη το Κρεμλίνο την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη τον Ιούνιο, για το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλλαν απαγόρευση εξόδου στον Δούρο

Τιμωρούνται όλοι οι άλλοι εκτός του Μαρινάκη... δηλ. εισαγγελείς δέχονται ότι υπήρχε εγκληματική οργάνωση η οποία προφανώς δημιουργήθηκε από μόνη της και τυχαία λειτουργούσε υπερ του Ολυμπιακού... τελικά για τον Βαγγέλα άξιζε η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ... ενώ οι άλλοι τον πήγαιναν για μέσα, μάλλον θα τη βγάλει καθαρή

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από την χώρα επιβλήθηκαν στον Γιώργο Δούρο μετά από κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο Άδωνις γελάει με τον ΣΥΡΙΖΑ: Με τροπολογία «χαρίζουν» τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής

[Εντάξει δεν "χαρίζουν" ακριβώς τα χρέη όπως δεν τα "χάρισε" ούτε η ΝΔ όπως την κατηγορούσαν όταν ήταν αντιπολίτευση. Γράφω όμως "χαρίζουν" γιατί αυτό έλεγαν τότε ενώ σήμερα λένε ότι έλεγε η ΝΔ τότε... "δεν χαρίζουμε, απλά προσπαθούμε να βρούμε βιώσιμη λύση που θα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον" είπε ο Ξυδάκης στη Βουλή]

Αιχμηρό tweet  για την τροπολογία που υπάρχει στο  νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Καραγκούνης: Όλοι φταίνε εκτός απ'την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών

«Για να καλύψει τα λάθη και τις ανεπάρκειές της επί 100 ημέρες η κυβέρνηση κυνηγάει φαντάσματα» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

Ψαριανός: Υπάρχουν σταλινοφασίστες στην κυβέρνηση

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, επιτέθηκε στον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, κατηγορώντας τον πως, αν και λαμπρός ακαδημαϊκός, «τώρα εμφανίζεται ως κομπλεξικός οπαδός της μετριότητας και του σοσιαλφασισμού και ισοπεδωτισμού».

Ερντογάν-Κοτζιάς μιλούσαν 1,5 ώρα και δεν έκαναν δηλώσεις και σίγουρα δεν μιλούσαν για τις 18 σημερινές τούρκικες παραβιάσεις στο Αιγαίο

Επί μιάμιση ώρα συζητούσε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Απλή «σύσταση» έκανε η βουλή στον Λαγό για τα καταγγελλόμενα από την Κανέλλη

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση η Βουλή καταδίκασε τους τραμπουκισμούς Λαγού εναντίον της Λιάνας Κανέλλη. Η επιτροπή δεοντολογίας που συνεδρίασε σήμερα για το θέμα αυτό εξέδωσε μια ανακοίνωση καταδίκης, ενώ απορρίφθηκε πρόταση για λήψη πειθαρχικών μέτρων κατά του χρυσαυγίτη βουλευτή.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! ΤΑΙΠΕΔ: Υπάρχουν πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις στην πώληση του Ελληνικού

Για τις πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις στην υπόθεση πώλησης του Ελληνικού μίλησε το στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ, Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Η απίστευτη ομιλία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Το σ@ξ, ο έρωτας, ο επιβήτορας και η Παιδεία

Με αναφορές στον έρωτα και στο σ@ξ μίλησε για την Παιδεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος μάλιστα διέκοψε την ομιλία του στη Βουλή για να επιτεθεί στον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο.

Γιατί συστήθηκε ο Τασούλας στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση των βουλευτικών ταυτοτήτων και την υπογραφή τους από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ο Κωνσταντίνος Τασούλας συστήνοντας τον εαυτό του στην ολομέλεια.

Επικό τρολάρισμα από Ρώσο ΥΦΟΙΚ: Να πληρώνουν οι ρώσοι τουρίστες με ρούβλια!!

