15 Μαΐου 2017

Γελάνε όλοι στον Πεζόδρομο των Σερρών! Μαρία Κόλλια : Λέω όχι στο μνημόνιο για τα παιδιά μου!

''Λέω όχι για τα παιδιά μου''Μέρες που είναι θυμήθηκα την δήλωση στις 12 
Φεβρουαρίου 2012 της τότε βουλευτίνας της ΝΔ κ Μαρία Κόλλια . Οταν διαγράφηκε από την ΝΔ αρνούμενη να ψηφίσει το τότε μνημόνιο είχε κάνει την παρακάτω δήλωση: 

Το Twitter τρολάρει Μπαλαούρα και αναζητά απεγνωσμένα τη... φρουρά της Βουλής!

«Πιο αργή και από τη Λάουρα η φρουρά της Βουλής», «Με μια αναπάντητη στο Everest θα είχαν έρθει κατευθείαν», μερικά από τα σχόλια των χρηστών


Φιάσκο: Ενα μήνα μετά έκλεισαν και οι 3 σήραγγες στα Τέμπη που εγκαινίασε ο Τσίπρας

Ενα ηλεκτρολογικό πρόβλημα οδήγησε στο κλείσιμο και των τριών σηράγγων του νέου τμήματος της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Δευτέρας.


«Μπλε Φάλαινα»: Το πρώτο θύμα στην Ελλάδα, του θανατηφόρου διαδικτυακού «παιχνιδιού» [εικόνα]

Κρούσμα τραυματισμού ανήλικου παιδιού ως συνέπεια του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» καταγράφηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πριν δέκα ημέρες.

Μύκονος: Μπλόκο της πολεοδομίας σε εφοριακό -Επιχείρησε να τετραπλασιάσει το κτίσμα της [έγγραφα]

Εφοριακός της Μυκόνου, με άδεια από την πολεοδομία του νησιού, για εσωτερικές εργασίες στο ακίνητο της, επιχείρησε να σηκώσει ολόκληρη... οικοδομή και να τετραπλασιάσει το μέγεθος του κτίσματος, σύμφωνα με καταγγελίες.

ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Mίχαλος: Το εγχώριο οικονομικό περιβάλλον έχει πλέον σταθεροποιηθεί

Μεγάλα περιθώρια αναθέρμανσης και ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα των επενδύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, διακρίνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.


Χατζηδάκης: Ο Τσακαλώτος μοιράζει αντίμετρα σαν Μαρία Αντουανέτα

Ο Κωστής Χατζηδάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως «Ρομπέν των φτωχών» που κάνει τους πολίτες φτωχότερους.


ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ; Τσακαλώτος: Ο... Πανελευσινιακός νίκησε τη Μπαρτσελόνα 7-5

Το Μαξίμου σε non paper λέει "μην ανησυχείτε, αν δεν μειώσουν το χρέος δεν θα εφαρμόσουμε τα μέτρα και θα τα καταργήσουμε" ενώ την ίδια στιγμή ο Τσακαλώτο λέει πως κερδίσαμε στη διαπραγμάτευση... για τόσο μαλ@κες τους έχουν τους Έλληνες

Τη χιουμοριστική παρομοίωση που είχε χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι στη διαπραγμάτευση «δεν είχαμε αποτέλεσμα Μπαρτσελόνα-Πανελευσινιακός» χρησιμοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή.


ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό το πράμα είναι υπουργός!!!

Ζουράρις: "Ιδέα δεν έχω ποιες μεταρρυθμίσεις θα γίνουν στην παιδεία....

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! «Δεν γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα», παραδέχθηκε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το 4ο μνημόνιο!

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε στον βουλευτή Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη την εισήγηση του 4ου μνημονίου και ο ίδιος παραδέχθηκε πως «δεν γνωρίζω οικονομικά. Μόνο μπακαλίστικα»...


Ο σκηνοθέτης στο κανάλι της Βουλής παραδέχεται: Δεν έχει καταγραφεί η χειροδικία Κασιδιάρη

«Υπάρχει οδηγία να μην δείχνουμε στιγμές έντασης» αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης ροής της Βουλής που «έχασε» το πλάνο με την χειροδικία Κασιδιάρη στο Νίκο Δένδια.


Η δήλωση του νικητή της Eurovision για τον Ρονάλντο που θα συζητηθεί

Εκατομμύρια Πορτογάλοι πανηγύρισαν το καλοκαίρι του 2016 την κατάκτηση στου Euro. Δέκα μήνες μετά, βγήκαν ξανά στους δρόμους για να γιορτάσουν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.


Σάλος με την αναφορά Παπαχριστόπουλου στο επεισόδιο - Ζήτησε συγγνώμη - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος προκλήθηκε από την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου στη Βουλή για το επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια.