Αυτά που λέει ο Ρώσους υφυπουργός Οικονομικών στη συνέντευξή του δεν μπορεί να μην τα είπε στον Τσίπρα στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν χθες... γιαυτό τους παραμυθιάζουν με ανύπαρκτες Τράπεζες BRICS και τα ζώα κάθονται και συζητάνε σοβαρά μαζί τους.... Ας διαβάσουν λοιπόν τα ζώα στα νησιά τι τους ετοιμάζουν... αλλά τι λέω; Γκαρσόνια των Γερμανών να μη γίνουμε και όλα καλά... ακόμα κι αν γίνουμε γκαρσόνια των Ρώσων που θα μας πληρώνουν με ρούβλια:

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ! Χωρίς αντικείμενο τα ρεμάλια που επαναπροσλήφθηκαν και μπούκαραν χθες στην ΕΡΤ

Θα χρειαστούν τρεις μήνες για να βρεθεί λύση για τις θέσεις εργασίας 2400 ατόμων - Η κυβέρνηση μας εκθέτει λένε στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ στο protothema.gr

Με περιπετειώδη τρόπο διώχθηκαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ το 2013 και με περιπετειώδη τρόπο επέστρεψαν 23 μήνες μετά.

Γιατί απειλεί με μήνυση τον Κατρούγκαλο ο Άδωνις;

Με μήνυση απείλησε τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γιώργο Κατρούγκαλο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! CNBC: Η Ελλάδα έχει καταντήσει σαν τις Καρντάσιανς

Καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της συνεχίζονται, η βασανιστικά αργή πρόοδος των συνομιλιών κάνουν τις αγορές να πλήττουν σαν «ριάλιτι σόου κακής ποιότητας», επισήμανε ένας αναλυτής στο CNBC.

ΦΩΤΟ-Ο ΕΦΕΤ γλύτωσε από την ψεκασμένη του Καμμένου που νομίζει ότι τα κουνούπια είναι εφοδιασμένα με μικροκάμερες!!

Χαμός με την υποψήφια αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ: Διαβάστε τι έγραφε για τους... ψεκασμούς

Καταλυτική ήταν τελικά η δράση των «ψεκασμών» για την κυρία Φωτεινή Αθανασοπούλου - Υπήρξε υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής με το κόμμα του κ. Καμμένου

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ Ο ΦΛΩΡΟΣ! Λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ των Αδωνι Γεωργιάδη και Σάκη Ιωαννίδη

Μετά από τη συνάντηση που είχαν με τον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις

Ο γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε συνάντηση με τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! Με γλυκά στο κυβερνητικό συμβούλιο ο Καμμένος

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει σήμερα γενέθλια και μπαίνει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του

Με γλυκά, για τους συναδέλφους του υπουργούς και τους δημοσιογράφους, έφτασε σήμερα στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Αρχαία προτομή του... Βαρουφάκη σε εξώφυλλο ισπανικού περιοδικού

Η Γερμανία καλεί την Ελλάδα να αποφασίσει με δημοψήφισμα για την παραμονή της στο ευρώ, είναι ο τίτλος του νέου δημοσιεύματος του ABC
Η Γερμανία καλεί την Ελλάδα να αποφασίσει με δημοψήφισμα για την παραμονή της στο ευρώ, είναι ο τίτλος του νέου δημοσιεύματος του ισπανικού περιοδικού ABC για την χώρα μας, στο εξώφυλλο του οποίου απεικονίζεται η... αρχαία προτομή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Το δάσος και το email

Πλην της κυβέρνησης –που ουδείς κατανοεί τι στην ευχή κάνει– οι υπόλοιποι γνωρίζουν τα χάλια της ελληνικής οικονομίας. Τα βλέπουν στην καθημερινότητά τους· στους τζίρους των μαγαζιών τους· στις κρατήσεις στον τουρισμό που μειώνονται· στους μισθούς (του ιδιωτικού τομέα) που καθυστερούν.

ΕΠΟΣ! Μιχελογιαννάκη: Εχω δει τη θετική συμβολή των λειψάνων ως γιατρός [βίντεο]

Σοκ προκάλεσε στους ΣΥΡΙΖΑίους η δήλωση του γιατρού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη ότι ως γιατρός πιστεύει στη θαυματουργική συμβολή των λειψάνων.