Πήγασος: Αναστολή απεργίας και συνέχιση των κινητοποιήσεων... αλλιώς

Ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον εκδοτικό όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ», καθώς η σημερινή τους συνέλευση αποφάσισε την προσφυγή σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή των σωματείων και της εργοδοσίας του ομίλου Μπόμπολα.


Παραπέμπεται σε δίκη ο πανεπιστημιακός για τη δολοφονία με αρσενικό γιαγιάς και εγγονής

Στο εδώλιο Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπεται να καθήσει ο 45χρονος πανεπιστημιακός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του και της γιαγιάς της, με αρσενικό.


Στους δρόμους επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες -Εξω από τη Βουλή την Πέμπτη

Στους δρόμους κατεβαίνουν επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες για τα μέτρα που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο και προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Πέμπτης, που θα ψηφίζονται τα μέτρα.

ΚΑΙ ΤΙ; ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 7 δις ΚΕΡΔΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ; Μαξίμου: Μόνο (!!!) 4 δισ. ευρώ τα μέτρα, χωρίς χρέος τα ακυρώνουμε!

Τα μέτρα είναι... μόνο 4 δισ. ευρώ για το 2019 και το 2020 είπε ανώτερος κυβερνητικός παράγοντας, υποστηρίζοντας ότι όσα γράφονται για μέτρα πολλών δισ. ευρώ, είναι «κακόβουλα» και «δράκοι»


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Με την υπογραφή 18 υπουργών: Το κράτος εγγυάται τις συντάξεις, αλλά... όχι ολόκληρες!

Επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν σαν δίκαιες, νόμιμες και πρόσφορες, τις νέες περικοπές στις συντάξεις, επιστρατεύουν 18 υπουργοί της κυβέρνησης, που υπογράφουν την εισηγητική έκθεση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, που θα ψηφιστούν την Πέμπτη.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Καθηγήτρια έπεσε από τον 3ο όροφο

Μία ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε, αυτή τη φορά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου μία 46χρονη καθηγήτρια λυκείου έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού στο οποίο διέμενε.


Καλλονή και επιστήμονας -Χημικός που εργάζεται στην επιτροπή πυρηνικών η νέα Miss USA [εικόνες]

Είναι χημικός, δηλώνει ότι δεν της αρέσει ο όρος «φεμινίστρια» και φόρεσε το στέμμα των καλλιστείων Miss USA.

Η Χρυσή Αυγή βάζει και πάλι πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Ο Πύρρος Δήμας ξεσπά για τη Χρυσή Αυγή: Οι εγκληματίες στη φυλακή, όχι στα έδρανα της Βουλής

Ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για το σημερινό επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Πύρρος Δήμας από τις ΗΠΑ όπου διαμένει και εργάζεται, έστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων το δικό του μήνυμα για τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή.

Ο έντρομος Mr Bean πρωταγωνιστής στο σποτ του ΠΑΜΕ για τη γενική απεργία [βίντεο]

Ο Mr Bean πρωταγωνιστεί στο σποτ του ΠΑΜΕ για τη γενική απεργία της 17ης Μαΐου.

Πρόκειται για απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμική σειρά, στο οποίο ο Ρόουαν Ατκινσον- που ενσαρκώνει τον ήρωα- είναι στον κινηματογράφο και αντιδρά έντρομος σε αυτά που βλέπει, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, που ακούει.


Φαήλος Κρανιδιώτης: «Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι αλάνα»

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας το απαράδεκτο επεισόδιο της επίθεσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Δένδια, σε ώρα συνεδρίασης του σώματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! Η Τουρκία "τραβάει το σχοινί" στο Αιγαίο: Τουρκικές πυραυλάκατοι στο Αγαθονήσι!

Τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 15 Μαίου, δύο πυραυλάκατοι του τουρκικού Ναυτικού, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην τουρκική άσκηση με την επωνυμία «ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ» (“DENIZ KURDU”), προσέγγισαν τις ανατολικές και βόρειες ακτές του Αγαθονησίου, όπου και παρέμειναν στην θαλάσσια περιοχή επί περίπου είκοσι λεπτά, παραβιάζοντας κατά την κίνηση τους τα ελληνικά χωρικά ύδατα (ΕΧΥ).


Ρεσιτάλ... φάλτσου από τον Πούτιν... του έφταιγε το ξεκούρδιστο πιάνο! [vid]

Ο Σι Τζινπίνγκ δέχθηκε ίσως την πιο πρωτότυπη παρατήρηση για την επίσημη κατοικία του, από ξένο ηγέτη: το πιάνο του είναι ξεκούρδιστο.


Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις της ΕΡΤ; - «Παγώνει» η απόφαση των υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομίας

Υποχρέωνε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ να υποβάλουν παραιτήσεις από τις δικαστικές τους διεκδικήσεις για το διάστημα που είχε πέσει «μαύρο» στο Ραδιομέγαρο της Αγιας Παρασκευής


Ο γιος του Αντονι Κουίν εγκατέστησε ένα έργο που σόκαρε τη Βενετία [εικόνες]

Ο ιταλός καλλιτέχνης Lorenzo Quinn έκανε ένα εντυπωσιακό έργο για την Biennale της Βενετίας 2007 που κόβει την ανάσα.

Είναι μια αναπαράσταση που θέλει να μας κάνει να σκεφτούμε για την άνοδο των νερών που θα μπορούσε να εξαφανίσει την ιταλική πόλη των δόγηδων.

Η απίθανη στιγμή που παρκάρει ελικόπτερο έξω από φαστφουντάδικο -Πήγε να πάρει φαγητό [εικόνες & βίντεο]

Ο πιλότος ενός ελικοπτέρου μάλλον πεινούσε πάρα πολύ αλλιώς δεν εξηγείται το ότι προσγείωσε το ελικόπτερο έξω από ένα φαστφουντάδικο.

Εντουάρ Φιλίπ: O δεξιός δήμαρχος της Χάβρης, νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας-Μέχρι πρότινος εκφραζόταν αρνητικά για τον Μακρόν

Η επιλογή από τον Εμανουέλ Μακρόν του δεξιού δημάρχου της Χάβρης, Εντουάρ Φιλίπ, εμπίστου του Αλέν Ζιπέ, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας προς το στρατόπεδο της Δεξιάς.

Εγινε μπαμπάς ο Απόστολος Τζιτζικώστας -Η φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού [εικόνα]

Με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το σχόλιο, «η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιος μας!» επέλεξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας να ανακοινώσει ότι έγινε πατέρας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Κασιδιάρης: «Γ@μ@σ@ μια αδερφή τώρα μέσα»

Εκτός από την συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε χώρο ολομέλειας κοινοβουλίου ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε και βγαίνοντας από την αίθουσα τα "γαλλικα".


Τηλεφωνική επικοινωνία Κ. Μητσοτάκη - Ν. Δένδια με αφορμή το επεισόδιο στη Βουλή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Δένδιας, με αφορμή το επεισόδιο στη Βουλή.


Κι όμως, ο άνδρας που έδειξε τα οπίσθιά του στη Eurovision είναι γνωστός! [βίντεο]

Μπορεί η φετινή Eurovision κατά πολλούς να ήταν αδιάφορη, ωστόσο ένα περιστατικό κατάφερε να προκαλέσει πολύ γέλιο και να γίνει θέμα συζήτησης.


Survivor: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Δείτε ποια ομάδα χάνει στο αγώνισμα και ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση...

Απόψε έρχεται το αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor και οι Διάσημοι με τους Μαχητές θα δώσουν μεγάλη μάχη για το κερδίσουν. Οι πρώτες διαρροές αποκαλύπτουν τόσο την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο, όσο και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες από τη χαμένη ομάδα.


Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν γυναίκα και μετά συνέθλιψαν το κεφάλι της με τούβλα

Μια Ινδή έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τους δράστες οι οποίοι της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει στις αρχές.


Κυβερνοεπίθεση: Έκαναν όλον τον πλανήτη άνω-κάτω για... 38.000 ευρώ;

Τα χρήματα βρίσκονται ακόμα στους λογαριασμούς στους οποίους τα θύματα της κυβερνοεπίθεσης κλήθηκαν να καταθέσουν με την μορφή bitcoin


Τι αποφάσισε η Επιτροπή της Βουλής για τον Κασιδιάρη και την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Μάκης Μπαλαούρας, ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή από το Σώμα η πρόταση μομφής κατά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος νωρίτερα απώθησε τον Νίκο Δένδια χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ανοίκειες εκφράσεις σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.


Γαλλία: Εκαιγε, έδερνε τη σύζυγό του, την ανάγκαζε να τρώει τα περιττώματά του

Ενας άνδρας 33 ετών δικάζεται από σήμερα στο δικαστήριο της περιφέρειας Ερό της Γαλλίας, για σοβαρά αδικήματα εναντίον της συζύγου του.


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ;

Μια νέα μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το .logiastarata.gr μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη όπου σύμφωνα με όσα είπε χθες η Φώφη Γεννηματά θα εισηγηθεί στα άλλα κόμματα της ΔΗ.ΣΥ να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με ανοιχτό μητρώο μελλών και εκλογή προέδρου από τη βάση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ώρα για γέλιο... με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δείτε ψέμματα Συριζανελ από την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα...τι έλεγαν και τι έκαναν:

Εμείς σας αφήνουμε στην ξεφτίλα σας! Άντε γεια!