Τατσόπουλος: Πόσο… Κατρούγκαλοι είστε;

Δηκτικό είναι το σχόλιο που κάνει ο πρώην βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook.

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΞΗΡΟΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!Ποιοι είναι οι 250 κατάδικοι που θα φορέσουν βραχιολάκι για κατ' οίκον περιορισμό

Ξεκίνησε το πρόγραμμα με τα βραχιολάκια, δηλαδή το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης.

Πλέον είναι στο χέρι των αρμόδιων δικαστικών αρχών να εντάξουν στο πρόγραμμα τους κρατούμενους που βάσει νόμου δικαιούνται την ένταξή τους σε αυτό. Σε πρώτη φάση προβλέπεται η ένταξη έως και 250 κρατουμένων.

Βρούτσης σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα σας αφήσουμε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ροπή προς τον ολοκληρωτισμό αν πραγματικά πιστεύει όσα ισχυρίζεται, σημειώνει με ανάρτηση του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! O Σαββίδης πλήρωσε στο Δημόσιο 10,4 εκατ. ευρώ για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η 12η Μαΐου του 2015 μπορεί κάλλιστα να λογίζεται στο εξής ως ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω του «αμαρτίες» του παρελθόντος.

Συγκέντρωση σήμερα εναντίον του νομοσχεδίου Μπαλτά -Χιλιάδες κόσμου στη χθεσινή συνάντηση

Πλήθος κόσμου -πολίτες, πανεπιστημιακοί, προσωπικότητες, πολιτικοί- κατέκλυσε χθες το Μαρούσι, στη συνάντηση της πρωτοβουλίας «Παιδεία 2015» με σύνθημα «Οχι στον Μπαλτά».

Γιόσκα Φίσερ: Η Ελλάδα είναι για λύπηση

Υπό τον τίτλο «η διπλή τραγωδία της Ελλάδας», ο Γιόσκα Φίσερ έγραψε στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung», άρθρο για τις περιπέτειες της χώρας μας από το 2009 έως σήμερα.

ΧΟΧΟΧΟ! Πάγκαλος: Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Ο πρώην υπουργός του ΠAΣΟΚ αναφέρθηκε στο ζήτημα με τη διαρροή e-mail της ΤτΕ, λέγοντας ότι «είναι σαφές ότι η ΑΥΓΗ κατόπιν γραμμής άνωθεν προετοιμάζει την εκκαθάριση του κ. Στουρνάρα»

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Βίτσας: Για τον λογαριασμό από τον οποίο πληρώσαμε το ΔΝΤ μάθαμε τον Απρίλιο

Απίστευτα τα όσα ακούγονται και το γίδι ο Έλληνας ξεχειλίζει από "αξιοπρέπεια"!! Ο τύπος λέει με λίγα λόγια ότι θα φάνε ότι μετρητό υπάρχει και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο!!

Ο κ. Στουρνάρας μας ενημέρωσε τις τελευταίες ημέρες, το «καρφί» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα βέλη κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας με αφορμή τον λογαριασμό μέσα από τον οποίο καταβλήθηκε η τελευταία δόση του ΔΝΤ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Die Welt: Οι Ευρωπαίοι μετάνιωσαν που δεν άφησαν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει το 2010-Handelsblatt: Ο Σόιμπλε «ξαναγράφει την ιστορία» του δημοψηφίσματος

Ο Γεργκ Άσμουσεν, ο τότε υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, εξήγησε στην εφημερίδα: «Φοβηθήκαμε ότι η Ελλάδα θα γίνει η δεύτερη Lehman Brothers»

Σε ένα εκτενές άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Die Welt περιγράφει το χρονικό της διάσωσης της Ελλάδας πριν πέντε χρόνια και επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι πρωταγωνιστές εκτιμούν πλέον ότι θα ήταν καλύτερα αν είχαν αφήσει την Αθήνα να χρεοκοπήσει.