Του Σάκη Μουμτζή

Για κάποιους λαϊκιστές βουλευτές των κομμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, ο πειρασμός να ψηφίσουν κάποια «φιλολαϊκά» μέτρα του τέταρτου μνημονίου, είναι μεγάλος.


ΒΙΝΤΕΟ-Καουμπόης Εσθονός αστυνομικός σταματά μεθυσμένο οδηγό

Η Αστυνομία στην Εσθονία χρησιμοποίησε ειδική ταινία με καρφιά για να σταματήσει μεθυσμένο οδηγό με πολύ εντυπωσιακό και αριστοτεχνικό τρόπο.

Έχουμε δει σε άλλα video την εσθονική Αστυνομία να είναι ιδιαίτερα επίμονη, φτάνοντας σε ακραίο, επικίνδυνο επίπεδο, ειδικά όταν πρόκειται για καταδίωξη.


Το στοίχημα του Άδωνι και του Βέττα το θυμάστε; Αν όχι θυμηθείτε το να γελάσετε...

Δεν θα κόψουμε αφορολόγητο και συντάξεις έλεγε ο Βέττας....

Βέττας (22/1/2017): "Όχι συντάξεις, όχι αφορολόγητο, όχι, όχι, όχι"
Άδωνις:

Πρετεντέρης: Ο αντιρατσισμός είναι σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε στους αντιρατσιστές.

Διαβάστε το σχόλιο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ για τον πόλεμο που δέχεται η Σώτη Τριανταφύλλου:

Νέα μείωση στα έσοδα του προϋπολογισμού- 5,1% κάτω του στόχου στο 4μηνο

Νέα μείωση στα έσοδα και απόκλιση από τους στόχους καταγράφεται στον κρατικό προϋπολογισμό Ιανουαρίου- Απριλίου 2017.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 15,309 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας κάμψη κατά 819 εκατ. ευρώ ή 5,1% έναντι του στόχου.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ολυμπία Οδός: Στη διαπασών ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ στη σήραγγα ''Ανδρέας Παπανδρέου''

Ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ διαδέχεται ομιλίες του Άκη Τσοχατζόπουλου, σε ένα βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Έκπληκτοι οι υπόλοιποι οδηγοί μέσα στη σήραγγα...

Viral στο διαδίκτυο έχουν γίνει οι φίλοι που ανέβασαν βίντεο από το πέρασμά τους, στη νέα σήραγγα της Ολυμπίας Οδού ''Ανδρέας Παπανδρέου''.

Απίστευτο! Ο Ευαγγελάτος ξεπέρασε και την προπαγάνδα του Μαξίμου... ανακάλυψε αυξήσεις μισθών

Ούτε στο left.gr ή την ΑΥΓΗ δεν θα βρείτε την παρακάτω είδηση με την οποία ο παπαγάλος του Μαξίμου προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ...

Διαβάστε να γελάσετε με τον γελοίο:

Αυξήσεις μισθών – συντάξεων με τα αντίμετρα [Πίνακας]
Η αυξήσεις μισθών και συντάξεων θα είναι έμμεσες, για να αντισταθμίσουν τις μειώσεις από τη μείωση του αφορολόγητου.

Γεωργιάδης: Ο Κασιδιάρης προκαλέσει φασαρία για να αλλάξει την ατζέντα-Παρέχει υπηρεσίες σε Τσίπρα-Καμμένο

Ο κ. Κασιδιάρης περίμενε την ευκαιρία να προκαλέσει φασαρία για να αλλάξει την ατζέντα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο περιστατικό ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον Νίκο Δένδια.


Πανηγυρίζει ο Τσακαλώτος: Δεν φέραμε τα μνημονιακά μέτρα με κατεπείγουσα διαδικασία... αλλά με επείγουσα

Χαρακτήρισε το προωθούμενο πακέτο μέτρων ως μνημόνιο και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για το χρέος που θα συνοδεύει την ψήφιση των μέτρων


ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Εξαλλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αρχαιολόγοι με τον Σπίρτζη -Τους κατηγορεί για τις καθυστερήσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης

[Στον Σύλλογο Αρχαιολόγων δεν υπάρχει καν ψηφοδέλτιο ΝΔ... μόνο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ...]

Για «ανεπίτρεπτες επεμβάσεις» σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του κατηγορεί τον Χρήστο Σπίρτζη, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Αυτό, σχετικά με τις ευθύνες που επέρριψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην αρχαιολογική υπηρεσία, για τις καθυστερήσεις στα έργα του Μετρό στην Θεσσαλονίκη.