TAP: Έχουμε ήδη μεριμνήσει για τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών

Ο Πρόεδρος της εταιρίας Trans Adriatic Pipeline, Τζον Άτριλ επισημαίνει στην απαντητική επιστολή ότι η Κοινοπραξία λαμβάνει ήδη μέτρα «για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία διαγωνισμού εμπεριέχει την αξία της τοπικής εμπειρίας και δεν κάνει διακρίσεις κατά των ελληνικών εταιριών»

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! H Τζάκρη είπε τον Καμπουράκη "Καμπουρέα" - BINTEO

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη αποκάλεσε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη "Καμπουρέα".

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Πούτιν και το Ισλαμικό Κράτος έχουν ένα κοινό σημείο

Ο κόσμος αλλάζει εκ βάθρων. Η ανησυχία αυξάνεται και νέοι φορείς αναδύονται στην παγκόσμια σκηνή, προσπαθώντας να αλλάξουν τους κανόνες της.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο κύμα τεχνολογικής προόδου διαταράσσει ολόκληρους κλάδους και τομείς της οικονομίας.

ΕΠΙΣΗΜΟ! Από «καβάτζα» που άφησε ο Σαμαράς πληρώθηκαν τα χρήματα για το ΔΝΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές γνώριζαν το τρικ και το δέχτηκαν για έναν και μόνο λόγο: για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα - Bild: Η Ελλάδα έκανε απάτη για να πληρώσει!

Με απάτη πλήρωσε η Ελλάδα τη δόση στο ΔΝΤ, γράφει σε άρθρο στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Κοσμάς Βίδος εναντίον βλαμμένης Εκμεκτσίογλου: Στη Σμύρνη δεν είδε την καταστροφή των Ελλήνων

Εξαλλος έγινε ο Κοσμάς Βίδος με την Μαρία Εκμεκτσίογλου και την «ασυγκίνητη ξενάγηση στην πόλη», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος το πρώτο επεισόδιο του «Από την Πόλη στην Ανατολή».

«Έχοντας νιώσει πρόσφατα τη συγκίνηση που προκαλεί ακόμη και σήμερα η Σμύρνη στον εξ Ελλάδος επισκέπτη, σοκαρίστηκα από την ασυγκίνητη ξενάγηση στην πόλη που μας έκανε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στο πρώτο επεισόδιο του "Από την Πόλη στην Ανατολή" (Alpha).

Σακελλαρίδης: 600,3 εκατ. μαζέψαμε απ'το πλιάτσικο

Διευκρινίσεις αναφορικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, που έχουν μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κάταγμα στον αγκώνα για τον Αντώνη Σαμαρά - Έπαιζε μπάσκετ στην αυλή με το γιο του

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο ΚΑΤ όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας - Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Πρώτη φορά αριστερά και υπουργός σε μεταφορά λειψάνου σε νοσοκομείο

Και άλλες φορές στο ογκολογικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί λειψανοθήκη, ποτέ ξανά όμως η υποδοχή δεν έχει γίνει παρουσία του υπουργού Υγείας

Το πρωί της Παρασκευής το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας θα μεταφερθεί στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της Αθήνας, "Άγιος Σάββας". Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» θα υποδεχθούν λειψανοθήκη - στο ομώνυμο εκκλησάκι που υπάρχει μέσα στο μεγάλο αντικαρκινικό νοσοκομείο της Αθήνας έχουν φιλοξενηθεί εικόνες, λείψανα και άλλα καθαγιασμένα αντικείμενα αγίων και οσίων της Εκκλησίας.

Μας τέλειωσε το παραμύθι του φλέρτ Καραμανλή-Τσίπρα: "Ο προβληματισμός του Καραμανλή για τον Τσίπρα"

Το ΒΗΜΑ που επί μήνες μας έχει καστρώσει άρχισε να το μαζεύει αφού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει τέτοιο φλέρτ από Καραμανλή, άσχετα αν ηλίθιοι (Πάκης, Αντώναρος ή λαμόγια ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν τους καραμανλικούς διδίδουν τις μαλ@κίες τους)

Δυσαρεστημένος από τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές και από την καθυστέρηση που παρατηρείται στο κλείσιμο της συμφωνίας εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.